O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-05, 19:39   #1231
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Dot.: O blogerkach plotkujemy, na poziomie obgadujemy! Część VII

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
http://4.bp.blogspot.com/-KRtXo36Rbq...0/DSC_0150.jpg

Szeroki płaszcz+ za szczupłe nogi- daje to dziwny kontrast, nogi wyglądają jeszcze chudziej. Mnie się nie podoba

Buty też za ciężkie.

--
www.flickr.com/photos/83843104@N05/8215439420/
Jak dla mnie ten zestaw dodaje 30 lat:P
Szarliz to sie ubiera jak gdyby nie miała lustra w domu... Nie działa ten link z flickr ;/
Stary 2012-12-05, 19:54   #1232
monicar
Zakorzenienie

"stylizacja" Fashionelki http://fashionelka.pl/czarny-plaszcz/ ja tak wychodzę z domu po bułki, a u niej to stylizacja
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 20:00   #1233
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
http://4.bp.blogspot.com/-KRtXo36Rbq...0/DSC_0150.jpg

Szeroki płaszcz+ za szczupłe nogi- daje to dziwny kontrast, nogi wyglądają jeszcze chudziej. Mnie się nie podoba

Buty też za ciężkie.

--
www.flickr.com/photos/83843104@N05/8215439420/
Jak dla mnie ten zestaw dodaje 30 lat:P
nie wiem czy widziałaś podobną opcje tylko z krótką, kloszową kiecką + ciezkie buty + gołe nogi kiedyś jej grzecznie poradziłam by ubierała lżejsze buty i bardziej obcisłe spódniczki to w mgnieniu oka napisała, że nie skorzysta z rady nawet sie pewnie nie zastanowiła nad tym, nie sporzała na siebie obiektywnie, tylko odrazu na 'nie'.. ciekawa jestem czy na rady np. mamy czy przyjaciołki reaguje tak samo
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 20:29   #1234
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
"stylizacja" Fashionelki http://fashionelka.pl/czarny-plaszcz/ ja tak wychodzę z domu po bułki, a u niej to stylizacja
Dlatego nie roumiem fenomenu jej bloga
Stary 2012-12-05, 21:15   #1235
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
http://www.zombiesamurai.pl/post/366...-sprzedaly-sie autor krytykuje ten słynny artykuł z onetu o szafiarkach, warto przeczytac
Podobny poziom. Oba złośliwe, bardzo jednostronne artykuliki. Nie ma już obiektywnych dziennikarzy? A ten koleś to musiał być nieźle wkurzony jak to pisał to bełkocze równo

Cytat:
Thx, chętnie przejrze

Cytat:
Ona nigdy nie prezentowała jakichś cudów z tego co pamiętam..

To mi przypomniało - nienawidzę ciuchów moro, szczególnie spodni! W żadnej formie, na nikim, oprócz żołnierzy Super nietwarzowy wzór dla mnie..

Ps. Fashionelka mnie rozwala! Reklamuje słodycze a 2 posty dalej jakaś akcja z ćwiczeniem i liczeniem kalorii, litości...

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2012-12-05 o 21:17
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:59   #1236
monicar
Zakorzenienie

Czasem odwiedzam bloga http://emamija.blogspot.com/. Ale kto wpadł na pomysł żeby ją zatrudnić do pisania porad psychologicznych http://www.kobietyka.pl/pl/artykuly,36.htm?tag=emamija to ja nie wiem
Stary 2012-12-05, 22:01   #1237
lux perpetua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ps. Fashionelka mnie rozwala! Reklamuje słodycze a 2 posty dalej jakaś akcja z ćwiczeniem i liczeniem kalorii, litości...
Co nie? Parę postów wcześniej zresztą też. Rozpisywała się, że jest na diecie
Inna kwestia, że to co ona poleca na redukcję jest chyba średnio dietetyczne, przynajmniej wg mnie (miód, banany, serek almette ). No ale co ja tam wiem, blogerką nie jestem

lux perpetua jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-05, 22:06   #1238
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lux perpetua Pokaż wiadomość
Co nie? Parę postów wcześniej zresztą też. Rozpisywała się, że jest na diecie
Inna kwestia, że to co ona poleca na redukcję jest chyba średnio dietetyczne, przynajmniej wg mnie (miód, banany, serek almette ). No ale co ja tam wiem, blogerką nie jestem
Mało kaloryczne na pewno nie, ale przynajmniej zdrowe. Miód zamiast cukru, banan zamiast słodyczy. Tyle, że w rozsądnych ilościach no i na całe życie. A nie jak pisze- dieta na tydzień..,Ktoś w komentarzach napisał, że widać, że schudła ostatnio. Ona przytaknęła, a jeszcze nie dawno pisała, że przytyła 5 kg. Gdzie tu logika..
Stary 2012-12-05, 22:54   #1239
AtomowaBomba
BAN stały

blogi-vs-czasopisma
AtomowaBomba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 00:26   #1240
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Szarliz to sie ubiera jak gdyby nie miała lustra w domu... Nie działa ten link z flickr ;/
http://miikax3.blogspot.com/2012/11/skyfall.html

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
No teraz już nie będę mówić- 'ubieram się na szybko i idę po gazetę' tylko 'dopracuję moją stylizację i wtedy pójdę po gazetę'

A ta torebka jakaś taka wymięta (?) Może przez pocztę podczas dostarczania czy nie wiem co.
---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie wiem czy widziałaś podobną opcje tylko z krótką, kloszową kiecką + ciezkie buty + gołe nogi kiedyś jej grzecznie poradziłam by ubierała lżejsze buty i bardziej obcisłe spódniczki to w mgnieniu oka napisała, że nie skorzysta z rady nawet sie pewnie nie zastanowiła nad tym, nie sporzała na siebie obiektywnie, tylko odrazu na 'nie'.. ciekawa jestem czy na rady np. mamy czy przyjaciołki reaguje tak samo
zależy jak dawno to było, bo hmm jak przełożyć na narząd wzroku powiedzenie 'jednym uchem wleciało, drugim wyleciało'

Ja się niestety nie zgadzam, że szczupłemu we wszystkim dobrze, owszem może nosić rzeczy pogrubiające itd, ale nie znaczy, że wszystko pasuje.
Chociaż mało kto się takimi drobiazgami przejmuje, w końcu moda to sztuka

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Cytat:
Dlatego nie roumiem fenomenu jej bloga
Ja ostatnio weszłam na pierwsze posty na tym blogu, nie mówię że każdy zaczynał od nie wiem czego, ale blogi na takim poziomie to nie przekraczają 50 wyżebranych obserwatorów

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
To mi przypomniało - nienawidzę ciuchów moro, szczególnie spodni! W żadnej formie, na nikim, oprócz żołnierzy Super nietwarzowy wzór dla mnie..

Niektóre takie militarne inspiracje mi się podobają, ale jeśli chodzi o moro jestem na nie.

A to w sumie takie typowo-stereotypowo kobiece

Kiedyś muszę zrobić filozoficzny wieczór i pomyśleć jak to się stało, że niektórzy stali się sławni
Bo czasami to trudne i ciekawe zagadki.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-12-06 o 00:45
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 09:33   #1241
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez AtomowaBomba Pokaż wiadomość
Nie czepiam się po prostu nie miałam dobrego doświadczenia z takim obuwiem jesienią a co dopiero zimą. Mówisz, że ciepłe? A to miła niespodzianka Serio nie marznie się od podłoża przy tak cienkiej podeszwie?
Mnie jest ciepło Może przy -20 by nie było, ale to się okaże już niedługo

Cytat:
Napisane przez vanilla_kate Pokaż wiadomość
Nie to miałam na myśli - Kamila w poście napisała coś w rodzaju, że "sesja jest bardzo zmysłowa i kobieca", natomiast ja tam zmysłowości nie dostrzegam
No jasne, że nie dostrzegasz To Kamila.

Cytat:
Uhuhu Załóż bloga

Cytat:
Czasem odwiedzam bloga http://emamija.blogspot.com/. Ale kto wpadł na pomysł żeby ją zatrudnić do pisania porad psychologicznych http://www.kobietyka.pl/pl/artykuly,36.htm?tag=emamija to ja nie wiem
O, uwielbiam takie pseudo-coachingowe artykuliki w internecie.

Co do tego wpisu czasopisma vs. blogi, to jest tam komentarz:
"Lubie czasem poczytać gazete, ale czesto w 15 min przejrze całą a potem jest niesmak, że nic się z tego nie wyniosło"
No jak ktoś kupi Party czy inny Super Ekspres, to nie dziwię się, że w 15 min przejrzy i nic nie wyniesie

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-06, 11:33   #1242
Gymnich
BAN stały

Czytam czasem blog Emmamija - ameryki nie odkrywa, jakoś nic specjalnie górnolotnego ale mile się czyta, normalna dziewczyna o to w tym wszystkich chyba chodzi Takie mydło i powidło - trochę ciuchów, książek, kosmetyków a i nawet żelazko się znalazło (oczywiście w ramach reklamy).

Wczoraj z ciekawości przeglądnęłam caaały (taaak) blog Fashionelki. No cóż jak człowiek siedzi 6 dzień z rzędu na L4 w domu to sobie różne zajęcia wynajduje - chętnie bym w tym czasie np poprasowała ale ręka moja kaleka wywijać nią nie mogę za bardzo
Powiem tak....stylizacje Fashionelki mdłe i nudne, szału nie ma, d***y nie urywa. Wiele osób na ulicy ubiera się tak samo a nawet lepiej, więc nie wiem skąd ona ma takie powodzenie. Nie znalazłam nic co by mi się spodobało, ciekawsze rzeczy widywałam na blogach o niskiej oglądalności. Pomijam fakt, że blog mega nieczytelny ciężko się połapać gdzie i jak co...

Reasumując - nie moja sprawa i do portfela nikomu nie zaglądam, ale niechże mnie ktoś oświeci skąd ta mała Miikax czy jakoś tak ma kasę na te wszystkie ciuchy ? Bo to że mama lekarz to już wiem...
Zastanawia mnie to, bo ja pracując na cały etat o w miarę godnej pensji nie mogę sobie pozwolić na takie szaleństwa zakupowe (pomijam fakt, że ona nie ma jeszcze domu na utrzymaniu, rachunków i opłat).
Gymnich jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:47   #1243
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

No i weszłam na tego bloga Miikax i zdziwiłam się, że pomimo, że cała notka jest po polsku to lista ciuchów jest po angielsku. Potem spojrzałam że przy banerze, obok FAQ jest kategoria English i myśle sobie: Fajnie, widać, że dziewczyna się stara skoro tłumaczy swoje notki na angielski. Klikam, i co mi wyskakuję? Google tłumacz, już by sobie darowała, bo to kończy się takimi kwiatkami jak: Winter is coming more and bigger steps've even dropped the first snow.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:47   #1244
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gymnich Pokaż wiadomość
Czytam czasem blog Emmamija - ameryki nie odkrywa, jakoś nic specjalnie górnolotnego ale mile się czyta, normalna dziewczyna o to w tym wszystkich chyba chodzi Takie mydło i powidło - trochę ciuchów, książek, kosmetyków a i nawet żelazko się znalazło (oczywiście w ramach reklamy).

Wczoraj z ciekawości przeglądnęłam caaały (taaak) blog Fashionelki. No cóż jak człowiek siedzi 6 dzień z rzędu na L4 w domu to sobie różne zajęcia wynajduje - chętnie bym w tym czasie np poprasowała ale ręka moja kaleka wywijać nią nie mogę za bardzo
Powiem tak....stylizacje Fashionelki mdłe i nudne, szału nie ma, d***y nie urywa. Wiele osób na ulicy ubiera się tak samo a nawet lepiej, więc nie wiem skąd ona ma takie powodzenie. Nie znalazłam nic co by mi się spodobało, ciekawsze rzeczy widywałam na blogach o niskiej oglądalności. Pomijam fakt, że blog mega nieczytelny ciężko się połapać gdzie i jak co...

Reasumując - nie moja sprawa i do portfela nikomu nie zaglądam, ale niechże mnie ktoś oświeci skąd ta mała Miikax czy jakoś tak ma kasę na te wszystkie ciuchy ? Bo to że mama lekarz to już wiem...
Zastanawia mnie to, bo ja pracując na cały etat o w miarę godnej pensji nie mogę sobie pozwolić na takie szaleństwa zakupowe (pomijam fakt, że ona nie ma jeszcze domu na utrzymaniu, rachunków i opłat).
Nie przeczysz sobie w tym zdaniu? Ten temat ciągle się przewija i chyba nie można wymyślić nic odkrywczego poza tym, że pewnie większość kupują rodzice, na część ma pewnie pieniądze z reklam itp. Napradę istnieją ludzie, którzy noszą takie ubrania na co dzień i nie kradną ich ani nie pozyskują w inny dziwny sposób.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:45   #1245
864156493
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Could you please speak English? How can we contact you?
864156493 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-06, 13:54   #1246
AtomowaBomba
BAN stały

http://www.makelifeeasier.pl/inne/mu...ristmas-jumper ładne sweterki Ale ceny są przykre. Wiecie czy w Cubusie lub innym dostanę podobne za jakąś połowę czy 70% mniej?
AtomowaBomba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 14:45   #1247
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez 864156493 Pokaż wiadomość
łał

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 14:47   #1248
Withers
Zakorzenienie

W nowym poście u Kamili zaspy śniegu ale ona oczywiście w cienkich rajstopach

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 15:03   #1249
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
Gorąca dziewczyna
Nie no, mi się podoba, a gdyby jeszcze było parę stopni na plusie to już byłoby całkiem ok
Stary 2012-12-06, 16:02   #1250
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

szczerze?? to najgorsza jej stylizacja w ciągu ostatniego półrocza.
Do tego tragiczna próba fotoszopowania zdjęć

do tego trupioblada szminka/pomadka, która sprawia, że kama nie ma w ogóle ust

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko

Edytowane przez khloe
Czas edycji: 2012-12-06 o 16:04
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 17:21   #1251
vanilla_kate
Rozeznanie

Cytat:
cienkie rajstopy ja tu zamarzam mając pod spodniami podkolanówki i grube skarpetki, a ona śmiga w takich rajstopach niech potem nie marudzi że będzie chora :P
a ciuchy fajne, tylko nie pasują na tą pogodę. no i buty ładne

vanilla_kate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 17:28   #1252
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
poproszę o link.

Cytat:
Napisane przez AtomowaBomba Pokaż wiadomość
http://www.makelifeeasier.pl/inne/mu...ristmas-jumper ładne sweterki Ale ceny są przykre. Wiecie czy w Cubusie lub innym dostanę podobne za jakąś połowę czy 70% mniej?
chyba jak zrobisz sobie na drutach ceny powalają
Stary 2012-12-06, 18:16   #1253
Loouisse
Rozeznanie

Dla mnie ten strój Kamili jest tragiczny. Czapka to w ogóle jakaś pomyłka. Kolor sukienki (nota bene sukienka wygląda na letnią)i cienkie rajstopy nie pasują mi do śniegu. Może gdyby miała grubsze rajstopy, to byloby lepiej. Photoshop nieumiejętnie zastosowany, przez co zdjęcia wyglądają niechlujnie. Już lepiej jakby dawała całkowicie naturalne.
Loouisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 18:26   #1254
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Napisane przez 864156493 Pokaż wiadomość
Słodki jeżu, a to co?
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 18:46   #1255
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Słodki jeżu, a to co?

nie wiem, nie wiem

czy jest moderator na sali?

km

mój INSTA
Stary 2012-12-06, 18:51   #1256
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Słodki jeżu, a to co?
no jak to, wątek o blogerkach dotarł za ocean też chcą tam poplotkować, ale nie rozumiom po polsku
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 18:51   #1257
Withers
Zakorzenienie

Cytat:
poproszę o link.
Proszę
http://2.bp.blogspot.com/-fmvv4wfV2W...39083977_n.jpg

Ja właśnie tak samo, nie wychodzę z domu bez grubych podkolanówek pod spodniami i nie wyobrażam sobie co będzie, jak temperatura spadnie jeszcze kilka stopni poniżej zera. Ale Kamila jak widać wyznaje zasadę, że aby być pięknym trzeba cierpieć

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 18:56   #1258
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
no jak to, wątek o blogerkach dotarł za ocean też chcą tam poplotkować, ale nie rozumiom po polsku

sacz a szejm

km

mój INSTA
Stary 2012-12-06, 19:01   #1259
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
Proszę
http://2.bp.blogspot.com/-fmvv4wfV2W...39083977_n.jpg

Ja właśnie tak samo, nie wychodzę z domu bez grubych podkolanówek pod spodniami i nie wyobrażam sobie co będzie, jak temperatura spadnie jeszcze kilka stopni poniżej zera. Ale Kamila jak widać wyznaje zasadę, że aby być pięknym trzeba cierpieć
Tak mi się właśnie skojarzyło z często poruszanym tu tematem:
http://img2.demotywatoryfb.pl/upload...9mvubd_600.jpg
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 19:46   #1260
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Słodki jeżu, a to co?
A może ja powinnam odpisać, że jak mi obiecają przysyłać za darmo bluzeczki to mogę speak nawet po chińsku O ja głupia.

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości