Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-05, 22:26   #3091
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

No to się nachwaliłam wózkiem i teraz uciekam spać, dobrej nocy dziewczyny

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 22:28   #3092
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Blonde moja znajoma też, dlatego go kupiliśmy. Na szczęście kosztował grosze.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 22:28   #3093
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem! MASAKRA! bol nie do opisania, jakby mi ktos zyletka przecinal powieke... Mysle, ze cos bylo nietak, bo czytalam, ze zel znieczulajacy trzyma sie 20 min, a ja trzymalam tylko 10min. Podczas zabiegu nie umialam opanowac miesni oka, same mi sie napinaly, drgaly a oczy lzawily. Pod koniec myslalam, ze juz powiem babce, zeby zostawila tak, jak jest, ja juz dluzej nie moge... oczu to w ogole nie umialam otworzyc. Najgorsze jednak jest to, ze babce wypadl ten pistolecik z rak (chyba mocno trzymaliscie kciuki jak pisalam, ze mam nadzieje wrocic z 2 oczami), no jakbym miala otwarte oko to juz go nie mam. W efekcie mam pod brwia czarna kropke!!!!! podobno barwnik sie wchlonie i nie bedzie widac, zobaczymy, bo wyglada to strasznie. Oczy mam okropnie opuchniete, szczegolnie jedno Kreski same w sobie podobaja mi sie. No i jeszcze jedna wazna rzecz. W trakcie zabiegu babka powiedziala mi 'mimochodem', ze reszta poprawek to juz przy KOREKCIE, na ktora trzeba sie osobno umowic i jest osobno platna (drugie tyle). Nie ma bata, nie przezyje drugi raz tego samego. Chyba, ze naprawde koszmarnie bez poprawki bedzie to wygladalo to sie zastanowie...

Nikita - pozdrowilam Dominike, tez kazala pozdrowic i bardzo sie ucieszyla a kreski mi robila inna babka...

Zdjecia wstawie w klubie, bo moje oczy nie nadaja sie na widok publiczny
łojejuu aż mam ciary...

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Ale jak weszłam do pokoju to padłam, wygląda jakby tajfun przeszedł, folie, kartony...gdzieś w tym stelaż...fotelik....idę mężowi pomóc bo widzę, że nie daje rady

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Tylko, ze mnie prawie w domu nie było
Wyszłam po 11 i poszłam do fryzjera. Tam spędziłam 2,5 godziny i jestem bardzo zadowolona. Tego mi było trzeba
Potem wpadłam do pracy (odebrałam mężowi obiad), zaszłam do koleżanki, pogadałam sobie, poznałam moje dzieci klasowe. Wróciłam do domku o 16. Nakarmiłam Maję, zjedliśmy i dostałam tel od mamy, ze chcą mi z tatą coś na gwiazdkę kupić i abym się szykowała to pojedziemy. Więc pojechałam. Kupili mi śliczną bluzeczke i swterek. Kosztowały 200 zł ale mama miała zniżkę o 50 zł więc luz Niestety dopiero na święta dostanę, a szkoda Wróciłam do domku przed 19. Pobawiłam się z Mają, potem kąpiel i usypianie.

No... i dziś ładnie u nas śnieżek zaczął wieczorem padam, usłyszałam bardzo miłe słowa od męża, została wycałowana i wyściskana po powrocie. Córcia się ode mnie oderwać nie mogła i powitała mnie wielkim uśmiechem. Więc czego chcieć więcej

Idę was nadrabiać
no i jak pięknie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Onyks szczerze...zamiast na bajzel wpatruję się w ścianę...i fajną firankę!
ściana boska
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 22:30   #3094
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana jak zdrówko?

Stary 2012-12-05, 22:48   #3095
Malensstfo
Zakorzenienie

Onyks uu, fajna sprawa z tą wanienką!

Ja muszę coś zjeść, bo zgłodniałam..i oglądam "Nigdy w życiu"..uwiebiam ten film!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 22:55   #3096
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
[

Ja muszę coś zjeść, bo zgłodniałam..i oglądam "Nigdy w życiu"..uwiebiam ten film!
ja tez
Ale ide juz spac, bo mąz mnie woła
Stary 2012-12-05, 23:08   #3097
Malensstfo
Zakorzenienie

Ja też już spadam...dobranoc
Stary 2012-12-05, 23:14   #3098
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo ja właśnie wcinam wafelki ryżowe - jestem od nich uzależniona. 2 dni temu mąż mi kupił 6 opakowań i zostały mi 2

Stary 2012-12-05, 23:48   #3099
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
az mnie ciary przeszyly jak to czytałam ..

Cytat:
Cześć

Dziś miałam super dzień

Tylko, ze mnie prawie w domu nie było
Wyszłam po 11 i poszłam do fryzjera. Tam spędziłam 2,5 godziny i jestem bardzo zadowolona. Tego mi było trzeba
Potem wpadłam do pracy (odebrałam mężowi obiad), zaszłam do koleżanki, pogadałam sobie, poznałam moje dzieci klasowe. Wróciłam do domku o 16. Nakarmiłam Maję, zjedliśmy i dostałam tel od mamy, ze chcą mi z tatą coś na gwiazdkę kupić i abym się szykowała to pojedziemy. Więc pojechałam. Kupili mi śliczną bluzeczke i swterek. Kosztowały 200 zł ale mama miała zniżkę o 50 zł więc luz Niestety dopiero na święta dostanę, a szkoda Wróciłam do domku przed 19. Pobawiłam się z Mają, potem kąpiel i usypianie.

No... i dziś ładnie u nas śnieżek zaczął wieczorem padam, usłyszałam bardzo miłe słowa od męża, została wycałowana i wyściskana po powrocie. Córcia się ode mnie oderwać nie mogła i powitała mnie wielkim uśmiechem. Więc czego chcieć więcej

Idę was nadrabiać
sielanka, oby wiecej takich dni

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

mam w domu istny sajgon przez tą szlachetną paczkę.
Wszędzie stoją pudła, część już popakowałam, część się nie zmieściła.
Ludzie dali naprawdę bardzo dużo, ale musiałam też wywalić kilka ciuchów z dziurami, jedna osoba dała zająca wielkanocnego czekoladowego i nie wiem co z nim zrobić, chyba go nie dołożę
Pies mi sznupie w kartonach i obwąchuje pasztet, a mąż wytarguje jakieś samochodziki-zabawki i sie bawi

Do tego upiekłam 3 blachy serowych ciastek z jabłkami i zagniotłam ciasto na piernik. I miałam korki...i zaraz umrę
za inicjatywe!

Cytat:
Piękny

Najpierw wklejam sajgon jaki zastałam jak mąż został sam z wózkiem...na żywo wyglądało to gorzej
Onyks, super zgrbaniutki wozek widze punkty wspolne z Bugaboo

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
łojejuu aż mam ciary..

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 00:20   #3100
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny to jak ja już tak szaleję i się chwalę to jeszcze Wam pokażę jaką wanienkę dostałam od koleżanki
swietna

My chyba zaniedlugo zaczniemy Domino kapac w dużej wannie bo tak szaleje raczkami i nogami ze wszystko mokre w pokoju

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
my wlasnie chcemy taki kawalek zrobic przy kominku.....jak sie tylko zabierzemy do kominka za to moja tesciowa ma w przedpokoju na scianie tak krzywo polozony i w kuchni

pomecze Was troche robie wlasnie swiateczne menu i zagubilam sie haha potrzebuje pomysl na jedna salatke i na swiateczny obiad. Bo wstepnie ma byc indyk ale jest ryzyko ze nie uda nam sie kupic swiezego (ma byc 7 doroslych osob)

help miiiii
To mamy podobnie z tym kominkiem

Napisz co już masz w menu

Mam swietny przepis na indyka jak bys chciała

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 07:41   #3101
Nikita...
Zakorzenienie

Hej dziolszki,

dzisiaj zdecydowanie to nie jest moj dzien... myslalam, ze zejde jak mi budzik zadzwonil... byle do weekendu bo mnie szlag trafi, potrzebuje sie w koncu wyspac, wyspac tak, ze sie obudze sam a nie przy pomocy jakiejs pikajacej maszyny.
No nic, tyle w ramach wstepu.

Cytat:
Dziewczyny, jestem! MASAKRA! bol nie do opisania, jakby mi ktos zyletka przecinal powieke... Mysle, ze cos bylo nietak, bo czytalam, ze zel znieczulajacy trzyma sie 20 min, a ja trzymalam tylko 10min. Podczas zabiegu nie umialam opanowac miesni oka, same mi sie napinaly, drgaly a oczy lzawily. Pod koniec myslalam, ze juz powiem babce, zeby zostawila tak, jak jest, ja juz dluzej nie moge... oczu to w ogole nie umialam otworzyc. Najgorsze jednak jest to, ze babce wypadl ten pistolecik z rak (chyba mocno trzymaliscie kciuki jak pisalam, ze mam nadzieje wrocic z 2 oczami), no jakbym miala otwarte oko to juz go nie mam. W efekcie mam pod brwia czarna kropke!!!!! podobno barwnik sie wchlonie i nie bedzie widac, zobaczymy, bo wyglada to strasznie. Oczy mam okropnie opuchniete, szczegolnie jedno Kreski same w sobie podobaja mi sie. No i jeszcze jedna wazna rzecz. W trakcie zabiegu babka powiedziala mi 'mimochodem', ze reszta poprawek to juz przy KOREKCIE, na ktora trzeba sie osobno umowic i jest osobno platna (drugie tyle). Nie ma bata, nie przezyje drugi raz tego samego. Chyba, ze naprawde koszmarnie bez poprawki bedzie to wygladalo to sie zastanowie...

Nikita - pozdrowilam Dominike, tez kazala pozdrowic i bardzo sie ucieszyla a kreski mi robila inna babka...

Zdjecia wstawie w klubie, bo moje oczy nie nadaja sie na widok publiczny
looooo matko swieta!!!
A dlaczego Dominika ci tych kresek nie robila??? Ja osobiscie bym sie tej drugiej nie dala . Chwala bogu, ze sie to skonczylo tak a nie inaczej ale kobita przez swoja nieuwage mogla z ciebie zrobic kaleke do konca zycia.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
o Matko co tutaj sie dzieje??? nawet nie wiem czy chce teraz do k zagladac
zagladaj i zostan z nami

Onyks,
bardzo fajny wozek. Amani widzi podobienstwo do Bugaboo a ja widze co nieco ze Stokke.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 07:57   #3102
mysia1986
Zakorzenienie

Hej
Wpadłam sie tylko przywitac, ja i moje uczulenie pod oczami
Mam ogrooom... roboty a i tak musze wyjsc ok 12.30 zeby do dermatologa zdażyc.
Zajrze popołudniu.
Miłego dnia laski
Aaa.. Onyks, wózek mi sie bardzo podoba
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:02   #3103
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej
Zajrze popołudniu.
Miłego dnia laski
Hej Mysia,
powodzenia u dermy

Stary 2012-12-06, 08:05   #3104
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Hej Mysia,
powodzenia u dermy
dzieki Kochana
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:25   #3105
(t)asia
Zadomowienie

Dzień doberek.
Dzisiaj czwartek więc za dwa dni weekend. Trzeba spiąć poślady i jakoś przetrwać te dwa dni. A w przyszłym tygodniu przewiduje pełnię szczęścia dla każdej =)))) dla mnie szczególnie
Zobaczę coście tam naskrobały.

Aaaaa byłam wczoraj w kinie na "mój rower". Bardzo mi się podobał. Nie jest z serii tych łatwych. Ale serio bardzo fajny.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:31   #3106
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Amani matko, wspołczuje bolu,

Onyks wozek jak dla mnie ok tylko kolor nie moj, nie wybrala bym czrnego dla dziecka,
wanienka super

Nikita

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dzień doberek.
Dzisiaj czwartek więc za dwa dni weekend. Trzeba spiąć poślady i jakoś przetrwać te dwa dni. A w przyszłym tygodniu przewiduje pełnię szczęścia dla każdej =)))) dla mnie szczególnie
Zobaczę coście tam naskrobały.

Aaaaa byłam wczoraj w kinie na "mój rower". Bardzo mi się podobał. Nie jest z serii tych łatwych. Ale serio bardzo fajny.
oby w moim przypadku sie to sprawdzilo
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:39   #3107
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotku napisz co już masz. Resztę się jakoś wymyśli
Cytat:
To mamy podobnie z tym kominkiem
no ciekawe tylko kiedy zamontujemy tego kominka (bo wiesz my mamy taki elektroniczny ten kominek ale jak kiedys bysmy wymieniali piec i wszystkie rurki i rureczki to walne se prawdziwy ) jak Tz robi po 7 dni w tygodniu i najzwyczajniej nie ma czasu.....a tak chcialam miec juz na swieta
Napisz co już masz w menu

Mam swietny przepis na indyka jak bys chciała
yy bede pisac z glowy wiec jest szansa ze cos pomine
z ciast:
*makowiec
*sernik (jeszcze nie wiem do konca jaki)
*keks
*ala piernik

z dan ze tak to nazwe :
*sledzie z cebulka i smietana kwasna i jablkiem
*sledzie z miodem
*salatka tradycyjna jarzynowa
*swojskie wedliny

i wiecej nie pamietam albo juz wiecej nie wymyslilam haha

no i potrzebuje jeszcze jedna salatke

Zabciu wprawdzie przepis na indyka mamy od lat ten sam ale jestem otwarta na inne przepisy wiec dawaj!!! mam tylko nadzieje ze dostaniemy swiezego bo jak nie indyk to nie wiem

Dziendoberkowokawowo

i znowu budze sie kawa i znowu nie dziala

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:47   #3108
Nikita...
Zakorzenienie

Metka, Tasia,

witajcie.

A ja wczoraj po dluuugiej dobie ogladnelam z TZ baaardzo fajny film The ages of love (nie wiem jak po polsku). Bylo w min wszystko co lubie:
- ukochani aktorzy: Robert de Niro oraz Monica Belluci (jakaz ona jest pieknaaa!!!)
- piekne widoki Toskani oraz Rzymu,
- absurd wloski ala Bennini oraz cudowny jezyk oraz temperament Wlochow

No ubawilismy sie z TZ po pachy, szczerze polecam na wieczor z lampka czerwonego wina.

Stary 2012-12-06, 08:52   #3109
Gucia0987
Zakorzenienie

Onyks wózek jest czaderskich! Serio - bardzo mi się podoba I ten kolorr! - REWELACJA!!!
To jest chyba pierwszy wózek, nad którego zakupem mogłabym się zastanowić

Magda a ile Wasz wózek waży? Tak z ciekawości, żeby porównać

Kotek zrób sałatkę z tortellini z mandarynkami z puszki, groszkiem i szynką konserwową
A zamiast indyka możesz zrobić polędwiczki wieprzowe albo schab faszerowany - albo ja nie wiem

Nikitka tulę! Jeszcze jutro i weekend

DLA każdej z Was Mikołajkowe kwiotki

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:53   #3110
Nikita...
Zakorzenienie

[QUOTE=kotekk81;37993864
i znowu budze sie kawa i znowu nie dziala [/QUOTE]

u mnie to samo spaaaac

Wczoraj odpalilam 4 plyte Ewy, w sumie to jest bardzo lajtowa, az sie zdziwilam ale dzis wstalam i jakby mi ktos do du.py nakopal czyli dziala.

Stary 2012-12-06, 08:58   #3111
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć
Obudziłam się dziś potwornie zmęczona... normalnie, chyba za dużo sobie biorę na głowę...

no nic, mam nadzieję w weekend odpocząć ...

Nie wiem, co chciałam napisać.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:03   #3112
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
yy bede pisac z glowy wiec jest szansa ze cos pomine
z ciast:
*makowiec
*sernik (jeszcze nie wiem do konca jaki)
*keks
*ala piernik

z dan ze tak to nazwe :
*sledzie z cebulka i smietana kwasna i jablkiem
*sledzie z miodem
*salatka tradycyjna jarzynowa
*swojskie wedliny

i wiecej nie pamietam albo juz wiecej nie wymyslilam haha

no i potrzebuje jeszcze jedna salatke

Zabciu wprawdzie przepis na indyka mamy od lat ten sam ale jestem otwarta na inne przepisy wiec dawaj!!! mam tylko nadzieje ze dostaniemy swiezego bo jak nie indyk to nie wiem :prosi:

Dziendoberkowokawowo

i znowu budze sie kawa i znowu nie dziala
moze kaczka

Ja planuje zrobić kaczke, ale jeszcze sie zastanawiam

A sałatka moze jakas z tuńczyka

Dzien dobry

Seba najbardziej ucieszył sie z kolorowanki
Stary 2012-12-06, 09:27   #3113
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kotek zrób sałatkę z tortellini z mandarynkami z puszki, groszkiem i szynką konserwową
A zamiast indyka możesz zrobić polędwiczki wieprzowe albo schab faszerowany - albo ja nie wiem
o widzisz zapomnialam o tej salatce (tylko ja daje brzoskwinie)

hmmm.....poledwiczki z leznymi grzybami.....hmmmmm

schab z brzoskwinia kurde jeszcze sie okaze ze mam za duzo propozycji
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
moze kaczka

Ja planuje zrobić kaczke, ale jeszcze sie zastanawiam
myslalam wlasnie o kaczce ale jak zobaczylam te kaczki w sklepie i co by z nich zostalo po upieczeniu to mi wyszlo ze powinnam kupic kaczke na 2 osoby bo nie dosc ze byly mikrusy to jeszcze mega duzo tluszczu mialy

a ty jak bedziesz robic kaczusie?

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:28   #3114
Gucia0987
Zakorzenienie

Butter jeszcze jedne wstawanie i weekend

Blonde haha, kolorowanka rządzi!
Słyszałam, że u Was zima trzyma!

A ja dzisiaj mikołajkowo bylam na badaniach krwi. TSH musiałam zrobic i okazało się, że jest jakaś akcja, że badają za darmo pod kątem żółtaczki. Także skorzystałam przy okazji. Fajnie, że robią takie akcje

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:29   #3115
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
DLA każdej z Was Mikołajkowe kwiotki
dziekujemy

kurcze Wy tu o indykach, kaczkach, ja to chyba zdecydowanie bardziej wole pieczenie ciast
Stary 2012-12-06, 09:33   #3116
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz zapomnialam o tej salatce (tylko ja daje brzoskwinie)

hmmm.....poledwiczki z leznymi grzybami.....hmmmmm

schab z brzoskwinia kurde jeszcze sie okaze ze mam za duzo propozycji

myslalam wlasnie o kaczce ale jak zobaczylam te kaczki w sklepie i co by z nich zostalo po upieczeniu to mi wyszlo ze powinnam kupic kaczke na 2 osoby bo nie dosc ze byly mikrusy to jeszcze mega duzo tluszczu mialy

a ty jak bedziesz robic kaczusie?
wiesz co jeszcze niewiem, bo nigdy nie robiłam, chyba zapiekana z jabłkami-tak kiedys mama robiła, ale musze na necie posiedziećZawsze miałam zrazy na 1 dzień swiat a teraz Tz mówi,ze on chciałby cos innego i własnie kaczke

Cytat:

A ja dzisiaj mikołajkowo bylam na badaniach krwi. TSH musiałam zrobic i okazało się, że jest jakaś akcja, że badają za darmo pod kątem żółtaczki. Także skorzystałam przy okazji. Fajnie, że robią takie akcje
no, ale czarna i lodowata
Fajnie jakby troche popruszyło, matko 2 rok z rzedu sanki czekaja nieużywane

Ale fajnie z tymi badaniami

Idziemy do przedszkola, kolezanka nie dzwoni,w iec chyba na ulicach nie jest trragicznie
Stary 2012-12-06, 09:35   #3117
metkaa
Zakorzenienie

a ja ide w teren

fajnie z tymi badaniami
Stary 2012-12-06, 09:48   #3118
Malensstfo
Zakorzenienie

Witam Mikołajkowo!

Ja tylko na chwilę, jem śniadanko i spadam do koleżanki!
Stary 2012-12-06, 09:48   #3119
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale jestem tak okrutnie zmęczona, że dziś rano byłam przekonana, że jest sobota.

Fajnie, że się załapałaś na taką akcję...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 10:00   #3120
onyks
Zakorzenienie

Hej Ale pospałam

Cytat:
Maleństwo ja właśnie wcinam wafelki ryżowe - jestem od nich uzależniona. 2 dni temu mąż mi kupił 6 opakowań i zostały mi 2
Nieźle

Cytat:

Onyks, super zgrbaniutki wozek widze punkty wspolne z Bugaboo

Cytat:

My chyba zaniedlugo zaczniemy Domino kapac w dużej wannie bo tak szaleje raczkami i nogami ze wszystko mokre w pokoju

Cytat:
Hej dziolszki,

dzisiaj zdecydowanie to nie jest moj dzien... myslalam, ze zejde jak mi budzik zadzwonil... byle do weekendu bo mnie szlag trafi, potrzebuje sie w koncu wyspac, wyspac tak, ze sie obudze sam a nie przy pomocy jakiejs pikajacej maszyny.
No nic, tyle w ramach wstepu.

looooo matko swieta!!!
A dlaczego Dominika ci tych kresek nie robila??? Ja osobiscie bym sie tej drugiej nie dala . Chwala bogu, ze sie to skonczylo tak a nie inaczej ale kobita przez swoja nieuwage mogla z ciebie zrobic kaleke do konca zycia.

zagladaj i zostan z nami

Onyks,
bardzo fajny wozek. Amani widzi podobienstwo do Bugaboo a ja widze co nieco ze Stokke.
Jeszcze tylko jutro i weekend

Kiedyś próbowałam jechać tym Stokke bo znajoma ma i nie umiałam, taki sztywny i plastikowy mi się wydawał...chociaż z wyglądu wyróżniający się

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej

Powodzenia u dermatologa, niech w końcu coś zaradzi

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Onyks wozek jak dla mnie ok tylko kolor nie moj, nie wybrala bym czrnego dla dziecka,
wanienka super

za chwilę przyjdzie moja mama oglądać i powie to samo
w sumie to nie jest czarny tylko grafit, ale ona i tak powie że czarny

Cytat:
A ja wczoraj po dluuugiej dobie ogladnelam z TZ baaardzo fajny film The ages of love (nie wiem jak po polsku). Bylo w min wszystko co lubie:
- ukochani aktorzy: Robert de Niro oraz Monica Belluci (jakaz ona jest pieknaaa!!!)
- piekne widoki Toskani oraz Rzymu,
- absurd wloski ala Bennini oraz cudowny jezyk oraz temperament Wlochow

No ubawilismy sie z TZ po pachy, szczerze polecam na wieczor z lampka czerwonego wina.
Winko.....pomarzyć mogę

Cytat:
Onyks wózek jest czaderskich! Serio - bardzo mi się podoba. I ten kolorr! - REWELACJA!!!
To jest chyba pierwszy wózek, nad którego zakupem mogłabym się zastanowić

i dziękujemy za Mikołajkowe kwiotki

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć
Obudziłam się dziś potwornie zmęczona... normalnie, chyba za dużo sobie biorę na głowę...

no nic, mam nadzieję w weekend odpocząć ...

Nie wiem, co chciałam napisać.
Butter, pociesz się, że jeszcze tylko raz wstaniesz

Cytat:

Fajnie

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Kotek, dziewczyny podpowiedziały, ja bym może jeszcze jakiegoś gyrosa zrobiła.

A kaczki nigdy nie jadłam nawet to nie pomogę

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości