Walczymy o nasze marzenia! cz.4 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-03, 19:33   #3001
danika
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Madziu dziękuję bardzo. Sama do końca nie wierzyłam dlugo w moje szczęscie, że w końcu do mnie przyszło, że to nasz czas. Dbam o siebie jak mogę i czasem to chyba aż za bardzo dzięki wielkie i całuski dla Gabrysia

Chciałam Wam jeszcze przedstawić moje szczęscie
chlip chlip wzruszyłam się maleństwo jest prześliczne, tak się cieszę, że Ci się udało, życzę spokojnej i nudnej reszty ciąży

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
jaki ma piękny profil
o tak

Yola i Tobie gratuluję oj chyba znowu wysyp kreseczek i fasoleczek mamy

Baby przytulam mocno i wierze, ze na Was też przyjdzie ten czas

i dla wszsytkich czekających też

Malinko o jejku ale Cię dopadło, dobrze, że szybko trafiłaś do szpitala. Jeden dzielny jajnik został i da rade za dwa
danika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 19:56   #3002
nadiazloto1
Zakorzenienie

Arrow Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4

Jola hurrrra! Coś tak czułam że będą dziś dwie dobre wiadomości

Pacierpku dzidzia cudna. Czekam na Twoje zdjęcie z brzuszkiem Na kiedy masz termin? Bo chyba na czerwiec

Baby przykro mi że nie doszło do podania. Trzymam kciuki za następne podejście.
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 20:04   #3003
pacierp
Rozeznanie

Rany Dziewczyny Danika, Cherubinko, Karolca tak mi miło, że tyle z Was mnie pamiętalo i cieszy się razem ze mną. Jesteście cudowne

Nadus termin mam na 24 czerwca. Moze pospieszy się o jeden dzień i będzie prezent na dzień ojca
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 20:24   #3004
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cudowny prezent
Byliście mrozaczka?
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 20:37   #3005
malinka123108
Wtajemniczenie

kochane nie martwie sie wiem ze dam rade ale nawet nie wiem czy ten miesiac mozna zaliczyc do staran w zwiazku z operacja.mimo wszystko mysle ze jutro jak bede u lekarza powie ze moge sie starac bez problemu juz w tym m.chociaz najpierw musze sie chyba podleczyc moze jakas nadzerka bo cos dr wspomnial,wiec nie wiem.
Stary 2012-12-03, 20:48   #3006
baby29
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny Jakoś się trzymam transfer miałam mieć w ubiegły czwartek.Jestem silna muszę być dla męża.Wiem,że się doczekam. Z sentymentu podczytuję ten wątek systematycznie. Jestem z czasu starań DRY ,Edzi i właśnie Pacierbka.Cieszę się z każdej ciąży wątkowej.Ale bez obrazy kochane ta Pacierbka cieszy mnie w tej chwili najbardziej.
Stary 2012-12-03, 21:03   #3007
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherubinka Pokaż wiadomość

Dra, jak miło, że zajrzałaś Masz rację z tym językiem, poziom, podejście i zaangażowanie nauczycieli w wielu szkołach jest tragiczny. A jeszcze człowiek jak młody i głupi to cieszy się, że można się nie przykładać Dopiero później sobie w brodę pluje, bo mamy takie czasy, że bez języka obcego ani rusz. Czy to chodzi o pracę poza granicami kraju, czy też w Polsce. Fajnie, że chcesz się uczyć. Mi też by się przydało "trochę" doszkolić.
A macie jakąś już konkretną opcję wyjazdu? Czy szukacie póki co?
P.s. Dziękuję za kibicowanie i wiarę w mój cud Ucałuj Rafałka. Dobrze, że zdrowy i nie choruje dużo (tfu, tfu odpukać).
niestety głupota,ale może częściowo teraz dam radę
co do wyjazdu dostałam propozycję od znajomej(ona mnie zmotywowała) do uk,a jak wyjdzie pokaże czas
Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
hej u mnie zle...wczoraj wrocilam ze szpitala z srody na czw.mialam silny bol brzucha,okazalo sie ze torbiel....
musialam miec operacje jak do cc ...zostal mi 1 jajnik;/mam nadzieje ze wystarczy do 2 dziecka.w zwiazku z ta syt musze chyba zawiesic starania okres dostalam 1.12...paulinko zapisz.
dziewczynki jak to jest ze staraniami,ja np czuje sie bd.juz
ojej,ale dobrze,że już lepiej

Cytat:
Witajcie

Daaaawno mnie tu nie było. Przyszłam, żeby tchnąć trochę optymizmu do wątku. Tyle lat czekałam, żebyć móc napisac te słowa - JESTEM W CIĄŻY Dzisiaj zaczynam 12- sty tydzień. Postanowiliśmy kolejny raz zawalczyć o nasze szczęscie i udało się Dzisiaj widziałam na usg fikające maleństwo
Nie chcę się rozwodzić nad tym, co czuję, bo wiem jak Wam jest ciężko dalej walczyć, ale warto. Cherubinko, Paulinko bardzo wierzę w Wasz cud, nawet jeśli będzie poczęty "na szkiełku" to warto walczyć do końca

Całuję Was wszystkie i życzę szczęścia
wow co ja widzę kochana wiedziałam,że kiedyś przyjdziesz z tą wiadomością doczekałaś się swojego szczęścia klask i:
aż mnie dreszcze przeszy jak tą wiadomość przeczytałam super o
Gdy już się uda to jednak zmieniamy podejście,że każdy w swoim czasie,ale tego trzeba doświadczyć,aby też w to uwierzyć.
Cytat:
Napisane przez baby29 Pokaż wiadomość
Kochana strasznie się cieszęJa jestem po nie udanym in vitro. Nie miałam nawet transferu ,zarodki przestały się dzielić. Ale też nie poddam się ,mimo przeszkód finansowych.Całuję Was bardzo mocno.
kochana witaj i ty kiedyś tam tu przyjdziesz z taką wiadomością i walcz do końca

Cytat:
Napisane przez yolanda9 Pokaż wiadomość

HCG BETA 221 mIU/ml synek będzie miał rodzeństwo!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nie mogę uwierzyć w to szczęście...tak szybko...szok
...muszę się trochę oswoić, bo jestem w szoku....
wow gratki kochana klask i:
Stary 2012-12-03, 21:12   #3008
Lisica1
Zadomowienie

przepraszam ze sie wtrace..ale podczytuje was codziennie ...noi jestem na liscie mamus
Cytat:
Witajcie

Daaaawno mnie tu nie było. Przyszłam, żeby tchnąć trochę optymizmu do wątku. Tyle lat czekałam, żebyć móc napisac te słowa - JESTEM W CIĄŻY Dzisiaj zaczynam 12- sty tydzień. Postanowiliśmy kolejny raz zawalczyć o nasze szczęscie i udało się Dzisiaj widziałam na usg fikające maleństwo
Nie chcę się rozwodzić nad tym, co czuję, bo wiem jak Wam jest ciężko dalej walczyć, ale warto. Cherubinko, Paulinko bardzo wierzę w Wasz cud, nawet jeśli będzie poczęty "na szkiełku" to warto walczyć do końca

I przesyłam pierwsze w życiu fluidki :mag ia:
Jejku Martus a ja mialam do Ciebie pisac..normalnie myslami Cie zciagnelam..nawet ja tez jestem w szoku...kurcze nie moge uwierzyc i sie ciesze ze sie nie poddaliscie
GRATULUJE Z CALEGO SERCA ...

Cytat:
HCG BETA 221 mIU/ml synek będzie miał rodzeństwo!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa..... nie mogę uwierzyć w to szczęście...tak szybko...szok
ja Cie skads pamietam..cos ten nick mi mowi..chyba bylas na staraczkowym....
Tez Ci gratuluje..ale szybko he ..super...

Paulinka gdzie sie chowasz?

Edytowane przez Lisica1
Czas edycji: 2012-12-03 o 21:13
Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 21:16   #3009
dra
Zakorzenienie

Lisica ty jak coś powiesz przecież jesteś jedną z nas-napisz co u ciebie i Małgosi?
Stary 2012-12-03, 21:17   #3010
Tincia
Wtajemniczenie

łojejej... Alez się tu dzieje

Pacierpku i Yolandko
- wielkie gratki

Malinko- przykro mi, dobrze że już jesteś w domku. A najlepiej podpytac lekarza. Skoro byłaś cięta, to wiesz... jak to się będzie wszystko miało do rosnącego brzuszka.

baby- co nas nie zabije... itd. Dużo siły życzę. Kiedyś wyjdzie słońce, trzeba w to wierzyć.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-03, 22:36   #3011
Irmusia81
Zakorzenienie

Hej wszystkim

Cytat:
hej u mnie zle...wczoraj wrocilam ze szpitala z srody na czw.mialam silny bol brzucha,okazalo sie ze torbiel....
musialam miec operacje jak do cc ...zostal mi 1 jajnik;/mam nadzieje ze wystarczy do 2 dziecka.w zwiazku z ta syt musze chyba zawiesic starania okres dostalam 1.12...paulinko zapisz.
dziewczynki jak to jest ze staraniami,ja np czuje sie bd.juz
ojej, biedna ta torbiel musiała być bardzo duża, skoro doszło aż do wycięcia jajnika. Co do starań, musisz zapytać lekarza, co on na to. Wiem, że ja po cc nie powinnam zajść w ciążę co najmniej przez rok, ale Ty miałaś zabieg na jajniku, to nie wiem jak to wygląda.

Cytat:
Witajcie

Wspaniale!!!: jupi: Ale się cieszę! Będziesz miała letnią dzidzię

Cytat:
wow! Bomba! Serdecznie gratuluję! Ty to sie już chyba na mamusię sierpniową łapiesz

Wspaniałych, bezproblemowych ciąż Wam życzę dziewczynki!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-04, 07:11   #3012
aliisanka
Wtajemniczenie

GG do aliisanka

powiem szczerze, że jak zobaczyłam 10 min temu, że Pacierpek w ciąży to oczy mi się zmoczyły!
nadal się moczą.. a muszę się pomalować i do pracy iść!
Martusiu, to cudowne wieści, miód na moje serce, a zbieg okoliczności taki, że dowiedziałam się o tym w dniu gdy Małgosia moja kończy 3 latka..
Martusiu zawsze mnie wspierałaś w czasie ciąży...
tylko proszę, odezwij się, odbierz telefon albo cokolwiek
w razie czego publicznie zostawiam mój nr jakbyś nie miała 665651691

dziewczynki za każdą z was również trzymam kciuki, dużo dziewczynek pamiętam i wierzę, że one pamiętają mnie!
wpadnę jak będę mieć czas, póki co praca, 3 dni, więc nie bardzo bo dużo godzin ciągnę

Martuś odezwij się!
..Iskierką malutką..
..Która rozświetla mi życie..
..I daje nadzieję na lepsze jutro..
..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei..

aliisanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-04, 07:37   #3013
yolanda9
Zadomowienie

Dzień dobry!
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
pacierpku, Jolu - ogromne gratulacje

Cytat:
Yola GRATULUJE!!! Wspaniała wiadomość. Wspaniały prezent pod choinkę dla synka

Cytat:
Yola, to co za cudowne wieści dzisiejszy dzień niesie. Gratulacje ...pisz z nami cały czas, dawaj znać jak rozwija się maleństwo i wysyłaj fluidki
na pewno będę, ale najpierw wizyta u lekarza i serduszko
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Yola i Tobie gratuluję oj chyba znowu wysyp kreseczek i fasoleczek mamy

Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość
Jola hurrrra! Coś tak czułam że będą dziś dwie dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
wow gratki kochana

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Pacierpku i Yolandko- wielkie gratki

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
wow! Bomba! Serdecznie gratuluję! Ty to sie już chyba na mamusię sierpniową łapiesz
tak, termin według om i długości cykli wychodzi około 08.08.2013 r.
Cytat:
Cieszę się z każdej ciąży wątkowej.Ale bez obrazy kochane ta Pacierbka cieszy mnie w tej chwili najbardziej.
Alez ja sie wcale nie obrażam Doskonale rozumiem, że ciąże, o które walczy się bardzo dlugo dają nadzieję dla tych którym sie nie udaje i wtedy cieszą jeszcze bardziej Ja też się ogromnie cieszę i chciałabym, aby nasza lista byla coraz częściej uaktualniana o takie wiadomości, żeby właśńie dawała nadzieję...
Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
przepraszam ze sie wtrace..ale podczytuje was codziennie ...noi jestem na liscie mamus
nie przepraszaj, tylko nam tu od czasu do czasu pisz co u Ciebie...a najlepiej codziennie...

Cytat:
ja Cie skads pamietam..cos ten nick mi mowi..chyba bylas na staraczkowym....
Tez Ci gratuluje..ale szybko he ..super...
Tak, ja Ciebie również kojarzę...pewnie z czasów, kiedy staralm się o synka, bo pisywałam na staraczkowych wątkach

No dobra, przespałam się z tym niusem i staram się w głowie poukładać co i jak dalej ma być... Dzisiaj mam zamiar się prywatnie na wizyte umówić, ale jej termin chcę mieć w tygodniu przed świetami... Poprzednio poszłam za szybko i nie było nic widać i juz się zestrachałam, że jakieś puste jajo płodowe...teraz mi ten stres niepotrzebny i wolę poczekac Jutro powtórze betę, żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy, no i na razie tyle... W tym roku ja u siebie robię wigilię, więc wtedy poqiwmy naszej rodzinie (chociaż mój mąż już nie mógł wytrzymać i zdradził się naszemu przyjacielowi)

I się zastanawiam czy ja mogę tu jeszcze troche z Wami zostać?? Wiem, że to może byc dla niektórych trudne jak będę pisała co u mnie.... może któraś chce przejąć listę? bo to chyba zawsze staraczka ją prowadziła

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Niech jesienny dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek
Na liście mamy 4 staraczki

paulinaizabela (Paulina, 28 lat, Irlandia) staranka zawieszone
KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone
LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone

yolanda9 (Jola, 31 lat, Pomorze) cykl 4, last @ 28.10
Malinka123108(Marlena, 22 lata, Podkarpacie) cykl 2, last @ 07.11
Magdulec (Magda, 31 lata, lubelskie) last @ 13.11
Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 48, last @ 20.11
Libra22 (Monika, 28 lat, Bydgoszcz) cykl 10, last @ 27.11

Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki)

Mamy 3zafasolkowane:

Kobra913 (Agnieszka) gratulujemy! dwie kreseczki w 20 cyklu (t.p 31.12.2012r.)
Kadia83 (Anna, 28 lat, Anglia) gratulujemy! dwie kreseczki w 14 cyklu (t.p 13-18.03.2013r.)
Ewakol (Ewa, 25 lat, Poznań)gratulujemy! dwie kreseczki w 34 cyklu (tp.19.04.2013r.)

Szczęśliwe mamusie i ich maleństwa, czyli nasze "wątkowe" spełnione marzenia !!

Dra - Rafał - ur.14.09.2010r.
Lisica1 - Małgorzata - ur.26.10.2010r.
Kotek81 - Izabela - ur.21.11.2010r.
Coralady - Liliana - ur.08.04.2011r.
Bella7 - Lena i Liliana - ur.26.04.2011r.
Nadiazloto1 - Amadeusz i Sergiusz - ur.14.06.2011r.
Edzia - Camilla - ur.24.06.2011r.
Malinka123108 - Lena - ur.13.07.2011r.
Egwene6 - Gabriel i Emma ur.12.09.2011r.
Magdulec - Gabriel - ur.27.09.2011r.
Danika - Olga - ur.04.10.2011r.
Tincia - Liliana - ur.04.11.2011r.
Karolca - Ewelina - ur. 22.03.2012r.
Rinco - Sebastian - ur. 20.05.2012r.
Tacca - Piotr - ur. 17.06.2012r.
Sas - Lena - ur.07.07.2012r.
Irmusia81 - Leon - ur.11.07.2012r.
Agasobo(Agnieszka, 29 lat, Łódź) (II w 17 cs)- Antoni (3900g 59 cm) ur. 13.11.2012 cc

Pacierpku, może ja dopiszę Cię do naszej listy?? Zawsze to byłaby pociecha dla innych dziewczyn, które długo się starają...

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-04, 07:41   #3014
yolanda9
Zadomowienie

Aliisanko, Ciebie tez pamiętam a może chcial;abyś znów do nas dołączyć?? może czas na rodzeństwo dla Małgosi ??

Stary 2012-12-04, 09:25   #3015
ewakol
Raczkowanie

GG do ewakol Send a message via Skype™ to ewakol

Cytat:
Witajcie

Gratulacje Kochana, pamiętam Twoje staranka i ogromnie się ciesze, że zostaniesz mamą zdrówka Ci życzę odwiedzaj nas teraz jak najczęściej

Jola również wielkie gratulacje, tyle dni trzymania w niepewności i jest owoc

To kto teraz następny???

baby29 Trzymam za Ciebie kciuki, żeby się w końcu udało, a na pewno tak będzie trzeba walczyć o to na czym tak bardzo nam zależy

zostawiam fluidki od mojego Jaśka, który już mam 330 gram :mag ia:: magia:

Edytowane przez ewakol
Czas edycji: 2012-12-04 o 09:29
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-04, 13:46   #3016
malinka123108
Wtajemniczenie

jola, pacierpku wielkie gratulacje;]

Ja wrocilam ze szpitala o dziecko moge sie starac juz;] umowilam sie do gina na 17 w sprawie nadzerki ..myslicie ze podczas nadzerki mozna sie starac o dziecko,skonczyl mi sie okres i nie wiem czy dzialac w tym m...

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

jola masz zostac i pisac co u cb;] ja bedac w ciazy zagladalam
Stary 2012-12-04, 15:34   #3017
magdulec
Zadomowienie

Hejka!
Gabrysia gardełko ok

Cytat:
Madziu dziękuję bardzo. Sama do końca nie wierzyłam dlugo w moje szczęscie, że w końcu do mnie przyszło, że to nasz czas. Dbam o siebie jak mogę i czasem to chyba aż za bardzo dzięki wielkie i całuski dla Gabrysia

Naduś Tak to jest mój cud i dziękuję za niego każdego dnia. Byly chwile zwątpienia, ale warto było czekać. Z resztą Ty dobrze wiesz buźka

Libra Dziękuję. Staraliśmy się 4 lata. Ale wiedziałam w sumie od początku, że będzie pod górkę. Teraz z perspektywy czasu wiem, że niepotrzebnie się "ciśnieniowałam", bo jak widać wszystko ma swój czas. Na Ciebie też przyjdzie kolej - zobaczysz i to mam nadzieję szybciej niż myślisz koniec grzania ławy na staraczkowym

Baby tak mi przykro Kochana wiem jaki to emocjonalny rollercoster cała procedura. Też mam za sobą jedno kompletnie nieudane podejście, jedną stratę(niestety) i teraz się udało. Może powalczcie o dofinansowanie, tylko słyszałam, że dotyczy to par, które wcześniej nie podchodziływięc sie nie przyznawajcie. Dziękuję, że się odezwałaś i trzymam kciuki. Też się doczekasz. Kiedys myślałam, że dziewczyny tylko tak pocieszały, bo co powiedzieć, ale dzisiaj wiem, że to prawda!

Yola GRATULUJE!!! Wspaniała wiadomość. Wspaniały prezent pod choinkę dla synka
Dzięki za gratki. Może za tydzień na usg genetycznym coś uda się podpatrzeć, ale to chyba za wcześnie. Jest mi totalnie wszystko jedno odnośnie płci. Już tak bardzo kocham to maleństwo, że szok

Karolca Dziękuję, Całuski dla Ewelinki

Chciałam Wam jeszcze przedstawić moje szczęscie
Piękne szczęscie
Cytat:
Pacierpku wielgachne gratulacje zdrówka dla Was Koniecznie pochwal się jak już będziesz wiedziała co Ci tam w brzuszku mieszka i w ogóle zapraszamy tutaj Tu trzeba od czasu do czasu ciążowe fluidki przesłać a nie ma na razie od kogo

Super!!!!: jupi::j upi:

allisanka super że się odezwałaś, co tam u Was?

malinko zapomniałam o tobie że takie chorobstwo się ciebie czepiło, dobrze ze jest ok i za staranka!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-04, 18:08   #3018
yolanda9
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewakol Pokaż wiadomość
zostawiam fluidki od mojego Jaśka, który już mam 330 gram :mag ia:: magia:
Ooo...duzy juz chłopczyk kopie juz??
Cytat:
jola, pacierpku wielkie gratulacje;]

Ja wrocilam ze szpitala o dziecko moge sie starac juz;] umowilam sie do gina na 17 w sprawie nadzerki ..myslicie ze podczas nadzerki mozna sie starac o dziecko,skonczyl mi sie okres i nie wiem czy dzialac w tym m...
a co do nadzerki, to ja mam i nie przeszkadza to w starankach...potem sie tym zajme
Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość

Super!!!!: jupi::j upi::jupi!

Super, ze z gardelkiem Gabrysia juz lepiej moj synek z kolei pokasluje i mam nadzieje ze nie przekształci sie to w coś powaznego:prosi
Umowilam sie dzisiaj na wizytę na 17 grudnia na 16.30 i prosze o :

kciuki, zeby wszystko bylo tamgdzie powinno i takie jakie powinno

No Malinko będziemy za siebie nawzajem trzymać kciuki

Stary 2012-12-04, 20:34   #3019
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
Ooo...duzy juz chłopczyk kopie juz??

Umowilam sie dzisiaj na wizytę na 17 grudnia na 16.30 i prosze o :

kciuki, zeby wszystko bylo tamgdzie powinno i takie jakie powinno
Oj tak Mój Skarbek daje już o sobie znać i bardzo nie lubi się pokazywać. Jak byliśmy u lekarza to sobie smacznie spał, jedną rączkę miał pod główką a drugą się nakrył jak tylko chcieliśmy sobie na niego popatrzeć

Trzymam kciuki za wizytę, daj znać co i jak jak już będzie po
Stary 2012-12-04, 21:45   #3020
cherubinka
Zadomowienie

Cytat:
Jestem z czasu starań DRY ,Edzi i właśnie Pacierbka.Cieszę się z każdej ciąży wątkowej.
...no tak, a za moich to już nie Ja przecież też z tych czasów

Cytat:
Lisica, Ciebie też pamiętam ze starych wątków

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
powiem szczerze, że jak zobaczyłam 10 min temu, że Pacierpek w ciąży to oczy mi się zmoczyły!
nadal się moczą.. a muszę się pomalować i do pracy iść!
Martusiu, to cudowne wieści, miód na moje serce, a zbieg okoliczności taki, że dowiedziałam się o tym w dniu gdy Małgosia moja kończy 3 latka..
Martusiu zawsze mnie wspierałaś w czasie ciąży...
tylko proszę, odezwij się, odbierz telefon albo cokolwiek
w razie czego publicznie zostawiam mój nr jakbyś nie miała 665651691

dziewczynki za każdą z was również trzymam kciuki, dużo dziewczynek pamiętam i wierzę, że one pamiętają mnie!
wpadnę jak będę mieć czas, póki co praca, 3 dni, więc nie bardzo bo dużo godzin ciągnę

Martuś odezwij się!
Aliisanko, oczywiście, że pamiętają Ciebie i Twoje kuszące przepisy Napisz jak tam córcia

Cytat:

W tym roku ja u siebie robię wigilię, więc wtedy poqiwmy naszej rodzinie (chociaż mój mąż już nie mógł wytrzymać i zdradził się naszemu przyjacielowi)

I się zastanawiam czy ja mogę tu jeszcze troche z Wami zostać?? Wiem, że to może byc dla niektórych trudne jak będę pisała co u mnie.... może któraś chce przejąć listę? bo to chyba zawsze staraczka ją prowadziła [COLOR="Silver"]
Nawet nie pytaj o takie rzeczy Oczywiście, że tak
...ale piękny prezent sprawiliście i sobie i rodzince

za betę

Cytat:
Oj tak Mój Skarbek daje już o sobie znać i bardzo nie lubi się pokazywać. Jak byliśmy u lekarza to sobie smacznie spał, jedną rączkę miał pod główką a drugą się nakrył jak tylko chcieliśmy sobie na niego popatrzeć

Wstydzioszek mały A jak Ty się czujesz?
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-04, 22:18   #3021
Lisica1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
Lisica ty jak coś powiesz przecież jesteś jedną z nas-napisz co u ciebie i Małgosi?

Leci pomalu...odpieluchowujemy sie i dobrze nam idzie..sika ladnie do nocnika tylko kupki w pampersa robi..bo jak klade ja do spania to zakladam pieluche noi wtedy robi..ale ma jeszcze czas wiec moze sie nauczy...
Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
ja ciebie pamietam
Cytat:
Dzień dobry!
nie przepraszaj, tylko nam tu od czasu do czasu pisz co u Ciebie...a najlepiej codziennie...
zanudzilabys sie hehe...
No dobra, przespałam się z tym niusem i staram się w głowie poukładać co i jak dalej ma być... Dzisiaj mam zamiar się prywatnie na wizyte umówić, ale jej termin chcę mieć w tygodniu przed świetami... Poprzednio poszłam za szybko i nie było nic widać i juz się zestrachałam, że jakieś puste jajo płodowe...teraz mi ten stres niepotrzebny i wolę poczekac Jutro powtórze betę, żeby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy, no i na razie tyle... W tym roku ja u siebie robię wigilię, więc wtedy poqiwmy naszej rodzinie (chociaż mój mąż już nie mógł wytrzymać i zdradził się naszemu przyjacielowi)
a ja bym poszla..nie wytrzymalabym ..ale jak to druga ciaza to jestes teraz madrzejsza hehe

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
...no tak, a za moich to już nie Ja przecież też z tych czasów
no a z moich

Lisica, Ciebie też pamiętam ze starych wątków
ja ciebie tez pamietam i podczytuje jak sobie radzisz..widze ze IUI za wami...
Stary 2012-12-05, 07:54   #3022
yolanda9
Zadomowienie

Dzień dobry! Witam z kawka ale baardzo slaba i z mleczkiem

Cytat:
Dzięki i ok
Cytat:

Nawet nie pytaj o takie rzeczy Oczywiście, że tak
...ale piękny prezent sprawiliście i sobie i rodzince

za betę

Cytat:

a ja bym poszla..nie wytrzymalabym ..ale jak to druga ciaza to jestes teraz madrzejsza hehe
No ja właśnie tak w pierwszej ciązy poleciałam i potem się troche napłakałam, bo nic widać nie było, a lekarz nie był pewien czy to już ciąża i kazal czekać... nie mam zamiaru tego znów przeżywać

Bylam już dzisiaj na spuszczaniu krwi, znow jestem lżejsza o 34 zł ale sie wkurzyłam.. bylam w labie o 6.20, lab otwierająo 6.30, byłam tam chyba 5 i wyszłam stamtąd dopiero o 7, więc spóźniłam się do pracy 15 min Nie to, że ktos robil mi z tego powodu kłopot, ale ja poprostu nieznoszę się spóźniac i dlatego poszłam tak wcześnie... Ale następnym razem będę mądrzejsza! Przyszła babka w ciązy i weszła bez kolejki Też zamierzam następnym razem korzystać z tego przywileju...chociaż widziałam niezadowolenie innych ludzi...co za świat!
W każdym razie po pracy odbiorę wyniki
W zasadzie mogłabym w czasie pracy wyskoczyć i wykonac badania, ale ja nie chcę jeszcze się chwalić ciążą...nie wiem czemu...chyba się trochę boje...sama nie wiem...raczej nikt mi z tego powodu nie bedzie robil wyrzutów, ale...

A z ciekawostek: kolezanka moja jest teraz w ciązy, mieszka w anglii i napisała mi, że ostatni tydzień w pracy jest...nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ona ma termin na za 4 tygodnie Myślałam, że tylko w czasach naszych mam taki hardcor był, ale widać i teraz się zdarza... Moja mam jeszcze tego samego dnia co rodziła to w pracy była, a urodziła o czasie Ja chyba wolę sobie trochę odpocząć przed porodem... oczywiście postaram się jak najdłużej popracować, ale jak tylko lekarz stwierdzi, że dość to idę na zwolnienie... Poprzednio pracowałam do 7 miesiąca i z dnia na dzień poszlam na zwolnienie, bo szyjka się skracała i miałam skórcze

Już środek tygodnia jak tam u Was? sypie snieżek? bo u mnie raczej deszcz z domieszka śniegu

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Lisica widzę, że tego samego dnia ślubawałyśmy I pierwsze dzieciatko tez z tego samego roku

Edytowane przez yolanda9
Czas edycji: 2012-12-05 o 07:52
Stary 2012-12-05, 18:08   #3023
yolanda9
Zadomowienie

...ależ tu tłumy...

Wpadłam poinformować, że dzisiejsza beta 725 mIU/ml czyli na razie wszystko wydaje sie być oki

Stary 2012-12-05, 18:40   #3024
magdulec
Zadomowienie

Bry!
My nie dawno wrócilismy, rozpalilismy w kominku, zjedlismy rosołek i siedlismy przy kompie rachunki popłacićaz nie lubie tego...

snieżek troche padał w dzien, teraz nie, odwilż jest i topnieje wszystko, nie lubię tak..
Cytat:
...ależ tu tłumy...

Wpadłam poinformować, że dzisiejsza beta 725 mIU/ml czyli na razie wszystko wydaje sie być oki
super
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 19:10   #3025
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
...ależ tu tłumy...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 19:48   #3026
ewakol
Raczkowanie

Cytat:
...ależ tu tłumy...

supciooo

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Bry!
My nie dawno wrócilismy, rozpalilismy w kominku, zjedlismy rosołek i siedlismy przy kompie rachunki popłacićaz nie lubie tego...
:
mnie też to niestety czeka, ale jutro bo dziś to nic mi się nie chce takiego lenia

cherubinka ja czuje się dobrze, siedzę całymi dniami w domku i odpoczywam... jak to mówię leże, jem i tyje hehehe

Edytowane przez ewakol
Czas edycji: 2012-12-05 o 19:49
ewakol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 20:02   #3027
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Cytat:
...ależ tu tłumy...

Super Jeszcze raz gratuluję!
Nie mogę się doczekać uczucia związanego z dwoma kreskami
Stary 2012-12-06, 09:19   #3028
pacierp
Rozeznanie

Witam

Yola pięknie przyrasta
Pewnie, że możesz dopisać mnie do listy, ale ja nie wiem który cykl starań to był, bo bardzo dawno przestałam liczyć

Dziewczyny jeszcze raz dzięki za wszystkie miłe słowa

Alunia chwilowo jestem bez telefonu (szybka się zbiła i jest w naprawie) jak odzyskam to sie odezwę.

Całuję
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 20:46   #3029
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Pacierpku jak zobaczyłam nie mogłam się powstrzyma od nie napisania
Gratulacjepiekna macie nagrodę za czekanie! Oby wszystkim sie udało.

Malinko pewnie bedziesz musiłą sie powstrzymac dłuższy okres czasu od starań, ale z jednym jajnikiem napewno się uda

Yola gratulacje!

a to dla Was:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06205.jpg (121,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2012-12-06, 20:49   #3030
karolca
Zakorzenienie

ślicznotki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości