|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Muszê wam powiedzieæ ¿e zmienia³am trochê swój nawyk w³osowy. Zawsze lubi³am nak³adaæ OGROMNE ilo¶ci masek, naprawdê du¿o, lubi³am czuæ ¿e mam co¶ na w³osach, a ostatnio przerzuci³am siê na metodê mniej znaczy wiêcej, nak³adam teraz naprawdê niewiele produktu i muszê powiedzieæ, ¿e jest super
|
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Mam ten sam "problem" - niby na gorze strony jest kod wpisany, ale w zamowieniu nie uwzgledniono tej znizki i podaje mi normalna kwote do zaplaty, bez rabatu.
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
te¿ czekam na 4 paczki
![]() Cytat:
![]() po³±czy,po³±czy, mi po³±czy³o ![]() musisz mieæ za³o¿one konto, pó¼niej chyba jak ju¿ masz wszystko w koszyku, klikasz koszyk, i tam gdzie¶ jest miejsce na ten kod, przepraszam, nie pamiêtam dok³adnie ![]() tak, pod zakupami po prawej stronie jest miejsce na wpisanie kodu, pó¼niej nale¿y klikn±æ "zastosuj" Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2012-12-03 o 21:31 |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Z czym?
![]() Ja czekam na moje próbki JMO, myd³o savon noir Organique, repetytorium do niemieckiego i miziator do g³owy
|
#2526 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Nie kupilam sobie wcierki.. Byla jaka¶ woda pokrzywowa i brzozowa, ale ekstrakty byly dopiero po Parfum, wiêc zrezygnowalam..
Ale wyczailam te¿ Tonic Garnier Neril i zastanawiam siê nad nim, bo co¶ wcieraæ muszê jeszcze przez te 2 tygodnie ![]() (Chocia¿ przeliczaj±c, to mi siê nie op³aca go tutaj kupowaæ..) No i widzialam pierwszy raz na ¿ywo TT Jest taka du¿a i piêkna! Chcia³am co prawda kolor pomarañczowy, ale by³y tylko czarne, niebieskie i ró¿owe, ale mo¿e siê skuszê - zrobiê sobie prezent na miko³aja ![]() Cytat:
Racja - koniec offtopu!
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 360
|
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy przelewy musza byc dokonane dzisiaj czy dzis wystarczy tylko zamowic?
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2530 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
Cytat:
![]() nawet nie wiecie, jak ciê¿ko mi czytaæ wiza¿ i blogi dzisiaj.. wszêdzie kusicie kosmetykami, a ja mia³am siê opanowaæ i nic nie kupowaæ. ju¿ prawie kupi³am effaclar duo, krem sylveco, mas³o shea i maskê bingo. ze wszystkim jak na razie siê opamiêta³am, i mam nadziejê ¿e tak ju¿ zostanie do koñca dnia ![]() a z tego wszystkiego przerzuci³am siê na ogl±danie sukni ¶lubnych
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2532 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale gdyby w³osy mia³ po imienniku to by by³o elegancko! ![]() Cytat:
![]() Dziêkujê bardzo bardzo.
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie, poszukaj dobrze, jest mniejsze opakowanie za 20 z³
Redual chyba wpisz w wyszukiwarkê. nie mia³am, ale na KWC ma dobre oceny, a ja od dawna walczê z paskudnym tr±dzikiem ![]() link: http://www.medicspa.com.pl/kobieta/m...jotok-bingospa
|
#2534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mialam podobnie podczas wakacji - wcze¶niej (na wiosnê) bardzo intensywnie o nie dbalam - olejowanie codziennie, prawie codziennie maski. Na wakacjach nie mialam na to wszystko czasu i po samej od¿ywce trzymanej tylko podczas prysznica byly spoko. ¦wietna zasada! Aczkolwiek w moim przypadku dzia³a chyba tylko na w miarê zdrowych w³osach - gdy byly bardziej zniszczone mog³am je maskowaæ codziennie, ale obecnie ju¿ nie potrzebuj± a¿ tak intensywnej pielêgnacji ![]() Ale¿ wam zazdroszczê tego DDD! Do mnie nie przyjdzie ani jedna paczka.. Kusi mnie za to zamówienie z Helfów, tudzie¿ z All, bo ju¿ od dlu¿szego czasu chcialabym przetestowaæ maski w pudrach - Neem, Amla, Maka itp.. Do tego mo¿e dolo¿ê Hennê Khadi. I Bingo! Z maslem Shea i obowi±zkowo z keratyn±.. |
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, zamowilam maske cynkowa i kolagen do dloni z Bingo. Jeszcze jakas szczotka do wlosow i bede szczesliwa
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
![]() I dla siebie fajne rzeczy. W takich chwilach to ja lubiê byæ kobiet± Laski braæ scandica bananowego czy kierowaæ siê resztkami rozs±dku (który topnieje jak ba³wan na roztopach...)?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
twardo siê trzymam, kupi³am rodzicom zestaw na ¶wiêta (yyy, o zapachu, który chyba najbardziej siê podoba mi i siostrze )
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Nie wiem, o jakim rozmawiacie, ale ja mam algowe i lubiem
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Mojego ryjka nie da siê podra¿niæ - znaczy tak my¶la³am do momentu spotkania z tym wynalazkiem
|
|
#2539 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Hej Dziewczyny!
W zwi±zku z tym, ¿e jestem raczkuj±c± w³osomaniaczk± chcia³am serdecznie prosiæ Was o pomoc przy wyborze kud³owych kosmetyków. ![]() O moich w³osach >>tu<<. Wiem, ¿e jest wiele postów o tym ju¿, ale w³a¶nie w zwi±zku z tym, ¿e mo¿na dostaæ oczopl±su mo¿e która¶ siê zlituje i pomo¿e mi siê ogarn±æ. |
|
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Urzekly mnie te fale Zawsze siê tak piêknie ukladaj±, jak na ostatnim zdjêciu? Jako¶ je szczególnie dopie¶cila¶ w ten dzieñ?
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Gdzie na DDD jest scandic bananowy, bo mi umkn±³. |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze Was o pomoc, zlitujcie sie nade mna, bo sama nie podejme decyzji do polnocy, nie ma szans
Chce zamowic szczotke do wlosow - plaska, do suszenia. Najwazniejsze: zeby wlosy sie po niej nie elektryzowaly! Ktora wybrac? http://perfecthair.pl/Katalog/Akceso...dle-Brush.html http://powerlook.pl/product-pol-2257...na-Paddle.html http://www.hairstore.pl/olivia-garde...owy-p2293.html Pomozecie? |
|
|
|
#2543 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
nie poniszczy³ Ci w³osów?Cytat:
Cytat:
przyda mi siê kolejna recenzja
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Nie, pardon. ¯eby nie by³o- chcê zamówiæ na allegro. A scandica wypatrywa³am i nic.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwy¿ej zu¿yjê do cia³a, trudno, ju¿ siê napali³am ![]() Cytat:
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, to siê przejdê do FLO, dobry prezent gwiazdkowy
|
|
#2548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaj± mi siê du¿o bardziej solidnie wykonane ni¿ pierwsza. Ogólnie siê nie czeszê takimi szczotkami od wieków a z elektryzowaniem nie mam problemu, wiêc bardziej nie pomogê, ale w kwestii budowy typowa³abym jak wy¿ej Te¿ o niej my¶lalam.. ![]() Wiedzialam, ¿e powrót na to forum bêdzie siê wi±za³ z wielkim wszechobecnym kusicielstwem
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
![]() Cytat:
![]() Dopieszczam je tylko maskami i od¿ywkami, do stylizacji nie mam g³owy, nie pojmujê ¿eli i pianek, pingpongowania czy tych innych pokrêconych rytua³ów. Niektóre od¿ywki czy oleje (z silikonami, parafin±) prostuj± mi w³osy, ale z regu³y mam na g³owie co¶ jak na ostatnim zdjêciu. Takie wywijañce.
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Reszta jak najbardziej mo¿e Bo sama drewniana rêkoje¶æ nie pomo¿e, gdy reszta sztuczna, a nie wierzê te¿, ¿e ta pierwsza ma z±bki ceramizowane, bo by popêka³y przy u¿ytkowaniu do strza³u
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

trzymajcie mnie bo zaraz kliknê
To na pewno siê jeszcze po³±czy z DDD?! 

[B]