|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Powinnam już iść spać bo przeczytałam pościskam i se myślę pewnie lubi jak pękają te bąbelki ale przeczytałam jeszcze raz i słusznie że przeczytałam
|
#453 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ja tam, jakbym pogrzebał, to znajdę jaką odlewkę "od Aniołka" ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- bordowy niezbytjaskrawy? stalowy? niebieski? |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przeczytałam byłam, że pościskasz koperty bąblowe i pomyślałam, że będziesz strzelać z bąbli
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#455 |
|
Wpisz tu zomzing
|
też, ale dla mniejszej konserwy
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------
|
|
|
|
#456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
latająca koza Ale Was szybko przeleciałam znów mnie cały dnień nie było. Walczę z prezentami z marnym skutkiem, na razie kupiłam tylko dla Sis na jej wczorajsze urodziny |
||
|
|
|
#457 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- włos kocięcy ofkorz ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- a, to ja marcypan od kolegi analka ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() fogle "czekolada dla kastratów" ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------
|
|
|
|
|
#458 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no ba
ale serio nie wiedziałam Cytat:
to czemu się to nie nazywa cieniowane tylko ombre ![]() może mjut? i cytryna, imbir, czosnek?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#459 |
|
Wpisz tu zomzing
|
kozoń! jaki biblijny!
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- poka poka
|
|
|
|
#460 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o, wcięłam się w miciową serię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#461 |
|
Wpisz tu zomzing
|
całość, jak mniemam
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- zazwyczaj masło kakałowe ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- nic się nie zbłaźnisz gradient użytkowy okołopostaciowy ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- ale żyjesz?
|
|
|
|
#462 |
|
Nindżopesz
|
No prosze Cie... To tak jakby mowic majtkowy roz na nude, sraczkowaty na camel, nadruk we gwiazdy na galaxy print albo babciny na vintage! Caly zagraniczny swiat mowi ombre a Polacy nie gesi wiec tez tak mowio!
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
vintage chyba faktycznie babciny, ale chyba bardziej ciotkowy ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- fogle, Jadź, te twoje stwory to są rodzaj królik i szynszylek?
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
bo nie byłoby wystarczająco faszyn
![]() oraz: Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Kroolique & Kroolique psze Micia
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
cwajkróliki? weś zapodaj raz jeszcze foty bo nie fierzeu
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Do usug ![]() Ostatnie z dedykacją dla fetyszystów włochatych damskich stóp
Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-12-06 o 21:24 |
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#471 |
|
Piers do przodu
|
Podobno po 2 flaszkach tussipectu ma się odjazd
legal drugs bez rock'n'roll ...
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oba bossskie ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Idę zajrzeć do apteczki
|
||
|
|
|
#475 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bordo i stal do zapamiętania na przyszłość Debiut i tak se wyszło, ale pokażę Cytat:
Króliki!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-12-06 o 21:31 |
||||
|
|
|
#476 | ||||
|
Panaroja
|
szczegół sieu czepiasz
![]() Cytat:
a rozmazał się czy nie ![]() ![]() no fidzisz , to tak w ramach Mikołaja ![]() pod krodłą znalazłam zestaw lawędowy żel do ukompu/pryśnica , balsam , musujące kulki kompielowe i ręcznicek Cytat:
![]() 2.przeleciałam Cię łocyma , a zwrok mam świdrujący ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() straciłam już prawie całkowicie guos na wskutek zatoki , jutro będe chrypieć potwornie i skrzypieć jak wierzeje starej stodoły , może do kąpletu użyję jakiegoś kadzidła I siem pokfalem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popijałam sobie również dla smaczku niemniej po zbyt dużej dawce mam herzklekoty czyli na wuj mi taki odjazd - chyba w jedną stronę ten odjazd
|
|
|
|
|
#478 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
i jak ładnie u Ciebie Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odjazd po Tussi to nie odjazd, ja machnęłam kiedyś w pracy niecałą butelkę i myślałam, że wykorkuję Tam nie kodeina tylko (pseudo?)efedryna, efekt jak po wypiciu 10 espresso, niepokój i telepawka, nothing speszjal |
|
|
|
|
#480 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja tam, jakbym pogrzebał, to znajdę jaką odlewkę "od Aniołka" 
a ja przeczytałam byłam, że pościskasz koperty bąblowe i pomyślałam, że będziesz strzelać z bąbli

Z okazji nowej mięciutkiej kordły Mysza w nocy wariowała w pościeli i chyba z tego zachwytu puściły jej zwieracze.