|  2012-10-29, 07:27 | #61 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław i okolice 
				 | 

Dot.: Wszystko o Yankee Candles

jest na pewno, tylko nie pamiętam teraz, w jakim... jakiś "ogrodowy" z groszkiem pachnącym -tam chyba była. Jak sobie przypomnę, to napiszę

| 
|     |   | 
|  2012-10-29, 08:52 | #62 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny, czy któraś miała te urządzenia YC, które się włącza do kontaktu i wydziela się zapach?Albo może ktoś miał jakiś dyfuzor YC?Noszę się z zamiarem zakupu,ale to już ciut droższy biznes i się waham,a czaję się konkretnie na zapach Clean Cotton i może Baby Powder lub Fluffy Towels   | 
|     |   | 
|  2012-10-29, 10:27 | #63 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław i okolice 
				 | 

http://www.swiatzapachow.pl/pl/p/WOS...-SWEET-PEA/103 tu jest frezja; nie pamiętam, czy jeszcze gdzieś  (ostatnio zamawiałam sobie zestaw 20 wosków i przeglądałam je wszystkie - stad niektóre mi sie zapamiętały) | 
|     |   | 
|  2012-10-29, 10:41 | #64 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dziewczyny a w Poznaniu w sklepie stacjonarnym można je gdzieś dostać (poza podawanym tu TKM)? bo szukam u wujka google ale coś mało pomocny jest    | 
|     |   | 
|  2012-10-29, 23:44 | #65 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Cytat: 
  Akurat została mi ostatnia ćwiartka True Rose, czyli w sam raz  Cytat: 
  Przez folię bardzo ładnie pachnie, więc mam nadzieję, że po zapaleniu będzie jeszcze lepiej   Miałam ochotę na lekko pudrowe, kobiece zapachy, więc kupiłam dziś wspomniany już wosk Beach Walk i Snow in love. Do tego kominek taki, jak ma Lele, tylko wersję niebieską- zależało mi na tym, żeby część na wosk była wyciągana, bo łatwiej będzie czyścić(chyba  ). Jutro z okazji rozpoczęcia długiego weekendu zrobię sobie domowe spa w pokoju pachnącym woskiem Beach walk. Już się nie mogę doczekać   | ||
|     |   | 
|  2012-10-30, 07:02 | #66 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  Mam lawendowy. Pachnie bardzo intensywnie  Włączam go jednak sporadycznie bo zapach lawendy o takiej intensywności wywołuje u mnie ból głowy. Może zapoluję na inny wkład. Myślę intensywnie o fluffy towels. | |
|     |   | 
|  2012-10-30, 08:02 | #67 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 

__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | |||
|     |   | 
|  2012-10-30, 08:37 | #68 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2012-10-30, 09:05 | #69 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Przyłączam się do wątku   W woskach YC zakochałam się w zeszłym roku, jesienią, kiedy kupiłam trzy: Midnight Yasmin, Vanilla Cupcake i Home Sweet home  W tym roku zdobyłam się na 4: Bermuda Beach, Christmas Treats, Sugared Vanilla i Autumn Pumpkin  I na sampelek White linen & lace   | 
|     |   | 
|  2012-10-30, 09:15 | #70 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale fajnie Ci się udało z tą ceną, też muszę popatrzeć w Pepco   | |
|     |   | 
|  2012-10-30, 10:08 | #71 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
 A skąd masz te woski? Jakaś inna szata graficzna, i takie niespotykane w Polsce zapachy   | |
|     |   | 
|  2012-10-30, 11:15 | #72 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
  A kominek się spisuje rewelacyjnie Jestem ciekawa tych pogrubionych | |
|     |   | 
|  2012-10-30, 11:36 | #73 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

Dołączam do grona fanek YC   . Parę dni temu kupiłam 4 woski: - Bahama Breeze, - Soft Blanket - Blissful Autumn - Honey & Spice Najbardziej podoba mi się Soft blanket, cudownie miękki zapach, taki "puszysty", kojarzy mi się z pokojem dziecięcym, wiem dziwne skojarzenie  .  Świetnt też jest honey & spice, typowo zimowy zapaszek. Woski kupuję w warszawskiej Promenadzie. | 
|     |   | 
|  2012-10-30, 11:53 | #74 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Cytat: 
  Mają inne opakowania bo to jest (chyba) produkt YC dla Simple Home  Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2012-10-30, 12:50 | #75 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Ewwwo, dziękuję    | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-10-30, 20:49 | #76 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Palę Beach walk i jestem oczarowana  Kobiecy, subtelny zapach. Kojarzy mi się z pomieszczeniem pełnym pięknych ubrań i toaletką z wielkim lustrem oraz mnóstwem kosmetyków. Uwielbiam tego typu zapachy  Moja lista wosków do zakupu systematycznie się powiększa. Jak tak dalej pójdzie, w następnym tygodniu zostawię w sklepie prawie 100 zł   | 
|     |   | 
|  2012-10-30, 21:50 | #77 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

Cytat: 
  I skojarzenia mam baaardzo podobne  A gdzie w Promenadzie można znaleźć YC? I po ile są woski?  Cytat: 
  Szkoda, że znowu u nas niedostępne  A nawet dzisiaj myślałam o tym, że wosk o zapachu ciasta dyniowego byłby świetny   | ||
|     |   | 
|  2012-11-01, 11:22 | #78 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

A gdzie w Promenadzie można znaleźć YC? I po ile są woski?   Na parterze naprzeciwko sklepu River Island jest stoisko z YC, a woski kosztują 6 złotych.   | 
|     |   | 
|  2012-11-01, 13:54 | #79 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2012-11-01, 16:45 | #80 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Czy woski w Krakowie dostane tylko w sklepie stacjonarnym na Miodowej czy jeszcze w innych miejscach? I mniej więcej ile kosztuje jeden wosk?

| 
|     |   | 
|  2012-11-01, 16:48 | #81 | 
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

6 zł

__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | 
|     |   | 
|  2012-11-01, 16:51 | #82 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

To całkiem fajna cena. Chyba w poniedziałek będę musiała się tam wybrac.

| 
|     |   | 
|  2012-12-04, 17:27 | #83 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Przeczytałam Wasz wątek i 24 listopada zamówiłam w candle room 6 wosków, wzięłam wysyłkę za 3,80 zł - myślałam, że jest to wysyłka listem poleconym, bo nic więcej nie było dopisane, tylko że waga do 350 g (jako kupująca nie muszę znać cen przesyłek   ), 27 listopada zmienili status na zrealizowany, a dalej nie miałam przesyłki. Wczoraj napisałam mail, żeby podali nr listu - nie odpisali, za to dziś zmienili na stronie opcje wysyłek - dopisali, że ta za 3,80 zł jest nierejestrowana. Wosków nie mam i nie będę miała, bo pewnie ktoś z poczty je zwinął to jedno, a druga sprawa, że trochę nie w porządku się zachowuje się firma, jak dopisuje takie rzeczy po moim mailu. Wiem, wiem, że mogłam napisać mail, co to za przesyłka, ale po prostu miałam nadzieję, że tym razem może jednak nie zostanę oszukana. Jestem zniesmaczona całym zajściem oraz tym, że nie odpisują na wiadomości. 
				__________________  15 | 
|     |   | 
|  2012-12-04, 17:36 | #84 | 
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Nie zaproponowali Ci żadnej rekomepnsaty?

__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | 
|     |   | 
|  2012-12-04, 17:43 | #85 | |
				 | 

Cytat: 
  poczekaj 2 tyg i zglos do sklepu, ze nie otrzymalas przesylki, powinni Ci zwrocic pieniadze lub wyslac raz jeszcze   
				__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | |
|     |   | 
|  2012-12-04, 18:03 | #86 | |
				 | 

Cytat: 
 Napisałam wczoraj wieczorem o ten nr listu - też brak odpowiedzi. Zamówiłam same jesienne/świąteczne zapachy i myślałam, że będę się rozkoszować cynamonem i migdałami a tu  Dopisali, że nie ponoszą winy jak paczka nie dojdzie, więc raczej nie mogę się spodziewać zwrotu pieniędzy czy ponownej wysyłki. W każdym razie jeżeli się sprawa nie wyjaśni, to już ostatni raz zamówiłam coś bez upewnienia się o rodzaj przesyłki. Wczoraj, z okazji darmowej dostawy, w mydlarni Hebe zamówiłam 6 wosków - jeżeli te też nie dojdą, to jakiekolwiek zakupy będę robić na allegro. 
				__________________  15 | |
|     |   | 
|  2012-12-04, 18:09 | #87 | |
				 | 

Cytat: 
  moze zadzwon do nich lepiej, skoro maile pozostaja bez odpowiedzi... w hebe chyba poleconym wysylaja (tez czekam na przesylke od nich)   
				__________________      Burberry Body Intense i inne oddam    książki i elektronika   ciuchy, buty, torebki itp. | |
|     |   | 
|  2012-12-04, 18:19 | #88 | |
				 | 

Cytat: 
 Mnie zastanawia, że lepiej napisać na stronie coś po fakcie niż wyjaśniać mailowo. Inaczej bym patrzyła na to jakby odpisali mi na mail. A tak to mogą mi powiedzieć, że nie czytałam regulaminu, nie widziałam, jestem ślepa i głucha  Regulamin czytałam x razy, bo po wielu wpadkach tego jestem nauczona i mąż też czytał i nic nie było na temat listu zwykłego nierejestrowanego. Przecież gdyby było napisane, że to zwykły list to bym wzięła polecony rejestrowany. Mam nadzieję, że chociaż Hebe mnie nie zawiedzie. Tylko ewentualnie tych wosków mi żal i jak myślę, że jakiś złodziej właśnie sobie odpala moje woski to mnie nosi   
				__________________  15 | |
|     |   | 
|  2012-12-04, 21:10 | #89 | 
				 | 

O 20 Pani mi odpisała, że ostatnio prawie wszystkie przesyłki za 3,80 zł zaginęły na poczcie i wstrzymują tą formę wysyłki ze względu bezpieczeństwa i dostępny jest kurier i list polecony. Na ich koszt wysłali również powtórnie paczkę tym razem poleconym. I to mi się podoba. Na 90% miałam pewność, że to nie ich wina, że paczka nie jest dostarczona, tylko poczta zawiniła. Nie zmienia jednak to faktu, że złodziejowi bym łapska przy samym dupsku oberwała - przepraszam za wyrażenie   
				__________________  15 | 
|     |   | 
|  2012-12-04, 21:35 | #90 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.