|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Kicia, a jak będziesz w PL to w jakich rejonach?
|
|
#7442 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() , winka są w szafie i lodówce, ale ja pić nie mogę I cały urok poszedł się...ekhm... Ale Ty kobito pij póki jeszcze możesz, na krew dobrze to robi![]() Miesiąc czasu to nie dużo, a i w sylwestra jeszcze się wyhulasz W pl to wiocha w Krakowie
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-03 o 21:43 |
|
|
|
|
#7443 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane, nawet nie mam jak cytować tyle miłych słow uslyszalam
![]() dawno sie nie odzywalam, widze duzo nowych, ale jakże sympatycznych osóbek ![]() dziekuje Wam za wszystko i wsparcie. O wymianie mysle wlasnie dlatego ze skóry moze nie starczyc. A ide do całkiem innego lekarza, zeby ocenił to kolejnym obiektywnym okiem. Powiem Wam ze dopiero teraz te moje piersi jakos sie układaja. Ja mialam fatalna wyjsciowke, teraz nawet zdjec nie mam w albumie. alejak znajde wkleje, w kazdym razie piersi wiszące, pod pachy, istna masakra. I jako tako teraz wygaldaja. Powiem calkiem szczerze ze myslalam o wymianie implantow za jakis czas ale u dr Skwiercz, juz pod oba miesnie, zeby były stabliniejsze. A doktor otwarcie mowi ze mam czekac blizny sie zagoją i zrobi mi owszem ale po dzieciach. A ja jestem młoda, nie wiem kiedy dzieci bede miała. A tez nie pale sie na wymiane. No ale zobaczymy, mam swiadomosc ze lekarz moze podejsc do tenmatu roznie. Jak ewidentnie bedzie trzeba zmieniac, zmienie. Musze sie poradzic, znam ocene dr S. , terazjeszcze jeden specjalista, mam nadzieje dobry. |
|
|
|
#7444 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki, jeju wrocilam do domu wlasnie z basenu i ledwo zywem
chodze teraz codziennie, od kiedy mi zdjeli ten gorset pooperacyjny i te cycuszki tak ladnie miekna nie wiem tylko czy to nie za szybko, bo czytalam ze lepiej jest jak te miesnie powolutku puszczaja.. a mi juz cala opuchlizna z mostka zeszla, piersi w dotyku calkiem mile (u gory znaczy sie) i nie wiem czy to dobrze ![]() masuje tez juz blizny raz dziennie, ale to jest taaaaaaakie nieprzyjemne matko jedyna no!
|
#7445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty chyba jestes od tego lakarza co ja... |
|
|
|
|
#7446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak to dobry wieczór kochane BALSENO ja nie wiem jak to możliwe....ja po operacji jak się wybudziłam to ból nie pozwalał mi spać i ta niemoc,że ni się ruszyć,ani leżeć ...ja jakoś sie zestresowałam zaraz po i wpadłam wręcz i małą histerię..zawołałam siostrę bo myślałam że zwariuję ale trwało to 30min bo leki zaczęły działać no i spałam całe 2 godz...i tak byłam zadowolona bo myślałam ze przez to wszystko nie usnę w ogóle..pamiętam jak wtedy wspominałam że niektóre z was przesypiają całą noc...dla mnie cała noc była po jakiś 2 tygBALSENKO ja ćwiczyłam dziś na nogi no i moje brzuszki później,ale przyznam że 10min minęło jak minuta ale bolą nóżki,oj bolą cudownie!!!jutro robię pupę,nóżki i coś na dodatek a w środę i piątek do klubu na fitnesik polecę
|
|
#7447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty już abstynencja przed op?
|
|
#7448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Agatau: napisalam Ci wiadomosc na prv..
|
|
#7449 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochana AGATKO...jakże smutno mi się czyta że ci źle
|
#7450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam czerwone i wypukle i wokol czerwone. czasem az wstyd mi sie rozebrac![]() Cos z nimi robisz? One nie bledną? Piersi jakos sie ulozyly w porównaniu z tym co mialam przed op. Ale Dziewczyny pamietajcie ze po op wiele moze rzeczy sie przydarzyc a wiele z nas na forum tu ma widoczne blizny, brzydko zagojone, przerosłe, po komplikacjach. Blizny beda zawsze
|
|
|
|
|
#7451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
noo bledną jak je nacisnę i tylko wtedy!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-12-03 o 22:04 |
|
|
|
|
#7452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pij, pij, będziesz łatwiejsza (jak ja uwielbiam ten tekst, zwłaszcza jak jest skierowany do mnie, bo takie fajne dwie odzywki są zwrotneTeż oglądam te sekrety chirurgii, ah na playerzew nie da się za granicą oglądać a tak jakoś nie mogłam w tv na to trafić. Agatko a Ty chcesz tylko ze względów estetycznych? Czy coś tam złego się dzieje? Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i życzę dobrych wieści u lekarza
|
|
#7453 |
|
Raczkowanie
|
znalazlam cos takiego o bliznach: http://forumbioderko.pl/printview.ph...feb6287c0c69ab
|
#7454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
(cytat z tego forum): Blizny przerosłe Ten rodzaj blizn jest charakterystyczny dla ludzi młodych, po oparzeniach oraz u ludzi o ciemniej karnacji. Blizny te są zazwyczaj czerwone, pogrubione i uniesione. Dodatkowo może im towarzyszyć świąd lub ból ale obszar ich wzrostu przebiega w granicach rany pierwotnej. Blizny przerosłe zazwyczaj rozwijają się w ciągu kilku tygodni od uszkodzenia skóry. Ich wygląd może poprawiać się samoistnie, chociaż proces ten może trwać rok lub dłużej. |
|||
|
|
|
#7455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).Dziewczyny teraz kończył się ten program a mój tż zainteresował się dopiero końcówką jak ta młoda mówiła o wargach sromowych. Następnie z tekstem "A dlaczego oni efektów nie pokazali?"
|
|
#7456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z blizna przykro mi choc fajnie ze sie nie martwisz |
|
|
|
|
#7457 |
|
Raczkowanie
|
Zaczęłam jeździć na rowerku, bez "trzymanki"
. Na początek pół godziny (na więcej dzieciaki nie pozwoliły). Słuchajcie wczoraj byłam na takiej małej rodzinnej impezce. No takiej zazdrości to dawno nie widziałam. Póki co poszłam skromnie odziana, jak na poważną kobietę przystało. Wydekoltować nie bardzo się mogłam ze względu na pas, ale ogólnie widać było, że zaskoczyłam wszystkich swoim wyglądem. Póki co tym, że schudłam. I znów mogłam z ogromną satysfakcją poinformować pytających, że przy dzieciach się chudnie. Lubię być zaliczana do tych szczupłych. Do grubych zaliczno mnie przez dwadzieścia parę lat, wystarczy. Wam mogę napisać, bo wiem, że zostanę zrozumiana. Dziś odezwała się moja znajoma, super mamusia i oznjmiła, że tulenie maluszka już nie jest takie jak przy pierwszym. Brak jej cierpliwości. To odkrywcze spostrzeżenie przeszło jej przez gardło po 2 miesiącach od ostatniego spotkania. Teraz chce się spotkać... oj znów czeka nas rozłąka na dłuższy czas. Ona z tych niby nie zazdrosnych, ale jak przyjdzie co do czego to nie pamięta numeru do mnie. Przywykłam. Swoją drogą mi się poprawiło i dzieciaki też mam super Jakoś doszłam ze sobą do ładu i wszyscy na tym korzystają łącznie z Tż.Pozrawiam i miłego przesiadywania życzę. Idę popracować.
|
|
#7458 | |
|
Raczkowanie
|
Niezadowolencja ja to wielbie Twoj dystans do siebie
![]() ![]() Cytat:
|
|
#7459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet właśnie wyczytałam, że i wdzianka fajne się dostaje obecnie rozszyfrowuje wasze podpisy, ciężka sprawa bo każda ma innego lekarza z innego miasta wpisanego ale powoli wiem kto kim jest i czytam dużo opinii i w końcu się zdecyduję na jakieś konkrety
Edytowane przez path87 Czas edycji: 2012-12-03 o 22:47 |
||
|
|
|
#7460 |
|
Raczkowanie
|
w koncu udalo mi sie zrobic zdjecia z takiej perspektywy jak one wygladaja, bez wyciagania rak i napinania ich
nie moge poprosic tż bo on ciagle mi sie pulta, ze gdzie ja znowu te zdjecia wrzucam, po co je robie i ze MAM KASOWAC NATYCHMIAST ![]() zrobilam tez zdjecia blizn ![]() KLAUDECZKA: TWOJE CYCOLE SA NIEZIEMSKIE
|
#7461 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny!
Telewizja TVR tworzy nowy program opiniotwórczy, w którym jednym z pierwszych tematów będzie właśnie temat powiększania piersi. Poszukujemy osoby, która jest po udanym zabiegu powiększenia piersi i nie wstydzi się o tym rozmawiać. Chodzi o krótką rozmowę telefoniczną na temat zabiegu. Zależy nam głównie na Waszej opinii i doświadczeniu związanym z tym zabiegiem. Gwarantujemy całkowitą anonimowość. Osoby zainteresowane, bardzo proszę o bezpośrednią wiadomość. Pozdrawiam, Magda Edytowane przez Madzia92 Czas edycji: 2012-12-03 o 23:12 |
|
|
|
#7462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz proszę ![]() Jakas dieta? Ja jak schudlam w wakacje znowu przytylam do stanu wyjsciowego |
|
|
|
|
#7463 |
|
Zadomowienie
|
kicia_nh 07.12- 3 ![]() Matti 14.12- 10 ![]() przedpo 28.12- 24 ![]() Paularetka 03.01- 30 ![]() malina986 05.02- 63![]() Miłego dnia
|
#7464 |
|
Zadomowienie
|
Kicia powodzenia
już niedługo!!!
|
#7465 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
AMANINA dziękuję cześć SABA..a ty jak tam z boleściami i ogólnymi wrażeniami???wsio ok???buziaki KICIA ty prawie ze na mikołajki będziesz miała piersi
|
#7466 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
kicia niezle sobie wymyslila...zgarnie prezenty od Mikiego i dopiero sie kladzie po nowe cycki ![]() Milego dla wszystkich klaudek
|
#7467 |
|
Zadomowienie
|
Mi lekarz powiedział, że one przez rok będą się przebudowywać i rok ich nie wolno opalać bo ściemnieją - tam gdzieś przeczytałam, że niby 6 miesięcy. Także teoretycznie mamy czas ale sama jestem ciekawa co Ci powie. Ja moimi się jakoś bardzo nie przejmuje, codziennie masuję zgrubienie, bo mam zrost w środku na 1/4 otoczki, podczas masażu pobolewają mnie ale co zrobić....Klaudeczka pisz koniecznie co Ci twój doktorek doradzi.
|
#7468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
celinko jakieś zdjęcia miałaś wkleić czy cuś????
|
|
#7469 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do ćwiczeń to ja chyba przegięłam, zrobiłam rozgrzewke 20 min i poleciałam oba filmiki i na nogi i na pupe ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-04 o 09:35 |
|||||
|
|
|
#7470 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
W pracy nie mam czasu, a w domu nastroju, żeby włączać komputer, więc nie wiem co się dzieję ostatnio na forum, za co przepraszam... Odliczam dni a jest ich już tak niewiele ale te które są w klubie wiedzą jak jest... ![]()
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Przecież Ty też już niedługo
Hihi a mi te ostatnie dni najbardziej się dłużą:/ Wydaje mi się, że dłuższe wyczekiwanie jest nawet dobre. W tym czasie zapoznajesz się ze wszystkim, wyrabiasz sobie zdanie i uświadamiasz czego tak naprawdę chcesz. Mi ten rok czekania naprawdę dużo dał i pewnie gdybym tu nie trafiła i nie zapoznała się tak z tym wszystkim teraz trzęsłabym się z nerwów i zastanawiała się czy aby na pewno wyjdzie tak jak tego chce? Czasem warto poczekać
Teraz bylismy w lipcu a i że nie jedziemy na święta to kolejnych kilka miesięcy tam nie dotrę. Za to będę miała cycki

A Ty już abstynencja przed op?

noo bledną jak je nacisnę i tylko wtedy!

kicia_nh 07.12- 3