uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-26, 16:27   #511
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo
Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl

A ja ponowię tylko pytanie o szeroki ekran?
Będzie taka opcja, czy zostanie tylko wąski ?
Stary 2007-02-26, 16:28   #512
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Nowy design Wizaż.pl :)

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
przyłaczam sie do tego ładnie wygladało KWC z avatorkami dlaczego zostały one zlikwidowane?

co do nowego wygladu forum i KWC to bardzo mi sie podoba jest bardziej czytelne i duzoo ładniejsze
Na KWC nie było avatarów od jakiegoś roku...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:29   #513
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez rambo Pokaż wiadomość
A ja ponowię tylko pytanie o szeroki ekran?
Będzie taka opcja, czy zostanie tylko wąski ?
Szerokość będzie już stała.
Stary 2007-02-26, 16:30   #514
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Nie zgadzam się.

- w USA ponad 90% nowo uruchamianych serwisów projektuje się dla rozdzielczości 1024x768

- niemal każdy monitor i karta graficzna obsługuje rozdzielczość 1024x768, tylko niewielki odsetek użytkowników nie może tego zmienić. Problem w tym, że wielu nie chce lub nie wie jak to zrobić.

Opinia o tym, że projekt jest okropny jest Twoją subiektywną i destruktywną opinią, z założenia więc nie skomentuję jej.

Jak dobrze pamiętam, mieszkamy w Europie, nie USA.
O ile dobrze mi wiadomo, strony internetowe pisane sa tak, by mozna je ogladać w różnych rozdzielczościach - wiesz, technika idzie na przod
Co do ostatniego, tak, jest pojedyncza subiektywną i destruktywną opinią, co ciekawe rozpisaną na 15 stronach przez kilkadziesiat osób, albo już kilkaset w ciągu zaledwie kilku godzin...

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Analogicznie rzecz biorąć to troszku jak z prywatnym butikiem -własciciel ważny ale klienci chyba też? prawda? bo do diaska chyba te 600.000 par oczu te reklamy czyta ?
Chociaż nie,raczej jak w supermarkiecie -klienci zawsze będą!!
Niestety, spychologia.

To miłe, że chcieliście coś zmienić, wprowadzic coś nowego, ale nie rozumiem jak ktoś, kto ma dwoje oczu, nie mówiac o osobie, która zrobiła tę potworę, bo nawet nikt ze znanych mi stazystów nie spaprał tak sprawy, mógł przyjąc taki projekt i za niego zapłacić.

Innymi słowy ktoś wam wcisnął szatę graficzną z "darmowe fora" , a Wy zastapiliście czytelne, oryginalne forum tym paszkwilem.

Podpisuje się pod dziewczynami, że prawie zawsze jesteś lekceważący i niegrzeczny panie Zło.
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:30   #515
_Monia_
Rozeznanie

czy te reklamy po prawej stronie na forum juz zawsze beda? fatalnie czyta sie forum kiedy watki / posty nie sa zaraz od lewej tylko jest reklama albo pusta kolumna
_Monia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:31   #516
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
To jest coś nowego...
A od jakich kolorów oczy nie bolą?
Kolory stron internetowych decydują o wyobrażeniu odwiedzającego na temat treści strony. Z niektórymi kolorami Internauci wiążą konkretne uczucia i myśli. Tego typu uczucia są rozwijane w nas o wiele szybciej niż każe inne oparte na informacjach uzyskanych w trakcie czytania treści strony. Dlatego też tak ważna jest umiejętność budowania kolorystyki na stronie. - http://www.webservices.hu/colors_pl/?s=default

a o kolorach i psychologii kolorów jest sporo artykułów
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:31   #517
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

mnie sie tam strasznie podoba i w dodatku wszystko w moim ulubionym Zielonym kolorku

czy to tak specjalnie dla mnie;>??

abralm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:32   #518
atrixa
Raczkowanie

a mi się nie podoba... jest dziwnie... może po prostu inaczej... chociaż razi w oczy...
Nie! nie poddawaj się!

Przecież nie jest jeszcze źle,

kiedy w oczy możesz sobie patrzeć!"
atrixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:34   #519
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez abralm Pokaż wiadomość
mnie sie tam strasznie podoba i w dodatku wszystko w moim ulubionym Zielonym kolorku

czy to tak specjalnie dla mnie;>??
Ciiii... bo się wyda i będziesz współwinna zbrodni
Stary 2007-02-26, 16:34   #520
rare bird
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Monia_ Pokaż wiadomość
czy te reklamy po prawej stronie na forum juz zawsze beda? fatalnie czyta sie forum kiedy watki / posty nie sa zaraz od lewej tylko jest reklama albo pusta kolumna
one są po lewej stronie
mnie tam kolorystyka specjalnie nie razi - fakt, trochę męczy, bo wszystko jasne i czarna czcionka - ale zlitujcie się, dlaczego ta czcionka musi być taka wielka? przez to cała strona jest rozlazła.

edit: na mozilli mi wszystko ładnie wygląda.
ale jeśli mam kaprys włączenia opery, to co wtedy? za każdym razem, kiedy będę chciała włączyć wizaż, to muszę otwierać nową przeglądarkę internetową.
rare bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:34   #521
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Uwaga dot. czcionki - nasze nicki są strasznie "postrzępione" - wyłażą z nich piksele.
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:35   #522
abralm
Zakorzenienie

GG do abralm

Cytat:
Ciiii... bo się wyda i będziesz współwinna zbrodni
dobrze będę milczeć jak grób...

abralm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:36   #523
aaricia8
Zakorzenienie

Wiecie co? Mi to przypomina scenę z Misia.
Ochódzki poszedł do kawiarni i potem do szatni po płasz. Tam usłyszał: "Nie mamy Pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi" ?
Pamiętacie?
To teraz jest :"zmieniliśmy kolorystykę, nie mamy zamiaru brać pod uwagę opinii użytkowników i co nam zrobicie?"
:P
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:39   #524
_Monia_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rare bird Pokaż wiadomość
one są po lewej stronie
mnie tam kolorystyka specjalnie nie razi - fakt, trochę męczy, bo wszystko jasne i czarna czcionka - ale zlitujcie się, dlaczego ta czcionka musi być taka wielka? przez to cała strona jest rozlazła.
sorki po lewej ))

ponawiam pytanie czy to tak juz ozostanie? nie rozumiem dlaczego tekst przyrownano do prawej strony, a nie do lewej?? "normalniej" by bylo miec teksty od lewej a od prawej reklamy.

a co do reszty to coz wizaz znam od 2004 albo i wczesniej i zawsze wyroznial sie takze graficznie. Teraz moim zdaniem jest podobny do innych stron i to mi sie nie podoba. Nie jest juz tak oryginalny.
_Monia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:41   #525
piotrek-1983
Zadomowienie

Zieleń i róż - nawet jako facet (i webmaster) stwierdzam, że to się gryzie. Zieleń, beż, biały pasują do siebie, ale różowy ani trochę (ale myślę, że buttony będą podmienione, tylko przy zamianie lay'a są ważniejsze kwestie do wykonania na 'wczoraj').

80-90% ludzi pracuje w rozdzielczości 1024x768, powinna być możliwość usunięcia panelu z lewej strony. Opcja dostępna w panelu użytkownika lub flashowe menu ukrywające ten lewy panel. W chwili obecnej forum jest zbyt wąskie.

Czcionka wiadomości (treści) za duża w stosunku do szerokości okna.

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:41   #526
justa79
Zakorzenienie

GG do justa79

Cytat:
Nie zgadzam się.

Fakty:
- ilość użytkowników z najniższą rozdzielczością (800x600) sukcesywnie spada z miesiąca na miesiąc
dowód: http://www.ranking.pl/index.php?page...Page&stat=3|AL

- serwis dopasowany do najniższej rozdzielczości (800x600), ale oglądany w wyższych rozdzielczościach wygląda na "skulony" w rogu i często staje się nieczytelny

- w USA ponad 90% nowo uruchamianych serwisów projektuje się dla rozdzielczości 1024x768

- niemal każdy monitor i karta graficzna obsługuje rozdzielczość 1024x768, tylko niewielki odsetek użytkowników nie może tego zmienić. Problem w tym, że wielu nie chce lub nie wie jak to zrobić.

Opinia o tym, że projekt jest okropny jest Twoją subiektywną i destruktywną opinią, z założenia więc nie skomentuję jej.

zgadzać się nie musisz. wystarczy, że uszanujesz.

akurat nie zaliczam się do opisanej przez Ciebie grupy użytkowników wiem, jak zmienić rozdzielność. wiem też, że wraz z rozdzielnością zmieni się wygląd innych rzeczy... mało pocieszające, że jeden Wizaż będzie wyglądał dobrze, a reszta źle. oprócz najniższej rozdzielczości są też inne i każdy może mieć ustawioną inną. projekt powinien być chyba uniwersalny?

poza tym, ogromne czcionki uzasadniasz złym ustawieniem rozdzielczości. a jakiś inny powód? akurat ja mam ustawioną rozdzielczość przez Ciebie zalecaną, a u mnie czcionki również są duże.

a moja opinia nie jest jedyną negatywną tutaj, więc nie wiem, dlaczego tak łatwo ją bagatelizujesz.

czy była na Wizażu sonda wśród użytkowników, który projekt graficzny wybrać? czy też nowa forma została narzucona odgórnie? bo może coś mnie ominęło?

Klikaj codziennie:
http://www.zmilosciserc.pl/donate.php
http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

Nie udzielam indywidualnych porad poza forum!
justa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:43   #527
Seona
Zakorzenienie

Najbardziej nie mogę znieść tego, że w KWC recenzje nie są oddzielone od siebie- tylko wszystkie posklejane razem to to samo jest na forum Działy tematyczne są "posklejane"- żadnych odgradzających kresek Wszystko zlane do kupy

O kolorystyce nie będę się wypowiadać. Ale gdzie tu łączyć zielony z różowym Brak słów.

Pochwalić mogę jedynie litery- duże i wyraźne Na pewno przybędzie więcej emerytów i rencistów

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:43   #528
majade
Zakorzenienie

Zastanawiałam się o co chodzi z informacjami o bolących oczach.
Po przeczytaniu kilkunasu wiadomości w tym wątku już wiem.
Niestety, to nie fochy ale czytanie w tym układzie będę musiała ograniczać, szkoda.
majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:45   #529
rare bird
Wtajemniczenie

jeszcze jedna sprawa czy jest możliwość zrobienia rozwijanej listy forów podczas zaawansowanego szukania?
rare bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:45   #530
_Lina
Rozeznanie

taka drobnostka rzuciła mi się w oczy nie wiem może tylko u mnie tak widać
na rysunku lepiej widać o co mi chodzi

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=145220
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.JPG (52,7 KB, 55 załadowań)
_Lina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:45   #531
rzastin
Zakorzenienie

Przykro mi to pisać, bo wiem, że przedsięwzięcie z nowym wyglądem forum było pewnie kaso- i czasochłonne, ale zmiany są niekorzystne.
Kolorystyka- niech już sobie będzie jaka jest, nie czuję awersji do zieleni czy różu, ale bolą od niej oczy mimo mocnego przyciemnienia monitora, wygląd całego forum jest rozmyty, niespójny, bez składu i ładu.
Forum jest dziwacznie rozciągniętę w pionie, ściśnięte w poziomie i nie ma możliwości wybierania szerokości okien- to mnie najbardziej wkurza. Wielka czcionka mimo wyczyszczenia wszystkiego w kompie, co sie tylko dało.
Zero możliwości jakiejkolwiek personalizacji.
Z ostatnich zmian- irytujące umiejscowienie reklam między postami, między wątkami. Wiem, źródło utrzymania, wiem...
Baza wiedzy- proponuję przerzucić na lewo, w górę, bo teraz jest tylko przykrym dodatkiem do reklam.

A uwagę, że nie musimy się męczyć uważam za cios poniżej pasa- nikt nam tak nie pisał, kiedy forum było małe i dopiero się rozwijało. Odejdą jedne, przyjdą inne, byle tylko klikały w reklamy- takie mam odczucie w tym momencie i jest mi z tego powodu dziwnie- mam nadzieję, że się mylę.
Pzdr.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:46   #532
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez justa79 Pokaż wiadomość
zgadzać się nie musisz. wystarczy, że uszanujesz.

akurat nie zaliczam się do opisanej przez Ciebie grupy użytkowników wiem, jak zmienić rozdzielność. wiem też, że wraz z rozdzielnością zmieni się wygląd innych rzeczy... mało pocieszające, że jeden Wizaż będzie wyglądał dobrze, a reszta źle. oprócz najniższej rozdzielczości są też inne i każdy może mieć ustawioną inną. projekt powinien być chyba uniwersalny?

poza tym, ogromne czcionki uzasadniasz złym ustawieniem rozdzielczości. a jakiś inny powód? akurat ja mam ustawioną rozdzielczość przez Ciebie zalecaną, a u mnie czcionki również są duże.
Proszę wskazać, w którym poście napisałem coś takiego.
Wskazówka: przeszukanie wątku i moich w nim wypowiedzi wskazuje coś całkiem innego, jeżeli chodzi o czcionki - mianowicie, że będziemy je poprawiać. Nie zmienia to faktu, że czekam na linka.

Cytat:
a moja opinia nie jest jedyną negatywną tutaj, więc nie wiem, dlaczego tak łatwo ją bagatelizujesz.

czy była na Wizażu sonda wśród użytkowników, który projekt graficzny wybrać? czy też nowa forma została narzucona odgórnie? bo może coś mnie ominęło?
Ponownie - nie rozumiem skąd założenie, że wszystko na portalu dzieje się po uprzednim uzgodnieniu z użytkownikami. Chętnie zapoznałbym się również ze źródłem tej wiedzy. Link wystarczy.

Stary 2007-02-26, 16:46   #533
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez _Lina Pokaż wiadomość
taka drobnostka rzuciła mi się w oczy nie wiem może tylko u mnie tak widać
na rysunku lepiej widać o co mi chodzi

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=145220
Dzięki, zaraz to poprawię
Stary 2007-02-26, 16:47   #534
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Pytanie z innej beczki: w panelu użytkownika, w liście subskrypcji nie mam możliwości wyłączenia subskrypcji kilku wątków, bo nie mam widocznych kiedyś okienek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.JPG (97,0 KB, 23 załadowań)
Stary 2007-02-26, 16:49   #535
Agoosia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Agoosia

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
(ale myślę, że buttony będą podmienione, tylko przy zamianie lay'a są ważniejsze kwestie do wykonania na 'wczoraj').
raczej nie
one już wymienione. Z niebieskich
Agoosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:50   #536
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
wątek powinien założony z jedną wypowiedzią - że kolorystyka nie będzie zmienina i zamknięty;
ten nie wiem po co powstał, skoro większości kolor przeszkadza, ale i tak kolorystyka nie będzie zmieniona, więc to co tu piszemy obija się głuchym echem i tyle
pewnie kolor nie będzie zmieniony bo wizaż podpisał z jakimś sponsorem jakąś umowę i wygląd będzie taki jaki firma sobie zażyczyła
oczywiście mogę się mylić, ale nie widzę żadnego innego powodu, dla którego opinie użytkowników są całkowicie ignorowane i nie brane pod uwagę...
Cytat:
Napisane przez anna_net Pokaż wiadomość
Zgadzam się w zupełności. Odnosze wrażenie, że nasze opinie nie są brane pod uwagę, a porównywane ze zwykłym "nie bo nie".

Szkoda, że szefostwo uwagi o wzroku ma w głębokim poważaniu.
Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
I czemu nie verdana?....

EDIT. jeśli już upieracie się przy takim wyglądzie forum, to dajcie chociaż możliwość zmiany kolorów, np:
1. obecna kolorystyka
2. błękit + niebieski
3. fiolet - stare barwy w nowej oprawie.
Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Dokładnie Zmiana dla samej zmiany?

Jasne, że wizażanki z forum nie zrezygnują. Ale poczują się co najmniej ignorowane.

ps. przy pisaniu wypowiedzi forum podkreśla słowo " wizażanki " jako błąd. Jakoś mi ten błąd na TYM forum nie pasuje.
Cytat:
nie podoba mi się, daje po oczach, jest chaotycznie, można dostać oczopląsu. na ekranie monitora czarny tekst na białym tle wcale nie jest optymalny dla oczu wszędzie jakoś pełno reklam...
Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
taaakkkk
ogromne dzięki
fajną firmę sobie wizaż.pl wbrał na stworzenie grafiki - w tym miejscu ukłon dla projektantów stron internetowych z tej firmy:jesteście super, to dopasowanie kolorków och i ach

p.s.mialam sie juz nie odzywac w tym watku, ale zapomnialam wczesniej "podziekowan" dla firmy zlozyc :P
Cytat:
rozdzielczość trzeba chyba dopasować do rodzaju monitora, a nie do forum - jeśli się mylę, to mnie popraw ale dobrze, że to napisałeś, teraz już wiem, dlaczego ten projekt jest taki okropny... bo jest oparty na błędnych założeniach

aha, i nie wiem, jakim cudem projektant wpadł na pomysł, że jakiś mały ludzik ma symbolizować GG? wszędzie używa się tradycyjnego "słoneczka" i każdy wie, o co chodzi.
Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
Czy ktoś kiedyś podważał ten fakt,ze to Wasza prywatna firma?
Analogicznie rzecz biorąć to troszku jak z prywatnym butikiem -własciciel ważny ale klienci chyba też? prawda? bo do diaska chyba te 600.000 par oczu te reklamy czyta ?
Chociaż nie,raczej jak w supermarkiecie -klienci zawsze będą!!
Też często Twoją ironię zauważam i nie wystarczy ''jesteście nam drogie i ''bo często się to kłóci z ogólną wymową Twojego postu a odsyłanie z przymróżonym okiem na urlop też już weszło do kanonu Twoich wypowiedzi
Moze i fakt,miałoby być tak pięknie a tu zebrały się baby i zrzędzą ,to źle to żle ale czy nie wątku '' uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl''??
Myślę,ze lepiej nie zakładać takich wątków ?
Bo dajesz nadzieję,ze jak 90% wizazanek opowie się za powrotem 'starego' to będzie nadzieja a tu klops -dużo wczesniej zamówiony
ps jak tam z moim urlopem?

Nic dodac nic ujac,ot co!
Stary 2007-02-26, 16:50   #537
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Jak wyobrażasz sobie uzgadnianie kolorystyki z 600.000 użytkowników? Może mi podpowiesz, chętnie nauczyłbym się czegoś na temat zarządzania projektami, które mają być zatwierdzone (???) przez 600.000 użytkowników...
Szczególnie, jeśli chodzi o kolory!

Cytat:
Napisane przez Kalex
a normalnie, dla chcącego nie ma nic trudnego
po 1 zrobienie wcześniej np. 3-dniowej sondy,napisanie w sondzie proponowanych kolorów i zobaczenie jakiś wystrój wygra;
a po 2 - jeśli ja bym była administratorem to po przeczytaniu tych wypowiedzi zmieniłabym kolorystykę, jeśli nie od razu to po kilku godzinach, po przeczytaniu propozycji (i tu znów kłania się np. sonda) użytkowników, tym bardziej,że naraz 600.000 uzytkowników nie siedzi na wizażu, a reprezentacyjna i aktywana część użytkowników jak widać dość intensywnie uczestniczy w tym wątku

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
No to jest faktycznie proste
Na przyszłość będę wiedział...
Cytat:
Ponownie - nie rozumiem skąd założenie, że wszystko na portalu dzieje się po uprzednim uzgodnieniu z użytkownikami. Chętnie zapoznałbym się również ze źródłem tej wiedzy. Link wystarczy.

Linku nie trzeba podawać, bo taki link każdy powiniem mieć w sobie i w swoim zachowaniu/postępowaniu zwłaszcza na forum publicznym - nic innego jak liczenie się z odczuciami i opiniami innych użytkowników..., które jak widać tu jest zbędne
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:51   #538
Toogra
Zadomowienie

Czy tego rózu na górze forum nie można trochę złagodzic..strasznie daje po moich słabych oczach...Moze zrobic jakies opcje kolorystyczne do wyboru??/Pomyslicie kochani Admini??
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:52   #539
Erato
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Czcionka wiadomości (treści) za duża w stosunku do szerokości okna.
Zdecydowanie tak - dziś pierwszy raz zobaczyłam forum w nowej szacie i to rzuciło mi się w oczy (wielkimi literami ) Dość to męczące.

Erato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-26, 16:53   #540
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Pytanie z innej beczki: w panelu użytkownika, w liście subskrypcji nie mam możliwości wyłączenia subskrypcji kilku wątków, bo nie mam widocznych kiedyś okienek.
Patrz załącznik - nie jestem w stanie powtórzyć tego błędu. Sugeruję zastosowanie się do instrukcji stąd:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93620

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif subskrypcja.GIF (35,8 KB, 17 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości