|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oscary 2007-kreacje
Lista.
Kto ubrany w kreację danego projektanta. Anne Hathaway – Valentino Beyonce – Armani Prive Cameron Diaz – Valentino HC Cate Blanchett – Armani Prive Catherine Deneuve – Jean Paul Gaultier Celine Dion – John Galliano? Clint Eastwood - Armani Ellen DeGeneres - Gucci Emily Blunt – Calvin Klein Eva Green – Givenchy HC Gwyneth Paltrow – Zac Posen Helen Mirren – Christian Lacroix Isla Fisher – Monique Lhullier Jada Pinkett Smith – Carolina Herrera Jennifer Hudson – Oscar de la Renta Jennifer Lopez - Marchesa Jessica Biel – Oscar de la Renta Jodie Foster – Vera Wang John Travolta – Armani Kate Winslet – Valentino Keisha Whitaker – George Chakra Kelly Preston – Dolce & Gabbana Kirsten Dunst – Chanel HC Leonardo DiCaprio - Armani Maggie Gyllenhaal – Proenza Schouler Mark Wahlberg – Armani Martin Scorsese – Armani Meryl Streep - Prada Naomi Watts - Escada Nicole Kidman – Balenciaga Penelope Cruz – Versace Portia de Rossi – Zac Posen Queen Latifah – Carmen Marc Valvo Rachel Weisz – Vera Wang Reese Witherspoon – Nina Ricci Rinko Kikuchi - Chanel Tipper Gore – Bill Blass Z tego co widziałam, najbardziej podobała mi się ubrana: Penelope Cruz i Jennifer Lopez |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Mnie najbardziej podobała się sukienka Reese Witherspoon. Piękna
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
O tak! Była najładniejsza.
Dla mnie top 3 to : Reese Witherspoon, Jenifer Lopez i Cameron Diaz (w kategorii wygląd ogólny) Kategoria "drewniana lala" vel "krwawa mery" the winner is: Nicole Kidman Koszmar! Ona chyba ma w sobie tonę botoksu
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i zaproszony do studia (przegapiłam kto, ale chyba jakiś naczelny stylista Hollywood ) przedstawił swoje top 5. Znalazły się tam oczywiście Reese, Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Rinko Kikuchi i uwaga ...... Gwyneth Paltrow
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepsze w tym roku (dodam że nikt mnie nie zachwycił, poza paroma osobami, które klasę mają samą w sobie jak Gwyneth Paltrow, Cate Blanchet czy Helen Mirren):
cate_blanchett200.jpggywneth_paltrow200.jpgjennifer_lopez2.jpgpenelope_cruz2.jpgresse_witherspoon200.jpghelen_mirren200.jpg |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne, aczkolwiek żadna z nich mnie nie powaliła. Ciągle czegoś mi w nich brakuje, poza tą Chanel czarną:
cameron_diaz2.jpgmaggie_gyllenhaal.jpgrinko_kikuchi200.jpgnicole_kidman300.jpgrachel_weisz2.jpg |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
specjalna kategoria : pomyłka
![]() kate_winslet2.jpgjessica_biel200.jpgbeyonce_knowles200.jpg |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze kilka innych...Naomi Watts cudnie wygląda w tej sukieneczce o kroju już ciążowym
![]() 1504850.jpg1504857.jpg1504874.jpg1504878.jpgjennifer_hudson.jpg1504879.jpg |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
i jeszcze kilka....
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zdecydowanie na kolana te kreacje nie powaliły.Kolory są w wiekszości "nijakie", sukienki nie podkreślają mocnych atutów.A tak swoją drogą wiem że jasna cera jest modna a opalenizna już coraz mniej ale czy nie uważacie że te blade aktorki wyglądają okropnie??
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sobie wszystkie kreacje obejrzeć i zrobię swój ranking
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I aktorki w takiej wersji mi pasują...całe szczęście że odeszła w zapomnienie moda na ceglasty kolor
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje-nic ciekawego w tym roku
Cytat:
2. j.w. ![]() 3. Penelope Cruz-kiedy patrzę na górę sukienki to się zachwycam-kiedy patrzę na całość sukienki to mnie odpycha ![]() 4. Kirsten Dunst-bleeh,w tamtym roku też mnie ta żółta sukienka nie powaliła , Gwyneth-kolor sprawia,że wygląda mdło i się wszystko zlewa
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie absolutnie Number One to Reese Whiterspoon- za klasę i minimalizm.
Podoba mi się Penelope- za pomysł Beyonce- całokształt ładnie wyglądała Celine Dion Kirsten Dunst- na NIE
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie wygladaja bardzo fajnie. Zdecydowanie mi sie ten trend podoba. Tylko czekam az do Polski przejdzie i nie bedzie juz "mulatek" zima.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie Reese Whiterspoon i Helen Mirren.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie
Nie podobalo mi sie w ogole. Ogolnie przecietne te kreacje...
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gwyneth ma fajny kroj sukienki ale ten kolor...
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku chyba rybki modne na gali;-) Nic mnie szczegolnie nie powalilo. Moje typy:
ps Czy Eva Green ma odrosty??? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
o patrzac na suknie P C mialam wrazenie, ze juz bardzo podobna widzialam. Nie mylilam sie:
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba ma odrosty
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kreacji, to jedynie kreacja Reese mi sie podoba, reszta przekombinowana. Gora sukni Beyonce jest ladna, ale ta odslonieta noga... |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do JLo to naprawde nie wiem co Wy w niej widzicie, wygląda jak w ciązy mnogiej J.Hudson się oberwalo za najgorsza kreacje a byly inne o wiele gorsze. To bolerko ją dobiło. Nigdzie nie mogę znalesć M.Streep a ona też się nie popisala... Eva Green Edycja- znalazlam coś gorszego http://oscars.movies.yahoo.com/photo...gid=66&pos=204
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
O tak numer jeden to oczywiście Reese Witherspoon. Myślałam, że z kreacjami, będzie o wiele lepiej. Nic nie powaliło mnie na kolana oprócz Reese.
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świetny tekst o sukience J.Lo
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też nie mam na myśli "spalenizny"
tylko "opaleniznę" a to różnica.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
O a mi sie najbardziej podoba chyba wlasnie ta czarna z Chanel! naprawde ciezko w tym roku o ochy i achy nad kreacjami.
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muron podobną suknie też masz w avatarku ![]() PS.Na mnie ta suknia zrobiła piorunujące wrażenie,jak Penelopa wyszła na scene |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie zarowno na Zlotych Globach jak i na tegorocznych oskarach zdecydowana faworytka jest Reese wygladala przepieknie (zarwono fryura, makijaz, ubior ogolna stylizacja)
![]() Wiecie moim zdaniem nic na tegorocznych Oscarach ciekawego nie bylo. Nieliczne aktorki trzymaly klase. Zlote Globy - zloto-zolta sukienka Oskary - granatowo-fioletowa sukienka |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
1 - Reese zdecydowanie wygrywa, a za nią długo długo nikt
![]() 2 - Reese, Rinko Kikuchi 3 - Jennifer Lopez - fryzura, makijaż i góra sukienki mi się podoba, ale dół... na niektórych zdjęciach bardzo niekorzystnie wygląda 4 - Nicole Kidman - horror Kate Winslet - kompletnie nietrafiona sukienka.Ogólnie nie zachwyciły mnie tegoroczne sukienki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

) i zaproszony do studia (przegapiłam kto, ale chyba jakiś naczelny stylista Hollywood

Nie podobalo mi sie w ogole. Ogolnie przecietne te kreacje...
świetny tekst o sukience J.Lo
56...54...53...52...51...50