prezent dla (nerwowej-ekhm kochanej ) mamy :D -sypialnia - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 18:02   #1
Anita 105
Raczkowanie

Talking

prezent dla (nerwowej-ekhm kochanej ) mamy :D -sypialnia

Nie mam w ogole pomysłu na prezent dla mamy na świeta w tym roku ,może Wy mi coś doradzicie Może zacznę od tego co dostawała przez kilka lat:
-róznorodne kosmetyki
-powiekszonee i włozonę w duza ramę, na ścianę zdjęcie ślubne
-kwiatki w doniczkach bo lubi (storczyki, kaktusy itd )
-kolczyki ,bransoletki, łancuszki

Aaa i nie jest wielką fanką czytania ksiązek i raczej się nie maluje ,a perfum ma juz niezliczoną ilosc

w Tym roku myslałam moze o czyms do sypialni ,poniewaz urządza z tata swoją nową wielką wymarzoną sypialnie,ale szczerze mówiąc nie wiem za bardzo co kupic;/
Dodam,że kwota do wykorzystania to okolo 100-150 zł

Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami
.

— Paulo Coelho
Anita 105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-13, 18:38   #2
angela2602
Raczkowanie

Dot.: prezent dla (nerwowej-ekhm kochanej ) mamy :D -sypialnia

z tego opisu wynika, że nasze mamy mogłyby sobie podać dłonie

też myślalam nad czymś do sypialni np. jakąś ładną narzutę na łóżko, ale nie mogę znaleźć żadnej która by mi w oko wpadła. może jakaś satynowa pościel ? zastanawiałam się też nad puchatym kocem bo moja mama jest wiecznym zmarzluchem
Stary 2011-12-13, 19:10   #3
Anita 105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez angela2602 Pokaż wiadomość
z tego opisu wynika, że nasze mamy mogłyby sobie podać dłonie

też myślalam nad czymś do sypialni np. jakąś ładną narzutę na łóżko, ale nie mogę znaleźć żadnej która by mi w oko wpadła. może jakaś satynowa pościel ? zastanawiałam się też nad puchatym kocem bo moja mama jest wiecznym zmarzluchem
U mnie niestety narzuta odpada i koc raczej tez ,bo to juz ma

Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami
.

— Paulo Coelho
Anita 105 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-15, 22:05   #4
preetamsingh
Zadomowienie

Skoro mama jest nerwowa, a do tego prezent ma być do sypialni - mam idealnego kandydata:
lawendowe potpourri - lub inne olejki lawendowe (ponoć ten zapach działa uspokajająco, odstrasza mole w szafach, a do tego ułatwia zasypanie).

preetamsingh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-16, 07:41   #5
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez Anita 105 Pokaż wiadomość
Nie mam w ogole pomysłu na prezent dla mamy na świeta w tym roku ,może Wy mi coś doradzicie Może zacznę od tego co dostawała przez kilka lat:
-róznorodne kosmetyki
-powiekszonee i włozonę w duza ramę, na ścianę zdjęcie ślubne
-kwiatki w doniczkach bo lubi (storczyki, kaktusy itd )
-kolczyki ,bransoletki, łancuszki

Aaa i nie jest wielką fanką czytania ksiązek i raczej się nie maluje ,a perfum ma juz niezliczoną ilosc

w Tym roku myslałam moze o czyms do sypialni ,poniewaz urządza z tata swoją nową wielką wymarzoną sypialnie,ale szczerze mówiąc nie wiem za bardzo co kupic;/
Dodam,że kwota do wykorzystania to okolo 100-150 zł
Polecam pościele z satyny bawełnianej. Ja kupuję pościele na allegro tj ten sklep www.e-sweethome.pl , pościele są świetne jakościowo i tańsze jak w marketach, dlatego polecam zakupy przez internet. Na święta w zeszłym roku kupiłam rodzicom i teściom. W ramach podziękowań dla rodziców na ślubie takim dodatkiem była też pościel, model king size hibiscus brąz. Sama wszystkie pościele mam z tej firmy i jestem zachwycona, z pościelami nic się nie dzieje, nie mechacą się. Kiedyś kupiłam na internecie b. drogą pościel, zapłaciłam ok 200 zł - stwierdziłam, że będzie pożądna, jednak jak się okazało były to wydane pieniądze w błoto, pościel strasznie się mechaciła, co bardzo mnie denerwowało a po praniu straciła kolor, natomiast z tą pościelą nic się nie dzieje a ja jestem zadowolona z jej użytkowania. Na forach ślubnych też polecałam te pościele. W tym sklepie mają też fajne ręczniki, tanie i świetne szlafroki. Mają też swoje stoiska w marketach, spotkałam się kiedyś w Bielsku jednak jest już zdecydowanie drożej. Na święta babci kupiłam u nich szlafrok a teściowa dostała szlafrok w listopadzie w prezencie urodzinowym, babcia już się nie może doczekać prezentu

Także polecam Andropol
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot002.jpg (80,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot003.jpg (89,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot004.jpg (70,6 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez betty0502
Czas edycji: 2011-12-16 o 07:44
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 09:32   #6
Sorbet
Zadomowienie

Świeczkę zapachową. Takie naprawdę ekstra np Le Labo (świeczka w puszce jak na farbę) będzie kosztować ze 100 złych, jeśli nie więcej. Wiem że Thierry Mugler zrobił świeczkę pachnącą jak Angel.

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości