|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
szczelam 2 bordo pewno tyż coś w brudny granat - ale to juz by trza widzieć - nie wiem ja nie krawatowa - choć mój ojciec kolekcjonował pasjami - ale jak chuopu trza było dobrać to dobieraliśmy na oko i dobraliśmy ciemno stalowy - ta sama tonacja garniaka /koszuli ciemniejszy odcnień mówię to jako lajkonik of kors a musi być politycznie poprawny? konserwa/ bo jak neiwiadomo co to można pojechać motywem - mój chuop zarzuca na wyjścia, po ojcu krawat w grających jazz na saksach murzynów - wszystko jest takie szaro stalowo białe - niby czarno białe - unikat ale wiem że pełno jest odlecianych i na weselach robio furrore Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-05 o 23:27 |
|
|
|
|
#332 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
gwiazdka jest taka wisz...abstrakcyjna...ale prezenty od jezuska to wyzszy poziom abstrakcji
Cytat:
Cytat:
aniołek mniesci sie w mej konwencji postrzegania Cytat:
fuksjowy
|
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- oo , no taki oczo☠☠☠ny może być kul
|
|
#334 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
cos taki ło, i ten kolor pomieszany w splocie z grafitem szrym albo cus
http://www.google.pl/imgres?start=26...70&tx=32&ty=43 ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
ale grafitowy to musiałby byc z czarnym krawatem zeby był ciemniejszy..i to dosc cienszko wyglada..ale mozna sprobpwac
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że oczyma wyobraźni widzimy inaczej grafit, ale uproszczę... tż nosi zwykle szare gajery a ja mu wciskam szare , tylko ciemniejsze krawaty, w deseń ofkors , i wygląda dobrze także ten...ale jeśli człowiek dla którego ma być ten krawat lubi ostre intensywne kolory to jestem za...
|
|
#337 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja Wam wytłumaczę - 6. grudnia (Mikołajki) prezenty przynosi Mikołaj, w Wigilię/Boże Narodzenie (czyli na Gwiazdkę) prezenty przynosi Gwiazdor
|
|||||||
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm - na gwiazdkę - widzi się pierwszą gwiazdkę, siada do wigilijnej wieczerzy i potem prezenty
![]() Zresztą i pod choinkę może Mikołaj przynosić, o.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#341 | ||||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37987316]... Wyciągłem Platynowego, a ten, że używa go do czyszczenia podzespołów telefonów i inszej elektroniki [/QUOTE]I weź później używaj takiego capiącego fona ![]() ![]() Nie znam, więc się nie wypowiem ![]() Cytat:
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;37985591]No nie wiem, ale powiedz Ty mi w jakim celu chcesz tych odświżaczy używać? [/quote]No jak to, w jakim? W ramach akcji "oszczędzamy czas, wodę i mydło" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#342 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pfffffff..za duzo hamerykanskich filmów o chrismasie oglądasz
|
|
#343 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#344 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bo za duzo hamerykanskich filmow ogladajo
|
|
#345 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#346 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry temu Baru
![]() Powróciłam,ale mam od wczoraj szczękościsk na nietoperza. Jak nieco ochłonę, napiszę szczegóły. Albo raczej podręcznik o tym, jak rozpoznać szczyt egoizmu. Tymczasem lecę na jogę. Miłego dnia!
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie też
![]() i didy umiom doczekać do 25? ![]() Cytat:
o wakacjach też trochę opowiedz Dobry ![]() udanego Mikołaja wszystkim, którzy obchodzą (do mnie pewnie nie przyjdzie, więc na wszelki wypadek nie obchodzę )
|
|
|
|
|
#348 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
u mnie mikołaj chodzi dwa razy jak listonosz6. i 24.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#349 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak jest na Kaszubach?
![]() U mnie tak jak u Kameny Dziś w nocy cichaczem do buta, a pod choinkę oficjalnie daje dzieciom, jak się ktos przebierze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#350 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania i czekolady z buta
Wywczasowana Mursz! Tak się właśnie zastanawiam, czy aby na pewno u nas w Polsce też bywa ta tradycja kultywowana, czy mi się aby nie pomieszało coś Cytat:
![]() --- Słooońceee! Śniło mi się, że nadawałem przesyłkę do Ves, w kopercie bąblowej ni chybi, z odręcznym napisem "Prezent dla Ves" I poza tym, od dzisiaj do soboty (albo niedzieli) jestem pełnoetatową nianią, siostra na szkolenie jechała ![]() A rodzice jechali na pogrzeb znajomej, zmarła na zawał (w szpitalu ) w wieku 57 lat
|
|
|
|
|
#351 |
|
To ja :)
|
Byłam na jodze, chwilę w pracy, teraz poczta, fryzjer i zakupy, i cholera trzeba do domu wracać... Jak mi przestanie nietoperz za doopą chodzić, to Wam pokażę fajowe kozy
![]() Trochę mi para zeszła, ale jeszcze nie mam ochoty na kontakt z teściową. Czujecie taką akcję -wracacie po tygodniu z kraju, w którym prezydent ogłasza się faraonem, wybuchają zamieszki, ogólnie jest śmiesznie. Wchodzicie do mieszkania,a od drzwi wita Was nietoperz informacją, że macie się o nią nie martwić, bo kupiła sobie bułkę i ser na śniadanie, a dla Was nie ma nic? Zero. Kromki chleba na śniadanie do pracy dla własnego syna... Ale ona bułkę ma...
|
#352 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 | |||
|
Zakorzenienie
|
A TŻ wie że się tak nieoficjalnie szlajasz?
![]() Tym u góry ![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam bo fajowe Cytat:
![]() 2. Nie eee z Harrego Pottera Cytat:
![]() Dzięń dopry
|
|
#356 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#357 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Od zawsze czy od niedawna tak macie?
Bo tak jak Polly pisała to z Hameryki nadeszło.A tu o Gwiazdorze http://pl.wikipedia.org/wiki/Gwiazdor U mnie nigdy tego słowa się nie używało. Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie Cytat:
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-06 o 11:36 |
||||
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Cze
Macham z łóżka
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#359 | |
|
Konto usunięte
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37988436]Ależ to nie było złośliwie pisane
Cytat:
, wyciągnę za 30 i rozłoży mi to na raty na rok |
|
|
|
|
#360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

i dobraliśmy ciemno stalowy - ta sama tonacja garniaka /koszuli ciemniejszy odcnień 

a na trzeźwo to prawie w ogóle
)
Rano przeczytałam granatowy to żem nie odpisała

a ja już idem spać