|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl
za szybko piszecie
![]() złośliwiec, moze logiczne ale smutne... |
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,Mialam juz kiedys dlugi odpoczynek-prawie jak Hawaje
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie o logo - czy to widoczne na górze to już ostateczne logo, czy - że się tak wyrażę - przerywnik?
Mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiecie ![]() Jestem za minimalizmem, ale fajnie by było, jakby choć troszkę oddawało ducha całego Wizażu. edit: chyba Svinecka pisała o zlewaniu się wątków na poszczególnych forach, bo linia oddzielająca jest biała. To naprawdę utrudnia czytanie/szukanie wątków. Nic więcej nie przeszkadza tu moim oczom
Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2007-02-26 o 15:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze mialam ustawione na jesien czyli bordowo-zółty a teraz! te kolory są straszne
szkoda ze nie bedzie sie dało zmienic kolorystyki - zreszta stare forum bylo najleprze, nikt takiego nie mial a taka forma jest juz oklepana tak jak napisala kancia -zgadzam sie z nią A tak do tematu to strasznie oczy bolą -zawsze siedzialam na wizazu ok.6 godz a nawed zdazalo sie ze wiecej a teraz 10 min i oczy bolą i szczypia -masakra
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#397 |
|
Konto usunięte
|
Prawda chyba jest taka,że miały być ochy i achy-->cmok cmok
a tu lipa,wiekszości się nie podoba Rozsądnie by było miesiączek odczekać i wrócić do tematu po przetrawieniu nowej kolorystyki i formy,może akurat? ps. A co do kolorystyki to już NAPrawdę,napRAWDĘ ,naaaprawdę klamka zapadła? /pytanie rotoryczne !!!!!/ Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2007-02-26 o 15:10 Powód: o=e :) |
|
|
|
#398 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Kwestia przyzwyczajenia ot co.
Mimo wszystko chyba wolę tamten wygląd. Poza tym doprowadza mnie do szału ta reklama z wtyczką! Wszędzie ją powyłączałam, coś mi się zawiesiło i non stop słysze to "dzzzzzz...". Wychodzę z wizażu. I właściwie, wolę tamten wizaż. Czuję się nie swojo.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie forum w nowym wydaniu jest conajmniej mało-estetyczne.
Poza tym nie jest ani troche kobiece, bo przybralo kolor wojskowego munduru.
|
|
|
|
#401 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie o estetyce, malutki OT, mianowicie nie chodzą mi przyciski "powrót do góry". Z opinią o wyglądze forum poczekam jeden dzień aż się opatrzę
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli mam rozumiec, że tak już zostanie, nie bedzie żadnych zmian, to jest ostateczny wygląd portalu?
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie, przerabialismy juz kilka kolorystyk.
ha! jak sie przenieslismy ze zloto-czerownego na fiolety to dopiero bylo... prostestow i to proporcje byly 90% na nie do 10% na tak. prawie tak jak teraz. a teraz ze fioletowe ładne ![]() btw: wzrok meczy wszystko, co nowe. mysle, ze sie przyzwyczaje, kazda z nas sie przyzwyczai. a jak nie, to trudno,. ja nie znam takiego drugiego miejsca w sieci - i smieszy mnie, ze dla kogos kolorystyka decyduje o indywidualnosci wizazu ![]() ps. mam szakrłat obiecany
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Tamten wygląd forum dużo bardziej mi sie podobał.
Za to KWC jest lepsze teraz. KOlory rzeczywiście rażą po oczach, no ale skoro nie będą zmieniane to pozostaje mi sie tylko przyzwyczaić. W końcu napewno z wizażowania nie zrezygnuje
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizazanki czytaja w myslach ![]() Cytat:
Tez prawda ![]() Kupujemy zbiorowo krople do oczu?Moze bedzie taniej ![]() Jakas apteka zrobi znizki dla wizazanek
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że ludzie sie przyzwyczajają do starych rzeczy i to co nowe to złe. I tak jest w tym przypadku. Ale poza tym, że są opinie "nie podoba mi się, bo nie", są też opnie "nie podaba mi się, bo zaczynają boleć mnie oczy, kolorystyka je męczy". Nie bierze się pod uwagę konstruktywnych wypowiedzi i opinii? Może jednak? Czy nie mamy o co prosić i dać sobie spokój?
|
|
|
|
#409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jasnowidzem raczej nie jestem, a pisać należy tak aby wszystko było jasne. Z resztą takie uprzejmości nie pierwszy raz na wizażu są widziane. Nie piszę, że mi sie kolory nie podobają, tylko, ze męczą nasz wzrok. Z resztą po co w ogóle dyskutujemy. Każdy ma swoją opnię i będzie jej bronił, szkoda tylko, że zmiany na wizażu są niekorzystne dla naszego zdrowia. A stwierdzenia, że "chyba będzie trzeba rzadziej tu zaglądać", nie są strojeniem foch, ale nagą prawdą, gdyż tego sie nie da dłużej poczytać.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Matulko czemu te litery sa az tak ogromne ? Czcionka chyba 25 ... Czy to u mnie cos nie tak dziala ?
|
|
|
|
#411 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro tytuł wątku jest jaki jest, to chyba wątek jest do zamknięcia. Większość wypowiedzi jest na nie a decyzja i tak zapdła...
c'est la vie |
|
|
|
#413 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cóż, pozostaje mi tylko owego zdrowia życzyć. Nam wszystkim
|
|
|
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Awio, wcześniej była chociaż możliwość wyboru koloru itp.
A wzrok nie męczy się od wszystkiego co nowe .Nie wiem skąd to wywnioskowałaś.
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie sie wydaje, ze nie musi to byc smieszne, moze swiadczyc o utozsamianiu sie z tym miejscem i zadomowieniu. Jak sie cos w domu maluje, zmienia to kazdy ma prawo do swojej opinii. na pewno z czasem sie przyzwyczaimy, ale to nie to samo co byc zadowolona z drugiej strony moze zaczne zajmowac sie innymi rzeczami bo bardzo duzo czasu tu spedzam
|
|
#416 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sugestia??? Dzięki Masz rację długie przesiadywanie przed ekranem monitora jest ogólnie niewskazane. Już rozumiem tą przmyślana kolorystykę i te zmiany. Poprostu dbacie o nasze oczy. Nie było tak od razu?? Musiałam rozszyfrowywać zawaluowane intencje sama. Na szczęście się udało. To może zacznijmy od nowa: Bardzo mi sie podoba
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.