|
|
#4891 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XLV
i co z tego? czasem wyniki są w normie a choroba jest
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4892 |
|
BAN stały
|
Ale dziś mam piękne włosy ![]() I dostałam, po raz pierwszy od sama nie pamiętam kiedy, próbkową przesyłkę z wizażowej wymiany. Łał, prawie zapomniałam, jaka to frajda I Lush przyszedł |
|
|
|
#4893 |
|
Nindżopesz
|
Po czym?
![]() A powiedz czym (jak) mialas umalowane usta i oczy kiedy u mnie bylas? Bo efekt mi sie baaardzo podobal ale moze to juz taka Twoja uroda I jak tam podklady/rozswietlacze?
|
|
|
|
#4894 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Bar odpozdrawia
również znad intensywnej pracy, acz pewnie nie tak intensywnej skoro dajemy radę barować ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() 2. O matko, kiedy to było Myślisz, że pamiętam? Ale uroda to na pewno nie. Coś tam mi podpasowało z tych próbek, ale nie powiem Ci teraz dokładnie, muszę sprawdzić nazwy. |
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz na podstawie wyników wykluczył dnę ale chyba mnie trochę olał ogólnie, za tydzień znów mam wizytę więc już się nie dam zbyć, jak nie będzie poprawy oszywiście
![]() Cytat:
![]() 2. Prafda ![]() 3. Co kupiłaś?
|
|
#4897 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. no co, ja na przyklad mam jeden sposob malowania oczu To przypomne, ze na oczach chyba cos a'la smokey ale delikatniej i usta naturalne ale z blyszczykiem czy cus. Poszukuje wlasnie fajnego blyszczyka tylko nie moge sie zdecydowac czy lepszy przezroczysty (taki mam), czy nude, czy moze troche w czerwien... To sa dylematy.
|
|
|
|
|
#4898 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4900 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tzn. też jakoś strasznie nie wydziwiam, ale za dużo mam tego wszystkiego, żeby Ci powiedzieć, co to mogło być. ale z drugiej strony mam jakichś tam ulubieńców i "stały element", a poza tym mam takie fazy, że jak coś mi się spodoba, to parę tygodni używam tylko tego ![]() na ustach to raczej szminka, bo błyszczyków praktycznie nie używam (oprócz NYX Mauve - niestety na mnie tak nie wygląda). Bardzo możliwe, że wtedy używałam namiętnie NYX Tea Rose, ale nie wiem Poza tym często używam Vintage Pink Rimmela albo Tempting Lilac z Rouge Caresse l'Oreal.Aaa jeszcze mi się przypomniało a propos błyszczyków - bardzo polecam Essence Stay with me! Świetna jakość, odcienie i cena. I mówię to ja, nielubiąca błyszczyków Ale ogólnie zazwyczaj celuję w brudne róże.Smoky to ja nawet nie umiem robić ![]() Ale często się mażę szarymi z paletki Sleek Bad Girl ![]() Hej, co mi przypomina Baltic Amber Voluspy? ![]() Pamiętam, że kiedyś czytałam, że to bliźniak czegoś, ale już nie pamiętam czego
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-12-03 o 16:54 |
|
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo wręcz przeciwnie nie chce się Jej tego zmywać
|
|
#4902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zazwyczaj w takiej sytuacji stoję 10 minut przed półką z błyszczykami po czym stwierdzam ze jednak nie wiem i nie kupuję guodna jestem a obiad się dopiero robi
|
||
|
|
|
#4903 |
|
BAN stały
|
Żel Snow Fairy dla siostry, a dla siebie Buche de Noel do mycia paszczy i maseczkę Mask of Magnaminty, czyli stare i sprawdzone rzeczy
![]() OMG ten Szulc rzeczywiście pachnie identycznie jak Black Cashmere Ogłaszam koniec żałoby.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-12-03 o 17:03 |
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
noo, sierota ze mnie
![]() Cytat:
ale w sumie tylko przez niekomfortowe użycie
|
|
#4905 | |||
|
Zakorzenienie
|
nom
choć odkąd mam wypasiony spiworopuaszcz - nic mi nie groźne - nawet mnei w nim nei widać ![]() Cytat:
Cytat:
mam do wydaniu Rouge Caresse czerwono (dezynfekcja czubka i po strachu ) - to balsamo błydszczyk - jednak przerzuciłam się na róże, fuksje i naturalny kolor moich ust gdyż w ciepłej czerwieni wyglądam jakoś tandetnie - nie podoba misię Ty zaś masz ku czerwieni predyspozycje - choćby włosię Cytat:
|
|||
|
|
|
#4906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Red Rebel masz na myśli? Właśnie ją kupiłam tydzień temu w tej rosmanowej promocji. Taka pół-czerwień do oswojenia, jak najbardziej na co dzień. W ogóle fajna cała seria. |
|
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie umiem naszać szminek - choć ostatnio wybyłam do ludzi z fuksjową statement lipstik - no ale co chwila pytania do chuopa już jestem rozmazana? serio nie mogłąm sie skupić na niczym innym wobec tego to jednak nie mój świat ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
musze oddać choć odcień sam w sobie genialny - maziałam na ręku z godzinę się zastanawiając
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-03 o 17:13 |
||
|
|
|
#4908 |
|
BAN stały
|
Już wiem! Baltic Amber to Chergui light
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Barowe kciuki działają czasem cuda, może i tym razem się uda
Mój TZ właśnie robi Chaczapuri, nigdy tego nie jadłam
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyszczyki zazwyczaj sie lepią, na szminki trzeba uważać jak sie rozsmarowuje właściwie bez obaw to tylko pomadki ochronnej używam co do Chubby sticks Clinique to nie miałam okazji wypróbować, ale fascynuje mnie ta kredka ![]() no to
|
|
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chubby są genialne - wyszły teraz nowe kolory na Polskę - a jest pono Chubby Stick Intense ale to na zagranicznych blogach widziałam i to raczej dedykowane szminkowcom - bo serio efekt intensywnej barwy kryjącej szminki fakt nie spełniają roli balsamu - ale konsystencja odcienie i noszalność mi odpowiada
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A próbowałaś lip butters Revlona?
|
|
|
|
|
#4915 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Po prostu rzadko myje ![]() Cytat:
Cytat:
Lekko kolorowy by sie jeszcze przydal. Pewnie kupie cos taniego z Oriflame...
|
|||
|
|
|
#4916 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja kojarzę, ja
Żyje, przechodzi rehabilitację i podziwia swoje stawy skokowe
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakiś inny sposób chętnie ![]() Cytat:
Albo wyniki dobre, a pacjent zmarł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4918 | ||||
|
BAN stały
|
Znad robienia obiadu
Watą se wypchaj ![]() A! Ja wręcz przeciwnie ![]() Po białku? ![]() Jak żyć? ![]() Cytat:
Bardzo podobne do BC, c'nie? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też, ale wygląda bardziej niż pysznie (na zdjęciach przynajmniej) A co Go tak na kuchnię gruzińską naszło? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4919 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak w ogóle to kupiłam ten Facelle do pipki, żeby użyć gdzie indziej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pierwszy raz w życiu kupiłam kosmetyk do układania włosów, jutro eksperyment
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

I jak tam podklady/rozswietlacze?

Ogłaszam koniec żałoby.
choć odkąd mam wypasiony spiworopuaszcz - nic mi nie groźne - nawet mnei w nim nei widać