Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 2012 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-06, 12:39   #1441
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Anesh , wszystkiego, co najpiękniejsze
mam pytanie - sorry, jeśli temat był juz poruszany - co kupujecie swoim TŻ na gwiazdkę?
dziękuje za zyczenia

no własnie

Jeszcze tylko iwa44 i wysyłam - nikt wiecej sie nie zgłasza:P
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:41   #1442
kaczuszka69
potworkowa

Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
dziękuje za zyczenia

no własnie

Jeszcze tylko iwa44 i wysyłam - nikt wiecej sie nie zgłasza:P
ja pytałam wczoraj czy mogę, ale przez całość zostałam olana, więc stwierdziłam, że łaski nie potrzebuję

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:48   #1443
Iwa844
Zakorzenienie

anesh_ dane masz na pw

dziewczyny, wysłałam swoją paszczę na maila. Jedno najaktualniejsze bez makijażu, wrażliwe niech zamkną oczy
Stary 2012-12-06, 12:53   #1444
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Najpierw się przywitam i napiszę co u nas bo nadrabiam od wczoraj i jestem na godzinie 16 z wcozraj i jakoś mi nie po dordze, poprost tyle się teraz spraw nakłąda w ziwazku z kawiarnią że poprostu sama nie wiem gdzie rece wlozyc nawet z telefonu nie mam jak poczytac ale obiecuje teraz zabrac sie za nadrabianie poki mam chwilke i Jaśko spi.

My wczoraj po szczepieniu wszystko ok. Jasiu wazy 6650 g i ma 64 cm wg miary pielegniarek nie mial goraczki troszke marudny jest i zielona kupa.

Zabralismy sie za oduczanie (wkoncu!) Zuzi od smoka i wybralismt droga bardzoi pedagogiczna metode otooz w zamian za wielka kolejke na takim stole Zuzia musiala oddac smoki narazie idzie dobrze, upomina sie ale wtedy mowimy ze oddamy kolejke wtedy jednak smokow jej sie odechciewa zobaczymy jak dlugo bedzie pytala o smoka.

Dzisiaj mialam spotkanie i juz robimy z kolega projekt baru, zamawiam kubki, sprzety, i sie powoli gubie w tym wszystkim doba jest za krotka, zrobilam pierniki i leza nie ma kiedy udekorowac, nie wspomne ze ostatnio wogole nie siedze, wrecz klade sie dopiero w lozku okolo polnocy po zatym bylam na konsulatcji u protetyka no i w sobote mam zabieh podnoszenia przetoki z oby dwoch stron... pelno szwow tydzien dieta papkowa nosz cudownie sie zapowiada. dobra to chyba tyle ide nadrabiac moze sie cos uda
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:54   #1445
Iwoncia81
Zakorzenienie

Na fb pożyczyłam to tu też a co
Anesh sto lat w zdrowiu i miłości, niech spełniają sie marzenia i te małe i te duże
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:02   #1446
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

wkońcu udało mi sie Was nadrobić kochane
ale nie będe cytować , bo już nie mam siły
w skrócie co u nas.. załatwiliśmy oficjalnie chrzciny naszej Igi - 26 grudnia
wczoraj kurier przywiózł karuzelke małej o taką
http://allegro.pl/fisher-price-karuz...801733361.html
jest świetna !!

dużo zdrówka dla naszych dzieciaczków bo widziałam że sie rozchorowały niektóre

jestem za dostępem do klubu Filusi, Anusi i Choco

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:10   #1447
maggie123
Zakorzenienie

Anesh 100 lat w zdrowiu , szczęściu i miłości!!

Dziewczyny, Zuzia, Jagódka słodko wyglądają.
zaraz wrzucę efekt naszych dzisiejszych zabaw aparatem

mimo -7 na dworze byłyśmy na godzinnym spacerku. Córi cieplutka jak węgielek była po powrocie do domu. Zresztą nie mogło być jej zimno w tym cudo kombinezoniku, który w ciuchu wyszperałam

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-12-13 o 09:10
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-06, 13:11   #1448
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
ja pytałam wczoraj czy mogę, ale przez całość zostałam olana, więc stwierdziłam, że łaski nie potrzebuję

faktycznie nic nie widziałam

dziewczynki dalej wypowiadajcie sie nt dostepu do maila kaczuszki, bo chce wysłac dzis te prezentacje
Stary 2012-12-06, 13:13   #1449
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Moja Mikołajka
boska i jaką ma śliczną sukieneczkę. Nam się nie udało kupic żadnej mikołajkowej, same od 74 wszędzie były

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:15   #1450
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Na fb pożyczyłam to tu też a co
Anesh sto lat w zdrowiu i miłości, niech spełniają sie marzenia i te małe i te duże

dziekuję

co pozyczyłas?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

mimo -7 na dworze byłyśmy na godzinnym spacerku. Córi cieplutka jak węgielek była po powrocie do domu. Zresztą nie mogło być jej zimno w tym cudo kombinezoniku, który w ciuchu wyszperałam

Sliczna zuzia i kombinezonik dziekuje za zyczenia.
Stary 2012-12-06, 13:16   #1451
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
śliczna i super ubranko

Anesh STO LAT

A to minka miesiąca Miał wlasnie kupe w pampersiku i robil taki minki i mówil "ABUUU"
ojoj jaki słodziutki Mojej taką minkę robi zazwyczaj gdy nie udaje się jej zrobic kupki bo jak zrobi to przeszczęśliwa jest hehe

Jagódka
Stary 2012-12-06, 13:20   #1452
maggie123
Zakorzenienie

welonem można sie fajnie pobawić

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-12-13 o 09:11
Stary 2012-12-06, 13:20   #1453
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

kaczuszka , wybacz nie jest sie nie raz w stanie przeczytac wszystkich postów
jestem za dostępem dla Ciebie maila

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:21   #1454
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość

Zabralismy sie za oduczanie (wkoncu!) Zuzi od smoka i wybralismt droga bardzoi pedagogiczna metode otooz w zamian za wielka kolejke na takim stole Zuzia musiala oddac smoki narazie idzie dobrze, upomina sie ale wtedy mowimy ze oddamy kolejke wtedy jednak smokow jej sie odechciewa zobaczymy jak dlugo bedzie pytala o smoka.
Moi rodzice zastosowali wobec mnie podobną metodę tyle że musiałam wymienić smoczki na gwiazdkowe prezenty. Przyszedł Mikołaj z wielkim worem i cóż nie miałam wyjścia. Z kimś spoza rodziny trudniej negocjować, poza tym wobec Mikołaja czuje się ten respekt Fajne rozwiązanie bo od rodziców mogłabym próbować wyłudzić a tak Mikołaj zabrał i kropka.

Maggie ale perełka znalazłaś w lumpku! Czapa też świetna. Fajne ujęcia z welonem

Edytowane przez Agnes!84!!
Czas edycji: 2012-12-06 o 13:25
Agnes!84!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:23   #1455
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna! I kombinezon też Też uwielbiam ciucholandy Alicja śmiga równiez w wyszperanym kombinezoniku.
Najlepiej co wymyśliła moja teściowa - uparła się że jej kupi nowy kombinezon. No ok, myślę, kupuj, Twoje pieniądze. No to się pyta czy może być niebieski. No czemu nie, myślę... No i kupiła... taki wielki że w czerwcu może bym Ali założyła (a na następna zimę będzie za mały) i z napisem "boys" na samym przodzie No ale to nie ja wywaliłam pieniądze. Tylko teraz się cały czas dopytuje czy już nosi i czy dobry. No i co ja mam powiedzieć? Jak pojedziemy gdzieś do nich, to trzeba będzie dziecku założyć
Stary 2012-12-06, 13:24   #1456
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Agnus na pewno się będzie podobał prezent
Ja na początku chciałam fotoksiążkę, ale nie mam teraz na to czasu.
A do kalendarza wystarczy 12 zdjęć plus 1 na okładkę

I laski dzięki za pomysł olejowania włosów. Normalnie jestem zachwycona. Tzn. wypadać wypadają teraz, ale chodzi mi o kolor - farbuję na ciemny brąz i tak jak kolor szybko się wypłukiwał tak teraz gdyby nie siwizna i odrost nie musiałabym tego robić.A najlepsze jest to, ze zaczełam od olejku do ciała dla ciężarnych z Babydream
A dzisiaj kupiłam z bambusa i trawy cytrynowej.
ja tez zaczelam olejowacbabyderam w wlosy o niebo lepsze

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
dziękujemy i również życzymy wszystkiego naj, naj, najlepszego

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

no właśnie boimy się czy nie za kwaśne będzie, bo jaokś na same kwachy trafiamy

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

naj, naj, najlepszego dla Polci

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

sliczniusia

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

no włąśnie o to samo miałam zapytac

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

jednak śpi dziecko dalej postękała,a nim przyszłam to zasnęła

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

ja dałam taki mus ze słoiczka

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

ale z niej już duża dziewuszka ile waży?

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

ja też

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

padłam ja nie wiele od nich starsza jestem, a zaraz po wstaniu bach do łazienki,ubieranie, uczesanie i make-up - co prawda nie taki może skrupulatnie wykonany jak wcześniej ,ale poprawny

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

ojoj współczuję kochana i 3mam kciuki by lekarze coś poradzili

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

nie boisz się ze zmarznie?bo u nas kościół nie ogrzewany także chyba bez kombinezonu się nei obejdzie:/
a będziecie trzymali Zuźkę na rękach czy w wózku??

bo moja narobi szumu na cały kościół także racze tyle co do momentu "chrzczenia" ją z wózka wyciągne. Tak mam nadzieje, że bedzie spa;ła...

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

aha, no to podobnie jak my

a czapa może byc biało-różowa??
czy musi byc biała?
szczerze mówiąc nie wiem.w poniedzialek szvzepienie to sie dowiem

anesh 100 lat kochanazdrowka,szcz escia,pomyslnosci

sliczne dzieciaczki wszystkie nasze

u nas mikolaj juz wczoraj byl-sąsiadka zrobila prezent Młodemu.wziela wczesniej odemnie jego buty(kalosze),powkladala do nich prezenty i wieczorem zastukala do drzwi.On otworzyl i go zamurowalo.dostal slodycze i autko.zadowolony byl strasznie,az usnął z tym samochodem w reku.a dzis wieczorem przyjdzie mikolaj od rodziców jeszcze....ehh tez bym chciala byc jeszcze dzieckiem
wieczorem idziemy nad rzeke,bo mikolaje beda statkiem plywac

maoja Pola wlasnie kupke robi-4 dzisiaj

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:27   #1457
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość

Podziwiam Cie, ja bym chyba nie dała rady zostawić małego samego w mieszkaniu
dla mnie to straszne było ale szkoda mi się naszej suni zrobiło, bo piszczała pod drzwiami gdybyśmy mieszkali na parterze to jeszcze bym ją samą pod budynek pusciła i koczowała w oknie ale to 3 piętro, a po 2 to york to trochę strach, bo mogłaby mi uciec czy coś

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Hejka!

Ja na chwile wskoczyłam pokazać nowe zdjęcia Aleńki
Na pierwszym i trzecim prezenty na mikołajki - mata od rodziców oraz czapeczka z szaliczkiem od babci
Życzę Wam udanych mikołajków

Ja znikam trochę popracować póki Alunia śpi.
ślicznotka a jak super wygląda w prezencie od babci! nic tylko schrupac

Jagódka
Stary 2012-12-06, 13:28   #1458
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Śliczna! I kombinezon też Też uwielbiam ciucholandy Alicja śmiga równiez w wyszperanym kombinezoniku.
Najlepiej co wymyśliła moja teściowa - uparła się że jej kupi nowy kombinezon. No ok, myślę, kupuj, Twoje pieniądze. No to się pyta czy może być niebieski. No czemu nie, myślę... No i kupiła... taki wielki że w czerwcu może bym Ali założyła (a na następna zimę będzie za mały) i z napisem "boys" na samym przodzie No ale to nie ja wywaliłam pieniądze. Tylko teraz się cały czas dopytuje czy już nosi i czy dobry. No i co ja mam powiedzieć? Jak pojedziemy gdzieś do nich, to trzeba będzie dziecku założyć
genialna teściowa!

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
u nas mikolaj juz wczoraj byl-sąsiadka zrobila prezent Młodemu.wziela wczesniej odemnie jego buty(kalosze),powkladala do nich prezenty i wieczorem zastukala do drzwi.On otworzyl i go zamurowalo.dostal slodycze i autko.zadowolony byl strasznie,az usnął z tym samochodem w reku.a dzis wieczorem przyjdzie mikolaj od rodziców jeszcze....ehh tez bym chciala byc jeszcze dzieckiem

jaki świetny pomysł (podobnie jak oddawanie smoka Mikołajowi).
jak to rodzice muszą kombinować z tymi mikołajami...

Zapraszam
Stary 2012-12-06, 13:31   #1459
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Bunia śpi mi na rękach. W łóżku cały czas się budziła, także w końcu się nad nią zlitowałam.

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Aleńka śliczna komplecik cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!! podpytaj abcie gdzie kupiła
Sklepik raczej noname. Dystrybutor Jamiks, ale nie znalazłam jej w internecie niestety.

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Aleńka jaka zdziwiona
Mata zrobiła pozytywne wrażenie, za to projektor... co go włącze to zaczyna płakać

Cytat:
Sliczna Mamy takie same body jak na dwóch ostatnich zdj. - do tego taka popielata sukienka z myszka miki jest?
A nie, my mamy w komplecie śpioszki z kubusiem puchatkiem

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Minka Ali z pierwszego zdjęcia nieziemska Prześliczną ma czapeczkę,
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
wpadam i zabieram się za nadrabianie...
ale wcześniej prośba:
Dziewczyny wypowiedzcie się proszę w sprawie dostępu do klubu mojego, Anusi i Choco, bo pytamy po kilka razy i chyba w natłoku postów te nasze są przeoczane...
jeśli za mało się udzielam to trudno, ale wolałabym mieć jasną sytuację

Mikołajkowe buziaki ode mnie i Basi dla wszystkich mamuś i dzieciaczków wątkowych!
Ja jestem za

Cytat:
Za olaną kaczuszką też jestem.
Kaczuszko Ty to nie możesz się na awatarka zdecydować co?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-06, 13:35   #1460
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Bartoszek wstał, wiec szykujemy sie zaraz na dworek. Pewnie babcia teściowa zaraz zawita z prezentem mikołajkowym i zacznie temat spaceru, że zimno przejmujące i w domu siedziec Wiec musimy uciekać
hehe ja już po nawiedzeniu babci-teściowejtaraban iła się taki kawał, by przywieść małej prezent na Mikołaja- rajstopki na 80cmno ale liczy się pamięćtrochę głupio się jej zrobiło jak zapytała się co moja mama dała(50zł dla Jagody, 50dla mnie i 50 dla męzula) to skomentowała, że my już dzieci nie jesteśmy, a małej po co pieniądze padłamchwile po tym pojechała do domu... głupio mi troche ale sama zapytała to co miałam skłamac

wykorzystałam jązatem na spacer do tesco i ja kupiłam sobie spodnie f&f bez rewelacji ale lepsze to niż nic ciągle łudzę się, że nie długo wejdę w swoje zprzed ciązy i szkoda mi na tymczasowe kase wydawac

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
śliczna Jagódka
dziękujemy

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
ale wcześniej prośba:
Dziewczyny wypowiedzcie się proszę w sprawie dostępu do klubu mojego, Anusi i Choco, bo pytamy po kilka razy i chyba w natłoku postów te nasze są przeoczane...

Mikołajkowe buziaki ode mnie i Basi dla wszystkich mamuś i dzieciaczków wątkowych!
kochane ja nie wiem któr o tym decyduje, jakby odemnie to zależało to Was przyjmuje

Jagódka
Stary 2012-12-06, 13:35   #1461
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez afternoon;37998295[COLOR=Silver
]

[/COLOR]mam pytanie - sorry, jeśli temat był juz poruszany - co kupujecie swoim TŻ na gwiazdkę?
ja perfume bo sobie ostatnio pobił a miał bruno bannani
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:38   #1462
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Ale pędzicie Dziewczynki, nie mogę Was dogonić
My od wczoraj wieczorem gościmy się z Filipkiem u dziadków - moich rodziców. Śnieżyca tutaj straszna i mróz. Młody ładnie przespał noc, ale od 8 godziny szaleje i nie zamierza usnąć. Jak nie ma spaceru (pogoda), to moje dziecko potrafi w ogóle nie spac w dzieńmasakra, jak jestem sama w domu to ciężko cocklwiek zrobić

Anesh , wszystkiego, co najpiękniejsze

Wszystkie nasze dzieciaczki prześliczne

Lilkaspokojnie na ile jest to możliwe, tę diagnozę trzeba zweryfikować, poza tym dziwi mnie brak subtelności tej lekarki i niepotrzebny jej radykalizm

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

mam pytanie - sorry, jeśli temat był juz poruszany - co kupujecie swoim TŻ na gwiazdkę?
ja mojemu zestaw kosmetyków co zawsze uzywa po goleniu, bo mu się konczy u nas zawsze praktyczne prezenty z braku kasy

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
kochana ja nie odpisuje na te pytanka odnosnie klubu,bo nie wiem co mam odpisac orpócz tego, że to nie ja decyduje

Jagódka
Stary 2012-12-06, 13:38   #1463
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
genialna teściowa!

jaki świetny pomysł (podobnie jak oddawanie smoka Mikołajowi).
jak to rodzice muszą kombinować z tymi mikołajami...
Ja to w tamtym roku kombinowałam na dwa fronty. Mam dwie małe siostrzenice - 8 i 5 lat. I tej starszej wytłumaczono, że Mikołaj przynosi prezenty, ale to rodzice kupują i dają je Mikołajowi żeby przyniósł (jej rodzice mieli kłopoty z kasą wtedy i jakoś trzeba było dziecku wytłumaczyć że nie dostanie akurat tego wymarzonego prezentu). A młodsza wierzy bezapelacyjnie w Mikołaja. No i jak pojechałam w okolicach 10 grudnia z prezentami to starszej mówiłam, że nie zdążyłam się z Mikołajem zobaczyć bo dużo pracowałam i przywiozłam prezent sama. A młodszej że Mikołaj wracając do Laponii zauważył że został mu w worku jeszcze jeden prezent dla niej a że renifery były już zmęczone to nie chciał wracać i dlatego wstąpił do mnie i zostawił, żebym go jej przekazała

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2012-12-06 o 13:40
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:44   #1464
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję

co pozyczyłas?
Hehe, pożyczyłam Ci na fb
W sensie że złożyłam Ci życzenia na fb
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:47   #1465
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość

Jaka miła sąsiadka

Eh a moja dalej kupy nie zrobiła... czwarty dzień

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Ja to w tamtym roku kombinowałam na dwa fronty. Mam dwie małe siostrzenice - 8 i 5 lat. I tej starszej wytłumaczono, że Mikołaj przynosi prezenty, ale to rodzice kupują i dają je Mikołajowi żeby przyniósł (jej rodzice mieli kłopoty z kasą wtedy i jakoś trzeba było dziecku wytłumaczyć że nie dostanie akurat tego wymarzonego prezentu). A młodsza wierzy bezapelacyjnie w Mikołaja. No i jak pojechałam w okolicach 10 grudnia z prezentami to starszej mówiłam, że nie zdążyłam się z Mikołajem zobaczyć bo dużo pracowałam i przywiozłam prezent sama. A młodszej że Mikołaj wracając do Laponii zauważył że został mu w worku jeszcze jeden prezent dla niej a że renifery były już zmęczone to nie chciał wracać i dlatego wstąpił do mnie i zostawił, żebym go jej przekazała
Hahaha niezłe bajki
Stary 2012-12-06, 13:55   #1466
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Kaczuszko Ty to nie możesz się na awatarka zdecydować co?
nie mogę właśnie cały czas to nie to tamtą świąteczną kaczuszkę w oknie mam na tapecie lapka, a w avku mi jakoś nie pasowała.

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:55   #1467
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
wkońcu udało mi sie Was nadrobić kochane
ale nie będe cytować , bo już nie mam siły
w skrócie co u nas.. załatwiliśmy oficjalnie chrzciny naszej Igi - 26 grudnia
wczoraj kurier przywiózł karuzelke małej o taką
http://allegro.pl/fisher-price-karuz...801733361.html
jest świetna !!

dużo zdrówka dla naszych dzieciaczków bo widziałam że sie rozchorowały niektóre

jestem za dostępem do klubu Filusi, Anusi i Choco
no to chrzcimy dzieciaczki w ten sam dzien

Jagódka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-06, 14:04   #1468
Dearlie
Zakorzenienie

Dzień dobry.

U nas dzisiaj znowu kupka, więc już drugi dzień pod rząd. Jak ja bym bardzo chciała, żeby już tak zostało i w końcu unormowały nam się te kupkowe sprawy. Dzisiaj TŻ mój kochany znowu wstał o 5 i 8 i zajął się Małym, więc ja kolejny dzień pospałam do 11.

Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek dla wszystkich wątkowych maluszków!

Nasz Antek dostał już kilka dni temu projektor jako przedwczesny prezent, a dzisiaj na dodatek skromy prezencik - słonik grzechotka na rączkę zapinana. Ja od TŻ-ta dostałam kosmetyki, a ja mu sprezentowałam podkładkę pod laptopa.

No to nadrabiam.

Anusia... biedny ten Twój Gracjanek. Dużo, dużo zdrówka mu życzę. A Ty kochana nie zamartwiaj się tymi zastrzykami, bo przecież robisz je w jak najlepszej intencji, bo chcesz mu pomóc. Ja wiem, że on jeszcze tego nie rozumie, ale proszę nie zadręczaj się tym.

Cytat:

super chłopak,a jaką ma ładną bluze
Dziękujemy! Bluzę wylicytowałam kiedyś na allegro, nawet Wam ją tutaj wtedy na wątku pokazywałam.

Śliczna choinka!

Cytat:

no to super trzymam kciuki, by się udały foty i mały nie marudził
Dziękuję! Mam nadzieję, że pani fotograf ma jakiś sprawdzony sposób na usypianie tych maluszków. Przez telefon opowiadała mojemu TŻ-towi, że ostatnio na sesji jednego 6-tygodniowego dzieciaczka usypiali 4 h, obawiam się, że z Antkiem możemy pobić ten rekord.

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37993888]

mój bobas dziś kończy 3 miesiącez tej okazji wrzuce zaraz jakies foty na meila[/QUOTE]

Wszystkiego najlepszego dla Leosia!

Cytat:
oto dzisiejsza Jagódka z misiem kula została w drugim pokoju
Jaka szczęśliwa i śliczna Jagódka.

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Moja Mikołajka
Przepiękna pani Mikołajowa z Zuzki! Ja czekam na strój Mikołaja dla Antka, to będzie piękna z nich para hehe.

Cytat:

A to minka miesiąca Miał wlasnie kupe w pampersiku i robil taki minki i mówil "ABUUU"
Mój Tosiek często też robi taką podkówkę, szczególny, gdy budzi się głodny i to jest etap poprzedzający płacz. Zawsze mnie ta minka niesamowicie rozczula.
Stary 2012-12-06, 14:08   #1469
angel166
Zakorzenienie

Cytat:

sliczniusimy tez dzisiaj godzinke na spacerze bylismy+ zakupy

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
miałam podobnie ze spodenkami

Jagódka
Stary 2012-12-06, 14:22   #1470
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki! Czasem Was Podczytuję, czasem zaglądam na maila i podziwiam Wasze śliczne dzieciaczki. Ucałujcie je ode mnie na Mikołajki!
Pozdrawiam każdą Mamę z osobna
Adunia trzymam kciuki za Was! Dbaj o siebie!

Cytat:
ale wcześniej prośba:
Cytat:
Jak dla mnie nie ma problemu

Wrzucę później zdjęcie Mai w mikołajkowej sukience

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości