|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
Oj mi tak nie chciało się dzisiaj iść, zmusiłam się, ale w sumie na dobre to wyszło, fajna dostawa była |
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dostałam dzisiaj zajefajny prezent na urodziny. Babka mi powiedziała, że jednak mnie nie zatrudni. Dała mi kasę za te dwa tygodnie i się pożegnała...
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Zaglądam do statystyk a tam znowu "gołe obojczyki" no ewidentnie ktoś ma problem |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziała chociaż dlaczego?Choć może to i lepiej? Znajdziesz coś lepszego A z okazji urodzin życzę spełnienia marzeń i wymarzonej pracy
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie i ona i jej mąż święci nie byli, dopieprzali mi co chwilę, a że mi na pracy zależało, to to jakoś znosiłam. I się popłakałam. Nie przez to, że nie mam pracy, tylko przez to jak zareaguje TŻ i jego rodzice. Dzięki.
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4872 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie 2 dni i już tyleeee postów! Szukałam dziś kremu nawilżającego do twarzy i w końcu kupiłam apteczny Uriage. Ale poczytałam skład i jestem zawiedziona... A Wy znacie tę firmę?
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę szukać dalej
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umówiłam się dziś z kolegą na lumpy na 11, ale jak wróciłam z zajęć 7-9 to na chwilę się położyłam i zasnęłam.
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, nic się nie przejmuj - z tego, co pisałaś to prędzej byś tam się depresji nabawiła, albo nerwicy, niż czerpała przyjemność z pracy. Nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło. Zwłaszcza, że podobno miałaś pracować tylko na recepcji i czasami na barze. Też przechodziłam podobny etap, jak zaraz po maturze pracowałam w hotelu, zrezygnowałam po 2 miesiącach.
|
#4876 | |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam
Ponad 40 stron.. kilka dni mi zeszło.. Ale tak to jest jak się wypadnie z obiegu. Cytat:
Ja też ![]() Gratuluję ![]() Ja dzisiaj siedzę i szukam zaproszeń ślubnych. Coś jeszcze miałam napisać ale mi uciekło..
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, a do mnie akurat dzisiaj przyszły nasze zaproszenia
Teraz muszę je ładnie poskładać i pozwiązywać Ale grunt, że ładne są
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostrzegam, dobra to ja w tym nie jestem wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i się nie przejmuj tak, będzie dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
ale niestety nie do kupienia, tak o po prostu zdjęcie
|
|
#4879 |
|
Life is a drink ...
|
znowu jakieś ślubne tematy - trzeba się ulotnić
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od początku mi się to nie podobało, ale kasa potrzebna. ![]() Jaki szok przeżyłam, jak pierwszy raz na kuchnię weszłam, a tam... pies. ![]() Nawet swoje legowisko tam ma i miski. ![]() A najbardziej mnie wkurzały teksty szefa. Np. o moich tunelach "ciekawe gdzie jeszcze takie dziury masz", odpowiedziałam, że akurat to nie powinno go to interesować. ![]() Albo dzisiaj o tym, że nie wyłączyłam świateł od razu jak gość skończył jeść "Te lampy w godzinę ciągną więcej prądu niż wszystko to co ty masz u siebie na chacie" i , że za rachunek za prąd w tym miesiącu ja płacę, na to ja, że nie wiem jak pan, ale ja mieszkam w mieszkaniu, nie w chacie i czy jego zdaniem mam zbierać talerze i sprzątać po gościach po ciemku. Nie znoszę takiego chamstwa. ![]() I w ogóle musiałam sprzątać po nich, jak jedli śniadanie, zostawiali wszystko, chleb, wędliny itp. na blacie od kuchni i mieli pretensje, że jak sprzątałam po śniadaniu dla gości, to ich rzeczy nie sprzątnęłam i naczyń po nich nie umyłam. To już się w☠☠☠☠iłam konkretnie i zapytałam czy pracuję także jako ich osobista służąca? Mogli to chociaż poskładać obok zmywaka, to bym przy okazji umyła te kilka talerzy, ale to już jest chamskie. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#4881 |
|
Konto usunięte
|
Bzowy, nie pamiętam, jak się "fachowo" nazywał
![]() UWAGA, chwalę się! Byłam u dentysty, pierwszy raz prywatnie. Babka zrobiła przegląd i znalazła kolejne 5 zębów do zrobienia - dentystka z NFZu w ogóle nic w nich nie widziała... Co prawda to tycie ubytki, ale jednak. Najgorsza miała być siódemka, tamta z NFZu straszyła, że będzie kanałowe, ale babka zrobiła zdjęcie i okazało się, że zwykłe wypełnienie wystarczy. Wzięłam ze znieczuleniem i nic nie bolało Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie ![]() Co ciekawe, jak czekałyśmy na "wywołanie" się zdjęcia z rentgena, babka z nudów... wyczyściła mi kamień z zębów za darmo o.O A mam jedną dolną jedynkę mocno cofniętą i ona była wręcz ciemna od kamienia, to był taki mój kompleks, choć nawet jak się uśmiecham to dolnej szczęki nie szczerzę Byłam jej tak wdzięczna za jej wyczyszczenie, że ona sama się dziwiła ![]() Niniejszym przestałam się tak panicznie bać dentysty Umówiłam się już na za tydzień na kolejną wizytę.Zostawiłam u niej co prawda 200zł za jeden ząb, ale i tak chyba więcej nie pójdę w ramach NFZu, niebo a ziemia! Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-12-04 o 17:41 |
|
|
|
#4882 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy któraś z Was zdecydowała się na propozycję L`Occitane? |
|
|
|
|
#4883 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37966643]Bzowy, nie pamiętam, jak się "fachowo" nazywał
![]() UWAGA, chwalę się! Byłam u dentysty, pierwszy raz prywatnie. Babka zrobiła przegląd i znalazła kolejne 5 zębów do zrobienia - dentystka z NFZu w ogóle nic w nich nie widziała... Co prawda to tycie ubytki, ale jednak. Najgorsza miała być siódemka, tamta z NFZu straszyła, że będzie kanałowe, ale babka zrobiła zdjęcie i okazało się, że zwykłe wypełnienie wystarczy. Wzięłam ze znieczuleniem i nic nie bolało Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie ![]() Co ciekawe, jak czekałyśmy na "wywołanie" się zdjęcia z rentgena, babka z nudów... wyczyściła mi kamień z zębów za darmo o.O A mam jedną dolną jedynkę mocno cofniętą i ona była wręcz ciemna od kamienia, to był taki mój kompleks, choć nawet jak się uśmiecham to dolnej szczęki nie szczerzę Byłam jej tak wdzięczna za jej wyczyszczenie, że ona sama się dziwiła ![]() Niniejszym przestałam się tak panicznie bać dentysty Umówiłam się już na za tydzień na kolejną wizytę.Zostawiłam u niej co prawda 200zł za jeden ząb, ale i tak chyba więcej nie pójdę w ramach NFZu, niebo a ziemia![/QUOTE] Gratulacje z okazji znalezienia fajnej dentystki! Nie każdy jest taki miły, ale faktycznie wielu prywatnych bardzo dba o pacjenta, można dostać zniżki i promocje typu (2 zęby w cenie jednego). Na NFZ kiedyś lubiłam chodzić, ale kiedyś było im wolno robić usługę na NFZ a za dopłatą użyci lepszego materiału itp, a potem się skończyło. BTW na NFZ to już się prawie nic nie należy - amalgamat, porcelana albo rwanie zębów... W sumie kpina się zrobiła, płacisz składki a w zamian nic. ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Może to faktycznie był prezent od losu, sądząc po postawie szefów. Szukali popychadła i nie znaleźli go w tobie. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Śliczne te dżinsowe legginsy!
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
Life is a drink ...
|
Teraz jest niestety tak, że nie ma jakby dopłat do usług ... ale zresztą ja ostatnio u stomatologa byłam z 3 lata temu ... i jakoś mi się nie śpieszy by iść do jakiegokolwiek.
Cytat:
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-12-04 o 17:53 |
|
|
|
|
#4886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37966643]Bzowy, nie pamiętam, jak się "fachowo" nazywał
![]() UWAGA, chwalę się! Byłam u dentysty, pierwszy raz prywatnie. Babka zrobiła przegląd i znalazła kolejne 5 zębów do zrobienia - dentystka z NFZu w ogóle nic w nich nie widziała... Co prawda to tycie ubytki, ale jednak. Najgorsza miała być siódemka, tamta z NFZu straszyła, że będzie kanałowe, ale babka zrobiła zdjęcie i okazało się, że zwykłe wypełnienie wystarczy. Wzięłam ze znieczuleniem i nic nie bolało Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie ![]() Co ciekawe, jak czekałyśmy na "wywołanie" się zdjęcia z rentgena, babka z nudów... wyczyściła mi kamień z zębów za darmo o.O A mam jedną dolną jedynkę mocno cofniętą i ona była wręcz ciemna od kamienia, to był taki mój kompleks, choć nawet jak się uśmiecham to dolnej szczęki nie szczerzę Byłam jej tak wdzięczna za jej wyczyszczenie, że ona sama się dziwiła ![]() Niniejszym przestałam się tak panicznie bać dentysty Umówiłam się już na za tydzień na kolejną wizytę.Zostawiłam u niej co prawda 200zł za jeden ząb, ale i tak chyba więcej nie pójdę w ramach NFZu, niebo a ziemia![/QUOTE] No widzisz! Grunt to znaleźć "tego jedynego" dentystę Już się nie boisz? Dlatego ja nie robię zębów na NFZ, wydaje mi się, że takim dentystom nie zależy, chociaż nie chcę wszystkich do jednego wora wrzucać. Oby więcej takich stomatologów
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do palety, myślę, że każdy ma swoje wymagania, jeden większe , drugi mniejsze i każdy wybierze sobie inną. Moją 120 cieni z Lenki dostałam w prezencie więc nie wybrzydzam :P ale to było już jakiś czas temu. Do tego miałam też pędzle, które używam do dzisiaj. Są całkiem całkiem. |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
A nie możesz ściągnąć nowej? One są darmowe.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

sama muszę zajść koniecznie, bo nie byłam już 2 tydzień
Oj mi tak nie chciało się dzisiaj iść, zmusiłam się, ale w sumie na dobre to wyszło, fajna dostawa była 
11.10.2014

Powiedziała chociaż dlaczego?

Ale grunt, że ładne są 

Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie