|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
A ja mam dla Was zyciowa rade: jesli bedziecie szukac pracy poza granicami naszego kraju, szerokim lukiem omijajcie Czechy.
Jeden z przykladow: czekam sobie na swoje masla. Czekam, czekam i czekam, codziennie sprawdzam skrzynke. Wreszcie dostalam numer paczki, polazlam z nim na poczte i co? Paczka jest tylko zadnemu listonoszowi nie chcialo sie poswiecic minuty na wypisanie awizo ![]() I jest to tylko(niestety) jeden z wielu powodow dla ktorych Czechy nadaja sie tylko na wakacje. Grrrr.
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Cytat:
![]() Ostatnio mam faze ma wlewanie w siebie oleju lyzkami ludzac sie, ze to cos daje dla mojego zdrowia
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
Cytat:
), mo¿e bêdê mieæ jaki¶ efekt ![]() By³o tutaj du¿o pytañ o sklepy bior±ce udzia³ w DDD. Wystarczy wpisaæ w google, DDD ma oficjaln± stronê i tam powinny byæ wszystkie (kosmetycznych by³o chyba kilkadziesi±t). |
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Kurde, czujê siê dziwnie, bo mnie DDD nie rusza.
![]() Czy¿by dlatego, ¿e na koncie mam tylko 10 z³otych i 72 grosze?
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 782
|
a konkretnie?
|
|
#2437 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
By³am pewna, ¿e jestem sama w mieszkaniu, wiêc stwierdzi³am, ¿e zrobiê sobie SPA
![]() Przygotowalam maseczkê na wlosy, na twarz a ¿eby bylo na bogato to w garnku rozcieñczy³am gluta lnianego, dodaj±c L-cysteiny (bo w koñcu jestem sama w domu i nikt nie bêdzie narzekal na smród!) Nie wiem, czyje zdziwienie bylo wiêksze: czy moje, gdy wychodz±c z ³azienki z zielon± glink± na twarzy i garnkiem w rêce, pod¶piewywalam Sipiñsk± (Klik!); czy mojej wspóllokatorki, gdy zobaczyla ten wesoly obrazek a po wej¶ciu do lazienki powiedziala tylko: "O fuuuj.." ![]() L-cysteina powinna zaj±æ pierwsze miejsce w rankingu: "Jak straciæ przyjaciól w 3 minuty" albo "10 sposobów, by zbyæ nachalnego faceta" ![]() Ale wiecie co: 20min smrodu, 5 min wstydu, ale ten efekt na wlosach.. Jest bosko! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2438 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 360
|
Cytat:
jak to dobrze ¿e wróci³a¶ |
|
|
|
|
#2440 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
Cytat:
) wystêpów.Faktycznie, Twoje przybycie troszeczkê o¿ywi³o w±tek
|
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
mam nieco ja¶niejsze jestem falowana, a jak by³am wystopniowana to i pod krêcone podchodzi³y ¦rednio u mnie z CG, bo bawiê siê w to dopiero od 3 tygodni , na pocz±tku nie rozumia³am niestety o co chodzi w CG, teraz dopiero bêdê to ogarniaæ, ale na zimê nie zrezygnujê z silikonów, mam zbyt s³abe w³osy jeszcze ![]() Cytat:
Orygina³ jest nie na temat To czym pachnie L-cysteina? ![]() Oooo twardo siê trzymam przed DDD
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
siedze z glutem lnianym
mój pierwszy raz ale odcedziæ tego nie da³am rady.... za gêsty i przez sitko przele¼æ nie chcia³, musia³am rêk± od³awiaæ.... masakra i nalozy³am trochê z ziarnami |
|
|
|
#2444 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Xminor
Ona wali jajcem.
|
#2445 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo... (a dodatkowo zablokowalam sobie online-banking..!) ![]() Poza tym zbieram na kolejn± dziarê ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Plus Jedwab CHI obowi±zkowo w koñce ![]() Oj tak, do CG potrzeba wprawy.. Sama te¿ to przerabialam, ale to chyba jednak nie dla mnie Podziwiam wszystkie zakrêcone! ![]() L-cysteina nie pachnie. Ona cuchnie, ¶mierdzi, posiada specyficzny odór (i nawet brakuje mi slów, ¿eby opisaæ dokladniej ) To trzeba po prostu poczuæ A o ile sama w sobie nie jest a¿ taka tragiczna, to w pol±czeniu z wod± i wlosami, daje naprawdê nieprzyjemny zapach.. ![]() Edit: Zepsuty kurczak! To zapach podobny do L-cysteiny!
Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-12-03 o 15:20 |
|||||
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
moje cappucino zostalo wyslane juz ;D
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Olej lniany (dwie flaszki juz), oliwe z oliwek, pol butelki sezama obalilam i teraz dyniowy smakuje
![]() Generalnie to, co z kuchennyc nie pasuje do mi wlosow ![]() Jak nie moge alkoholu, to chociaz oleje wciagam ![]() Wkrecila mi sie ta Sipinska dzieki Tobie ![]()
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-12-03 o 15:23 |
|
|
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
miêsnie, wiêzad³a, dotego jeszcze miêsnie twarzy, tu³owia (tych na szczêscie ma³o), o kra¿ku, i nerwy dodatkowo...
jeszcze przesun±³ zaliczenie na 19, jak Boga kocham, ja o tej porze nie kontaktuje w taki sposob by pamietaæ szczególiki...
|
#2449 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Dzisiaj mam good hair day
![]() I mo¿e zrobie ma³± aktualizacjê. Ale dzisiaj dosta³am "komplementa" od kumpeli. "Tyle robisz z tymi w³osami a wygl±daj± tak samo, Nawet w dotyku s± takie same jak moje." I jak tu siê nie za³amaæ ![]() A teraz lecê do dentysty mimo przeziêbienia (dziêki Ci mamo Nie spamujcie za bardzo :P
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
ja mam i to i to myde³ka uzywam do mycia savonu jako peeling enzymatyczny
![]() Cytat:
rozwali³o mnie to ![]() ale s sumie imie calkiem fajne ^^ Cytat:
|
|
#2451 | ||
|
Zadomowienie
|
Koñczy mi siê Joanna Rzepa i nie mam pojêcia, co kupiæ
![]() W drogerii znalazlam Alpecin i wodê brzozow±. No i mnóstwo medycznych dziwnych wcierek, ale chyba mnie na nie nie staæ, bo kosztuj± du¿o europieni±¿ków ![]() Idê poszukiwaæ, bo bez wcierki, ani rusz! ![]() Cytat:
![]() Naprawdê podziwiam, ja chyba nie potrafilabym przelkn±æ oleju... Jeszcze z takich staroci ostatnio mam fazê na T¡ piosenkê ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2452 | |||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja od jutra bêdê siedzieæ
|
|||
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Wybacz, no nie pamiêtam, ty¶ se w koñcu strzeli³a tego puchacza? Sowê znaczy? Bo ta inspiracja z podpisu piêkna by³a. ![]() Czym siê!
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gdzie Ty jestes (juz sie domyslam ) i co tam robisz? ![]() Podobno po lnianym bede miec malego geniusza (kwasy NNKT), takze wciagam ile wlezie ![]() O, kormorany, to juz hardkor ![]() Ja uwielbiam takie stare hity, szczegolnie: http://www.youtube.com/watch?v=Lx1_AQO3d7I
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2012-12-03 o 15:44 |
|
|
|
|
#2455 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
karmazynka. To mydlo savon jest w postaci kostki czy jakiejs masy
? Nie wysusza ? Jest gdzies w sklepie DDD ?
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() mnie nie wyszusza ale uzywam raz na tydzien wiec nie wiem jak by by³o przy czestszym stosowaniu ![]() niestety nie mam pojêcia ja swoje kupowa³am w mydlarni
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 770
|
Zdaje relacjê po pierwszym u¿yciu TEGO fructisa - w³osy g³adziutkie i miêkkie jak po nutri g³adkim. Zapach
Uleg³am i z³o¿y³am 3 zamówienia w ramach DDD - setare: maska dro¿d¿owa x2, spirulina, olej makadamia; blisko natury: mas³o shea, makadamia po raz drugi, olej babassu i na 4nails trochê dobroci pazurkowych
|
|
|
|
#2459 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 505
|
A prócz masek do w³osów polecacie szampony albo jakie¶ od¿ywki do w³osów z BingoSpa? Po nazwach i opakowaniach wiele do mnie tych produktów przemawia. Jednak nie wiem jak jest ze sk³adami tych produktów, kto¶ wypróbowa³?
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

), mo¿e bêdê mieæ jaki¶ efekt

mam nieco ja¶niejsze
jestem falowana, a jak by³am wystopniowana to i pod krêcone podchodzi³y
¦rednio u mnie z CG, bo bawiê siê w to dopiero od 3 tygodni , na pocz±tku nie rozumia³am niestety o co chodzi w CG, teraz dopiero bêdê to ogarniaæ, ale na zimê nie zrezygnujê z silikonów, mam zbyt s³abe w³osy jeszcze