Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XIX - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-05, 23:03   #2071
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Już widzę minę sprzedawcy w sex-shopie jak zobaczy ciężarną w 9 miesiącu, kupującą gadżeciki

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Też bym coś zjadła ale mam ostatnio problemy żołądkowe. Chyba Mały mi flaki za bardzo uciska

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Ile koszul nocnych bierzecie do szpitala?
ja biorę dwie, a w rozpisce ze szpitala mam jedną...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:06   #2072
dzika_kaka
Zakorzenienie

Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
dzika kolejna uzdolniona! Superowe te rzeczy
Cytat:
Dzika Ale cudeńka Masz talent Babo
Oł senkju senkju dziewczęta, serce rośnie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Witam, poniżej załączam obiecane zdjęcia mojego księcia
Jestem zakochana! Jest mega! Uwielbiam dzieciaczki z takimi ciemnymi włoskami A jakie ma chudziutki nóżki... boże jak moja takie będzie miała (na pewno nie po mamie ) to chyba się będę srała, że ją połamię

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
mam ochotę klnąć na czym świat stoi
jeszcze ten cholerny ojciec tż mnie wnerwia.... samym tym, że żyje ...
Witaj w klubie... mam to samo, chociaż go w ogóle na co dzień nie muszę oglądać

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
u dorosłych też coś funkcjonuje,. że nie śpi sie z głową czy tam nogami do czegośtam
Nie śpi się nogami do wyjścia, bo tak się trumnę wynosi

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od Dorisp:

Po ktg lekarz ją zostawił w szpitalu. Jutro ma mieć wywoływany poród.
Trzymamy kciuki Dziewczyny, bo stresuje nam się koleżanka.:kciuki :
Kciukasy mocne!

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
Dziś byłam na wizycie i dowiedziałam się, że jestem pozamykana. Jak nic się nie wydarzy, to 21.12 (dzień przed terminem) mam się zgłosić na IP na ktg i badanie. Gin zapytał, kiedy bym chciała urodzić. Ja na to, że przed świętami. A on - chyba wielkanocnymi. Ale ma poczucie humoru...
Ale dowcipas...

Cytat:
Napisane przez rosllinka Pokaż wiadomość
Jagnna i Dzika czy sprzedajecie i robicie zapisy na swoje rękodzieła bo są przepiękne, serio!

Mam pytanko.. po spakowaniu się do szpitala wyszły mi dwie torby sportowe + dwie reklamówki. Wy też aż tyle macie???? Normalnie jak na 2 tygodniowe wczasy.
Ja w porywie optymizmu założyłam sobie działalność na to swoje rękodzieło ale nie powiem żebym kokosy na tym zbijała dlatego też jeszcze chadzam do swojego starego biura czasem. Fuck, właśnie jutro idę znowu

A torby mam dwie. Jedną dla siebie i jedną dla dziecka. Plus dodatkowa reklamówka z ubrankiem na wyjście.

Obżarłam się dzisiaj tortem... A teraz bym zeżarła pizzę. Albo kebaba. Albo pizzę i kebaba

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
tż uśpiony, ja ja zadowolona bo było bunga bunga ; p
A mój ogląda program o ufo i oznajmił, że mu się dzisiaj nie chce. No żesz w mordę. Trzeci dzień mu się nie chce. A jak mi się nie chce trzy dni to jest obraza majestatu

Cytat:

Trzy, tak mam w rozpisce. Ale ostatnio sobie pomyślałam, że te moje są tak obleśne, że może trzeba będzie skorzystać jednak ze szpitalnych...

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:12   #2073
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
W każdym szpitalu chcą co innego, u mnie lista jest na serio długa i nie ma opcji zeby to zmieścić w mała siatkę, fizycznie jest to niemożliwe a przeciez same podklady, recznik papierowy, srajtasma czy paczka pampersow zajmuje duzo

Ja nie mam osobnej siatki na porodowke bo nie wiem co miałby w niej być, przeciez jak cos to wyjme i zabiore ze sobą, poza tym chyba ta torba nie bedzie gdzies sie walala samopas hmm zwłaszcza jak uda mi sie miec sale do indywidualnego porodu. Mam jedynie siateczke z pierwszym ubrankiem, jednym pampersem i jedna tetrowka.
Ja jeszcze proponowałabym wrzucić do tej siateczki rożek i kocyk, żeby mogli Ci od razu ułożyć maluszka do snu. U mnie to całe ubieranie itp. było robione jak rodziłam łożysko i byłam szyta, także tego typu sprawami zajmował się tż - więc warto albo poinstruować gdzie co jest i co to jest ( bo mój powiedział, że nie wpadłby na to, że rożek to jest coś kwadratowego ) albo spakować oddzielnie i tylko wytłumaczyć co dać położnej. Oczywiście zrobisz jak uważasz

Cytat:
Ta lista to już jest wyjątkowo długa. Nawet nie zapomnieli o kosmetykach do makijażu i dezodorancie

A dla taty: "Najważniejsząrzeczą, jaką przyszły ojciec musi zabrać ze sobą do szpitala, jest spokój."
Makijaż
Przepraszam, ale ostatnią rzeczą jaką miałam ochotę robić to było malowanie się, choć robię delikatny makijaż na co dzień. Zresztą nie widziałam chyba żadnej kobiety w makijażu. Jak ktoś ma kiepską cerę i się wstydzi to może wziąć sobie jakiś podkład, ale tak to ja bym sobie darowała branie malowideł i tak się wygląda jak ostatnie nieszczęście i tak.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:15   #2074
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Już widzę minę sprzedawcy w sex-shopie jak zobaczy ciężarną w 9 miesiącu, kupującą gadżeciki

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Ja biorę 3 + 1 do porodu (tylko się ostatnio zaczęłam zastanawiać czy ta do porodu nie jest za długa, bo mi sięga za kolana, taka z żyrafką z all)

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Ja w porywie optymizmu założyłam sobie działalność na to swoje rękodzieło ale nie powiem żebym kokosy na tym zbijała dlatego też jeszcze chadzam do swojego starego biura czasem. Fuck, właśnie jutro idę znowu

Obżarłam się dzisiaj tortem... A teraz bym zeżarła pizzę. Albo kebaba. Albo pizzę i kebaba

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

A mój ogląda program o ufo i oznajmił, że mu się dzisiaj nie chce. No żesz w mordę. Trzeci dzień mu się nie chce. A jak mi się nie chce trzy dni to jest obraza majestatu

To Ty się profesjonalnie zajmujesz rękodziełem to może masz jakąś ofertę ?

Zjadłam jabłko, 3 mandarynki i chyba za mało... a Wy tu o tortach, pizzach i innych... skąd ja wezmę o tej porze..

Ja dziś dostałam kwiatki więc jest git
Stary 2012-12-05, 23:17   #2075
emylka86
Zakorzenienie

czas na mnie, idę siusiu, bo już się zaczyna latanie nocne... włącze sobie seriala i spać... nie ma co siedzieć za długo...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:17   #2076
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Ile koszul nocnych bierzecie do szpitala?
Wzięłam trzy, ale nie użyłam żadnej, bo używałam szpitalnych.

Cytat:

Może za mało reklamy, bo talent to widać, że masz
Stary 2012-12-05, 23:18   #2077
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od Dorisp:

Po ktg lekarz ją zostawił w szpitalu. Jutro ma mieć wywoływany poród.
Trzymamy kciuki Dziewczyny, bo stresuje nam się koleżanka.:kciuki :

W piątek jak ja będę na ktg to mamy nadzieję się spotkać.
ogromne!!
Cytat:
Logika i teściowa to pojęcia wzajemnie wykluczające się
w 100% się zgadzam
Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
O ja bardzo chetnie zaraz ci podam maila na priv

Ale mi sie po prostu seksu chce
I już na wszystkie sposoby go podchodzę. A ten się uparł, zaparł i nic. Wczoraj z nim rozmawiałam, że mam potrzeby, tym bardziej, że po porodzie kilka tygodni na pewno się nie pobzykamy, bo połóg, zmęczenie i takie tam. To mi powiedział, że on wie, i że rozumie, ale ma świadomość Szkrabiny i to nie jest już kot który nas podgląda , tylko nasze dziecko. I nawet nie chodzi o to że mu się wydaje, że ją będzie szturał, tylko o to że ona tam JEST. Czyli kurna wychodzi na to że nici z seksu w sypialni, dopóki mała będzie ja z nami dzieliła. A że w domu mieszkamy z moimi rodzicami, to nici z seksu w ogóle, dopóki nie powstanie pełnoprawny pokój dziecięcy
Muszę zainwestować w jakieś zabawki z nocnej szafki.
Zrobił się ze mnie straszny napaleniec ogarnięty manią seksu, ale do cholery po prostu MI SIĘ CHCEEEE.
Aaaa i jeszcze jak mu powiedziałam, że lekarka powiedziała, że możemy i że nawet zaleca, to powiedział że ona jest konowałem i nie będzie jej słuchał (a było to po wczorajszej wizycie z 3godzinnym opóźnieniem)
Wiem,co czujesz. My ostatni seks mielismy tuz przed odejsciem wod,a teraz posucha z powodu pologu,ale po powrocie do domu ze spitala mialam taka chcice,ze az mnie skrecalo blada, z anemia, zmeczona i obolala,a bzykac mi sie chcialo jak krolikowi

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
ja nie biore rożka,ani ciuszków

rózek mam naszykowany, najwyżej mąż dowiezie, bo nie wiem czy będzie potrzebny

w torbie mam szlafrok, 3 koszule, ręcznik duży i mały,kapcie, klapki pod prysznic
podkłady poporodowe i na łóżko , kilka sztuk wkładek laktacyjnych, 15 pampersów, kilka tetrówek, papier toaletowy, skarpetki, chusteczki nawilżane, kosmetyki musze dopakować, ale np szampony to mam kilka próbek, które miejsca nie zajmuja itp...
do tego jeszcze talerzyk, kubek i sztućce
może ta torba jest jednak duża że tyle pomieściła

zapomniałam o czymś??????
woda, telefon,ladowarka,cos do zjedzenia,szminka nawilzajaca do ust - mi pekaly przez dwa tygodnie jeszcze po porodzie, dokumenty i badania i u nas jeszcze chcieli linomag i reczniczek dla dziecka,rozek i ubranka,ale to pewnie zalezy od szpitala

dobrej nocki dziewczynki, moze jakas akcja na mikolaja ? trzymam kciuki
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:19   #2078
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
ogromne!!

w 100% się zgadzam

Wiem,co czujesz. My ostatni seks mielismy tuz przed odejsciem wod,a teraz posucha z powodu pologu,ale po powrocie do domu ze spitala mialam taka chcice,ze az mnie skrecalo blada, z anemia, zmeczona i obolala,a bzykac mi sie chcialo jak krolikowi
Stary 2012-12-05, 23:22   #2079
gk7
Raczkowanie

A ja właśnie biorę puder w kompakcie, bo inaczej źle bym się czuła.
Koszule też biorę trzy i cienki szlafrok. Mam nadzieję, że wystarczy i mąż nie będzie musiał mi prać, suszyć, prasować, bo on nigdy tego nie robił i kiepsko to widzę.
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:23   #2080
Sola1
Zakorzenienie

Jak macie długie włosy to weźcie jakieś gumki do włosów, bo potem jak się karmi malucha to jest niewygodnie.
Stary 2012-12-05, 23:23   #2081
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Makijaż
Przepraszam, ale ostatnią rzeczą jaką miałam ochotę robić to było malowanie się, choć robię delikatny makijaż na co dzień. Zresztą nie widziałam chyba żadnej kobiety w makijażu. Jak ktoś ma kiepską cerę i się wstydzi to może wziąć sobie jakiś podkład, ale tak to ja bym sobie darowała branie malowideł i tak się wygląda jak ostatnie nieszczęście i tak.
Kiedyś w "Rozmowach w toku" były takie tapeciary co do porodu pełny make-up sobie robiły, łącznie z tipsami i sztucznymi rzęsami
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:24   #2082
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Makijaż
Ja zapakowałam taki krem tonujący co by chociaż na wyjście ze szpitala wyglądać jak człowiek.

Dzika_kaka widać że to lata praktyki Sama z chęcią bym coś takiego porobiła, ale chyba już za późno bo przy dziecku to nie radady..
Stary 2012-12-05, 23:26   #2083
gk7
Raczkowanie

Lecę w Mikołaja się zabawić, bo boję się, że Mała wstanie przed nami, a prezentu przy łózku nie będzie.
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:27   #2084
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Kiedyś w "Rozmowach w toku" były takie tapeciary co do porodu pełny make-up sobie robiły, łącznie z tipsami i sztucznymi rzęsami
To ja na YT widziałam poród gdzie laska była nagrywana w pełnym makijażu. Nie powiem.. prezentowała się bardzo ładnie... różowe usteczka...
Stary 2012-12-05, 23:28   #2085
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w szpitalu koszule są tak wykrochmalone że aż sztywne Normalnie można jakiś odgniotów dostać od tych koszul. Pierwsza rzecz jaką zrobię po wstaniu po cc to prycho i założenie własnych ciuchów
Stary 2012-12-05, 23:29   #2086
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty się profesjonalnie zajmujesz rękodziełem to może masz jakąś ofertę ?
Mam mam ale leży i kwiczy odkąd jestem w ciąży. Dopiero na końcówkę mnie jakaś wena znowu wzięła i bym szyła i szyła a już z tym brzuchem ciężko. Zobaczymy czy cokolwiek się da ogarnąć po porodzie jak w domu będzie mały krzykacz. Czy trzeba będzie zwijać interes

Cytat:

Może za mało reklamy, bo talent to widać, że masz
Ja właśnie po Twojej wcześniejszej wypowiedzi na temat koszul sobie uświadomiłam, że przecież są szpitalne i po co ja się spinam ze swoimi. I te brzydkie i te więc co za różnica

Reklamy za mało to na pewno, a i konkurencja duża, zwłaszcza tych co zusu i vatu nie płacą więc i ceny mają inne. Życie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Wiem,co czujesz. My ostatni seks mielismy tuz przed odejsciem wod
Ej czyli jednak może to działa
To ja idę do tżta...

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:30   #2087
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Jak macie długie włosy to weźcie jakieś gumki do włosów, bo potem jak się karmi malucha to jest niewygodnie.
mówili nam o tym na sr , już mam kupione i spakowane mówili aby włożyć tez jedną do tej reklamówki do pierwszego prysznicowania się.
Stary 2012-12-05, 23:34   #2088
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Nieźle
Choć jak myślę jak ledwo szłam do łazienki, żeby się załatwić po porodzie to nie wiem czy miałabym siłę to wszystko zmywać. Ale wiem, że niektórym spanie w makijażu nie przeszkadza.

Ja to myślę, że w ogóle wyglądałam jak taka postać z horroru - tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu - blada cera, podkrążone oczy i ta seksowna koszula szpitalna

Tak naprawdę na sali poporodowej nikt nie patrzy jak kto jest ubrany, bo każdy jest wykończony i wpatrzony w swojego malucha.
Stary 2012-12-05, 23:35   #2089
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Ja właśnie po Twojej wcześniejszej wypowiedzi na temat koszul sobie uświadomiłam, że przecież są szpitalne i po co ja się spinam ze swoimi. I te brzydkie i te więc co za różnica
To jak są koszule szpitalne to dlaczego piszą na rozpisce aby mieć swoje..
Dbają o nasz komfort czy oszczędzają..
Stary 2012-12-05, 23:36   #2090
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w szpitalu koszule są tak wykrochmalone że aż sztywne Normalnie można jakiś odgniotów dostać od tych koszul. Pierwsza rzecz jaką zrobię po wstaniu po cc to prycho i założenie własnych ciuchów
Czyli tak zwane zabezpieczenie, żeby pacjentki z nich nie korzystały

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
To jak są koszule szpitalne to dlaczego piszą na rozpisce aby mieć swoje..
Dbają o nasz komfort czy oszczędzają..
Chyba oszczędności
Stary 2012-12-05, 23:37   #2091
hania207
Zakorzenienie

Cytat:

2 +1 do porodu

Cytat:
Ja jeszcze proponowałabym wrzucić do tej siateczki rożek i kocyk, żeby mogli Ci od razu ułożyć maluszka do snu. U mnie to całe ubieranie itp. było robione jak rodziłam łożysko i byłam szyta, także tego typu sprawami zajmował się tż - więc warto albo poinstruować gdzie co jest i co to jest ( bo mój powiedział, że nie wpadłby na to, że rożek to jest coś kwadratowego ) albo spakować oddzielnie i tylko wytłumaczyć co dać położnej. Oczywiście zrobisz jak uważasz

Makijaż

Cytat:
widziałam ten odcinek

zaraz mi brzuch rozsadzi, mały jeszcze nigdy sie tak nie ruszał i tyle

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:45   #2092
rosllinka
Rozeznanie

GG do rosllinka

Cytat:
Nieźle
Choć jak myślę jak ledwo szłam do łazienki, żeby się załatwić po porodzie to nie wiem czy miałabym siłę to wszystko zmywać. Ale wiem, że niektórym spanie w makijażu nie przeszkadza.

Ja to myślę, że w ogóle wyglądałam jak taka postać z horroru - tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu - blada cera, podkrążone oczy i ta seksowna koszula szpitalna
z żyrafką albo z misiem

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Okazało się że mamy w szafce chipsy

Dobra idę już spać, papatki.
Stary 2012-12-06, 07:37   #2093
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO Z OKAZJI MIKOŁAJEK

hej ja tylko na chwile ide zaraz szykować się do drogi do lekarza. Mam nadzieje że główna droga będzie ładna bo ta u nas to szklanka dosłowna.
Jesli na całą noc przespałam 2 godz to bedzie dobrze , tak mnie wszystko piekło i swędziało że płakałam a oczywiście TZ nawet nie zwrócił uwagi. Czasami dziwie się że jeszcze zapalenia płuc nie dostałam od tych nocnych zimnych prysznicy.Jestem padnięta.
Moja mała niunka oczywiści w nocy była spokojniutka, jeden plus nocy.

Zycze miłego dnia dla was dziewczyny . pa
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:34   #2094
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

A co to 8:30 i tylko 2 osoby przegladaja wątek spiochy!!

Widzę ze temat makijażu był, ja biore korektor, tusz no i jakiś kompakt, myśle ze w czasie porodu bedzie mi wszystko jedno ale pozniej tez nie chce zeby moje dziecko traume miało i jakoś muszę wyglądać . A tusz to bym nawet na bezludna wyspę wzięła hi hi. W ogóle mam taka kartkę co dopakowac/zrobic jak zacznę rodzic i tam mam "założyć jednorazowe soczewki lub zmienić na jednorazowe" ciekawa jestem....cos czuje ze w pinglach będę rodzic, tyle z tego planu.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 08:48   #2095
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
A co to 8:30 i tylko 2 osoby przegladaja wątek spiochy!!

Widzę ze temat makijażu był, ja biore korektor, tusz no i jakiś kompakt, myśle ze w czasie porodu bedzie mi wszystko jedno ale pozniej tez nie chce zeby moje dziecko traume miało i jakoś muszę wyglądać . A tusz to bym nawet na bezludna wyspę wzięła hi hi. W ogóle mam taka kartkę co dopakowac/zrobic jak zacznę rodzic i tam mam "założyć jednorazowe soczewki lub zmienić na jednorazowe" ciekawa jestem....cos czuje ze w pinglach będę rodzic, tyle z tego planu.
Już jestem Kochana
Ale zaraz uciekam bo zrobiłam niezły numer wczoraj. Popakowałam około 20 wielkich worów, m.in. ciuchów, mąż wywiózł do nowego mieszkania, a mi się wieczorem przypomniało że ma dzisiaj tą obronę pracy dyplomowej i potrzebuje marynarkę i koszulę Więc czeka mnie przekopywanie worów Super

Tusz u mnie to też podstawa! Mogę zębów rano nie umyć ale rzęsy zawsze pomaluję
A ciekawe czy mogę mieć soczewki do cc Bo okularów to na pewno nie Bo metal
Stary 2012-12-06, 08:52   #2096
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Kiedyś czytałam dwie rożne wersje ze możesz i ze nie, ale ktos miał i nic mu nie było. Wydaje mi sie ze mozna, a jak np robią nagle cesarke to myśle ze nikt nie sprawdza czy masz soczewki.

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Stary 2012-12-06, 08:56   #2097
kia_mia
Zadomowienie

Hej wesolych Mikolajow

Ja juz nie spie, a poszlam spac o drugiej
Jakos mi sie nie chcialo i nadrobilam fb kurde dziewcZyny tam chyba pisza więcej niz my tu

Co do kosmetyków to wezme na pewno tusz do rzes reszte olewam..i tak uzywam na codzień jeszcze tylko cieni i bronzera... Ale to juz sobie odpuszcze. Gdybym wiedziala, ze tylko maz mnie.odwiedzi w szpitalu to w.ogole nic bym nie brala , ale ze na bank.zejdzie sie cala familia to baaardZo zle.czułabym sie bez tuszu kurde mam tylko nadzieje, ze jakies moje kolezanki, albo znajomi tzta nie beda sie cisnac do szpitala :/ to byloby juz lekkie przegiecie...

Wczoraj zamowilam reszte rzeczy potrzebnych dla dzidzi u stanislawa juz nie moge sie doczekac kiedy to.przyjdzie zostanie mi tylko do kupienia w aptece oliwka, sol morska czy fiz. Do nosa, linomag do.pupy no i z takich wiekszych rzeczy to.komplet pościeli.
Tylko teraz mam dylemat..... Pomocy;p na poczatku bede miala przez kilka miesięcy kolyske od szwagierki a dopiero pozniej normalne lozeczko i nie wiem teraz jaka posciel kupić... Czy taka mniejsza do kolyski czy juz ta normalna do lozeczka 120/60 z ochraniaczem itp...? Hmmmm w ogole musze zastanowic sie nad ta kolyska bo jak ja na niej zamontuje przewijak?

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:03   #2098
kia_mia
Zadomowienie

Aaaa i w ogole widzialam na fb,ze Immortal wygrała jakis konkurs na zdjecie brzuszka? Czy ja cos zle zrozumialam ? Jesli wygralas Immortal to gratulacje!!!!!

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:10   #2099
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Kia ja nie pomogę bo na razie w ogóle pościeli nie kupuje, nie wiem tez jak kolyska jest mniejsza w stosunku do lozeczka, moze jednak kupic juz docelowy rozmiar, chociaż jak kiedyś patrzyłam to pościel jest tania więc hmm no ciężkie pytanie

Stary 2012-12-06, 09:23   #2100
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Już jestem Kochana
Ale zaraz uciekam bo zrobiłam niezły numer wczoraj. Popakowałam około 20 wielkich worów, m.in. ciuchów, mąż wywiózł do nowego mieszkania, a mi się wieczorem przypomniało że ma dzisiaj tą obronę pracy dyplomowej i potrzebuje marynarkę i koszulę Więc czeka mnie przekopywanie worów Super

Tusz u mnie to też podstawa! Mogę zębów rano nie umyć ale rzęsy zawsze pomaluję
A ciekawe czy mogę mieć soczewki do cc Bo okularów to na pewno nie Bo metal
Ja zdjęłam soczewki, stwierdziłam że jakby się coś działo np musieli mnie uśpić to potem będą mi przeszkadzać, a w biegu zdejmować nie będę Okulary też zabrali na czas operacji ale nie przeszkadzało mi to specjalnie.

Po cięciu przez wiele godzin nie mogłam sobie tych soczewek założyć, w ogóle nie trzymały się oka Odkształca się czy jak

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości