Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-05, 11:18   #2821
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Lils spoko, wysle Ci, jak sobie kupisz ten laskowy to mi podeslesz z 30 ml :p daj adres na pw, w pi±tek postaram sie wyslac

Ale mam sarenki za oknem, i ju¿ s± takie czarne i na ¶niegu tak super wygl±daj±
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 11:38   #2822
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

a ma kto¶ mo¿e ochotê na mrs. potters. balsam nasturcja i ekstrakt z pere³?? O taki: http://babska-torebka.blogspot.com/2...-ekstrakt.html, bo mam ale jako¶ nie mam ochoty na niego.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Lils spoko, wysle Ci, jak sobie kupisz ten laskowy to mi podeslesz z 30 ml :p daj adres na pw, w pi±tek postaram sie wyslac

Ale mam sarenki za oknem, i ju¿ s± takie czarne i na ¶niegu tak super wygl±daj±
Dziêki. Zaraz Ci wysy³am adres. Postaram siê zdobyæ ten laskowy, tym bardziej mam teraz powód:P
Stary 2012-12-05, 12:11   #2823
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
jest prawie do kolan tylko ja tak podwinê³am.
Jakie dodatki i jaki lakier?
Polecam:
czarny lakier do paznokci
d³ugie kolczyki (je¶li nosisz) albo skromn± bransoletkê, np. jeden rz±d pere³ek: srebrne, czarne albo bia³e
np. szar± kopertówkê albo czarn± torebkê pude³kow± o nietypowym kszta³cie, przykuwaj±c± wzrok

Inne uwagi:
fajny krój, nie za bardzo Twój kolor, lepszym wyborem by³aby czerwieñ a z jasnych biel
Fajne nogi- dbaj o nie. Niew±tpliwie Twój atut
To co podkre¶la ta sukienka- w±t³e ramiona, przyda³by siê im trening si³owy. Je¶li nie bêdziesz o nie dbaæ Twoim problemem w pó¼niejszym wieku bêdzie zwiotczenie miê¶ni ramion. Poza tym trening si³owy to ³adne plecy a w sukienkach tego typu miê¶nie pleców te¿ bardzo widaæ.
Bi¿uterii na szyjê bym nie dawa³a.
Gdyby¶ chcia³a prze³amaæ niewinno¶æ sukienki i dodaæ jej pazura mog³aby¶ pokusiæ siê o czarne koronkowe bolerko- obecnie Bershka ma ciekawe.
Na allegro te¿ bywaj±.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 12:23   #2824
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Cytat:
Napisane przez sanlan Poka¿ wiadomo¶æ
omg ! zrobi³am skalpel pierwszy raz xD
noo zrobi³am ca³y, ale ¿eby nie by³o tak kolorowo to czasem jak by³y powtórzenia i nie dawa³am rady to robi³am chwile przerwy i ³apa³am oddech ale czuje sie jaka¶ taka obudzona i pe³na energii chyba napaækam co¶ na w³osy i ide sprz±taæ nie wiem co jest ;D
ale æwiczenia z podniesieniem ty³ka i wymachiwaniem nóg te¿ nie da³am rady zrobiæ - ty³ek za ciê¿ki i si³a grawitacji wygra³a
Ja robiê skalpel tak od tygodnia systematycznie i on ma co¶ w sobie bo robiê go zawsze tak 22-23 a pó¼niej jestem taka ¿ywa, ¿e spaæ do 2 nie mogê zreszt± Ewka kiedy¶ chyba mówi³a, ¿e jej æwiczenia s± tak skonstruowane, ¿e jak je wykonujesz to padasz na twarz a po ich zakoñczeniu masz ochotê na jeszcze jedn± seriê

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Poka¿ wiadomo¶æ
trommelka dziekuje to zakupie w najblizsszym czasie i specjalnie dla Ciebie wloski mojej corki..zdjecia z lata wec sa juz teraz dluzsze
O jacie.. jakie lokusie, to teraz musisz pielêgnowaæ nie tylko swoje w³osy

Moje w³osy
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 12:31   #2825
konspiracja
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 431

Ogórekpazurek, a¿ nie moge wyj¶c z zachwytu
ten kolor, ten skrêt ---> cudne w³oski ma Twoja ksiê¿niczka

na Groszka orbicie

Syzyf by³a kobiet±
konspiracja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 12:56   #2826
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

Cytat:
trommelka dziekuje to zakupie w najblizsszym czasie i specjalnie dla Ciebie wloski mojej corki..zdjecia z lata wec sa juz teraz dluzsze

Piêkne loki, kolor
¦liczna buzia Ale bêdzie ch³opakom serducha ³amaæ
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 13:31   #2827
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Przysz³a moja paczka z medicspa i ja chyba mam co¶ z g³ow± ale moja maska bingo nie pachnie tak jak ta poprzednia a tak lubi³am ten zapach

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 13:37   #2828
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Przysz³a moja paczka z medicspa i ja chyba mam co¶ z g³ow± ale moja maska bingo nie pachnie tak jak ta poprzednia a tak lubi³am ten zapach

Mojej jeszcze nie ma :/ Kurierem czy poczta wysy³ali? Dzwoni³ kto¶ przed dostarczeniem i 'ostrzega³' przed przybyciem?
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 13:43   #2829
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

dostalam wiiadomosc z Helfow, ze olej Khadi bedzie u nich dopiero w przyszlym tygodniu, wiec na razie nie wysla mi zamowienia

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
kiedy zamawialas? jak bylo DDD? ja zamawialam zaraz po polnocy, wiec moje zamowienie powinno byc jednym z pierwszych, a przesylki nie mam jeszcze...
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 13:44   #2830
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Idê dzi¶ kupiæ to mas³o Alterra z Rossmana.
Najwy¿ej zu¿yjê do cia³a. Straszn± mam na nie ochotê.
Mo¿e capnê te¿ przy okazji Isanê kakaow±. Nigdy wcze¶niej jej nie mia³am, nie mówi±c o tym, ¿e nie mia³am jej na w³osach.
A i w gazetce pisze, ¿e jest -40% na produkty Biosilk i John Frieda.
Rozejrzê siê. Nic nie kupi³am w ramach DDD, wiêc przynajmniej w Rossie poszalejê.
Dawno nie olejowa³am- chyba dzi¶ zrobiê w³osom olejowe spa.
Testowa³am tylko Alterra granat i aloes- od¿ywkê i maskê i jestem bardzo zadowolona z obu. Chyba najbardziej z od¿ywki. ³adnie nab³yszcza. Zauwa¿y³am lepszy po³ysk i wiêksz± sprê¿ysto¶æ w³osów.A nie u¿ywa³am z tymi produktami niczego innego. Wiêc jak spotkam to jeszcze zrobiê sobie zapas od¿ywki ( bo co¶ trudno je ostatnio w Krakowie dostaæ, stoj± g³ównie szampony). Ciekawi mnie jeszcze brzoskwinia i pszenica, ale tej nigdzie nie widzia³am.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 13:45   #2831
KinkyGirl
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
dostalam wiiadomosc z Helfow, ze olej Khadi bedzie u nich dopiero w przyszlym tygodniu, wiec na razie nie wysla mi zamowienia

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

kiedy zamawialas? jak bylo DDD? ja zamawialam zaraz po polnocy, wiec moje zamowienie powinno byc jednym z pierwszych, a przesylki nie mam jeszcze...
Moja na przyk³ad ma status "wys³ana", ale nie ma jeszcze
Stary 2012-12-05, 13:52   #2832
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Mojej jeszcze nie ma :/ Kurierem czy poczta wysy³ali? Dzwoni³ kto¶ przed dostarczeniem i 'ostrzega³' przed przybyciem?
Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
Zamawia³am przed pó³noc± jak koñczy³ siê ju¿ DDD. Nikt nie dzwoni³, po prostu przyszed³ kurier bo wybra³am opcjê 'kurier DPD'.
Mam maskê b³otn± i bingo.

- 25 kg
Stary 2012-12-05, 13:57   #2833
KinkyGirl
BAN sta³y

Dziewczynki, a takie ma³e pytanie mam..sk±d bierzecie te æwiczenia Ewy Chodakowskiej? Gdzie¶ na youtube jest ten jej program? Gdzie mogê to znale¼æ? Sama æwiczê od miesi±ca, ale s³abe efekty, mo¿e wiêc to pomo¿e?
Stary 2012-12-05, 13:59   #2834
ogorekpazurek
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 423

dziekuje dziewczyny no wloski ma niesamowite,,szczegolnie ze tatus pochodzi z krajow arabskich i bylo wielkie zaskoczenie przy pordzie bo tego sie nie spodziewalismy i nie uwierzycie ze przez dwa lata prawie wcale ich nie miala tylko taki rudy meszek a potem ruszylo i teraz nie wiadomo co z nimi robic.. strasznie sie ciesze ze trafilam na to forum bo jeszcze niedawno to pielegnowanie wlosow corki to jedna wielka masakra byla...a teraz mamy juz swoja rytune, choc i tak musze sie naprosic, bo czesanie nawet z odzywka tak zeby loczkow nie uszkodzic bardzo dlugo trwa a 5latka nie bardzo ma na to ochote i czesto jest placz

ja tez cwicze skalpela, ale wczoraj akurat mialam przerwe ale zawsze po nim jestem naladowana energia i albo czytam do pozna albo prasuje
ogorekpazurek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 14:05   #2835
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471

Cytat:
Zamawia³am przed pó³noc± jak koñczy³ siê ju¿ DDD. Nikt nie dzwoni³, po prostu przyszed³ kurier bo wybra³am opcjê 'kurier DPD'.
Mam maskê b³otn± i bingo.
aaa ja te¿ zmówi³am po 21 chyba - mo¿e czeka na mnie paczuszka w domu

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 14:07   #2836
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

ogorekpazurek, ¶liczna córcia ¿eby tylko nie skrzywdzi³a tych w³osów jak bêdzie siê buntowaæ

...jak niektórzy prostuj±c co 2 dzieñ a u¿ywaj±c jedynie szamponu

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 15:04   #2837
Czarna93
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 695

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Siemanko : >

Zastanawiam siê nad jak±¶ wcierk±? Kusi mnie seboradin... Ma która¶ z was jakie¶ wra¿enia po u¿ywaniu?
Mia³am seboradin z ¿eñ-szeniem i bardzo na plus W³osy mi uros³y 3 cm w miesi±c. Teraz od miesi±ca u¿ywam z rzep± i mam mnóstwo nowych baby hair, ograniczy³ wypadanie, a co do porostu to nie jestem jeszcze pewna
Czarna93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 15:13   #2838
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Offtop:
Zastanawiam siê czy to ja jestem dziwna czy wiêkszo¶æ ludzi z mojej grupy na studiach. Nie rozumiem zachowania niektórych osób, tego "sztywniactwa" i braku poczucia humoru. Wystarczy siê za¶miaæ na zajêciach a ju¿ patrz± jak na wariata Sama nie wiem co ja robiê na tym kierunku w¶ród tych ludzi...
nie to ja bym siê nie mog³a nie¶miac, jestem osoba ze jak widze ¿e kto¶ siê smieje sama zaczynam siê odruchowo ¶miaæ, wogóle to uwielbiam siê ¶miaæ
nie jestes jak dla mnie wogóle dziwna , chyba ze obie jestesmy dziwne

Cytat:
Napisane przez Krrem Poka¿ wiadomo¶æ
Uda³o siê

Jedno z fleshem ale lekko pochylona g³owa
Drugie bez ale niewyra¼ne Nie nie jestem ruda to ¿ó³te ¶wiat³o w przedpokoju
Co sadzicie?
jakie sliczne

Cytat:
co za w³osy!

ale jestem zadowolona z fructisa mam takie g³adkie wlosy ze nie wiem

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 15:31   #2839
Puszyslawa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 805

Cytat:

Cytat:
dziekuje dziewczyny no wloski ma niesamowite,,szczegolnie ze tatus pochodzi z krajow arabskich i bylo wielkie zaskoczenie przy pordzie bo tego sie nie spodziewalismy i nie uwierzycie ze przez dwa lata prawie wcale ich nie miala tylko taki rudy meszek a potem ruszylo i teraz nie wiadomo co z nimi robic.. strasznie sie ciesze ze trafilam na to forum bo jeszcze niedawno to pielegnowanie wlosow corki to jedna wielka masakra byla...a teraz mamy juz swoja rytune, choc i tak musze sie naprosic, bo czesanie nawet z odzywka tak zeby loczkow nie uszkodzic bardzo dlugo trwa a 5latka nie bardzo ma na to ochote i czesto jest placz
Dziewczynka ma chyba najpiêkniejsze w³osy, jakie do tej pory widzia³am! Powiedz jej, ¿e tak siê czesz± ma³e ksiê¿niczki i zamieñ to w zabawê, mo¿e polubi

Cytat:
Napisane przez sanlan Poka¿ wiadomo¶æ
to niech moc bêdzie z tob± i ¿yczê Ci ¿eby nie by³o ¶niegu ani ¿adnych przymrozków, ¿eby¶ siê nie ¶lizga³a tam ^^
Dziêkii

Cytat:

Ale wydaje mi siê, ¿e po³±czenie dwóch odcieni ró¿u i mojej bladej skóry da taki efekt, ¿e zginê w t³umie jednak trochê kontrastu siê przyda
Moja koncepcja ma siê dobrze chcia³am w³a¶nie sukienkê nude albo pudrowy ró¿, a jak nie to czarn±
Fakt, chyba patrzy³am trochê przez pryzmat siebie - nie mogê mieæ a¿ takich kontrastów, u mnie by³oby widaæ tylko te granatowe paznokcie Teraz jasna skóra jest bardzo modna
Puszyslawa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 15:51   #2840
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
ver ja bym ubra³a kobaltowe buty
Nawet wiem gdzie takich szukaæ kto wie
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
versatille, jaka kieca! Jaka figura! Omajgad!
pierwsze o czym pomy¶la³am patrz±c na zdjêcia to granatowe paznokcie (ja ostatnio mam fazê na co¶ takiego i maglujê to we wszystkich kolorach têczy ), wiêc chyba nie masz innego wyj¶cia. Demokracja jest paskudna.

Znalaz³am nawet granatowy lakier w szafie. Ale ma jakie¶ 5 lat, wiêc raczej kupiê nowy
Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
£adna, chocia¿ absolutnie nie mój kolor
Dla o¿ywienia postawilabym na czarne dodatki - szpilki + co¶ wyra¼nego z bi¿u - du¿e kolczyki lub naszyjnik - niezbyt dlugi, tu¿ przy szyi) Albo koronkowe czarne rajstopy i delikatniejsza bi¿uteria
A jaki jest Twój kolor?
Cytat:
te w³oski wygl±daj± jak peruka!
Cudown± masz córeczkê
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
Inne uwagi:
fajny krój, nie za bardzo Twój kolor, lepszym wyborem by³aby czerwieñ a z jasnych biel
Fajne nogi- dbaj o nie. Niew±tpliwie Twój atut
To co podkre¶la ta sukienka- w±t³e ramiona, przyda³by siê im trening si³owy. Je¶li nie bêdziesz o nie dbaæ Twoim problemem w pó¼niejszym wieku bêdzie zwiotczenie miê¶ni ramion. Poza tym trening si³owy to ³adne plecy a w sukienkach tego typu miê¶nie pleców te¿ bardzo widaæ.
Bi¿uterii na szyjê bym nie dawa³a.
Gdyby¶ chcia³a prze³amaæ niewinno¶æ sukienki i dodaæ jej pazura mog³aby¶ pokusiæ siê o czarne koronkowe bolerko- obecnie Bershka ma ciekawe.
Na allegro te¿ bywaj±.

Na ramiona nie poradzê za du¿o. Nie mam nawet si³y, ¿eby przebiæ pi³kê przez siatkê
Cytat:
Napisane przez Puszyslawa Poka¿ wiadomo¶æ
Fakt, chyba patrzy³am trochê przez pryzmat siebie - nie mogê mieæ a¿ takich kontrastów, u mnie by³oby widaæ tylko te granatowe paznokcie Teraz jasna skóra jest bardzo modna
Nie wiem czy modna. Ja i tak nie umiem siê opaliæ ju¿ siê przyzwyczai³am do tej blado¶ci.

Dziêkujê za wszystkie propozycje. Kupiê to co proponujecie i dopiero zobaczê co najlepiej pasuje

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2012-12-05 o 16:15
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:08   #2841
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
£adne, naprawdê

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Super ¦wietnie b³yszcz± i bez lampy

\

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ

jakie gêste, ³adne, te¿ chce...

Cytat:
S±dzê, ¿e s± bardzo, bardzo ³adne
Cytat:
Nie chcia³o mi siê wstaæ o 7.00, idê na drug± lekcjê co za lenistwo

A ja jutro idê dopiero na 3 lekcje i tylko na 4

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ

Krrem ¶liczne w³oski i jakie gê¶ciuchy (oddaj trochê)

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ

S± gêste i ladnie siê blyszcz±. Maj± fajny potencjal i skrêt

O tak, sk±d ja to znam.. Dlatego nie przepadalam za hennowaniem

Super, dziêki!

L-cysteina jest naprawdê fajna. Niektóre dziewczyny narzekaly na przeproteinowanie po plukance, ale jak siê wcze¶niej lub pó¼niej trochê ograniczny inne proteiny (jedwab, kolagen, itp) to nie ma z tym problemu. ¦mierdzi - to jest fakt, ale za mal± cenê masz pojemniczek z proszkiem, który na trochê wystarcza a efekt daje naprawdê ¶wietny Przy kolejnym zamówieniu, dorzuæ do koszyka

Ja bd musia³a w koñcu spróbowaæ tej ca³ej cysteiny

Cytat:
Jakie cudne locze! I ten kolor Anio³ek

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
nie to ja bym siê nie mog³a nie¶miac, jestem osoba ze jak widze ¿e kto¶ siê smieje sama zaczynam siê odruchowo ¶miaæ, wogóle to uwielbiam siê ¶miaæ
nie jestes jak dla mnie wogóle dziwna , chyba ze obie jestesmy dziwne

jakie sliczne

I ja mam tak samo Ten zaczynam siê ¶miaæ jak kto¶ siê ¶mieje I wtedy jest "Z czego siê ¶miejesz? - Nie wiem "

Dziêki dziewczyny Na zdjêciach mo¿e wygl±daj± na gêste ale takie nie s± Ale kiedy¶ bêd±!
I nawet nie wiecie jak to motywuje

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:11   #2842
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Uda³o siê

Jedno z fleshem ale lekko pochylona g³owa
Drugie bez ale niewyra¼ne Nie nie jestem ruda to ¿ó³te ¶wiat³o w przedpokoju
Co sadzicie?
ale ³adne i powtórzê znowu, ¿e Twoje w³osy zdecydowanie lepiej wygl±daj± w takich loczkach ni¿ po warkoczach

Cytat:

OMG jaki ¶liczny anio³eczek

idê wetrzeæ kozieradkê i na³o¿yæ olej
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:22   #2843
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Nie wiem czy modna. Ja i tak nie umiem siê opaliæ ju¿ siê przyzwyczai³am do tej blado¶ci.
blade jest piekne ja mam twarz w szczególno¶ci blada :P

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:

I ja mam tak samo Ten zaczynam siê ¶miaæ jak kto¶ siê ¶mieje I wtedy jest "Z czego siê ¶miejesz? - Nie wiem "
dokladnie

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:26   #2844
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
ale ³adne i powtórzê znowu, ¿e Twoje w³osy zdecydowanie lepiej wygl±daj± w takich loczkach ni¿ po warkoczach

OMG jaki ¶liczny anio³eczek

idê wetrzeæ kozieradkê i na³o¿yæ olej

W koñcu to do mnie dotar³o

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:43   #2845
Maqua
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 430

Dosta³y¶cie w Lidlu olej z orzechów w³oskich? W moim tata znalaz³ tylko z laskowych
Maqua jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:44   #2846
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Mia³am dzisiaj good hair day po nocy z Isan± kakaow± i olejem arganowym. W³osy by³y miêciutkie Ale spiê³am, dla ich dobra
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wlosyyy1.jpg (35,7 KB, 44 za³adowañ)

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:51   #2847
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471

Cytat:
Mia³am dzisiaj good hair day po nocy z Isan± kakaow± i olejem arganowym. W³osy by³y miêciutkie Ale spiê³am, dla ich dobra
ale ¶liczniaki

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 16:54   #2848
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ
ale ¶liczniaki
Dziêkujê
Dawno ich nie olejowa³am, muszê siê koniecznie poprawiæ...

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 17:03   #2849
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Dzisiaj bêdzie Sesa na d³ugo¶æ - dawno nie by³o

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-05, 17:04   #2850
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
piêkne

- 25 kg
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.