Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 249 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-03, 21:34   #7441
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Doczekasz się doczekasz Przecież Ty też już niedługo Hihi a mi te ostatnie dni najbardziej się dłużą:/ Wydaje mi się, że dłuższe wyczekiwanie jest nawet dobre. W tym czasie zapoznajesz się ze wszystkim, wyrabiasz sobie zdanie i uświadamiasz czego tak naprawdę chcesz. Mi ten rok czekania naprawdę dużo dał i pewnie gdybym tu nie trafiła i nie zapoznała się tak z tym wszystkim teraz trzęsłabym się z nerwów i zastanawiała się czy aby na pewno wyjdzie tak jak tego chce? Czasem warto poczekać
W pl będę gdzieś w lipcu dopiero na tydzień (ewentualnie dwa, jak nie pojedziemy na wymarzone wakacje) i w maju na 2 dni (przedląd jednego z moich autek). Niewiele tego czasu w Polsce spędzam Teraz bylismy w lipcu a i że nie jedziemy na święta to kolejnych kilka miesięcy tam nie dotrę. Za to będę miała cycki
No ja chyba jednak na styczeń się zdecyduję...ale to w sumie tez niedługo, Jakbym zrobiła 28 grudnia, to musiałabym mamie popsuć plany nowowrocne, a nie chcę tak jej obarczać. W chwili obecnej tylko ona może mnie "podoglądać" niestety. Poza tym póki co nikt inny o tym nie wie

Kicia, a jak będziesz w PL to w jakich rejonach?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:35   #7442
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Bolesno, a kolor koszuli można negocjować, bo mi w zielonym nie bardzo?
Przepraszam, ale ja zapiłam smutki połową kieliszka wina (ale rocznik szlachetny, bo 2008) i mnie coś głupawka bierze
A mój tż postawił dwa świeczniki z zapalonymi świeczkami na stoliku w salonie, światełko przygaszone, palmę na kominku, winka są w szafie i lodówce, ale ja pić nie mogę I cały urok poszedł się...ekhm... Ale Ty kobito pij póki jeszcze możesz, na krew dobrze to robi i na umysł

Miesiąc czasu to nie dużo, a i w sylwestra jeszcze się wyhulasz W pl to wiocha w Krakowie śmieję się do wszystkich, że mieszkam na wsi w wielkim mieście (ulica z domkami jednorodzinnymi, a tam w koło kury, świnie, wozy ciągnięte przez konie, hehe)

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-03 o 21:43
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:36   #7443
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane, nawet nie mam jak cytować tyle miłych słow uslyszalam
dawno sie nie odzywalam, widze duzo nowych, ale jakże sympatycznych osóbek
dziekuje Wam za wszystko i wsparcie.
O wymianie mysle wlasnie dlatego ze skóry moze nie starczyc.
A ide do całkiem innego lekarza, zeby ocenił to kolejnym obiektywnym okiem.

Powiem Wam ze dopiero teraz te moje piersi jakos sie układaja. Ja mialam fatalna wyjsciowke, teraz nawet zdjec nie mam w albumie.
alejak znajde wkleje, w kazdym razie piersi wiszące, pod pachy, istna masakra. I jako tako teraz wygaldaja.

Powiem calkiem szczerze ze myslalam o wymianie implantow za jakis czas ale u dr Skwiercz, juz pod oba miesnie, zeby były stabliniejsze.
A doktor otwarcie mowi ze mam czekac blizny sie zagoją i zrobi mi owszem ale po dzieciach.
A ja jestem młoda, nie wiem kiedy dzieci bede miała.
A tez nie pale sie na wymiane.
No ale zobaczymy, mam swiadomosc ze lekarz moze podejsc do tenmatu roznie. Jak ewidentnie bedzie trzeba zmieniac, zmienie.
Musze sie poradzic, znam ocene dr S. , terazjeszcze jeden specjalista, mam nadzieje dobry.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:38   #7444
Amanina
Raczkowanie

dziewczynki, jeju wrocilam do domu wlasnie z basenu i ledwo zywem chodze teraz codziennie, od kiedy mi zdjeli ten gorset pooperacyjny i te cycuszki tak ladnie miekna nie wiem tylko czy to nie za szybko, bo czytalam ze lepiej jest jak te miesnie powolutku puszczaja.. a mi juz cala opuchlizna z mostka zeszla, piersi w dotyku calkiem mile (u gory znaczy sie) i nie wiem czy to dobrze
masuje tez juz blizny raz dziennie, ale to jest taaaaaaakie nieprzyjemne matko jedyna no!
Stary 2012-12-03, 21:40   #7445
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
dziewczynki, jeju wrocilam do domu wlasnie z basenu i ledwo zywem chodze teraz codziennie, od kiedy mi zdjeli ten gorset pooperacyjny i te cycuszki tak ladnie miekna nie wiem tylko czy to nie za szybko, bo czytalam ze lepiej jest jak te miesnie powolutku puszczaja.. a mi juz cala opuchlizna z mostka zeszla, piersi w dotyku calkiem mile (u gory znaczy sie) i nie wiem czy to dobrze
masuje tez juz blizny raz dziennie, ale to jest taaaaaaakie nieprzyjemne matko jedyna no!
Dr E.S pozwala na basen 3 mce po op dopiero, a piersi z Jej rąk są piekne.

A Ty chyba jestes od tego lakarza co ja...
Stary 2012-12-03, 21:47   #7446
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja po przewiezieniu na sale w zasadzie spałam non stop tak do ok 4-5 rano kiedy to mnie pogoniło do wc a potem znowu spałam dopóki nie kazali wstać na śniadanko ale czy to było zamulenie? EEE nie poprostu cudowny sen podczas którego zmieniali kroplówki, było błogo nic nie bolało...bajka
oooo sekrety chirurgii powtarzają na tvn

a tak to dobry wieczór kochane

BALSENO ja nie wiem jak to możliwe....ja po operacji jak się wybudziłam to ból nie pozwalał mi spać i ta niemoc,że ni się ruszyć,ani leżeć ...ja jakoś sie zestresowałam zaraz po i wpadłam wręcz i małą histerię..zawołałam siostrę bo myślałam że zwariujęi nie dosyć że dała mi na uspokojenie coś to dodatkowo na sen..to był ten moment co pomyślałam ,po co mi to było,niech mi to wyjmieale trwało to 30min bo leki zaczęły działaćno i spałam całe 2 godz...i tak byłam zadowolona bo myślałam ze przez to wszystko nie usnę w ogóle..pamiętam jak wtedy wspominałam że niektóre z was przesypiają całą noc...dla mnie cała noc była po jakiś 2 tygale i tak warto..żeby nie było..zrobiłabym to jeszcze ze sto razy jakby trzeba było

BALSENKO ja ćwiczyłam dziś na nogi no i moje brzuszki później,ale przyznam że 10min minęło jak minuta ale bolą nóżki,oj bolącudownie!!!jutro robię pupę,nóżki i coś na dodatek a w środę i piątek do klubu na fitnesik polecębo mała chora jeszcze troszkę i jutro się nie wybiorę..a teraz mam dodatkową motywację no bo...będzie plażowanko w środku zimy
Stary 2012-12-03, 21:49   #7447
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
A mój tż postawił dwa świeczniki na stoliku w salonie, światełko przygaszone, winka są w szafie i lodówce, ale ja pić nie mogę Ale Ty kobito pij póki jeszcze możesz, na krew dobrze to robi i na umysł
Aj Kicia, mi to na serce dobrze robi, ale umysł też się wyłącza A Ty już abstynencja przed op?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 21:50   #7448
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dr E.S pozwala na basen 3 mce po op dopiero, a piersi z Jej rąk są piekne.

A Ty chyba jestes od tego lakarza co ja...

Agatau: napisalam Ci wiadomosc na prv..
Stary 2012-12-03, 21:51   #7449
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć kochana AGATKO...jakże smutno mi się czyta że ci źleale chociaż mówisz że jesteś w końcu zadowolona z piersi,może faktycznie potrzebowały dużo czasua blizny jeszcze troszkę,dowiesz się i może coś dr zaleci,ja też powiem ci,czas mija i mam je wypukłe i zaczerwienione,a jak dotykam tam mocno to bolą,ja cholera mam wrażenie że tam się jeszcze goi,ale to prawie 6miesiecy po,03 stycznia jadę na kontrolę zobaczym co dr powie
Stary 2012-12-03, 21:57   #7450
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
cześć kochana AGATKO...jakże smutno mi się czyta że ci źleale chociaż mówisz że jesteś w końcu zadowolona z piersi,może faktycznie potrzebowały dużo czasua blizny jeszcze troszkę,dowiesz się i może coś dr zaleci,ja też powiem ci,czas mija i mam je wypukłe i zaczerwienione,a jak dotykam tam mocno to bolą,ja cholera mam wrażenie że tam się jeszcze goi,ale to prawie 6miesiecy po,03 stycznia jadę na kontrolę zobaczym co dr powie
Kochanie ja mam czerwone i wypukle i wokol czerwone. czasem az wstyd mi sie rozebrac
Cos z nimi robisz?
One nie bledną?
Piersi jakos sie ulozyly w porównaniu z tym co mialam przed op.
Ale Dziewczyny pamietajcie ze po op wiele moze rzeczy sie przydarzyc a wiele z nas na forum tu ma widoczne blizny, brzydko zagojone, przerosłe, po komplikacjach. Blizny beda zawsze
Stary 2012-12-03, 22:02   #7451
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Kochanie ja mam czerwone i wypukle i wokol czerwone. czasem az wstyd mi sie rozebrac
Cos z nimi robisz?
One nie bledną?
Piersi jakos sie ulozyly w porównaniu z tym co mialam przed op.
Ale Dziewczyny pamietajcie ze po op wiele moze rzeczy sie przydarzyc a wiele z nas na forum tu ma widoczne blizny, brzydko zagojone, przerosłe, po komplikacjach. Blizny beda zawsze
przyznam ze nic już nie robię,smarowałam ze 3-4 miesiące maścią silikonową a używałam plastrów też....nie widziałam efektów jakoś..zobaczę co mi powie 03 stycznia..i nie blednąnoo bledną jak je nacisnę i tylko wtedy!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-12-03 o 22:04
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 22:04   #7452
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Aj Kicia, mi to na serce dobrze robi, ale umysł też się wyłącza A Ty już abstynencja przed op?
Tak, to już przed op, bo ja przy alkoholu to pale jak smoczur a nie mogę:/ A tam też edytowałam wpis i Ci na następną wiadomość odpisałam Pij, pij, będziesz łatwiejsza (jak ja uwielbiam ten tekst, zwłaszcza jak jest skierowany do mnie, bo takie fajne dwie odzywki są zwrotne)

Też oglądam te sekrety chirurgii, ah na playerzew nie da się za granicą oglądać a tak jakoś nie mogłam w tv na to trafić.

Agatko a Ty chcesz tylko ze względów estetycznych? Czy coś tam złego się dzieje? Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i życzę dobrych wieści u lekarza

Stary 2012-12-03, 22:13   #7453
Amanina
Raczkowanie

znalazlam cos takiego o bliznach: http://forumbioderko.pl/printview.ph...feb6287c0c69ab
Stary 2012-12-03, 22:16   #7454
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
przyznam ze nic już nie robię,smarowałam ze 3-4 miesiące maścią silikonową a używałam plastrów też....nie widziałam efektów jakoś..zobaczę co mi powie 03 stycznia..i nie blednąnoo bledną jak je nacisnę i tylko wtedy!
Jak moje, jak nacisnę bledną, poza tym nic...

Cytat:
Agatko a Ty chcesz tylko ze względów estetycznych? Czy coś tam złego się dzieje? Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i życzę dobrych wieści u lekarza
wg dr z Gdyni nie dzieje sie nic zlego, są przerośniete, ale to taka juz blizna. Jak dopytam kolejnego dr do którego sie wybieram w grudniu zdecyduje co robic, bo byc moze on jednak powie ze coś tam jest nie tak.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
I moje:
(cytat z tego forum):

Blizny przerosłe
Ten rodzaj blizn jest charakterystyczny dla ludzi młodych, po oparzeniach oraz u ludzi o ciemniej karnacji. Blizny te są zazwyczaj czerwone, pogrubione i uniesione. Dodatkowo może im towarzyszyć świąd lub ból ale obszar ich wzrostu przebiega w granicach rany pierwotnej. Blizny przerosłe zazwyczaj rozwijają się w ciągu kilku tygodni od uszkodzenia skóry. Ich wygląd może poprawiać się samoistnie, chociaż proces ten może trwać rok lub dłużej.
Stary 2012-12-03, 22:27   #7455
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Jak moje, jak nacisnę bledną, poza tym nic...

wg dr z Gdyni nie dzieje sie nic zlego, są przerośniete, ale to taka juz blizna. Jak dopytam kolejnego dr do którego sie wybieram w grudniu zdecyduje co robic, bo byc moze on jednak powie ze coś tam jest nie tak.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

I moje:
(cytat z tego forum):

Blizny przerosłe
Ten rodzaj blizn jest charakterystyczny dla ludzi młodych, po oparzeniach oraz u ludzi o ciemniej karnacji. Blizny te są zazwyczaj czerwone, pogrubione i uniesione. Dodatkowo może im towarzyszyć świąd lub ból ale obszar ich wzrostu przebiega w granicach rany pierwotnej. Blizny przerosłe zazwyczaj rozwijają się w ciągu kilku tygodni od uszkodzenia skóry. Ich wygląd może poprawiać się samoistnie, chociaż proces ten może trwać rok lub dłużej.
Mam nadzieję, że jednak nic złego tam się nie czai. Mi taka brzydka blizna została po cesarce, bardzo długa, gruba w najszerszym miejscu nawet na 2cm, ciemnoczerwono-fioletowa i pomarszczona. Ale mi ona nie przeszkadza, mojemu tż też nie a nikt inny mi tam nie zagląda (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo).

Dziewczyny teraz kończył się ten program a mój tż zainteresował się dopiero końcówką jak ta młoda mówiła o wargach sromowych. Następnie z tekstem "A dlaczego oni efektów nie pokazali?" Chłopy to tylko o jednym

Stary 2012-12-03, 22:32   #7456
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że jednak nic złego tam się nie czai. Mi taka brzydka blizna została po cesarce, bardzo długa, gruba w najszerszym miejscu nawet na 2cm, ciemnoczerwono-fioletowa i pomarszczona. Ale mi ona nie przeszkadza, mojemu tż też nie a nikt inny mi tam nie zagląda (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo).

Dziewczyny teraz kończył się ten program a mój tż zainteresował się dopiero końcówką jak ta młoda mówiła o wargach sromowych. Następnie z tekstem "A dlaczego oni efektów nie pokazali?" Chłopy to tylko o jednym
Dobre a z blizna przykro mi choc fajnie ze sie nie martwisz mi jakos to sen z powiek spedza.
Stary 2012-12-03, 22:36   #7457
Niezadowolencja
Raczkowanie

Zaczęłam jeździć na rowerku, bez "trzymanki" . Na początek pół godziny (na więcej dzieciaki nie pozwoliły).
Słuchajcie wczoraj byłam na takiej małej rodzinnej impezce. No takiej zazdrości to dawno nie widziałam. Póki co poszłam skromnie odziana, jak na poważną kobietę przystało. Wydekoltować nie bardzo się mogłam ze względu na pas, ale ogólnie widać było, że zaskoczyłam wszystkich swoim wyglądem. Póki co tym, że schudłam. I znów mogłam z ogromną satysfakcją poinformować pytających, że przy dzieciach się chudnie. Lubię być zaliczana do tych szczupłych. Do grubych zaliczno mnie przez dwadzieścia parę lat, wystarczy.

Wam mogę napisać, bo wiem, że zostanę zrozumiana.

Dziś odezwała się moja znajoma, super mamusia i oznjmiła, że tulenie maluszka już nie jest takie jak przy pierwszym. Brak jej cierpliwości. To odkrywcze spostrzeżenie przeszło jej przez gardło po 2 miesiącach od ostatniego spotkania. Teraz chce się spotkać... oj znów czeka nas rozłąka na dłuższy czas. Ona z tych niby nie zazdrosnych, ale jak przyjdzie co do czego to nie pamięta numeru do mnie. Przywykłam.

Swoją drogą mi się poprawiło i dzieciaki też mam super Jakoś doszłam ze sobą do ładu i wszyscy na tym korzystają łącznie z Tż.

Pozrawiam i miłego przesiadywania życzę. Idę popracować.
Stary 2012-12-03, 22:43   #7458
Amanina
Raczkowanie

Niezadowolencja ja to wielbie Twoj dystans do siebie

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Zaczęłam jeździć na rowerku, bez "trzymanki" . Na początek pół godziny (na więcej dzieciaki nie pozwoliły).
Słuchajcie wczoraj byłam na takiej małej rodzinnej impezce. No takiej zazdrości to dawno nie widziałam. Póki co poszłam skromnie odziana, jak na poważną kobietę przystało. Wydekoltować nie bardzo się mogłam ze względu na pas, ale ogólnie widać było, że zaskoczyłam wszystkich swoim wyglądem. Póki co tym, że schudłam. I znów mogłam z ogromną satysfakcją poinformować pytających, że przy dzieciach się chudnie. Lubię być zaliczana do tych szczupłych. Do grubych zaliczno mnie przez dwadzieścia parę lat, wystarczy.

Dziś odezwała się moja znajoma, super mamusia i oznjmiła, że tulenie maluszka już nie jest takie jak przy pierwszym. Brak jej cierpliwości. To odkrywcze spostrzeżenie przeszło jej przez gardło po 2 miesiącach od ostatniego spotkania. Teraz chce się spotkać... oj znów czeka nas rozłąka na dłuższy czas. Ona z tych niby nie zazdrosnych, ale jak przyjdzie co do czego to nie pamięta numeru do mnie. Przywykłam.

Swoją drogą mi się poprawiło i dzieciaki też mam super Jakoś doszłam ze sobą do ładu i wszyscy na tym korzystają łącznie z Tż.

Stary 2012-12-03, 22:45   #7459
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ja po przewiezieniu na sale w zasadzie spałam non stop tak do ok 4-5 rano kiedy to mnie pogoniło do wc a potem znowu spałam dopóki nie kazali wstać na śniadanko ale czy to było zamulenie? EEE nie poprostu cudowny sen podczas którego zmieniali kroplówki, było błogo nic nie bolało...bajka
Cytat:
BALSENO ja nie wiem jak to możliwe....ja po operacji jak się wybudziłam to ból nie pozwalał mi spać i ta niemoc,że ni się ruszyć,ani leżeć ...ja jakoś sie zestresowałam zaraz po i wpadłam wręcz i małą histerię..zawołałam siostrę bo myślałam że zwariujęi nie dosyć że dała mi na uspokojenie coś to dodatkowo na sen..to był ten moment co pomyślałam ,po co mi to było,niech mi to wyjmieale trwało to 30min bo leki zaczęły działaćno i spałam całe 2 godz...i tak byłam zadowolona bo myślałam ze przez to wszystko nie usnę w ogóle..pamiętam jak wtedy wspominałam że niektóre z was przesypiają całą noc...dla mnie cała noc była po jakiś 2 tygale i tak warto..żeby nie było..zrobiłabym to jeszcze ze sto razy jakby trzeba było
o matko! co człowiek to reakcja, ale na szczęście u każdej z was zakończyło się to pozytywnie, więc ogółem wnioskuje, że nie ma się co bać tego snu i tego co będzie po operacji, bo ogółem dbają o kobiety by za bardzo nie cierpiały
nawet właśnie wyczytałam, że i wdzianka fajne się dostaje

obecnie rozszyfrowuje wasze podpisy, ciężka sprawa bo każda ma innego lekarza z innego miasta wpisanego ale powoli wiem kto kim jest i czytam dużo opinii i w końcu się zdecyduję na jakieś konkrety

Edytowane przez path87
Czas edycji: 2012-12-03 o 22:47
path87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 22:57   #7460
Amanina
Raczkowanie

w koncu udalo mi sie zrobic zdjecia z takiej perspektywy jak one wygladaja, bez wyciagania rak i napinania ich nie moge poprosic tż bo on ciagle mi sie pulta, ze gdzie ja znowu te zdjecia wrzucam, po co je robie i ze MAM KASOWAC NATYCHMIAST

zrobilam tez zdjecia blizn

KLAUDECZKA: TWOJE CYCOLE SA NIEZIEMSKIE
Stary 2012-12-03, 23:06   #7461
Madzia92
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny!
Telewizja TVR tworzy nowy program opiniotwórczy, w którym jednym z pierwszych tematów będzie właśnie temat powiększania piersi.
Poszukujemy osoby, która jest po udanym zabiegu powiększenia piersi i nie wstydzi się o tym rozmawiać. Chodzi o krótką rozmowę telefoniczną na temat zabiegu. Zależy nam głównie na Waszej opinii i doświadczeniu związanym z tym zabiegiem.
Gwarantujemy całkowitą anonimowość.
Osoby zainteresowane, bardzo proszę o bezpośrednią wiadomość.

Pozdrawiam,
Magda

Edytowane przez Madzia92
Czas edycji: 2012-12-03 o 23:12
Madzia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 23:33   #7462
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

A jak schudlas?
Napisz proszę
Jakas dieta?
Ja jak schudlam w wakacje znowu przytylam do stanu wyjsciowego
Stary 2012-12-04, 06:50   #7463
kicia_nh
Zadomowienie

kicia_nh 07.12- 3

Matti 14.12- 10

przedpo 28.12- 24

Paularetka 03.01- 30

malina986 05.02- 63

Miłego dnia

Stary 2012-12-04, 06:58   #7464
Saba08
Zadomowienie

Kicia powodzenia już niedługo!!!
Stary 2012-12-04, 08:37   #7465
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć dziewczynki

AMANINA dziękujęa ty masz niby mały implant a one małe nie są co??zadowolona jesteś z rozmiaru???piękne są!!!!

cześć SABA..a ty jak tam z boleściami i ogólnymi wrażeniami???wsio ok???buziaki

KICIA ty prawie ze na mikołajki będziesz miała piersi
Stary 2012-12-04, 08:41   #7466
celina777
Rozeznanie

Hej dziewczynki
kicia niezle sobie wymyslila...zgarnie prezenty od Mikiego i dopiero sie kladzie po nowe cycki
Milego dla wszystkich
klaudek a Ty nie na fitness?!?
Stary 2012-12-04, 09:19   #7467
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Mi lekarz powiedział, że one przez rok będą się przebudowywać i rok ich nie wolno opalać bo ściemnieją - tam gdzieś przeczytałam, że niby 6 miesięcy. Także teoretycznie mamy czas ale sama jestem ciekawa co Ci powie. Ja moimi się jakoś bardzo nie przejmuje, codziennie masuję zgrubienie, bo mam zrost w środku na 1/4 otoczki, podczas masażu pobolewają mnie ale co zrobić....Klaudeczka pisz koniecznie co Ci twój doktorek doradzi.
Stary 2012-12-04, 09:21   #7468
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
kicia niezle sobie wymyslila...zgarnie prezenty od Mikiego i dopiero sie kladzie po nowe cycki
Milego dla wszystkich
klaudek a Ty nie na fitness?!?
cześć celinkoja dziś nie bo z małą siedzę,nie poszła jeszcze dziś do przedszkola,ale jutro idzie więc ja na fitness,a zaraz szykuję się na MEL B...cholera ŻABO takie mam zakwasy że cholera mnie bierze,właśnie przed chwilą się rozciągałam...te ćwiczenia nie były dla mnie ciężkie w trakcie ale bez rozgrzewki i ja bez opylania więc i zakwasy mam teraz

celinko jakieś zdjęcia miałaś wkleić czy cuś????
Stary 2012-12-04, 09:33   #7469
belseno
Zadomowienie

Cytat:
oooo sekrety chirurgii powtarzają na tvn

a tak to dobry wieczór kochane

BALSENKO ja ćwiczyłam dziś na nogi no i moje brzuszki później,ale przyznam że 10min minęło jak minuta ale bolą nóżki,oj bolącudownie!!!jutro robię pupę,nóżki i coś na dodatek a w środę i piątek do klubu na fitnesik polecębo mała chora jeszcze troszkę i jutro się nie wybiorę..a teraz mam dodatkową motywację no bo...będzie plażowanko w środku zimy
tzn. to nie jest tak że nic nie czułam, ja nie czułam bólu jakiegoś ale taką ogólną niemoc, nie mogłam ręki podnieść, głowy itp. no to co miałam się ruszać jak i tak nie byłam w stanie, poprostu spałam a jak się obudziłam na siusiu to pielęgniarki musiały mnie podnieść i jak już doszłam do kibelka i siadłam to nie byłam w stanie się podnieść, zasłabłam im. Więc to takie dziwne, jakoś nie bolało tylko zabrało mi wszelką moc władania nad ciałem

A co do ćwiczeń to ja chyba przegięłam, zrobiłam rozgrzewke 20 min i poleciałam oba filmiki i na nogi i na pupe Ale na szczęście dziś już jest ok. Chyba na jodze to porozciągałam. Dziś zrobie tylko steper, jutro basen może w czwartek jeszcze coś poćwicze, zobacze jak czas pozwoli a w piątek w droge i od niedzieli szusowanie....tam już nie będzie wymówek, że boli

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość
o matko! co człowiek to reakcja, ale na szczęście u każdej z was zakończyło się to pozytywnie, więc ogółem wnioskuje, że nie ma się co bać tego snu i tego co będzie po operacji, bo ogółem dbają o kobiety by za bardzo nie cierpiały
nawet właśnie wyczytałam, że i wdzianka fajne się dostaje
jasne, że dbają a ból czy większy czy mniejszy jest do ogarnięcia i jakoś szybko się o nim zapomina, szczególnie jak człowiek widzi efekty

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
w koncu udalo mi sie zrobic zdjecia z takiej perspektywy jak one wygladaja, bez wyciagania rak i napinania ich nie moge poprosic tż bo on ciagle mi sie pulta, ze gdzie ja znowu te zdjecia wrzucam, po co je robie i ze MAM KASOWAC NATYCHMIAST

zrobilam tez zdjecia blizn

KLAUDECZKA: TWOJE CYCOLE SA NIEZIEMSKIE
powiedz, że głównie to dla siebie robisz, żebyś mogła porównywać czy się zmieniają czy nie

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
a pytałaś lekarza czy już możesz? Nawet na stacjonarnym nie każdy tak szybko pozwala, dopytaj na wszelki wypadek bo szkoda by było coś teraz popsuć no chyba, że Ci pozwolił to jasne, że korzystaj

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Amania Ty też dopytaj swojego doktorka, on najlepiej wie co Ci tam robił i czy już można tak "szarżować" w sumie to dopiero 4 tyg. po, ale może Twój doktorek już zaleca.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-04 o 09:35
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 09:40   #7470
Matti
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny
W pracy nie mam czasu, a w domu nastroju, żeby włączać komputer, więc nie wiem co się dzieję ostatnio na forum, za co przepraszam...
Odliczam dni a jest ich już tak niewiele ale te które są w klubie wiedzą jak jest...

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości