|
|
#2101 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;37963011]Coraz bardziej uzmysławiam sobie jakie miałam szczęście, że trafił mi się taki miły i wyrozumiały egzaminator
Może ja też kiedyś tak trafię ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio czytałam czyjąś wypowiedź na forum WORDU, że każdy z nas jak idzie do pracy to ma obowiązek bycia miłym wykonując tą pracę, a że oni czują się jak "Pany" nie wiedzieć czemu. Że mogliby się tak tragicznie zachowywać gdyby faktycznie to była ich firma, ale to firma państwowa, a oni zarabiają dzięki temu, że my tą kasę wykładamy. To jest kurcze niesamowite, że oni wręcz są przekonani, że mają prawo być chamami bez kultury. To chyba jedyna taka grupa zawodowa, żeby występowało to aż w takiej ilości. Skąd to się wzięło. Z odrobiny władzy? Z drugiej strony, jakim trzeba być człowiekiem, żeby się tak wobec innych zachowywać w ogóle nie kumam
|
|
|
#2102 | |
|
...
|
Cytat:
[/QUOTE]dzięki dziewczyny
|
|
|
#2103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może ćwiczą przed lustrem te miny? |
|
|
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
mam do was pytanie czy slyszalyscie cokolwiek o mozliwosci wybrania sobie luku na egzaminie?
|
#2105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I widzisz Niepotrzebnie tyle nerwów Na powrocie właśnie sporo ludzi uwala, bo już tylko o magicznej bramie myślą, ja w sumie też wyluzowałam ale starałam się skupić, tym bardziej że przejechałam dalej i miałam zawracanie z wykorzystaniem elementów infrastruktury drogi z lewej strony (ufff ciężkie określenie) ale dzięki temu miałam elegancko zjazd do bramy od prawej strony ![]() Na dzieciaka z pewnością dobrze zareagowałaś, lepsze to niż go przejechać przeto ![]() Moja siostra i Tż też z nim mieli ale głupie błędy zrobili, że nie mógłby im pomóc i mimo to zawsze na koniec tłumaczył co i dlaczego było źle i że w takim przypadku po prostu nie mógłby tego uznać, przepuścić. No i sprawdziłam czy ma fejsika i ma I uwaga... ma nawet podane miejsce pracy! Szacun, odważny człowiek Widocznie wie, że nie ma czego się bać
|
|
|
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
kurde.. jak drażnią mnie te reklamy, które przypominają o MIKOŁAJKACH !!
Masakra.. że też taką datę sobie wybrałam.. ;DJutro o tej porze będę już jeździła 1,5 h.. i potem na 13.30 szybciutko egzamin
|
|
#2107 | ||
|
Raczkowanie
|
ja tez mam w poniedzialek i na razie sie nie stresuje. Jestem bardziej zobojetniala. Wiem, ze swiat sie nie zawali jak obleje ale w koncu bym chciala zdac. Jutro mam jeszcze 2 godz. jazd. Mam nadzieje, ze to bedzie szczesliwy poniedzialek dla nas wszystkich
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Mam nadzieje, ze ja tez zdam teraz wreszcie albo w styczniu, ewentualnie do marca byle sie w jednej teorii zmiescic![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Trzymam za siebie i za Ciebie kciuki
|
||
|
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ruda9215 powodzenia jutro!!
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
|
#2109 | |
|
...
|
Cytat:
.
|
|
|
#2110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale on Ci potem ustawiał samochód?Szybka ankieta do tych, które zdały na prawko. Po egzaminie szłyście do jednego okienka w WORDzie, otrzymałyście potwierdzenie zapłaty, a potem szłyście do drugiego okienka, czy po otrzymaniu potwierdzenia czekałyście już tylko żeby pójść do UM?
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
|
#2111 | |
|
...
|
Cytat:
Żeby było łatwiej, nie ma tego środkowego, tylnego pachołku, dopiero jak wjadę egzaminator go ustawia. Ja płacę dopiero przy odbiorze w UM. Nie musiałam wcześniej.
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
to u mnie z kolei egzaminator zawozi na łuk i ustawia samochód.
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
u mnie samemu na łuk sie jedzie, za to nie miałam losowania pytań
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
pytania losuje komputer i egzaminator juz przychodzi z wylosowanymi pytaniami.
W Krakowie tez wjezdza sie samemu do luku :P
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
hehe
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
witam, ja jutro zdaję teorię i praktykę. trochę mnie to zaczyna przerażać tym bardziej że nie jeździłam od trzech tygodni. teraz myślę że może źle zrobiłam że tych jazd dodatkowych nie wzięłam. ale z drugiej strony dwie godziny jazdy to prawie ta sama cena co egzamin praktyczny...
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
Dziś odebrałam swój plasticzek
I miałam pierwszą samodzielną jazdę jeepkiem taty z automatyczną skrzynią biegów Ja na egzaminie zostałam wyczytana,usiadłam na fotel pasażera i egzaminator sam ustawił się w łuku i następnie wybrałam 2 karty a tam były światła awaryjne i płyn hamulcowy Jutro mam pierwszą dłuższą jazdę za miastem,ale już manualem Super się jeździ nawet w taką pogodę |
|
|
|
#2119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pojechalam od razu do wydzialu komunikacji i tam zaplacilam jakies 2 godz po egzaminie |
|
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Wstaję i JADĘ ZDAĆ MÓJ EGZAMIN NA PRAWO JAZDY.
Właściwie to już prawie go zdałam ))
|
|
#2121 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Raczkowanie
|
ok muszę się tu wygadać bo nie jestem w stanie powiedzieć komukolwiek jak bardzo beznadziejnie mi poszło. wylosowałam całkiem prosty zestaw bo awaryjne i sygnał dźwiękowy. przygotowane, wszystko ok. trochę się zestresowałam ja się okazało że w aucie nie ma klucza do uruchamiania auta. ale porozglądałam się i widzę przycisk... szkoda że nikt mnie wcześniej nie ostrzegł że auta egzaminacyjne mają takie bajery. no ale jakoś z tego wybrnęłam. jadę sobie po łuku wszystko super chociaż łuk trochę węższy niż ten na którym się uczyłam. auto zdecydowanie nowe, suzuki trochę większe tak mi się przynajmniej wydawało od tych na których ja się uczyłam jeździć. dojeżdżam do koperty i chce leciutko przyhamować ale niestety nie wyczułam hamulca i auto zatrzymało się
|
#2124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam, że czasem jak nawet zmieniałam auto podczas kursu i robiłam łuk, to właśnie identycznie miałam z hamulcem ![]() Od kiedy udzielam się tutaj, to od czasu jak ja zdawałam, zauważyłam, że dwie dziewczyny (i ja) też nie zmieściły się przodem auta w kopertę, to chyba właśnie ten strach przed strąceniem pachołka z tyłu. Szkoda, że to już była druga szansa. Na kolejnym egzaminie na pewno sobie poradzisz
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam, że się nie udzielam od jakiegoś czasu, ale mam wrażenie, że im mniej tu wchodzę, tym mniej się stresuję jakoś w ciągu dnia nie myślę o tym egzaminie, a jak poczytam forum to zaraz ręce z waty i motyle w brzuchu śmigam na jazdy, ponad miesiąc nie jeździłam zobaczymy jak mi pójdzie
|
|
|
#2126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki przycisk? i jak go uruchomiłaś? pierwsze słyszę
|
|
#2128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teoria zdana i mimo wszystko trzeba zapamiętać ten dzień pozytywnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2129 | |
|
Raczkowanie
|
Przycisk do wlaczania zaplonu?? Pierwsze slysze. W skodzie fabii na szczescie tego nie ma (albo ja jezdze taka co nie ma).
Mialam dzisiaj jazdy i bardzo dobrze mi sie jezdzilo, bylam pewna siebie i tego co robie. Mialam jakies male wpadki ale ogolnie bylo ok. I wiem co mi pomoglo: gadanie do siebie w stylu:'dobra teraz w lewo to kierunek i na lewy pas, nikogo nie ma to jade" itp. gadanie do siebie naprawde pomaga, bo bardziej skupiam sie na tym co widze i co mam zrobic. No i zdecydowanie trzeba sie nie spieszyc. Jak sie nie spiesze to mam wiecej czasu na manewry i na rozgladanie sie dookola i ocene sytuacji. Puknelam dzis golebia Wlecial mi prosto pod kola i nie nie wiedzialam czy hamowac czy nie i w koncu nie zahamowalam bo jechaly za mna samochody. Ale golab chyba przezyl bo odlecial a I. mowi :" w noge go tylko lekko puknelas, po co mu noga-skrzydla ma cale to bedzie latal" o jaaaa. Mam wyrzuty sumienia Na czas egzaminow ulice powinny byc pusciusienke, zadnych pieszych, zwierzat babc z wozkami i absolutnie zadnych samochodow ![]() jakos pozytywnie (dzisiaj!) mysle o tym egzaminie. Tak bardzo bym chciala juz zdac ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Bylam tak zaskoczona ze az mnie zatkaloNastepnym razem sie uda, duzo ludzi oblewa na placu Edytowane przez Chocolate_Rain Czas edycji: 2012-12-06 o 15:36 |
|
|
|
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
zdalam dziewczyny. Wczesniej obejrzalam film sekret. I tak sobie wmowilam ze zdalam juz, ze mam plastki w reku ze udalo sie ! Zdalam u kobiety ktora niby jest ostra i wogole... A naprawde babka mi pomogla i kazala jechac po zadupiach. ZDALAAAAaAAM
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

))

Ale on Ci potem ustawiał samochód?

Ja na egzaminie zostałam wyczytana,usiadłam na fotel pasażera i egzaminator sam ustawił się w łuku i następnie wybrałam 2 karty a tam były światła awaryjne i płyn hamulcowy 

ale teoria zdana i mimo wszystko trzeba zapamiętać ten dzień pozytywnie