|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
![]() będzie łatwiej,przyda się daj ogórkowej ![]() Cytat:
![]() anoxee! ![]() ![]() klask i:ej, od początku ciąży chcę wypic sok grejfrutowy,zrobiłąm teraz któreś z rzędu podejście i pipa,brzuch od razu się buntuje
|
||
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
ja dziś spróbuję zjeść grejpfruta.. mam nadzieję, ze bedzie ok, bo po mandarynkach mam problemy
![]() w ogóle myślałam, że będzie wykańczanie wątku.. a tu taka cisza
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj była
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Do usłyszenia potem |
|
|
|
|
#4864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba jakiś inny, bo mój ma 200 ml i 31 zł ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
za wizytę i wyniki!
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ciekawa dlaczego tak uważasz? Pytam, bo trochę się na tym znam i mam wrazenie, że chyba tego nie przemyslalas
Ale oczywiscie Twój wybórJa jem cytrusy w każdej ilosci Muszę iść ogarnąć mieszkanie - ale tak mi się nie chce :-(
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jeszcze sporo miejsc z których ten vat odliczę a,że nie mam perwności czy branża nie zmieni się z czasem.. uważam,że tak będzie lepiej.. no a tym i tak zajmuje się mój tż więc niech to on ustala co i jak ![]() poza tym, mam to "stałe" zlecenie na ilustracje do książek jezykowych od firmy,wiec w koncu nie beda musisli wystawiac tego na jakies lewe firmy, tylko dostane to dla siebie Edytowane przez axella Czas edycji: 2012-12-04 o 18:23 |
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() zjadłam zapiekankę ziemniaczaną i idę oglądać Dextera
|
#4868 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
ej to wiesz co, może się wymienimy? bo mój to nigdy niczego nie potrzebuje ![]() ale muszę się pochwalić bo zamówiliśmy szafkę na buty i znalazłam aukcję gdzie była 90 zł tańsza a przesyłka 30 zł tańsza niż na innych aukcjach. A jeszcze dziś się pojawił komunikat że do 31.12 przesyłka gratis i tym sposobem jesteśmy 180zł do przodu oczywiście mój małż musiał zapytać ile z tych pieniędzy przelałam na konto i w ogóle liczyliśmy dziś pieniądze na grudzień i styczeń i wychodzimy na zero Jak ja nie lubię grudnia i stycznia Wychodzi na to że w grudniu dalej muszę się wstrzymać z zakupami dla dziecka a w styczniu przeznaczam 400 zł łącznie z rzeczami dla mnie do porodu. Mam nadzieję że się wyrobię. Atena dzięki za info co do sklepów. Agata meble mam tutaj i nie ma nic ciekawego. Merkury market mam u siebie w rodzinnej miejscowości i mają tam duży wybór fajnych i tanich firanek/zasłon. Kupowałam tam też szafkę do łazienki, umywalkę, płytki, panele - większość rzeczy jak robiliśmy remont. Te same rzeczy oglądaliśmy w castoramie a cena o wiele wiele mniejsza. |
|
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
no dziś tempo postowe wyjątkowo powolne
ale plus tego,że od południa mam strone do nadrobienia a nie 10 ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- to niechwal się tak, tylko daj troche spróbować |
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
też chcę zapieke i dexa
|
|
|
|
#4872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niepamiętam czy wam pisałam, ale znam autentyczny przypadek pewnej klijentki, która po pracy szła do gina i na szybko chciała sie "odświeżyć" ,ale niemiałą jak się umyć i stwierdziła, że psiknie sobie psitkę dezodorantem, ale niestety pomyliła się i użyła lakieru do włosów z brokatem, ale niekapneła się i poszła na wizyte ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() za mutanta by rósł tak dalej
|
||
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pawie oczko piękne te mebelki ![]() xal a jaki sweterek zamówiłaś? axella ja to Cię podziwiam że tyle pracujesz, ja mimo że ok się czuję to nie byłabym w stanie. anoxe brawa za wizytę |
|
|
|
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że na wątku to tylko ogórkowa i pomidorowa
|
|
|
|
#4876 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
widać musze teraz uważniej czytać ich ulotki które znajduje często w skrzynce pocztowej
|
||
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Atena- MI NIKT NIC NIE POWIEDZIAŁ!!!!!!!!!
chyba czas zmienić lekarza debila :/ miałam się ciepło ubierać i zgłaszać jak coś się dzieje.. rok temu..działo się oj działo.. eh.. dostałam mega leki i przeszło.. musze znów zadbać o te sprawy.. |
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
trochę mnie martwi ten brak Meli..
Cały dzien oglądalam Mentalistę albo spalam. Nawet nie wiedziałam, że aż tak zmęczona jestem. W ogóle śnił mi się mój szef który mi powiedziałam, że w poniedziałek mam być w pracy.. A i mojego kupla z pracy wywalili.. Nie będę miala z kim na herbatę chodzić.. |
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam o tych szczawianach..
no i tak: "jedz mniej pokarmów zawierających dużo szczawianów , czyli między innymi buraków , selera liściastego , ogórków , grejpfrutów , pietruszki, rabarbaru, szpinaku, truskawek, orzechów, czekolady, herbaty i napojów typu cola. " ostatnio codzień jem zupę z buraków lub barszcz do kolacji. grejfruty-kilka na tydzień, orzechy/czekoladę/herbatę i colę codzień w nadmiarze ![]() cholera.. ATENA-dzięki za uświadomienie,że lepiej się przejąć dietą.. oby nie był oza późno.. i oby w tym roku obeszło się bez tego okrutnego bólu..kaska doszła.teraz ![]() cieszy mnie to ![]() jutro mnie nie będzie-uprzedzam ![]() też mnie cholernie martwi brak Meli.. oby się okazało,że to brak netka,wakacje,nic poważnego...
|
|
|
|
#4882 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bikini
![]() Cytat:
Mutanta?!? Zerknij sobie na dół tej wiadomości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc my już po. AFP wg gina ok. NT wyszło 0.94mm, NB uwidoczniono. Bobo jakieś spokojne było i nie fikało za bardzo, nie mniej ruszało się, więc to już jest dla mnie pozytywne. Serduszka nie dał posłuchać, ale pewnie dlatego, że się zakręcił, bo i ja byłam zestresowana maksymalnie i zakręcona i nawet zapłacić zapomniałam. Z reszty info, nasz mutancik ma 7,2 cm i wg wielkości jest to 13t3d, więc poród przesunął się o kolejne dwa dni do przodu (teraz mamy 8.06). Z gorszych info- trofoblast pokrywa ujście wewnętrzne, grozi to łożyskiem przodującym. Zero seksu, Duphaston nie 2x1, a 3x1 no i leżymy i leżymy i czekamy co będzie dalej. Dziękuję za kciuki (a i mamy 2 nowe foty w 4d i filmik z dzidzią w roli głównej)
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Szprotka
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
puk puk
widziałam, że wizyty znów udaneale Meli dalej brak
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję dużego bejbika ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- no właśnie.. może wygrała natychmiastową wycieczkę na podróż życia?
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
axella fajnie że dostałaś kasę, nie szalej za bardzo
![]() szprotka za wizytę i maluszkaprzeczytałam SOFY i tak myślę o co Ci chodzi z tymi sofami w 4 d |
|
|
|
#4887 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
Cytat:
calą pierwszą ciąże wmasowywałam wszystko co sie da, a i tak wyszły ( rozstępy), bo z cell to już nawet nie walczę ![]() Cytat:
chyba o mojej kierowniczce piszesz moja do tego lubi podsłuchy, wywiady, konfrontacje, śledztwa, takie CBŚ i UB w jednym z licencją na rację. ![]() Ja powoli wracam do normy, przeszly mi mdlości
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
narobiłam pierogów i mam na 2 obiady
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
mi też przeszły mdłości
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

nie moge się już jej doczekać.

klask i:

za wizyte i plany basenowe![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale zayebista mi wyszła 

oby nie był oza późno.. i oby w tym roku obeszło się bez tego okrutnego bólu..
moja do tego lubi podsłuchy, wywiady, konfrontacje, śledztwa, takie CBŚ i UB w jednym z licencją na rację.