Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-05, 12:25   #4501
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 17:04   #4502
baja_86
Zakorzenienie

Madzia, Katunia, Kasiaher dziękuję za życzenia

Nie wiem co napisać, więc dziś tylko tyle-byle do weekendu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 17:18   #4503
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ta nowa nokia jest półdotykowa, tzn ma normalną klawiaturę do pisania, ale jak chce się coś wybrać w menu, to już dotykowo. Po jednym dniu jestem zadowolona, zobaczymy jak dalej.
Typowo dotykowe mi nie leżą zupełnie, zresztą mnie telefon potrzebny jest do dzwonienia i pisania smsów, żadne facebooki w komórce i inne mnie nie kręcą. Chociaż z drugiej strony mąż się bronił bardzo przed dotykowym, ale kupił, ma już drugi i jest zadowolony.
ja mam taką nokię półdotykową.. może byc nawet
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 19:26   #4504
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć Z pracy wrociłam wcześniej obładowana słodyczami, takie dni to ja lubię. Jeszcze pół zespołu było na szkoleniu, miałam święty spokój, nikt nie smęcił za uszami i nie darł się do telefonu więc po prostu rewelacja (u mnie nie ma ścian, całe piętro jest tak urządzone, podobno ma to sprzyjać integracji, ale prawdę mówiąc jest to niemiłosiernie wkurzające i ludzie siedzą ze słuchawkami w uszach).

Ja mam telefon bezdotykowy i go uwielbiam, bo ma duży ekran. Sporo czasu zajmuje mi dojazd do pracy więc po drodze sprawdzam co tam ciekawego na świecie się wydarzyło i odpisuję ma e-maile (FB nie mam ). Dla mnie rozwiązanie super. Ale jak ktoś z internetu w telefonie nie korzysta, to raczej taki ekran mu nie potrzebny.
Mój drugi telefon z polską kartą ma już ze 6 lat, jest w świetnym stanie pomimo że jest rozsuwany, jedyny uszczerbek to lekko odpryśnięta obudowa po tym jak go na beton upuściłam. Obawiam się, że ten nowy by tego nie przeżył

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 20:14   #4505
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć,
synuś wybawiony, wykąpany, wyczesany smacznie sobie śpi
A ja padam ze zmęczenia, byłam m.in dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko sprzedawcy sklepu internetowego i przeżyłam zaskoczenie, dostałam na niej 2 zadania z matmy do wyliczenia. Obliczyłam dobrze ale powiedzieli że jeszcze są 3 osoby umówione na rozmowe i sie skontaktują.

To tyle na dziś, idę spać

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 20:26   #4506
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć Z pracy wrociłam wcześniej obładowana słodyczami, takie dni to ja lubię. Jeszcze pół zespołu było na szkoleniu, miałam święty spokój, nikt nie smęcił za uszami i nie darł się do telefonu więc po prostu rewelacja (u mnie nie ma ścian, całe piętro jest tak urządzone, podobno ma to sprzyjać integracji, ale prawdę mówiąc jest to niemiłosiernie wkurzające i ludzie siedzą ze słuchawkami w uszach).

Ja mam telefon bezdotykowy i go uwielbiam, bo ma duży ekran. Sporo czasu zajmuje mi dojazd do pracy więc po drodze sprawdzam co tam ciekawego na świecie się wydarzyło i odpisuję ma e-maile (FB nie mam ). Dla mnie rozwiązanie super. Ale jak ktoś z internetu w telefonie nie korzysta, to raczej taki ekran mu nie potrzebny.
Mój drugi telefon z polską kartą ma już ze 6 lat, jest w świetnym stanie pomimo że jest rozsuwany, jedyny uszczerbek to lekko odpryśnięta obudowa po tym jak go na beton upuściłam. Obawiam się, że ten nowy by tego nie przeżył

suuuper tez bym chetnie jakies slodycze przygarnela ale nie ma zle wczoraj maz przyniosl z pracy kalendarz adwentowy

dojezdzasz do pracy komunikacja miejska?? ile mniej wiecej km/minut jedziesz? ja sie zastanawialam czy na kurs nie dojezdzac ok. godzine bym jechala pociagiem lub autobusem... ale miesieczny kosztuje 200 euro jak dla mnie kurde mega duzo... u was tez bilety sa takie drogie?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

aaa zapomnialam powiedziec, ze dostalam @ ktoredy do kociolka?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:17   #4507
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aniu trzymam kciuki za pracę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:21   #4508
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dobry wieczor

bajus - spóźnione ale szczerze zyczenia , wszystkiego naj!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:26   #4509
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
suuuper tez bym chetnie jakies slodycze przygarnela ale nie ma zle wczoraj maz przyniosl z pracy kalendarz adwentowy

dojezdzasz do pracy komunikacja miejska?? ile mniej wiecej km/minut jedziesz? ja sie zastanawialam czy na kurs nie dojezdzac ok. godzine bym jechala pociagiem lub autobusem... ale miesieczny kosztuje 200 euro jak dla mnie kurde mega duzo... u was tez bilety sa takie drogie?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

aaa zapomnialam powiedziec, ze dostalam @ ktoredy do kociolka?
Mam 10 km, ale połączenie takie sobie - 1 przesiadka, przy dobrych wiatrach zajmuje mi 45 min, przy złych ok. godziny. Miesięczny bilet na 2 strefy miejskie kosztuje chyba 70EUR w sumie nie wiem, bo płaci firma. 2 strefy nie pokrywają całego miasta.
Bilet dla osób które dojeżdżają pociągiem lub autobusem dalekobieżnym grubo ponad 100EUR.
Pojedynczy bilet 30min - 2.5, 60 min - 3.5, można się przesiadać do woli.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Powoli się przymierzam do jazdy autem.

Stary 2012-12-05, 21:31   #4510
martucha84
Zakorzenienie

jestem czytam was ale mam jakis dziwny dzien
bujam se w chmurach i mi wszystko zlewa
ale czytam sobie was czytam
Stary 2012-12-05, 21:34   #4511
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta

Iwka

Ja sie troszkę boję jechać jutro autem, bo jeszcze w zimę nie jeździłam. Ale cóż... może nie będzie tak źle

Stary 2012-12-05, 22:33   #4512
iwka28
Wtajemniczenie

Ja cały kurs w zimę przejeździłam, nie było źle niestety tutaj jak posypie śnieg albo jest ślisko to ludzie glupieją, na letnich oponach, gaz do dechy a koła boksują w miejscu, zdrowia i auta mi szkoda na jeżdżenie w zimie

Stary 2012-12-05, 23:22   #4513
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Hej:
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
SSR nutella jest dlugo wazna wiec zawsze mozesz zaciazyc

tak na dole jest papryczka konserwowa, ogorki sa pociete w podluzne plasterki zeby tworzyly listki, pomidorki koktajlowe sa ponacinane i w srodku wlozony kawalek fety... ale mysle ze spokojnie mozna zastosowac inne skladniki... ja to mialam przygotowane, ze ulozymy z tego choinke... ale ze ja nie mialam czasu, a tz uslyszal ze ma ukladac choinke, a po chwili patrze ulozyl kwiatki to byly kwiatki
Dzięki na pewno wykorzystam A co do nutelli to mam z tej paczki ogromny słój 670+40 g gratis i niestety wazna tylko do wrzesnia 2013 więc trzeba się brac do roboty

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Z Kubusiem odrobinke lepiej, jeszcze ma katar ale już nie tak uciążliwy jak wczoraj, ale itak sie obudził o 6 rano jak TZ wstawał do pracy, wybawiłam sie z nim i o 9 padł i do teraz jeszcze spi.
To zdrówka dla Kubusia, mam nadzieję, że już dużo lepiej?

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć
Mam chwilkę bo moje młodsze dziecko śpi przy otwartym oknie i w kombinezonie bo jak wróciliśmy od neonatologa i sobie zasnął a starsze bawi sie klockami
SSR mam Oliwkę 2 lata i dwa miesiące i Dawida za chwilę skończy pół roku. Wesoło
No to masz wesoło, jak dobrze obliczyłam to Dawid się urodził mniej więcej wtedy kiedy Oliwka miala rok i 8miesięcy, to tyle ile ma Łusia. Ja nie wiem jakbym dała radę, ale widac można. No i chyba najgorsze jest ubieranie tej dwójki i wychodzenie. To musi być wyczyn. Fajnie, że masz już dwójkę a macie jeszcze jakieś plany czy już kończycie w tym temacie?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Rano byłam z Mają u lekarza, bo mąż stwierdził, że ten liszaj za wolno jej sam schodzi i bez leków się nie obędzie. Więc pojechaliśmy i... mamy brać to co wtedy. Ze smutkiem smarowałam małą tą maścią ze sterydem, ale cóż zrobić... Poza tym cały dzień byłam jakaś taka zalatana, że w sumie dzień minął a ja prawie nic nie zrobiłam. Byłam też na ang. gdzie kompletnie się nie mogłam skupić. Jadąc tam 2 razy zgasł mi samochód i jeszcze jakiś bałwan na mnie za to zatrąbił a ja zamiast na jeździe to myślami byłam gdzie indziej. Do tego pół dnia boli mnie głowa (nie mocno, ale tak mnie ćmi) i w ogóle jestem zmęczona. Mąż poszedł do pracy, Maja zasnęła a ja delektuję się ciszą.
SSR super A dlaczego nutella to tylko w ciąży?
I jak Maja? Lepiej coś? A co z tą maścią jest nie tak, że się martwisz?
A nutelli tak na co dzień nie jadam, ale jak byłam w ciąży i jak już przestałam wymiotować po 6 miesiącach to nadrabiałam i słoiki nutelli szły hurtowo Nawet się śmiałam z tż i tak rozpowiadaliśmy po rodzinie, że jak się urodzi dziewczynka to damy jej na imię Nutella - a wszyscy Nuti, Nutka - ładnie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc
Padam na twarz wtorki mnie dobijaja od 8 do 18 w pracy....

Teraz juz tylko relaks
Buuuu wszystkie wtorki masz takie cięzkie? No al jutro już czwartek

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dzisiaj było już lepiej w domu jeszcze sie bronił , ale zagadywałam go , w czasie drogi też udawałam że jego ufoludek mówi , zadowolony był, w żłobku też jak go przebierałam udawałam że buty nie chcą zejść , spodnie się pupy trzymają i nie chcą jej puścić, ech... trochę wariata robiłam z siebie rodzicie patrzyli na mnie jak na czuba ale mam to w nosie ważne że zadziałało i Dominik sam wszedł juz bez płaczu .... jestem z siebie dumna

mam nadzieje że wyjdzie coś z tą pracą, powiem wam że w tamtym roku też najwięcej interesujących ofert było pod koniec roku i nie mówię tu o sezonowych ofertach pracy , mam nadzieje że się uda a jak nie to pójdę się zatrudnić jako kelnerka albo do jakiegoś sklepu chociaz moje doświadczenie w tej dziedzinie jest prawie zerowe
Fajnie, że Dominik się przekonuje - no ale Twoja w tym zasługa I trzymam kciuki za pracę

Cytat:
Cześć,
A ja padam ze zmęczenia, byłam m.in dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko sprzedawcy sklepu internetowego i przeżyłam zaskoczenie, dostałam na niej 2 zadania z matmy do wyliczenia. Obliczyłam dobrze ale powiedzieli że jeszcze są 3 osoby umówione na rozmowe i sie skontaktują.

Wow, a sklep z jakim asortymentem, że kazali liczyć zadania?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja sie troszkę boję jechać jutro autem, bo jeszcze w zimę nie jeździłam. Ale cóż... może nie będzie tak źle
Nie będzie źle Jedź ostrożnie.

A my byliśmy wczoraj u mojego taty na "barbórce" impreza sie udała Dostaliśmy prezenty już na mikołaja od rodziców, więc czar Św. Mikołaja trwa
A jutro ma przyjść teściowa przed południem na mikołaja do Ł. i uwaga pierwszy raz będę sam na sam z teściową - nie mogę się doczekać no:/ Ale humor poprawią mi mikołajki w przedszkolu i później jeszcze chrzestny przyjdzie przebrany do Łusi więc fajnie, masa wrażeń będzie

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:25   #4514
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

SSR sam fakt, ze to sterydy, ale pomaga więc jej smaruję. Ostatnio po 3 dniach jej minęło. Zobaczymy jak będzie teraz. Fajna akcja z Nutellą, ja jak się czasami dorwę (to znaczy jeszcze przed ciązą) to potrafiła siedzieć i wyjadać łyżeczką. Kocham ją

Stary 2012-12-06, 00:02   #4515
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Spakowalam wlasnie 20 prezentow na jutrzejszego Mikolaja w przedszkolu na grupie zabawowej. Upieklam 6 blach ciasteczek miodowo-korzennych, jeszcze ide powiesiec pranie i spacccc!!!!

Padam,ale zaczynam czuc swieta, bo w przedszkolu juz dekoracje zrobione,piosenki i pastoralki leca wiec to wszystko wynagradza
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:58   #4516
Gucia0987
Zakorzenienie

Katunia wariatko Ty moja! Odpocznij troszkę

SSr fajne mikołajki Was spotkały

Witajcie

Ja na Mikołaja poszłam pobrać sobie krew Martucha nie wierzę już Ci z tym motylem!
Ale co, poszłam zrobić TSH, a Pani mi mówi, że maja promocje i badają pod kontem żółtaczki. Badanie normalnie ksoztuje 40zł a robią to za darmo i czy nie chciałabym skorzystać. Oczywiście z tego samego wkucia, żebym się nie bała (Pani już wie, że ja panikara jestem ) i tym samym zrobiłam też to badanie. Fajnie, że mają takie akcje.

Mikołajkowe buziaki dla Was

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:04   #4517
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu ostatnio na wp czytałam właśnie o akcji w Krakowie, że badaja pod kątem żółtaczki właśnie za darmo, że kto chętny się zbadać niech wpada

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:15   #4518
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:18   #4519
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

To zdrówka dla Kubusia, mam nadzieję, że już dużo lepiej?

Wow, a sklep z jakim asortymentem, że kazali liczyć zadania?
Z Kubusiem już lepiej
A sklep to jest z kosmetykami do samochodów.

Cześć Mikolajkowo
Kuba już znowu o 6 sie obudził, i zaraz po 6 jak mój brat wstawał do pracy dostał od niego pierwszy prezent mikołajkowy, piłkę ale sie ucieszyl a potem od bratowej jeszcze dostał książeczkę z twardymi kartkami o żabce Chrzestna Kuby też sie zapowiedziała że koło 12 w południe wpadnie ze swoim synkiem (jest miesiąc od Kuby starszy) Także zapowiada się fajny dzionek

Stary 2012-12-06, 09:25   #4520
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu ostatnio na wp czytałam właśnie o akcji w Krakowie, że badaja pod kątem żółtaczki właśnie za darmo, że kto chętny się zbadać niech wpada
Ooo, no to się załapałam Nie wiedziałam, że o tym pisali.

Aniaaa20m super dzień się Wam zapowiada!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:25   #4521
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

ja mam taką nokię półdotykową.. może byc nawet
Może taką jak ja? Ja po tych kilku dniach jestem bardzo zadowolona!

Cytat:
Cześć,

Trzymam kciuki za pracę!
Zadania z matmy Co prawda maturę zdawałam i zdałam na 4, ale to było tyyyyyyle lat temu

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jestem czytam was ale mam jakis dziwny dzien
bujam se w chmurach i mi wszystko zlewa
ale czytam sobie was czytam

Cytat:
Spakowalam wlasnie 20 prezentow na jutrzejszego Mikolaja w przedszkolu na grupie zabawowej. Upieklam 6 blach ciasteczek miodowo-korzennych, jeszcze ide powiesiec pranie i spacccc!!!!

Padam,ale zaczynam czuc swieta, bo w przedszkolu juz dekoracje zrobione,piosenki i pastoralki leca wiec to wszystko wynagradza
Szalona kobieto! Nie zapomnij oddychać

Dzień dobry!

Dzień zaczął się bardzo miło Prezenty w butach były Za oknem słońce daje czadu, więc przypuszczam, że jest mróz, ale co tam Obiad od wczoraj jest, jeszcze tylko surówkę zrobię i luzik.
Zaraz włączam allegro i zamawiam prezenty.
Stary 2012-12-06, 11:29   #4522
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć

no dzisiaj było już nawet bardzo dobrze , wstał rano jeszcze marudził, ale jak założyłam mu czapkę mikołaja i powiedziałam mu że dzisiaj jest naszym mikołajem to cały aż się śmiał, i wesoło wszedł do dzieci chwaląc się że jest mikołajem , hehehe.... fajnie , ciekawa jestem co tam będzie bo w zeszłym roku mikołaj był na holu rodzice dawali prezent i ten dawał dziecku , po za tym dostał wypasioną paczkę słodyczy , a w tym roku nie ma mikołaja i chyba paczek też bo się na remont spukali , dla mnie to nie fajnie

nie mogę spać już od trzech dni budze sie po kilka razy , nogi mnie bolą, z mężem się sprzeczam i wogóle do bani to wszystko
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:52   #4523
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Mam 10 km, ale połączenie takie sobie - 1 przesiadka, przy dobrych wiatrach zajmuje mi 45 min, przy złych ok. godziny. Miesięczny bilet na 2 strefy miejskie kosztuje chyba 70EUR w sumie nie wiem, bo płaci firma. 2 strefy nie pokrywają całego miasta.
Bilet dla osób które dojeżdżają pociągiem lub autobusem dalekobieżnym grubo ponad 100EUR.
Pojedynczy bilet 30min - 2.5, 60 min - 3.5, można się przesiadać do woli.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Powoli się przymierzam do jazdy autem.
fajnie ze firma pokrywa ci przejazdy... to ja niestety mialabym duzo wiekszy odcinek do pokonania bo do jednego miasta ok 25-30 km, a do drugiego ok. 50 km... ale jest dobrze skomunikowane wiec dojazd okolo godziny by zajmowal (do tego pierwszego pewnie nawet krocej)... no ale jak mam dac ok. 150-200 euro na sam przejazd to po prostu masakra... a samochodem tez mi sie nie oplaca tam jezdzic bo raz ze paliwo pewnie by taniej nie wyszlo to dwa ze auto trzeba gdzies postawic, a wszedzie dookola tylko platne parkingi... poza tym tz stwierdzil ze z dojazdami to praktycznie caly dzien by mnie w domu nie bylo... teraz to mi to tam nawet nie przeszkadzaloby, ale jakbym zaszla w ciaze to mogloby juz nie byc tak fajnie... zwlaszcza ze kolo 6 rano musialabym juz wychodzic z domku...

Cytat:

jestes mistrzem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Katunia wariatko Ty moja! Odpocznij troszkę

SSr fajne mikołajki Was spotkały

Witajcie

Ja na Mikołaja poszłam pobrać sobie krew Martucha nie wierzę już Ci z tym motylem!
Ale co, poszłam zrobić TSH, a Pani mi mówi, że maja promocje i badają pod kontem żółtaczki. Badanie normalnie ksoztuje 40zł a robią to za darmo i czy nie chciałabym skorzystać. Oczywiście z tego samego wkucia, żebym się nie bała (Pani już wie, że ja panikara jestem ) i tym samym zrobiłam też to badanie. Fajnie, że mają takie akcje.

Mikołajkowe buziaki dla Was
super promocja

Cytat:
cześć

no dzisiaj było już nawet bardzo dobrze , wstał rano jeszcze marudził, ale jak założyłam mu czapkę mikołaja i powiedziałam mu że dzisiaj jest naszym mikołajem to cały aż się śmiał, i wesoło wszedł do dzieci chwaląc się że jest mikołajem , hehehe.... fajnie , ciekawa jestem co tam będzie bo w zeszłym roku mikołaj był na holu rodzice dawali prezent i ten dawał dziecku , po za tym dostał wypasioną paczkę słodyczy , a w tym roku nie ma mikołaja i chyba paczek też bo się na remont spukali , dla mnie to nie fajnie

nie mogę spać już od trzech dni budze sie po kilka razy , nogi mnie bolą, z mężem się sprzeczam i wogóle do bani to wszystko
super ze lepiej z Dominikiem szkoda ze nie ma w przedszkolu mikolaja zawsze rodzice mogliby sie zlozyc po np. 20 zl i kupic troche slodyczy i jakis maly samochodzik czy misia do tego jeden tata moglby sie poswiecic i wskoczyc w stroj i zawsze by dzieci mialy radoche...

czemu nie mozesz spac? martwi cie cos??

ja dostalam @ i dzisiaj doslownie umieram bylam u kolezanki na chwile, a teraz mam tyle roboty a skreca mnie z bolu i najchetniej bym sie zaszyla w katku na kanapie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:21   #4524
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

u nas w żłobku kasa na paczki szła z komitetu rodzicielskiego

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:56   #4525
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej
wpadłam się przywitać...

u nas... eh dużo by pisać...

małym i dużym dzieciaczkom życzę super udanego mikołajka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 14:06   #4526
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
bajus - spóźnione ale szczerze zyczenia , wszystkiego naj!
dzięki

Cytat:

zapracowana jak elf Mikołaja Ja też dopiero teraz czuje święta-ostatni tydzień dekorowałam przedszkole. W sklepach dekoracje od dawna, ale specjalnie nie chodziłam na dłuższe zakupy, żeby nie napatrzeć się na te wszystkie świecidełka i nie słuchać świątecznej muzyki. No ale teraz już mogę, bo święta tuż tuż

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej
wpadłam się przywitać...

u nas... eh dużo by pisać...

małym i dużym dzieciaczkom życzę super udanego mikołajka
hej. CO jest

Za oknem piękny śnieg, a mnie coś rozkłada. Dobrze, że zaliczyłam mikołajkowe zajęcia otwarte, jedna rzecz z głowy. Zajęcia się udały, a dzieci były grzeczne, dopiero jak znalazły prezenty od Mikołaja to się rozszalały
Stary 2012-12-06, 14:45   #4527
ania20m
Wtajemniczenie

I po wizycie chrzestnej ale było bardzo milo przywiozła ze sobą synka i prababcie Kuby wesoło było, my pogadałyśmy a chłopaki sie razem ładnie bawili, od razu zaczeli sie dogadywać i bawić sie Synek chrzestnej jest miesiąc starszy od Kuby u już ładnie chodzi sam ale Kuba dzielnie dotrzymywał mu kroku Bardzo lubie takie spotkania a Kuba dostał traktor z koparką, sorter żółwia, pajacyka z Disneya i słodycze. A synek cioci dostał od nas bluzę w sam raz na ich wyjazd w góry

Stary 2012-12-06, 15:41   #4528
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hej

Stary 2012-12-06, 17:24   #4529
zaaaabcia
Zakorzenienie

Witam się mikołajkowo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 18:30   #4530
baja_86
Zakorzenienie

Ale tu dziś cicho...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości