|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: mój chłopak coraz mniej się stara
Autorko ale zrozum...że...
Kliknij w swój nick, następnie w zakładkę 'staty' i "znajdź wszystkie wątki rozpoczęte przez ...." a sobie przypomnisz co tu wypisywałaś wcześniej. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja mam 20 lat i raczej jak ide na impreze to nie przebywam z ludzmi co nie przeklna bo nie wypada Dla mnie to normalne ze powiem do kolezanki " weeez poje b a lo cie? " nie widze w tym nic zlego. Do chlopaka staralam sie to ograniczac ale w zwiazku ze bylismy tez jak kumple to i takie slowa padaly. Wszystko zalezy kto jakie ma towarzystwo i jaki ma wiek. Ja mam takich znajomych co raczej przeklinaja i nie widze w tym nic zlego
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem:mnie wystarczy, gdy dostanę smsa "spóźnię się, nie mogę być o czasie"- jeśli nie: wychodzę, robię to, co zaplanowałam, nie czekałabym , wariując
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zle przeczytalam i wlasnie kojarze taki watek zakladany przezj jakas alekziz i myslalam ze ci o to chodzi.. ze ja go pisalam.. a ja tylko jestem autorka wątku "Chęć posiadania go tylko dla siebie". |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja się zaczęłam spotykać z obecnym chłopakiem i spóźnił się raz, nie dając wcześniej znać (a miał sposobność), to mu nie otworzyłam i poszłam do koleżanki
(dodam że mieliśmy wtedy do siebie jakieś 15 minut drogi pieszo więc nie wiem jakbym się zachowała gdyby był przyjezdny). Od tamtej pory dostaję sms że się spóźni i dlaczego ale rzadko się to zdarza. Nawet mi pisze, kiedy wychodzi ![]() Raz też przełożył nasze spotkanie na rzecz spotkania z kumplem (i to tak po prostu, nie to że coś tam się stało ważnego). Potem ja odkładałam 3 spotkania z rzędu na rzecz tańcowania i plotkowania z koleżankami Więcej nie przełożył.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Wątek założony jak wprost dla mnie. Mam dokładnie taką samą sytuację, z tym że jestem z moim od ponad 2 lat. Robię mu co jakiś czas awantury o to że nie ma dla mnie czasu, że sie nie odzywa, albo nie podziekuje za to że cos zrobilam specjalnie dla niego.. zrobię awanturę po której on się czuje urażony bo "przecież nie zrobił nic złego a to ja przesadzam i mam fochy" po czym sie nie odzywa, ja dostaję wyrzutów sumienia że niepotrzebnie roztrząsałam sprawę i...zwykle sama wyciągam rękę po zgodę. Teraz mam dokładnie taką samą sytuację - od wczoraj nie rozmawiamy ze sobą..ja mam wyrzuty sumienia a on sie nie odzywa. Brak mi sił już. Najgorsze ze juz planowaliśmy wspólne życie..
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Nie to, że bawię się w detektywa, ale zarówno ty jak i nieznana Ci Alekziz, od tego samego czasu mieszkacie w tym samym kraju "Norwegia" i zakładacie identyczne wątki.
No ale może to tylko takie zrządzenie losu ![]() W każdym razie już nie raz Ci pisano, że masz zbyt niskie poczucie własnej wartości i od tego powinnaś zacząć nad sobą pracę. |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mi facet powiedział, że mnie po☠☠☠ało, to chyba by w pysk dostał ;/ A potem jeszcze długo musiałby mnie przepraszać. Wulgaryzmy? Spoko. Pod warunkiem, że są używane sporadycznie i nie bezpośrednio do mnie, w stylu właśnie 'jesteś poje.bana'.
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde no to wszystko zalezy. Jesli powie do mnie " jestes poje ba na " to powiedz " sam jestes poje bany " i wyjde. Ale jak powie "poje ba lo cie?" to zalezy w jakim kontekscie, jak w smiechu to ok, jak nie w smiechu to sie oburze i powie, ze nie, nie poje ba lo i z oburzeniem cos tam wytlumacze. Mam przyjaciolke i ta najlepsza gdzie chocbysmy sie nie wiem jak powyzywaly to wiemy ze to i tak na zarty a jak serioto i tak nas to nie rusza :P nie wiem, taka przyjazn od 5-6 lat. To serio wszystko zalezy i nie umiem tego wytlumaczyc
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja taka jestem, tak sie odzywam no i to tez trzeba wziac po uwage. Ja sobie jakos nie wyobrazam byc w zwiazku gdzie musze sie pochamowac by beknac na glos czy mowic ciagle dziekuje przepraszam, alez prosze. Okej mowie dziekuje, ale raczej dzieki chyba ze dziekuje za cos duzego. Ja jestem raczej z tej "epoki" luznej, to tez trzeba wziac po uwage.
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Ej wypraszam sobie, mam zdrowy związek, nie pochodzę z patologii i patologią nie jestem. Jestem z normalnej wykształconej rodziny, a mimo to wyrażenie "p.o☠☠☠ało cię?" czy nawet "jesteś p.ierdolnięty" jest dla mnie może nie szczytem kultury i wirtuozerią językową ale nie też czymś wskazującym na mój niski współczynnik intelektualny czy na prymitywizm. Z tym, że wyrażenia takie padają w zaciszu domowym, przy ludziach pełna kulturka
|
|
|
|
|
#73 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#76 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Autorko a ile jeszcze identycznych wątków założysz na tym forum, skoro cały czas lecą w twoją stronę podobne rady? Jesteś bardzo ale to bardzo niedojrzała emocjonalnie i do tego nie umiesz sobie nic wziąć do serca. Więc po co bez przerwy opisujesz tu swoje problemy w związku? Masz 18 lat a piszesz np. że członek twojego faceta nie chciał wejść ci do pochwy a jak wszedł to was bolało, bo ty masz ciasną a on za dużego
Wiecznie tu opisujesz albo takie bzdury albo to, że męczysz swojego chłopa a on zaczyna cię olewać i tak w kółko. Jezu... no zastrzelcie mnie ale ja już dawno się z taką głupotą nie spotkałam. Tyle rad...a Ty żadnej nie przeanalizowałaś. |
|
|
|
|
#78 |
|
BAN stały
|
Swoją drogą piękny to przykład jak to samo można przedstawić na różne sposoby. Bo właściwie ten przytoczony watek mówi o tym samym, co ten.
A z tamtego wychodził mi biedny facet tłamszony przez zaborczą kobietę, a z tego - lekceważący facet, zaniedbujący kobietę. Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2012-12-06 o 21:41 |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Leniwca a skąd pomysł, że ja coś do siebie biorę?
![]() Ciśnienia mi nie podniosłaś nawet o milimetr. Po prostu nie jest prawdą to co piszesz. Czyli, że tylko w nieudanych związkach ludzie mówią tak i tak, a w udanych tak i tak. Poza tym co Ci z obserwacji jak ludzie, jeśli już tak mówią, to raczej nie w towarzystwie znajomych? Pewnie odpowiesz, że rozmawiałaś z nimi o tym, a oni szczerze zaprzeczyli jakoby takie zwroty u nich padały. No jak tam uważasz. Ale nie oceniaj tak pochopnie jakości cudzych związków
|
|
|
|
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
milo ze ci wieczor tym poprawilam, ale powiedz co w tym smiesznego jest? na prawde az tak ci sie nudzi, ze musisz kazdy moj watek analizowac ??? a na prawde, wiekszosc z nich juz nie maja znaczenia, wiec daruj sobie ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- byl czas kiedy bywalam zaborcza, ale to sie zmienilo..bylo dobrze, az on zaczal sie tak zachowywac jak opisalam w tym watku.... |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Radę, co do nieoceniania zbyt pochopnie- weź raczej do siebie ją odnieś ![]() Z obserwacji=byłam świadkiem takich sytuacji. I na tej podstawie wyciągnęłam wnioski opisane wcześniej. No, ale ty wiesz lepiej
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-06 o 22:00 |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Ależ możesz pisać tu co ci się żywnie podoba
![]() Ale ja mogę to komentować jak mi się żywnie podoba, i musisz się z tym liczyć. Nie sądzę by znalazła się tu choć jedna osoba traktująca cię jak dojrzałą, inteligentną i normalną osobę. Do niedawna myślałam, że po prostu się w życiu pogubiłaś, ale naprawdę wystarczy lektura kilku twoich wątków i postów i to wrażenie bezpowrotnie mija i zamienia się w zażenowanie. I ewidentnie widać, że tych najważniejszych rad do serca sobie nie bierzesz. Kilkanaście dziewczyn ci napisało, żebyś się przed chłopakiem nie kajała, a przed minutą zamieszczasz post w którym przyznajesz że właśnie mu się poryczałaś do telefonu |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Ok, poplakalas sie, mamy to za soba. Teraz daj mu w koncu zatesknic!!!
|
|
#85 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie chce mi sie juz z wami dyskutowac, bo to nie ma najmniejszego sensu .... dla mnie temat jest zamknięty i juz sie nie bede wypowiadac w tym wątku, dziekuje i dobranoc
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Za takimi dziewczynami się nie tęskni. Ani nie stara się o nie, bo nie ma o co.
|
|
#87 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Roznie to bywa. Ja tez nie mowie, ze on zateskni. Ale jesli cos sie psuje to warto to zastosowac, to duzy sprawdzian. A dwa miesiace to nie tak duzo, rana sie powinna szybko zagoic
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać, jak będą efekty, to może uwierzę.Ale to od początku był związek porażka, z tego co widzę. Początki powinny być cudowne, różowe, oboje zapatrzeni w siebie, nie mogąc się sobą nacieszyć. A tu co? Brak szacunku, poniżenie, płaszczenie się przed misiaczkiem. Niestety, nie wierzę w happy end.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-06 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musisz zrozumiec, ze musisz dac mu sie postarac a potem zdecydowac czy cale zycie chcesz udawac niedostepna i sie chamowac i bawic w kotka i myszke
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Rozumie, że wg ciebie oszalałam, gdy kiedyś rzuciłam chłopa, bo wyskoczył do mnie ze "spier.dalaj"
Dla mnie to normalne ze powiem do kolezanki " weeez poje b a lo cie?