|  2012-12-05, 20:36 | #931 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)

mnie dzis liczba ludzi w empiku odstraszyla, zwlaszcza przy kasie, sou zrobilam zakupy w Matrasie    
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2012-12-05, 20:56 | #932 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-12-05, 21:07 | #933 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2012-12-05, 21:30 | #934 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 
				 | 

hm Nowaken , to u Was nie podają na wynikach zakresu norm dla danego wieku i płci? tak to u mnie wygląda Badanie Wynik Jedn. Min Max Norma TSH 1.40 uIU/mL 0.25 4.0 ~ FT4 masz jakieś niskie, czy wynik na bank to 1,33, czy 13,3 ? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-12-05 o 21:40 | 
|     | 
|  2012-12-05, 21:40 | #935 | 
| Zakorzenienie | 

A ja na jutro zamówiłam Mikołaja. Będzie o 15  Paczuszki już spakowane, tylko muszę jeszcze je podpisać. Cały dzień mnie boli głowa. Już 3 razy tabsy jadłam i nadal boli. | 
|     | 
|  2012-12-05, 21:43 | #936 | 
				 | 

ja siedzę jak na minie , bo coś @ nie przychodzi co tż powie do mnie to warczę jak pies    nie było nic spontanicznego  , ale sie oczywiście już nakręcam jak nie ma @ jak w kalendarzu   | 
|     | 
|  2012-12-05, 21:51 | #937 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Tylko wynik tej bakterii jest jakiś dziwny i tego nie umiem odczytać  ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2012-12-05, 21:52 | #938 | 
				 | 

no widzisz , skoro masz podane widełki to ok jest    ja mam w innych jednostkach mierzone   | 
|     | 
|  2012-12-05, 21:53 | #939 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Anka na pewno jutro cię nawiedzi  i się wyluzujesz  Mnie na pewno nawiedzi na weekend | |
|     | 
|  2012-12-05, 21:56 | #940 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

dobra, z głowy   popakowane wszystko  jutro u nas Iga znajdzie paczkę przy łóżku z samego rana   resztę też machnęłam. małż - plecak; mama - portfelik; brat - książka Jo Nesbo; tata - pakiet 3 dvd trylogii milenium w szwedzkiej wersji (oglądaliśmy tylko pierwszą część wszyscy. sama też skorzystam potem  ); Iga - domek na drzewie. małżowi podsunęłam dla siebie kolczyki i zgodził się więc git. zostało mi na konice 500zeta, akurat na przedszkole   Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-12-05 o 21:58 | 
|     | 
|  2012-12-05, 21:59 | #941 | 
				 | 

moje dzieci nawiedzi   jutro moja mama oraz mój brat ponoć przyjedzie do swojego chrześniaka Mikiego, przybędzie w przebraniu Mikołajowym z prezentem  tylko co zrobić, bo Miki był straaaasznie dziś niegrzeczny i to nie z nudów , bo bawiliśmy się wszyscy miło , aż tu pod koniec zabaw w Mikiego wstąpił morderczy zapęd na Oluszkową no i tłumaczę Mikiemu, że Mikołaj widzi wszystko, a on mi "ale byłem grzeczny w przedszkolu", a potem chlipie, że no musi do mnie przyjść św, mikołaj, bo mam wszystkie stare zabawki i mi sie już znudziły "   | 
|     | 
|  2012-12-05, 22:05 | #942 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 No to jest poważny argument   | |
|     | 
|  2012-12-05, 22:08 | #943 | 
| Zakorzenienie | 

Do nas jutro przyjedzie mój tata jako delegacja mikołajowa   i raczej nikogo innego się nie spodziewam  chyba że chrzestny Antka   | 
|     | 
|  2012-12-05, 22:45 | #944 | 
| Zakorzenienie | 

ja wlasnie odpakowalam kuchnie i postawilam mu ja w pokoju   zawiesilam tez skarpete i wrzucilam tam pare slodkosci i jedna edukacyjna gre. Ciekawa jestem co jutro najpierw zobaczy, kuchnie czy skarpete ktora mu wisi na wieszaczku wlasciwie nad krawedzia lozka (w nogach)  no i obawiam sie ze bede miala problem jutro wacpana do przedszkola zagonic  wszak nowa kuchnia czeka az sie mozna nia bawic to mu stoi wlasnie: http://img2.cokupicstatic.pl/c_big598401.jpg 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2012-12-05, 23:36 | #945 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia  Karolek też ma podobną ( bez tej bocznej szafki ) Dziwne, bo jak mu ją chciałam kupić, to mówiliście że on juz za stary na takie zabawki, ale ja i tak kupiłam. No i nie żałuję. Karolek bawi się nią cały czas ( a to już rok) Jak jest zmierzły, nie wie co ma ze sobą zrobić, a ja nie mam czasu sie nim zająć, to wystarczy mu powiedzieć że ma mi zrobić kawę i coś dobrego do zjedzenia i mam go z głowy na długi czas. | 
|     | 
|  2012-12-05, 23:41 | #946 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 I tez licze, ze bedzie sie nia troche bawil, bo lubi pichcic   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2012-12-05, 23:46 | #947 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia  na pewno bedzie zadowolony. No i chyba masz rację, do przedszkola ciężko mu będzie się wybrać.

| 
|     | 
|  2012-12-05, 23:54 | #948 | 
| Zakorzenienie | 

Jutro przezornie pobudka o 6.30    
|     | 
|  2012-12-06, 02:45 | #949 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Zabrze :) 
				 | 

Hej,  kto tesknil? Mam nowy Telefonik  jutro pojazd Wam jaki,  bo nie taki jak wcześniej pisałam , coz kobieta zmienna jest ; Widze ze mikołajki przygotowane na całego, my tez fanemy prezenty rano. Do tego jeszcze sniadanie w przedszkolu godzinę wcześniej wiec moze byc ciezko 
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-12-06, 10:09 | #950 | 
| Zakorzenienie | 

6.30 rano... kuchnia.jpg   
|     | 
|  2012-12-06, 10:31 | #951 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2012-12-06, 11:01 | #952 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Cytat: Wow. Jaki prezent Mikolajkowy - no u nas mikolajki skromniejsze  Na gwiazdke beda konkrety   Mikolaj przyniosl teczke Uniwersytet 4latka, zagadki, wklejanki itp, slodyczy troszke i tablice z rzutkami (takie proste kulki na rzepki, na pewno pamietacie)  babcia juz ztrudniona rowiazuje zagadki z malym  chce dzis zabrac Eda do kina, mroz mamy -6  nie chce mi sie nosa wysciubiac z domu Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2012-12-06 o 11:02 | |
|     | 
|  2012-12-06, 11:27 | #953 | 
| Zakorzenienie | 

to mialo byc na gwiazdke, ale on tak uwierzyl, ze Mikolaj przyniesie mu kuchnie, ze nie bylo opcji i trzeba bylo zmienic zasady   skromniejsze prezenty beda na swieta  ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- tez myslalam by sprobowac z mlodym isc do kina, bajki oglada, ale nie wiem czy wysiedzi. nigdy nie byl, wiec nie wiem 
|     | 
|  2012-12-06, 12:55 | #954 | 
				 | 

nie uwierzycie jak zaszalałam w wieku 34 lat   http://allegro.pl/foremki-wykrawacze...828800899.html http://allegro.pl/walek-do-ciasta-z-...802539707.html http://allegro.pl/1002-praska-do-zie...792253835.html ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Kasia zrobię za tydzień z piernikami. z jednej porcji, tak dla smaczku, może się skusisz: http://www.matkawariatka.net/?p=3224 | 
|     | 
|  2012-12-06, 12:57 | #955 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 chyba ze dla malza kupilas by sie czesciej wykazywal w kuchni  ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- jej, likier jak likier, ale te pierniczki jakie cudne!  slicznie ozdobione! 
|     | 
|  2012-12-06, 13:43 | #956 | |
| Zakorzenienie | 

Hejka u nas Mikołaj był u nas słodycze i drobne upominki konkrety gwiazdor przyniesie  Anisia super kuchnia  Cytat: 
   | |
|     | 
|  2012-12-06, 14:19 | #957 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: U Pana Boga za piecem... :) 
				 | 

Jowiszkowa wiesz co? wygląda tak bosko, że się skuszę   zaskoczę ludzi na święta    razem z moim tortem do którego dekoracje mi dziś doleciały     
				__________________ 27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek     | 
|     | 
|  2012-12-06, 15:43 | #958 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Hej! Ją czekam na rezonans a że jest opóźnienie to chyba sobie tu trochę posiedze... U nas mikołaj to głównie słodycze. No i jutro w przedszkolu prezenty od mikołaja na które każdy rodzic dawał 30 zł. Jestem taka glodna!!! a tu jeszcze z godzinę czekania:/ W weekend Tymek jedzie z teściowa do ustronia więc się wybyczymy  )) Mam trochę zakupów w planie-min. Foremki do pieczenia ciasteczek  ) ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Aha no i mam do wykorzystania bon w c&a, chcę zetknąć ba kurtki i jeansy. 
				__________________ Tymek  Juleczek  | 
|     | 
|  2012-12-06, 16:25 | #959 | 
| Zakorzenienie | 

hej U nas Też po mikołaju. Ile radości było. A Krzyś to normalnie omało co nie oszalał z radości, mówił że pierwszy raz widzi żywego Mikołaja. Oczywiście trochę pofociłam, ale wiecie że ja potrzebuję mnóstwo czasu byc wstawić. Postaram się wstawić wieczorem. U nas rano było -9 / w ciągu dnia 0 / a teraz już -1 Anisia duża ta kuchnia. Karolek ma niższą Widać że Piterkowi się podoba Jowisz ale poszalałaś zakupowo i to w takim wieku  Ja kupiłam sobie pisaki kolorowe, mam nadzieję że będzie się nimi fajnie stroić pierniczki, aa i mam jeszcze lukier kolorowy w paczkach, taki co się go podgrzewa | 
|     | 
|  2012-12-06, 17:35 | #960 | |
				 | 

a ja poprasowałam, między innymi bodziaki 0-3 mce   karuzela spakowana, mam jeszcze pozytywkę do łóżeczka. ale katar jeszcze mam lekki i pewnie nie wezmę Polutka w sobotę na ręce  spakowałam już siebie i Igę i jutro organizuję pobudkę 7.30. o 9tej chcę wyjechać, może mąż da się namówić na autostradę  ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.