|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wyrzuty sumienia i watpliwosci....
Na wstepie to prosze zeby nikt sie z tego nie smial, bo naprawde mnie to meczy no ale do rzeczy. Czy to normalne, ze po pieszczotach ze swoim chlopakiem mam dziwne wyrzuty sumienia? W trakcie latwo sie podniecam, on tez. Ja chce wiecej bo zadza bierze gore, ale zaraz po tym zaczynam sie zle czuc. Nastepnego dnia czuje sie jak jakas latwa panienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyrzuty sumienia i watpliwosci....
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2012-12-05 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masz wyrzuty bo myślisz że coś robisz źle..
No i może po części prawda bo inicjowanie seksu jest dla dorosłych a często takie nieprzemyslane kroki i próby prowadzą do pełnego stosunku.No a stosunek do ciąży..Il ty masz lat 16?To ty jestes dziecko....Nie dojrzałas do do takich pieszczot...boisz się tego.. twoja psychika mówi nie.. Radzę ci się z tym nie śpieszyć jesteś bardzo młoda..nie ma co pochopnie podejmować decyzjii... Twoj chłopak też jest młodziutki.Bo co to za wiek 19 lat? Przypomina się od razu moja znajoma która zaszła w ciąże jak miala 17 lat. "To były tylko takie zabawy- jej wypowiedz... Zastanów się nad tym, bedziesz miała całe zycie na seks .. ![]() Edytowane przez linka_18 Czas edycji: 2012-12-05 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pani żona :)
|
Cytat:
![]() Co tego dodałabym jeszcze może brak pewności co do partnera. Może nie ufasz mu jeszcze, bo nie było czasu zbudować tego zaufania? 3 miesiące to niedługo. Ja w swoim pierwszym związku na poważniejsze kroki zdecydowałam się po około 1,5 roku od jego rozpoczęcia czyli po 18 r.ż. a to i tak wydawało mi się wcześniej. Każdy czuje kiedy jest ten moment i odpowiedni partner. Jedni wcześniej inni później. Nie zmuszaj się do niczego, zwolnij tempo po prostu jeśli masz wyrzuty sumienia.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.