|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Cytat:
no ale najważniejsze, że tego nie olał
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas coraz szybciej zapierdziela, nie możemy się doczekać wesela. PM 2014 cz. 5
Hej dziewczyny
witam się z zieloną herbatką Dziś do pracy na 16 dopiero jadę Zastanawiam się nad pewną rzeczą. Mianowicie koleżanka mojej mamy korzysta z diet dostępnych w internecie. Tzn ma układaną dietę indywidualnie, kontakt mailowy itd. W ciągu dwóch miesięcy schudła 9kg. Czy warto w coś takiego zainwestować? Ja mam do zrzucenia 30kg. I chcę już coś zacząć robić, przecież nie mogę odkładać tego w nieskończoność, bo jak tak dalej pójdzie to do ołtarza się potoczę. Na stronie www.diety.interia.pl Do tego chciałabym zacząć ćwiczyć to co tutaj wklejałyście dziewczyny, ale nie mogę znaleźć tych linków coś mi przeglądarka chyba szwankuje Jakbyście mogły wkleić jeszcze raz byłabym wdzięczna ![]() Doradzicie?
|
|
|
|
#4443 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
faceci się nas po prostu boją! ![]() kroooliczek89 ja nie wiem, w sumie nigdy nie stosowałam diety
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Ale beda naszymi mezami
|
#4446 |
|
Winter is coming
|
tytuł boski, jestem za
|
#4447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() albo: Wciąż rozkminiam czy ta draka warta jest tżta ptaka |
|
|
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja się wściekałam wczoraj, bo całe miasto przełaziłam za butami i żadnych nie kupiłam... Ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy te buty robią teraz takie udziwnione... W weekend zjadę do domu to może u mnie coś kupię...Chciałam też rozejrzeć się za prezentami i kilka pomysłów znalazłam Ale chyba zamówię w necie bo nie chce mi się biegać po sklepach... Wymyśliłam, że siostrze kupię termofor w pluszowym ubranku - www. s o x o /index.php?cPath=1896_1947 (któryś z tych) , TŻ-towi nie wiem jeszcze co dam, ale na pewno do czegoś "głównego" dołączę ciepłe kapcie, bo ma zawsze zimne nogi i myślałam nad alkomatem, bo czasem się przydaje, ale nie wiem jaki kupić, bo kompletnie się na tym nie znam... Nie chcę za dużo na ten alkomat wydać, ale nie wiem czy opłaca się kupować te tańsze... Macie może jakiś i możecie coś polecić? Babci kupię imbryczek do herbaty z podgrzewaczem i zestaw herbatek smakowych. Od kilku lat też dajemy wspólny prezent naszym rodzicom i zawsze kupujemy taki sam drobiazg zarówno dla moich rodziców jak i rodziców TŻ-ta... No i w tym roku chyba kupimy jakieś dobre winko w drewnianym pudełeczku, a moim rodzicom kupię jeszcze dodatkowo zestaw do wina, bo wiem że zepsuł im się otwieracz (myślę o czymś takim - http://www.sklep.dajar.pl/pl/product...towy-w-pudelku) Największy problem mam z prezentem dla mamy i taty, ponieważ zazwyczaj składam się z siostrą i kupujemy coś razem, ale ona nigdy nie ma pomysłów i to zawsze do mnie należy wybór... Jeszcze jest trochę czasu więc muszę pomyśleć ![]() Idę się szykować na korki, bo jeszcze w turbanie siedzę i w proszku jestem... ![]() Miłego dzionka |
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak mój Baduś będzie zachowywał sie przed kamerą
|
|
#4450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A później możesz to łączyć z ćwiczeniami ![]() Kuzynka mojego przyjaciela ważyła koło 90kg a była mojego wzrostu może ciut wyższa z 168cm i tyle schudła, że ważyła później 55kg. A jak jedliśmy kolację to na lodówce wisiało jej zdjęcie za czasów otyłosci, a ja jak głupia przyglądałam się temu zdjęciu i się zastanawiałam kto to jest
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tutaj miesięczna dieta kosztuje 70zł. Może spróbuję wykupić na miesiąc i zobaczymy jak to będzie... |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kto zakłada nowy wątek? bo jak nie będzie chętnych to ja mogę
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek10031989 mam to samo z butami
A co do prezentów to ja też właśnie nie mam żadnych pomysłów i co TŻ kupię też nie wiem a jego rodzicom nic nie kupujemy i prawdopodobnie w ogóle z nimi świąt nie spędzimy... mimo, że przez ostatnie dwa lata spędzaliśmy... z moją babcią i dziadkiem TŻ też nie wiem jak będzie Też dobre ![]() Skoro teraz Piankka się zgłosiła to ja zgłaszam się już do następnego wątku
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wasze tytuły mnie rozwalają ![]() kwiatuszek kiedyś mój TZ chciał kupić alkomat i chyba dostał od znajomych taki za około 80zł i szczerze mówiąc jest gó*wno warty.... za każdym razem pokazuje inny pomiar mimo, że dmuchasz minuta po minucie, jest mało wiarygodny i włącza się kiedy chce... krooliczku a nie sporóbowałabyś najpierw odstawić słodycze, fast foody, najpoje gazowane, jest 5 niedużych porcji w ciągu dnia, zamienić jasne pieczywo na ciemne pieczywo, makaron czy ryż pełnoziarnsty i powiedzmy do tego zwiększyć liczbę warzyw i wykonywać ćwiczenia oczywiście na miarę własnych możliwościl. I jakby to nic nie dało to wtedy spróbować z konkretną dietą. ależ mnie brzuch napierdziela po ćwiczeniach wczorajszych jestem z siebie dumna
|
|
#4456 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to ja też mogłabym spróbować założyć nowy wątek ale to już wy zadecydujcie kto się w końcu ma tego podjąć
kroooliczek89 wydaje mi się, że możesz już śmiało zostać do kalendarza ale w tej sprawie trzeba się zgłosić do Piankki bo to ona zarządza pierwszym postem
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Piankka Ty już teraz zakładałaś
widzę, że spodobało Ci się
|
#4458 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4459 |
|
BAN stały
|
krooliczek
ponad 100????? Cenią się... Wiesz, dobry dietetyk poprosi o wyniki podstawowych badań, zmierzy ilość tkanki tłuszczowej, dostosuje dietę do Twojego trybu życia, zapyta nawet o wypróżnianie i będzie kontrolował Twoje wyniki. Nie wiem na jakiej postawie ci z neta układają te diety, jednemu pomoże, drugiemu zaszkodzi...---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Piankka dobrze!! Krótko trzymaj ![]() Wow, 11 obserwatorów o tej godzinie ;] ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- krooliczku a nie sporóbowałabyś najpierw odstawić słodycze, fast foody, najpoje gazowane, jest 5 niedużych porcji w ciągu dnia, zamienić jasne pieczywo na ciemne pieczywo, makaron czy ryż pełnoziarnsty i powiedzmy do tego zwiększyć liczbę warzyw i wykonywać ćwiczenia oczywiście na miarę własnych możliwościl. I jakby to nic nie dało to wtedy spróbować z konkretną dietą. [/QUOTE] |
|
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4463 |
|
Konto usunięte
|
ja bym sie nie zdecydowala na taka intrernetowa diete... mozna sobie tym krzywde zrobic;/
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również moge
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo będziemy się bić o zakładanie wątku
|
#4467 |
|
BAN stały
|
Ja nie będę
![]() Dziewczyny na amelia wedding jest konkurs! Można drzewka do odcisków wygrać!
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
heja ;* Dzisiaj spałam do 10
niedługo mykam na siłkę, a później do roboty na noc. aszuelka - fajny tytuł, ja bym dodała "przyszłym mężem" bo de facto owych jeszcze nie mamy ![]() kroooliczek89 - nie czekałabym tylko zaczęła od dzisiaj z tą dietą -> patrz mój opis czym szybciej zaczniesz tym lepszy efekt na ślubJa w sumie chudnąć nie muszę, a wręcz przeciwnie i dlatego stosuję dietę na masę stwierdziłam, że jak nie teraz to kiedy? wątpię żebym później miała lepszą motywację. Moje ramiona już wyglądają lepiej a ćwiczę dopiero 3 miesiące z czego tylko 2 z ułożonym planem. Z pupą też jest lepiej ![]() Nawet nie wyobrażacie sobie jakie mam przecudowne wspomnienia ze śniegiem i mrozem. Ostatnio jak wychodziłam o 5, leżał śnieg i był lekki mróz. Tak mi się cieplutko zrobiło na serduchu, że aż sama się zdumiałam Dwa pierwsze miesiące mojego "randkowania" z tż odbywały się przy temperaturze od -20 do -35 st... i właśnie dzięki mrozowi i śniegowi poznałam tż'a
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2012-12-05 o 11:43 |
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Źle to napisałam |
|
|
|
|
#4470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

faceci się nas po prostu boją! 

Ale chyba zamówię w necie bo nie chce mi się biegać po sklepach... Wymyśliłam, że siostrze kupię termofor w pluszowym ubranku -
i co TŻ kupię też nie wiem