Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-06, 11:19   #2461
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Maluchna30 poranne o 11:12?? Toż chyba raczej jakieś przedobiednie? A tak a propos, ma jeszcze któraś rano mdłości z ? Bo mnie codziennie prawie rano wymiotuje, gdzieś tak z drugi miesiąc, nic przytyć nie mogę i już się zaczynam trochę denerwować bo ileż można... Chyba schudnę przez tę ciążę jak tak dalej pójdzie
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:23   #2462
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

A te wkłady poporodowe to właśnie wydawało mi się, że o to chodzi, żeby nie było kleju W sensie, że jak majtek nie pozwalają zakładać, albo jak się leży i wietrzy to wtedy wygodniej jak tego kleju nie ma Ja do szpitala kupuję te z belli, a do domu może wypróbuję z Facelle jakieś takie wkładki na nietrzymanie moczu Nie żebym coś przewidywała, na jakimś blogu przeczytałam, że są ok

Szaja kurde, głupio ten Twój mąż się zachowuje i trudniej bo Agatka wszystko widzi, tak to można walizkę za drzwi wystawić i już, tylko jak to dziecku wytłumaczyć

Silver dzięki za info o tych namiotach z piłeczkami, może też kupię
A co oni mają do niepozwalania zakładania majtek nie wyobrażam sobie chodzenia jak chinka i przytrzymywania podkładu udami. Masakra jakaś. co za różnica czy sam podkład czy z siateczką albo bawełną.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:32   #2463
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Szaja help...

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:33   #2464
maluchna30
Zadomowienie

Ide sprzatac i obiecalam sobie, ze dzisiaj robie dziciaczkowe pransko, a jak wyschnie to i prasowansko bedzie.
Stary 2012-12-06, 11:33   #2465
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
A co oni mają do niepozwalania zakładania majtek nie wyobrażam sobie chodzenia jak chinka i przytrzymywania podkładu udami. Masakra jakaś. co za różnica czy sam podkład czy z siateczką albo bawełną.
Nie wiem, ale jakoś sobie wyobraziłam, że z tymi siateczkowymi majtkami to chyba bez kleju wygodnie Czy po prostu leżeć jakoś na tym, nie wiem, gdybam tylko, okaże się jak urodzę w czym mi wygodniej będzie
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:34   #2466
bishonka
Raczkowanie

Cześć dziewuchy.

Siedzę i czekam aż nadejdzie wielkopomna chwila zebrania się do gina
Uff jeszcze dzisiaj czeka mnie poradnia dibetologiczna a potem same przyjemności czyli USG.

Trzymajcie kciukasy bo dzisiaj wielkie ważenie małego człowieka i dowiem się ile to małe przybrało na masie.
Hmm liczę że na 30 tydz to z 1400 powinna mieć.Okaże się

Któraś z was pisała o drętwieniach-mi one strasznie dokuczają.
Jakbym się nie ułożyła tak zawsze coś zdrętwieje.

U mnie śnieg leży i wszędzie biało (Olsztyn) nie wiem czy fajnie bo już wiem ze zaraz to się breja z tego zrobi a jej nie znoszę

Szaja a co on sobie tu w jajo leci ?
Niech śpi dzisiaj na wycieraczce
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:39   #2467
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
hmmm szkoda by mi było materaca za ponad tysiaka a tak sobie pomyslałam, ze jeden ręcznik kąpielowy złożony na pół by nie zaszkodził

o 11.30 nauka jazdy o bosze
nie no, jasne. kazdy sposob jest dobry, byleby był skuteczny

o dzieki za cynk, lece na tv

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
A te wkłady poporodowe to właśnie wydawało mi się, że o to chodzi, żeby nie było kleju W sensie, że jak majtek nie pozwalają zakładać, albo jak się leży i wietrzy to wtedy wygodniej jak tego kleju nie ma Ja do szpitala kupuję te z belli, a do domu może wypróbuję z Facelle jakieś takie wkładki na nietrzymanie moczu Nie żebym coś przewidywała, na jakimś blogu przeczytałam, że są ok

ale nie odklejasz ten tasiemki i masz wtedy podkłady bez kleju, odklejasz tasiemke - masz z klejem
takie 2 w 1
bez majtek, tak całkowicie? no co ty....

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:40   #2468
bishonka
Raczkowanie

Zapomniałam

Dzisiaj zaczyna nam się 31 tydzień
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:42   #2469
Kija80
Zadomowienie

bishonka a jak warunki na drogach na północy?? pytam bo mój małżonek się akurat jutro rano wybiera do Olsztyna na szkolenie trzydniowe i się martwię czy go gdzieś po drodze nie zasypie
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:43   #2470
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Zapomniałam

Dzisiaj zaczyna nam się 31 tydzień
, u mnie 32.
Stary 2012-12-06, 11:53   #2471
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

ale nie odklejasz ten tasiemki i masz wtedy podkłady bez kleju, odklejasz tasiemke - masz z klejem
takie 2 w 1
bez majtek, tak całkowicie? no co ty....
Ja tam nie wiem, ale jak mi piszą o wietrzeniu (swoją drogą to fascynuje mnie określenie wietrzenie krocza ) to mi się widzi, że bez majtek, ale na leżąco, nie, że łazić bez po szpitalu. Jak tak podczytuję na wątkach gdzie laski już rodziły to piszą, że wygodniej się po prostu z tym leży. Serio nie wiem, ale w takim razie jaki jest powód, że to tego kleju tam nie ma?
Stary 2012-12-06, 11:58   #2472
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cześć dziewczyny!
U mnie dzisiaj 30 tydzień się zaczyna
No i Mikołajki - ahh a mój synuś Mikołajek
Znów dzisiaj kiepsko spałam, położyłam prezent od św. Mikołaja dla mojego mężulka i wyobraźcie sobie, że wstał i go kopnął i poszedł się szykować do pracy Jak wrócił do sypialni mówię mu hola hola co Ty kopiesz i on zapalił światło i tak się ucieszył jak dziecko
A tam nic szczególnego jego ulubione piwko Guinessek i bokserki
Aż mnie do kina dzisiaj zabiera na zmierzch

Miłego mikołajkowego dnia!
Stary 2012-12-06, 12:01   #2473
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie wiem, ale jak mi piszą o wietrzeniu (swoją drogą to fascynuje mnie określenie wietrzenie krocza ) to mi się widzi, że bez majtek, ale na leżąco, nie, że łazić bez po szpitalu. Jak tak podczytuję na wątkach gdzie laski już rodziły to piszą, że wygodniej się po prostu z tym leży. Serio nie wiem, ale w takim razie jaki jest powód, że to tego kleju tam nie ma?
jesli chodzi o wietrzenie to tak, bez majtek. a podkład kładziesz sobie wtedy pod bozenke płasko na podkładzie tym łóżkowym i sie wietrzysz - bynajmniej ja tak to widze
nawet majtki mozna sobie tylko sciagnoac np ponizej kolan zeby wrazie czego, maluch zapłacze czy nagłe siusiu to mozna sobie je szybko podiagnac i jestes gotowa na wstanie z łóżka.

ale moze ja zle rozumuje

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:02   #2474
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37995804]A to położna walnięta jakaś, bo jest doskonały sposób, niebolesny! na zastoje i to mi własnie w szpitalu położne powiedziały - przed każdym karmieniem idziesz pod prysznic gorący na piersi, by ciepło otworzyło kanaliki i nadmiar mleka spłynął, potem karmisz, a aby nie robił się nawał - zamrożona pielucha na piersi, ile chcesz 10 minut czy godzinę, ma ulgę przynieść. Pomaga prędko, i nie boli.

a

Ja bym mu może i wybaczyła wyzwiska, ale tego, że usłyszałam stek wylgaryzmów łącznie z cudownym na koniec "wypier....laj" - wykrzyczanym przy Agatce - nigdy. Dziecko w szoku, myła w łazience zęby, wzięłam pod pachę bo nie bardzo wiedziałam, co zrobić. Ryczałam jak durna, mała wystraszona bo tego nie ogarniała, tłumaczyłam że mam katar i dlatego łezki lecą. A wiecie, o co zostałam potraktowana jak szmata? O to, że wczoraj wwłosy farbowałam i na drzwiach znalazł kropeczkę z farby - grubości 1mm na 3mm. Nie chcę go widzieć na oczy, wracałam z przedszkola i się minęliśmy, obcy człowiek. Ja nie pozwolę by dzieci wychowywały się w takiej atmosferze. Że nie wspomnę już, że to regularna przemoc domowa.

------------------------------------------
W związku z tym szukam chętnej do porodu która idzie ze mną? nie chcę sama.

A tu fajny plan porodu znalazłam do wypełnienia:

http://www.szpitalzelazna.pl/userfil...planporodu.pdf[/QUOTE]

Az mnie zmurowalo.... Na pewno piszesz o tym samym czlowieku???? Co mu odwala :/

Jak cos moge isc z Toba beda jaja jedna rodzi druga na wylocie hah

Trzymaj sie babo dzielna
Stary 2012-12-06, 12:07   #2475
zoffka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny,

wpadłam się przywitać Nadal leżę i na lekach co 2 godziny (w ubiegłym tygodniu nawet co 1,5 godziny, bo skurcze mnie brały). Trochę się martwię, bo brzuch mam niżej niż miałam (a to dopiero 33 tydzień skończony), dzięki czemu do wc chodzę co 20 minut ;-) Torbę już spakowałam, ale chciałabym dotrwać do stycznia.

Ciekawe czy któraś z nas urodzi w Święta albo Nowy Rok ;-)
zoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:11   #2476
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o wietrzenie to tak, bez majtek. a podkład kładziesz sobie wtedy pod bozenke płasko na podkładzie tym łóżkowym i sie wietrzysz - bynajmniej ja tak to widze
nawet majtki mozna sobie tylko sciagnoac np ponizej kolan zeby wrazie czego, maluch zapłacze czy nagłe siusiu to mozna sobie je szybko podiagnac i jestes gotowa na wstanie z łóżka.

ale moze ja zle rozumuje
To ja nie wpadłam na to, żeby do kolan opuścić Ale właśnie o wietrzenie mi chodzi
Stary 2012-12-06, 12:11   #2477
ewadylewska
Zadomowienie

dziewczyny, a kupujecie rożek?? usztywniany kokosem, czy nieusztywniany??
Stary 2012-12-06, 12:11   #2478
bokeh
Zakorzenienie

M Kurcze czekam na kuriera o 8 wzial paczke w katowicach no to ile moze jezdzic..... A chcialam wyjsc bo potem tak po ciemku nie lubie wracac... Jak mieszkalam u rodzicow to byl portier albo znajomi sasiedzi a tak teraz to dupa nikogo tu nie znam portiera nie ma i musze czekac...
Stary 2012-12-06, 12:17   #2479
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
To bedzie Twoja pierwsza jazda??
nie kochana, prawko dwa lata temu robiłam, a teraz razem z Pstryczkiem nałogowo nabijamy sie z kurasantów z Nauki jazdy na TVN TURBO
Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
ja mam nieusztywaniany, podobno lepiej sie w nim dzidziusia czuje. Kupiłam głównie po to, zeby w czasie odwiedzin stosowac- wiadomo, ze nie same doswiadczone dzieciowo osoby przyjdą mojego syniola oglądac to bałabym sie bez rozka dac na rece. A takim nieusztywnianym nawet w wózku możesz przykryc albo rozłozyc i na nim malucha połozyc
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:18   #2480
e_vel
Wtajemniczenie

HEj
ja po wizycie Majusia nadal jest dziewczynką, ja nic przez 3 tygodnie nie przytyłam, ba! schudłam 0,5 kg, za to Maja waży 2800 i ma długie nóżki (stwierdzone, że po mamusi). Wymaz do badania oddany. Lekarz chyba nie przewiduje mojego porodu przed świętami bo mi kazał przyjść 27-28.12

Wczoraj przyszedł św. Mikołaj, Karinka najpierw się cieszyła tak, że aż buzię otwierała i podskakiwała ale jak go zobaczyła to się speszyła i po tym jak dała mu cześć to się tak we mnie wtuliła, że nawet na prezenty nie chciała patrzeć Ale jak sobie Mikołaj rozdał prezenty i poszedłto powolutku zaczęła się cieszyć . Do 22 bawiła się ciastoliną, więc prezent się udał (dziś też od rana). Jak leżała w łóżku to stwierdziła: Mamusiu, ten Mikołajek nie wiedział, że trzeba ściągnąć buciki, on miał brudne buty, nie ściągnął... On nie wiedział, że trzeba ściągnąć? Zbulwersowane biedne dziecko, że Mikołaj wszedł do pokoju w nówkach gumofilcach Ehhh...
Mikołaj i dla mnie miał prezent - do tych pędzli dokupił mi tusz i słodycze
Małż z prezentu też zadowolony

Kupiłam sobie dziś świąteczny obrus w Biedronce za 19,99 taki czerwony z reniferami
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:20   #2481
sylwietta1988
Zakorzenienie

byla u mnie teraz znajoma po kosmetyki z Avonu i opowiadała o naszej wspolnej kolezance- jej synek ma 5 mies i wazy 9,4 kg
Stary 2012-12-06, 12:21   #2482
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam i taki nieusztywniany i usztywniany ale nie kokosem, tylko gąbką. Ja stosowałam tylko dla gości rożek i do karmienia więc wolałam ten usztywniany. Przykrywałam kocykiem lub kołderką. Dobrze, że miałam 2 bo jak Mała ulewała to miałam 2 na zmianę.
Stary 2012-12-06, 12:22   #2483
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
ja mam nieusztywaniany, podobno lepiej sie w nim dzidziusia czuje. Kupiłam głównie po to, zeby w czasie odwiedzin stosowac- wiadomo, ze nie same doswiadczone dzieciowo osoby przyjdą mojego syniola oglądac to bałabym sie bez rozka dac na rece. A takim nieusztywnianym nawet w wózku możesz przykryc albo rozłozyc i na nim malucha połozyc
no właśnie już sama nie wiem, z drugiej strony z takiego usztywnianego można wyjąć usztywnienie...
Stary 2012-12-06, 12:22   #2484
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
HEj
ja po wizycie Majusia nadal jest dziewczynką, ja nic przez 3 tygodnie nie przytyłam, ba! schudłam 0,5 kg, za to Maja waży 2800 i ma długie nóżki (stwierdzone, że po mamusi). Wymaz do badania oddany. Lekarz chyba nie przewiduje mojego porodu przed świętami bo mi kazał przyjść 27-28.12
super wiadomosci jak to zrobiłas ze waga sie w miejscu zatrzymała? sekret zdradz bo ja za tydzien ide i az sie boje wczoraj wieczorem przed pólnocą wciągnełam opakowanie sledzi i dwie bułki
Stary 2012-12-06, 12:22   #2485
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
tak sobie pomyslałam- może by tak męzowi zafundowac wieczorem mikołajowo lodzika? bo dawno sie nie zajmowałam biedakiem
buhahahh wspanialy prezent

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37995804].
Ja bym mu może i wybaczyła wyzwiska, ale tego, że usłyszałam stek wylgaryzmów łącznie z cudownym na koniec "wypier....laj" - wykrzyczanym przy Agatce - nigdy. Dziecko w szoku, myła w łazience zęby, wzięłam pod pachę bo nie bardzo wiedziałam, co zrobić. Ryczałam jak durna, mała wystraszona bo tego nie ogarniała, tłumaczyłam że mam katar i dlatego łezki lecą. A wiecie, o co zostałam potraktowana jak szmata? O to, że wczoraj wwłosy farbowałam i na drzwiach znalazł kropeczkę z farby - grubości 1mm na 3mm. Nie chcę go widzieć na oczy, wracałam z przedszkola i się minęliśmy, obcy człowiek. Ja nie pozwolę by dzieci wychowywały się w takiej atmosferze. Że nie wspomnę już, że to regularna przemoc domowa.
[/QUOTE]

no to przegial pale na calej lini nic dziwnego ze jestes taka cieta na niego - nie daj sie, zreszta kto jak kto ale Ty to twarda kobitka jestes

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
U mnie dzisiaj 30 tydzień się zaczyna
No i Mikołajki - ahh a mój synuś Mikołajek
Znów dzisiaj kiepsko spałam, położyłam prezent od św. Mikołaja dla mojego mężulka i wyobraźcie sobie, że wstał i go kopnął i poszedł się szykować do pracy Jak wrócił do sypialni mówię mu hola hola co Ty kopiesz i on zapalił światło i tak się ucieszył jak dziecko
A tam nic szczególnego jego ulubione piwko Guinessek i bokserki
Aż mnie do kina dzisiaj zabiera na zmierzch

Miłego mikołajkowego dnia!
i moj Mikolajek

Cytat:

ja mam nieusztywniany

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:26   #2486
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
HEj

Wczoraj przyszedł św. Mikołaj, Karinka najpierw się cieszyła tak, że aż buzię otwierała i podskakiwała ale jak go zobaczyła to się speszyła i po tym jak dała mu cześć to się tak we mnie wtuliła, że nawet na prezenty nie chciała patrzeć Ale jak sobie Mikołaj rozdał prezenty i poszedłto powolutku zaczęła się cieszyć . Do 22 bawiła się ciastoliną, więc prezent się udał (dziś też od rana). Jak leżała w łóżku to stwierdziła: Mamusiu, ten Mikołajek nie wiedział, że trzeba ściągnąć buciki, on miał brudne buty, nie ściągnął... On nie wiedział, że trzeba ściągnąć? Zbulwersowane biedne dziecko, że Mikołaj wszedł do pokoju w nówkach gumofilcach Ehhh...
Mikołaj i dla mnie miał prezent - do tych pędzli dokupił mi tusz i słodycze
Małż z prezentu też zadowolony

Kupiłam sobie dziś świąteczny obrus w Biedronce za 19,99 taki czerwony z reniferami

U mnie moj tata zawsze byl mikolajem i zawsze sie go balam bo nie poznawalam

A jaki ten obrus bo ja tez chce jakis swiateczny ale wszystkie takie drogie :/
Stary 2012-12-06, 12:27   #2487
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
No, już widzę jak by mnie zmusli do łążenia bez majtek

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Szaja help...
Już już.
Dla bliźniaczek:

http://allegro.pl/alex-piankowe-☠☠☠☠☠☠..817241019.html rózne wersje są, do 30zł spokojnie kupisz.

A może laleczki Evi? fajne są:

http://allegro.pl/mzk-evi-z-pieskiem...790487919.html
tu od tego sprzedawcy dużo:
http://allegro.pl/listing/user.php?s...i&us_id=446359

A sprzedawcę polecam, zamawiałam kilka razy, on w ogóle sklep ma wpisz w google mazakzabawki - naprawdę fajne ceny

Dla chłopców 5/6 lat: http://www.smyk.com/adamigo-sokole-o...y-dla-dzieci-p fajna gra dużo zabawy przy odnajdywaniu obrazków.

http://www.smyk.com/alexander-nawlek...y-dla-dzieci-p to fajne, na czas i zręcznościowe

http://www.smyk.com/skaczace-czapecz...y-dla-dzieci-p

A dla 2,5 latka pewnie, jak najbardziej mały majsterkowicz

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Az mnie zmurowalo.... Na pewno piszesz o tym samym czlowieku???? Co mu odwala :/

Jak cos moge isc z Toba beda jaja jedna rodzi druga na wylocie hah

Trzymaj sie babo dzielna
Tak, o tym samym człowieku. Magda, ja od dawna widzę, że on całkowicie inaczej się zachowuje w stosunku do innych (grzeczny, wesoły, ZAWSZE pomocny) niż do mnie. Ja jestem jedyną osobą, która go musi PROSIĆ o pomoc, wiesz? I zawsze niemalże foch jest. Zmienił się, bardzo się zmienił po ślubie. A dzisiejszy występ to już dla mnie dno dna, niestety.

Cytat:
Napisane przez zoffka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

wpadłam się przywitać Nadal leżę i na lekach co 2 godziny (w ubiegłym tygodniu nawet co 1,5 godziny, bo skurcze mnie brały). Trochę się martwię, bo brzuch mam niżej niż miałam (a to dopiero 33 tydzień skończony), dzięki czemu do wc chodzę co 20 minut ;-) Torbę już spakowałam, ale chciałabym dotrwać do stycznia.

Ciekawe czy któraś z nas urodzi w Święta albo Nowy Rok ;-)
Leż grzecznie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:28   #2488
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
super wiadomosci jak to zrobiłas ze waga sie w miejscu zatrzymała? sekret zdradz bo ja za tydzien ide i az sie boje wczoraj wieczorem przed pólnocą wciągnełam opakowanie sledzi i dwie bułki
a bo ja najbardziej przybierałam na wadze do połowy 7 miesiąca. A teraz stop. I tak mam jakies 14-15 na plusie Przy Karince też przez ostatnie 2,5 miesiąca ja nie tyłam, tylko dziecko przybierało...
Stary 2012-12-06, 12:29   #2489
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, ja sobie mogę być twarda, ale tu o małą chodzi - JAK ja jej mam takie zachowanie wytłumaczyć, no jak? mnie się w głowie nie mieści w ogóle, jak można takim mięsem przy dziecku rzucać i to do mamy dziecka. Nie ogarniam, zwyczajnie. A następnym razem - co? uderzy mnie?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:30   #2490
sylwietta1988
Zakorzenienie

Nalesników mi sie zachciało
to ide robic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości