|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Avatarkowy KLON
Odkopuje watek poniewaz mam ten sam problem
dzis dostalam wiadomosc od pewnej osobki ,ze ktos sobie pozyczyl mojego avatarka dawnego zrobionego specialnie dla mnie przez Mona Lisa ten avatarek jest z moim nikiem w obrazku osoba ktora sobie go pozyczyla jest eveline01 pisalam do niej zobaczymy jak to sie roztrzygnie
Silly Edytowane przez Silly Czas edycji: 2007-03-01 o 23:11 |
|
|
|
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napisałaś do niej pw ok a teraz poczekaj co ona na to
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęscie nie zauważyłam jeszcze mojego avatarkowego klona
i to się dotyczy mojego poprzedniego ava (taka panienka ubrana w niebieską suknię, na niebieskim tle i podpis "blue fairy"), ani obecnego - z tym, że tego mi przerobiła Mona Lisa ale zauważyłam już parę osób (nowych) które miały avatarki które mi się kojarzyły z innymi osobami
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Takie same awatary - DOŚĆ TEGO!!!!
Cytat:
nie chciałam Cię urazić, większość nicków pisana jest z małej litery, toteż "poleciałam" z przyzwyczajeniaA Mona to istny cud na wizażu, zrobiła dla chociażby mój obecny avatarek, ale nie tylko ![]() |
|
|
|
|
|
#305 |
|
Rozeznanie
|
'moj' av ktory mialam na poczatku ma teraz inna osoba... rejestrowala sie tuz po mnie, ale mysle jednak ze to przypadek. Trudno zeby nowe uzytkowaniczki przed rejestracja zapoznawaly sie ze wszystkimi juz istniejacymi avatarami/nickami.
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
mojego starego awatarka tez ma ktoś inny, mimo że go używałam i mam go na różne sposoby przerobiony przez Mone nie mam zamiaru jej go odbierać
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Absolutnie nic, w końcu pokazuje pierwszy dzień z reszty mojego życia DziękujęMam po prostu avatarkową manię, może kiedyś z tego "wyrosnę"
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie strasznie denerwuje, jak widze avatar u nowego użytkownika, skopiowany od osoby która ma ban, jakoś tak dziwnie
nadal kojarzy mi się ze zbanowaną osobą i myślę, że to ta sama, mimo, że to zupełnie nowa osoba
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
A Ja mam to czego szukam
Troskliwy miś
|
|
#312 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dzisiaj zauważyłam, że ktoś mi ukradł avka
Na szczęście nie na wizażu ale sam fakt:Kradzież! Jest dokładnie tak samo obcięty jak mój a ja go sama obcinałam Się zbulwersowałam
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkradanie awatarów - DOŚĆ TEGO!!!!
no dobra!!! kto ukradl mi mojego bananka???????!!!!!!! doszly mnie takie sluchy wiec przyznawac mi sie tu szybciutko szybciutko!! banana mam od samego poczatku i nigdy nie byl zdradzony przeze mnie
uzylam tez go w przekonaniu ze nikt go nie bedzie mial bo coz w sumie jest"zadkim okazem" i jeszcze nigdzie w internecie go nie widzialam
|
|
#314 |
|
Konto usunięte
|
ja z tego miejsca chciałabym poprosić wizażankę o nicku madelajnn o zmianę avatara (jest taki sam jak mój). to nie ja go wykonałam- znalazłam go w sieci, nie jest moją własnością, ale liczę na wyrozumiałość madelajnn, ona jest tu krócej i nikt nie zdążył jej chyba zapamiętać (11 wiadomości na koncie), ja z kolei przebywam tu od 2005 roku i jestem po tym avatarze rozpoznawana.
wystosowałam do Niej pw, ale nie otrzymałam odpowiedzi. a wiem, ze logowała się na konto po tym jak wysłałam wiadomość. Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2007-09-24 o 22:38 Powód: literówka |
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ostatnio zauważyłam, ze jedna z wizazanek ma fragment mojego starego avka. Postanowiłam z tego powodu go zmienić. Kiedyś Mona zmieniała avki, teraz nie wiem. Jest ktoś, kto zmieniłby mój nowy avek, zeby nikt mi go nie mogł podkraść?
|
|
#316 |
|
Mrs Mrau
|
ty komus gwizdnełaś fotkę więc i to gwizdnąć ktoś może
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
ja tego niebieskookiego kocura szukałam b. długo więc jakbym zobaczyła go u kogoś innego to by miło nie było
.No dobra, tylko tak straszę
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
a jak ktoś mojego ava podprowadzi... to nie ręczę za moje czyny...
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
gwizdnelas fotke?
![]() dlatego chce zmienic avek na taki, zeby był mój i proszę o pomoc. Mam upatrzoną MOJĄ fotę i chcę, zeby mi ktoś pomógł ją przerobić. Ten avek jest tylko tymczasowy
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie
chciałabym zmienić sobie avatarka, czy jest jakaś możliwość sprawdzenia czy ktoś już go nie ma?
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie ma.
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a to taki problem ? ja zmieniam avatary prawie co tydzień, szybko mi sie nudzą
|
|
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moich avków raczej nikt ( raczej ! ) nie podbiera ani ja tego nie robię,bo zazwyczaj na nich jestem ja albo sama coś tworzę
|
|
|
|
#325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja robię podobnie tylko może troszkę rzadziej
|
|
|
#326 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam dość długo ten sam, niestety natknęłam się na klony
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
haha ale Twój avatar jest mega
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
twój av to z tej kreskówki Purple and brown?
![]() bardzo mi się podoba
|
|
#329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Odkopuję mega-stary wątek, ale. No ale
![]() Przeczytałam tylko kilka wybranych postów, bo temat jest długaśny. Czy jest w końcu jakieś "pierwszeństwo" czy nie ma? Przyznam szczerze, że zrobiło mi się przykro i dziwnie (a może to tylko avatar?), jak zobaczyłam z jakiś miesiąc temu Wizażankę posługującą się tym samym avatarem co ja (a wcale nie łatwo go znaleźć) i co dużo kryć - dość rozpoznawalnym, stąd od razu to zobaczyłam i w pierwszym momencie pomyślałam, że ktoś mi się włamał na konto Mogła chociaż napisać do mnie, przecież na pewno spotkała się z nim na forum
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

dzis dostalam wiadomosc od pewnej osobki ,ze ktos sobie pozyczyl mojego avatarka dawnego zrobionego specialnie dla mnie przez Mona Lisa ten avatarek jest z moim nikiem w obrazku

napisałaś do niej pw ok a teraz poczekaj co ona na to
i to się dotyczy mojego poprzedniego ava (taka panienka ubrana w niebieską suknię, na niebieskim tle i podpis "blue fairy"), ani obecnego - z tym, że tego mi przerobiła Mona Lisa
ale zauważyłam już parę osób (nowych) które miały avatarki które mi się kojarzyły z innymi osobami 

Na szczęście nie na wizażu ale sam fakt:
.