|
|
#4951 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
BAN stały
|
Twój awek, fakin emejzin
Mama mnie pyta przed chwilą, czy przeczytałem już "Oskara i panią Różę" (cieniutkie jak "Janko muzykant"), na co ja, że nie lubię czytać książek (Pudelek bez mała ciekawszy, i obrazki są) ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-03 o 20:04 |
|
|
|
#4955 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4956 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4957 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoo Ty już zbieraj talerze bo nie wydole kupować
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem że te polskie kolory to są takie mało intensywne (mnie tylko mało intensywne interesują ) Chyba się napaliłam ![]() to dopsz że żyje, niech wraca na barowe łono ![]() |
|
|
|
|
#4960 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tak!
Moje też się jakoś udały ![]() Cytat:
) Sensique jest fajny i nielepkiCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Skoro już tak śfintuszymy przed 22.00 Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
no
![]() siostra też fajna, jak maskotka ![]() http://s3-ak.buzzfeed.com/static/cam...7258-5_big.jpg
|
#4962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to słowa chuopa, ja się nie znam, nie mam praktyki w temacie. dobry wieczór Baru znad Deksia zaraz i oprządku wieczornego, miałam pisać więcej ale czas mi się skończył śniegu u mnie po pachy a na pewno po kostki. i sypie dalej
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba na zywo - plus jeszcze każden kolor pomadek błyszczyków wygląda na każdych ustach inaczej żadne to odkrycie ameryki, ale tak jest i to istotne - na mnie i mojej mamie jedna szminka wygląda jak kompletnie inne dwie szminki - kompletnie stąd nawet swatche netowe na ustach nie oddzadzą finalnego efektu i dlatemu mogę być np niezadowolona z koloru który na kimś wygląda zaiebiaszczo |
|
|
|
|
#4964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na biust powiadasz
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jak sie nie ćwiczy, to przyspiesza spalanie nadmiar białka w organiźmie. Oczywiście,ze sie nie schudnie niewiadomo ile, cudow nie ma . Ale zawsze troche ułatwia i przyspiesza ![]() I wiadomo,że tzreba z dietą odpowiedną połączyć. No...a jak sie ćwiczy, to rozbudowuje mieśnie ![]() Ja tam z grupy mającej z czego niestety ![]() A o tabsach zaaawsze zapominam. 120 tabletek biotyny lykam już prawie rok
|
||
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4968 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Neta Ci wydzielają?! ![]() |
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak tak lukłam to nic mi się nie podoba jakoś szczególnie, ale pozostaje mieć nadzieję że na żywo to co innego
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na żywo - w zależności czego się szuka jest fajny przekrój Revlon ma też takie kredki ale tez chyba zanim do nas wejdą to będzie już wiosna ![]() imo Chubby sticks będą idealne dla takiej osoby jak np ja, że na co dzień nie nasza szminek ani innych kolorów naustnych - bo nie ma do tego drygu ani czasu ani weny, zjada szminki, nie znosi uczucia wysuszenia, nie znosi potrzeby poprawiania itp ceregiele - no cały ten cyrk ale jeśli nagle chce potrzebuje na gwałt dodać sobie troszku elegancji, troszku podrasowania - to wyciąga kredkę ( ) i jedzie - to jest coś czym sie podrasowuję w samochodowym lusterku ale marzę o tym żeby było u nas dostępnych milion balsamów koloryzujących - zza oceanu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-03 o 22:45 |
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na stronie Kodyrabatowe pl jest kod na - 20% do sklepu MedicSpa , tam maja kosmetyki Bingo jak ktoraś lubi. Maski do wlosow są super
![]() Czyli darmowa przesyłka i -20% sie to łączy, sprawdzałam . http://www.medicspa.com.pl/kobieta/p...warzy-bingospa czas do północy
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki akurat coś kąpielowo pilingowo bo masek do włosów mam na 15 lat letko - przy moich cienkich wlosach - używam wielkość orzecha laskowego ![]() dzieki - klikneu chyba mamie coś na dekolt Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-03 o 23:15 |
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro Bar zostanie wykończony
![]() Ktokolwiek otworzy nowy, uprasza się o streszczenie
|
|
|
|
#4974 |
|
BAN stały
|
Jak ja uwielbiam takie kawałki: "Great stuff, calms down and becomes more young, ages 26 - 32"
A jeśli ktoś ma 25, albo 33 lata, to co? ![]() --- Jutro did korepetycyjny przychodzi, całkiem początkujący, tabula rasa czyli
|
|
|
|
#4975 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No...ja dobrałam maski ( a tez mam zapas na kilka lat najbliższych) i te peelingi owocowe niby dobre...zobaczymy. I szampon pomarańczowo czekoladowy ![]() A próbowałąś maskę przed myciem dawać? ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
http://www.medicspa.com.pl/Kuracja-d...aktow-BingoSpa |
||
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- i musiałam myć 2 razy nie dla wszystkiech te innowacje efekt żaden 2. oesu i wybiła godzina zero - too lejt too lejt
|
|
|
|
|
#4978 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no mięsie nie podoba - czyli znakiem tego chyba bier mówi że mam fefnaście lat i śnieg się czepia futra ![]() ale jak kcesz futro to mię nie słuchaj imo futro jest jak Muzzy i nic tego nie zmieni nie słuchaj mie zatem |
|
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim tam wszystko jedno czy przed, czy po, czy przed i po ![]() Wreszcie ![]() Bo już miałam klikać szampon czekoladowy, na szczęście przezornie poszłam zapalić ![]() Cytat:
![]() Mam podobną, tylko bez kieszonek/suwakow na wierzchu i szaro burą - w kolorze mojego kota
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

Mićluuuuuuuuuuu 
a drugi but widać mniejszy

) Chyba się napaliłam