|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Cytat:
![]() o tak ![]() Yola i Tobie gratuluję oj chyba znowu wysyp kreseczek i fasoleczek mamy ![]() Baby przytulam mocno i wierze, ze na Was też przyjdzie ten czas ![]() i dla wszsytkich czekających też Malinko o jejku ale Cię dopadło, dobrze, że szybko trafiłaś do szpitala. Jeden dzielny jajnik został i da rade za dwa
|
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Jola hurrrra! Coś tak czułam że będą dziś dwie dobre wiadomości
![]() Pacierpku dzidzia cudna. Czekam na Twoje zdjęcie z brzuszkiem Na kiedy masz termin? Bo chyba na czerwiec ![]() Baby przykro mi że nie doszło do podania. Trzymam kciuki za następne podejście. |
|
|
|
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() Rany Dziewczyny Danika, Cherubinko, Karolca tak mi miło, że tyle z Was mnie pamiętalo i cieszy się razem ze mną. Jesteście cudowneNadus termin mam na 24 czerwca. Moze pospieszy się o jeden dzień i będzie prezent na dzień ojca
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowny prezent
![]() Byliście mrozaczka? |
|
|
|
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane nie martwie sie wiem ze dam rade ale nawet nie wiem czy ten miesiac mozna zaliczyc do staran w zwiazku z operacja.mimo wszystko mysle ze jutro jak bede u lekarza powie ze moge sie starac bez problemu juz w tym m.chociaz najpierw musze sie chyba podleczyc moze jakas nadzerka bo cos dr wspomnial,wiec nie wiem.
|
|
#3006 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny
|
|
#3007 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wyjazdu dostałam propozycję od znajomej(ona mnie zmotywowała) do uk,a jak wyjdzie pokaże czas Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:aż mnie dreszcze przeszy jak tą wiadomość przeczytałam super Gdy już się uda to jednak zmieniamy podejście,że każdy w swoim czasie,ale tego trzeba doświadczyć,aby też w to uwierzyć. Cytat:
![]() Cytat:
klask i:![]()
|
|
|
#3008 | ||
|
Zadomowienie
|
przepraszam ze sie wtrace..ale podczytuje was codziennie
...noi jestem na liscie mamus ![]() Cytat:
![]() GRATULUJE Z CALEGO SERCA Cytat:
Tez Ci gratuluje..ale szybko he ..super...Paulinka gdzie sie chowasz?
Malgosia Edytowane przez Lisica1 Czas edycji: 2012-12-03 o 21:13 |
||
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Lisica ty jak coś powiesz
przecież jesteś jedną z nas-napisz co u ciebie i Małgosi?
|
|
#3010 |
|
Wtajemniczenie
|
łojejej... Alez się tu dzieje
![]() Pacierpku i Yolandko- wielkie gratki Malinko- przykro mi, dobrze że już jesteś w domku. A najlepiej podpytac lekarza. Skoro byłaś cięta, to wiesz... jak to się będzie wszystko miało do rosnącego brzuszka. baby- co nas nie zabije... itd. Dużo siły życzę. Kiedyś wyjdzie słońce, trzeba w to wierzyć.
|
|
#3011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Cytat:
ta torbiel musiała być bardzo duża, skoro doszło aż do wycięcia jajnika. Co do starań, musisz zapytać lekarza, co on na to. Wiem, że ja po cc nie powinnam zajść w ciążę co najmniej przez rok, ale Ty miałaś zabieg na jajniku, to nie wiem jak to wygląda.Cytat:
Będziesz miała letnią dzidzięCytat:
![]() Wspaniałych, bezproblemowych ciąż Wam życzę dziewczynki!
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem szczerze, że jak zobaczyłam 10 min temu, że Pacierpek w ciąży to oczy mi się zmoczyły!
nadal się moczą.. a muszę się pomalować i do pracy iść! Martusiu, to cudowne wieści, miód na moje serce, a zbieg okoliczności taki, że dowiedziałam się o tym w dniu gdy Małgosia moja kończy 3 latka.. Martusiu zawsze mnie wspierałaś w czasie ciąży... tylko proszę, odezwij się, odbierz telefon albo cokolwiek ![]() w razie czego publicznie zostawiam mój nr jakbyś nie miała 665651691 dziewczynki za każdą z was również trzymam kciuki, dużo dziewczynek pamiętam i wierzę, że one pamiętają mnie! wpadnę jak będę mieć czas, póki co praca, 3 dni, więc nie bardzo bo dużo godzin ciągnę Martuś odezwij się!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
|
#3013 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na pewno będę, ale najpierw wizyta u lekarza i serduszko Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
tak, termin według om i długości cykli wychodzi około 08.08.2013 r.![]() Cytat:
Doskonale rozumiem, że ciąże, o które walczy się bardzo dlugo dają nadzieję dla tych którym sie nie udaje i wtedy cieszą jeszcze bardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dobra, przespałam się z tym niusem i staram się w głowie poukładać co i jak dalej ma być... Dzisiaj mam zamiar się prywatnie na wizyte umówić, ale jej termin chcę mieć w tygodniu przed świetami... Poprzednio poszłam za szybko i nie było nic widać i juz się zestrachałam, że jakieś puste jajo płodowe...teraz mi ten stres niepotrzebny i wolę poczekac Jutro powtórze betę, żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy, no i na razie tyle... W tym roku ja u siebie robię wigilię, więc wtedy poqiwmy naszej rodzinie )I się zastanawiam czy ja mogę tu jeszcze troche z Wami zostać?? Wiem, że to może byc dla niektórych trudne jak będę pisała co u mnie.... może któraś chce przejąć listę? bo to chyba zawsze staraczka ją prowadziła ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 4 staraczki paulinaizabela (Paulina, 28 lat, Irlandia) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone yolanda9 (Jola, 31 lat, Pomorze) cykl 4, last @ 28.10 Malinka123108(Marlena, 22 lata, Podkarpacie) cykl 2, last @ 07.11 Magdulec (Magda, 31 lata, lubelskie) last @ 13.11 Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 48, last @ 20.11 Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 10, last @ 27.11 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 3zafasolkowane: Kobra913 (Agnieszka) gratulujemy! dwie kreseczki w 20 cyklu (t.p 31.12.2012r.) Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.) Ewakol (Ewa, 25 lat, Poznań)gratulujemy! dwie kreseczki w 34 cyklu (tp.19.04.2013r.) Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !! Dra - Rafał - ur.14.09.2010r. Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r. Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r. Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r. Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r. Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r. Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r. Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r. Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r. Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r. Danika - Olga - ur.04.10.2011r. Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r. Karolca - Ewelina - ur. 22.03.2012r. Rinco - Sebastian - ur. 20.05.2012r. Tacca - Piotr - ur. 17.06.2012r. Sas - Lena - ur.07.07.2012r. Irmusia81 - Leon - ur.11.07.2012r. Agasobo(Agnieszka, 29 lat, Łódź) (II w 17 cs)- Antoni (3900g 59 cm) ur. 13.11.2012 cc Pacierpku, może ja dopiszę Cię do naszej listy?? Zawsze to byłaby pociecha dla innych dziewczyn, które długo się starają... |
|||||||
|
|
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
Aliisanko, Ciebie tez pamiętam
a może chcial;abyś znów do nas dołączyć?? może czas na rodzeństwo dla Małgosi ?? |
|
|
|
|
#3015 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdrówka Ci życzę odwiedzaj nas teraz jak najczęściej Jola również wielkie gratulacje, tyle dni trzymania w niepewności i jest owoc ![]() To kto teraz następny??? ![]() baby29 Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się w końcu udało, a na pewno tak będzie trzeba walczyć o to na czym tak bardzo nam zależy ![]() zostawiam fluidki od mojego Jaśka, który już mam 330 gram
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Edytowane przez ewakol Czas edycji: 2012-12-04 o 09:29 |
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
jola, pacierpku wielkie gratulacje;]
Ja wrocilam ze szpitala o dziecko moge sie starac juz;] umowilam sie do gina na 17 w sprawie nadzerki ..myslicie ze podczas nadzerki mozna sie starac o dziecko,skonczyl mi sie okres i nie wiem czy dzialac w tym m... ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- jola masz zostac i pisac co u cb;] ja bedac w ciazy zagladalam
|
|
#3017 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Gabrysia gardełko ok Cytat:
Cytat:
![]() allisanka super że się odezwałaś, co tam u Was? malinko zapomniałam o tobie że takie chorobstwo się ciebie czepiło, dobrze ze jest ok i za staranka!
|
||
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kopie juz??Cytat:
a co do nadzerki, to ja mam i nie przeszkadza to w starankach...potem sie tym zajme![]() ![]() Super, ze z gardelkiem Gabrysia juz lepiej Umowilam sie dzisiaj na wizytę na 17 grudnia na 16.30 i prosze o : kciuki, zeby wszystko bylo tamgdzie powinno i takie jakie powinno ![]() No Malinko będziemy za siebie nawzajem trzymać kciuki
|
||
|
|
|
|
#3019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój Skarbek daje już o sobie znać i bardzo nie lubi się pokazywać. Jak byliśmy u lekarza to sobie smacznie spał, jedną rączkę miał pod główką a drugą się nakrył jak tylko chcieliśmy sobie na niego popatrzeć![]() Trzymam kciuki za wizytę , daj znać co i jak jak już będzie po
|
|
|
#3020 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przecież też z tych czasów Cytat:
Cytat:
Ciebie i Twoje kuszące przepisy Cytat:
Oczywiście, że tak ...ale piękny prezent sprawiliście i sobie i rodzince za betę ![]() Cytat:
A jak Ty się czujesz?
|
|
|
#3021 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Leci pomalu...odpieluchowujemy sie i dobrze nam idzie..sika ladnie do nocnika tylko kupki w pampersa robi..bo jak klade ja do spania to zakladam pieluche noi wtedy robi..ale ma jeszcze czas wiec moze sie nauczy... Cytat:
![]() Cytat:
..ale jak to druga ciaza to jestes teraz madrzejsza hehe---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- ja ciebie tez pamietam i podczytuje jak sobie radzisz..widze ze IUI za wami...
|
|
|
#3022 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Witam z kawka
![]() Dzięki i ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bylam już dzisiaj na spuszczaniu krwi, znow jestem lżejsza o 34 zł ale sie wkurzyłam.. bylam w labie o 6.20, lab otwierająo 6.30, byłam tam chyba 5 i wyszłam stamtąd dopiero o 7, więc spóźniłam się do pracy 15 minW każdym razie po pracy odbiorę wyniki ![]() W zasadzie mogłabym w czasie pracy wyskoczyć i wykonac badania, ale ja nie chcę jeszcze się chwalić ciążą...nie wiem czemu...chyba się trochę boje...sama nie wiem...raczej nikt mi z tego powodu nie bedzie robil wyrzutów, ale... ![]() A z ciekawostek: kolezanka moja jest teraz w ciązy, mieszka w anglii i napisała mi, że ostatni tydzień w pracy jest...nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ona ma termin na za 4 tygodnie Myślałam, że tylko w czasach naszych mam taki hardcor był, ale widać i teraz się zdarza... Moja mam jeszcze tego samego dnia co rodziła to w pracy była, a urodziła o czasie Ja chyba wolę sobie trochę odpocząć przed porodem... oczywiście postaram się jak najdłużej popracować, ale jak tylko lekarz stwierdzi, że dość to idę na zwolnienie... Poprzednio pracowałam do 7 miesiąca i z dnia na dzień poszlam na zwolnienie, bo szyjka się skracała i miałam skórcze![]() Już środek tygodnia ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Lisica widzę, że tego samego dnia ślubawałyśmy I pierwsze dzieciatko tez z tego samego roku
Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2012-12-05 o 07:52 |
||
|
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
...ależ tu tłumy...
Wpadłam poinformować, że dzisiejsza beta 725 mIU/ml |
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Bry!
My nie dawno wrócilismy, rozpalilismy w kominku, zjedlismy rosołek i siedlismy przy kompie rachunki popłacić az nie lubie tego...snieżek troche padał w dzien, teraz nie, odwilż jest i topnieje wszystko, nie lubię tak.. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3026 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
takiego lenia![]() cherubinka ja czuje się dobrze, siedzę całymi dniami w domku i odpoczywam... jak to mówię leże, jem i tyje hehehe
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Edytowane przez ewakol Czas edycji: 2012-12-05 o 19:49 |
||
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze raz gratuluję!Nie mogę się doczekać uczucia związanego z dwoma kreskami
|
|
|
|
#3028 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Yola ![]() Pewnie, że możesz dopisać mnie do listy, ale ja nie wiem który cykl starań to był, bo bardzo dawno przestałam liczyć ![]() Dziewczyny jeszcze raz dzięki za wszystkie miłe słowa Alunia chwilowo jestem bez telefonu (szybka się zbiła i jest w naprawie) jak odzyskam to sie odezwę. Całuję |
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Pacierpku jak zobaczyłam nie mogłam się powstrzyma od nie napisania
Gratulacje piekna macie nagrodę za czekanie! Oby wszystkim sie udało.Malinko pewnie bedziesz musiłą sie powstrzymac dłuższy okres czasu od starań, ale z jednym jajnikiem napewno się uda Yola gratulacje! a to dla Was:
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznotki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

dzięki wielkie i całuski dla Gabrysia

klask i:

...noi jestem na liscie mamus
ta torbiel musiała być bardzo duża, skoro doszło aż do wycięcia jajnika. Co do starań, musisz zapytać lekarza, co on na to. Wiem, że ja po cc nie powinnam zajść w ciążę co najmniej przez rok, ale Ty miałaś zabieg na jajniku, to nie wiem jak to wygląda.

Dzisiaj mam zamiar się prywatnie na wizyte umówić, ale jej termin chcę mieć w tygodniu przed świetami... Poprzednio poszłam za szybko i nie było nic widać i juz się zestrachałam, że jakieś puste jajo płodowe...teraz mi ten stres niepotrzebny i wolę poczekac
Oczywiście, że tak
az nie lubie tego...