|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
TONIU no to jednak nie przebilam .... mam dokladnie tyle samo 170/73
|
|
|
|
#7652 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
więc dlatego wymyśliłam że zrobię przed i po..ja nie mam tego dużo,tzn celillitu,,ale tam coś jest a wolałabym żeby nie było....na plażyTONIU nooo naskrobane trochę jest....a ja tymczasem spadam poczytać i spać... a ty mnie zastąp ![]()
|
|
#7653 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
także polecam. takie bańki kosztują ok. 25zł w aptece.ale jak ktoś ma kruche naczynia krwionośne, żylaki lub problemy z układem krwionośnym to nie może ich używać.. no i przy użyciu uważać na doły podkolanowe
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-12-07 o 00:01 |
||
|
|
|
#7654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak to w ogóle CZEŚĆ Z RAŃCA!!!ja wysłałam dzieci do przedszkola,szkoły ,posprzątałam,na chwilę tu zasiadłam i zaraz popylam pompować tyłek a mój tż tak mnie wkur.... ale nieważne ,wybuchnę ,wyzżyję się i mi ulży...mam nadzieję
|
|
#7655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam w ten chlodny poranek ! az chetnie zamknela bym sie w pokoju na cztery spusty i nigdzie nie wychodzila . Niestety , obowiazki wzywaja ![]() Marzenie3 -Tak , zgadza sie mieszkam w Anglii . Wybieram sie do Polski na 2 tygodnie, jestem umowiona na 3 konsultacje . Chce byc pewna lekarza oraz uwazam,iz bedzie mi troszke latwiej w ten sposob podjac decyzje na rodzaj wkladki oraz ksztalt implantu - 3 opinie to zawsze lepiej niz jedna.Decyzja na lekarza MW padla w ostatniej chwili po skonsultowaniu sie z jedna z kolezanek z forum .Pytasz czy znam kogos . Tak sie sklada ze nie z Wroclawia - jade w ciemno - ale z Legnicy a to jest rzut beretem Troszke sie najezdze gdyz nastepne dwie konsultacje mam w Wawie - tutaj rowniez nie znam nikogo . Nie jade sama wiec bede miala male wsparcie Napisz do mnie na priv to pogadamy dokladniej i wymienimy sie informacjami Kicia - przezywam Twoja operacje chyba bardziej niz Ty hehe .. To juz niebawem! i bedziesz cieszyla sie pieknym biustem Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki - po raz drugi
|
|
|
#7656 |
|
Zadomowienie
|
cześć kwiatuszku
miłego dnia i wszystkim dziewczynkomKICIA ty właśnie jesteś operowana???????????????? ?aaaaaa spadam!!!
|
#7657 |
|
Raczkowanie
|
dzien doberek
![]() u mnie dopiero po 8ej, dzieciaki zaczynaja szkole o 8.55, wiec wlasnie jemy sniadanko pozniej troche chalupe ogarnac, obiadek naszykowac i lece do ASDY( supermarket) bo moja corcia bedzie spiewac koledy KWIATUSZKU ja juz bylam na jednej w W-wie ale dziewczynki mi odradzily
|
|
|
|
#7658 | |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana Kicia trzymam kciuki wracaj szybko no właściwie jesteś pierwsza osoba która wróci po operacji tak szybko .Milego dnia wszystkim kochane..
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
|
#7659 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, milczę ostatnio trochę ale same problemy na głowie...
Pisałam Wam, że miałam drugą konsultację u Dra, na której przy okazji pokazałam wyniki badań. Dr poprosił o powtórzenie badania wskaźnika krzepnięcia APTT, bo było lekko ponad normę. Norma 26-36 czas koalinowo-kefalinowy wyniósł u mnie wyszło 38 a przy drugim badaniu 45!!! Ratio (cokolwiek to znaczy) norma 0,8-1,2, przy pierwszym badaniu w normie, przy drugim 1,3... wysłałam do Dr ten wynik... duzo ponad normę.. ![]() czytałam, co to oznacza ale nie wiem czy ma wpływa na to, czy operacja może się odbyć czy nie
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-12-07 o 09:59 |
|
|
|
#7660 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie dziewczynki z rana
KICIA DZIŚ TWÓJ DZIEŃ TRZYMAM KCIUKI Z PEWNOŚCIA JUZ PRAWIE PO WSZYSTKIM I SMACZNIE SPISZ MATTI-czytam i wiem że będzie dobrze musi być
|
#7661 |
|
Zadomowienie
|
Matti 14.12- 7 ![]() przedpo 28.12- 21 ![]() Paularetka 03.01- 27 ![]() lubuss 22.01- 46![]() malina986 05.02- 60![]() no i jestem pierwsza na liście... chyba jednak zaczyna to do mnie docierać i odczuwam delikatny stresik.
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2012-12-07 o 11:25 |
|
|
|
#7662 |
|
Raczkowanie
|
Matti ja jeż dopiero tydzień przed sobie TO uświadomiłam
|
#7663 |
|
Zadomowienie
|
Matti a czym się chcesz stresować? Ja to chciałam przyspieszyć chyba
zeby już cycki mieć Myśl o tym jak o celu a nie sposobie. Myśl o tym DLACZEGO to robisz, a nie JAK. Bez operacji nie da się osiągnąć tego co chcesz.Nie skupiaj się na tym że cię pokroją, bo martwieniem już sobie nie pomożesz ![]() Mysl "woooow ale bede miała biust! DAWAĆ TO SZYBCIEJ TEGO CHIRURGA!"---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dziewczyny a ja już sie zajaralam ze zrobię sobie banki na dupę. Bo mam cellulit. A tak to chyba nie zrobie bo tym co napisała Tonia... Ja w sumie nie mam skóry naczynkowej- nie mam czerwonych pajaczków, ale mam coś takiego jak kruchość naczyn i robią mi się sińce jak mnie ktoś za mocno złapie no ale schodzi to później i nie ma śladu. Co mysliscie? że mnie nie można zassac? Ja mysle ze na stówe to siniaki by sie porobiły
|
#7664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7665 |
|
Zadomowienie
|
Ja od dziś jestem na diecie , przekroczyłam magiczną wagę 60... ważę równo 60,4 ale jestem tez przed okresem, (no w kazdym razie mam nadzieję
|
#7666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tylko 7 dni i dwa problemy..
|
|
#7667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tą banka mozna traktowac mocno lub slabiej. Powiesz masazystce o tych kruchych naczynkach i ona zdecyduje ale sprobuj.Ja robilam i pierwszy raz bylo przyjemnie a potem poprosilam mocno zeby czuc ,ze bylam ...no i dała czadu az syczalam momentami
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-07 o 12:29 |
|
|
|
|
#7668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Ty masz dziś operację! Trzymam kciuki!!!!
|
|
#7669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7670 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu powodzena dziś!!!!!
![]() ![]() Matti ja tez mialam ponad norme te krzepniecie krwi, malo ale bylo. Powtorzylam badanie i bylo juz normalnie ale wiem ze cos sie podaje na ta krzepliwosc-anestezjolog mi tlumaczyl ale takiego stresa mialam ze nawet nie pamietam wiec mysle ze bedzie dobrzeDziewczyny a jak te banki sie robi??? ja bym na moj zadek tez banki pokladla Toniu wypowiedz się
|
#7671 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczynki. Dzis byłam u lekarza ogólnego. Doktorka zapodała mi tyle badań, że stwierdziła, iz limit an dziś wyczerpała a i panie w rejestracji złapały się za głowę. No zobaczymy w następnym tygodniu co mi powychodzi.
Z tą krzepliwością to może być tak, że nawet mięska czerwonego za dużo się jada i są podwyższone wyniki. Krew może szybciej krzepnąc gdy jest większa ilość czerwonych krwinek, można zmienić dietę i za jakiś czas zrobić ponownie badanie. Co innego gdy jest już dużo ponad normę to niebezpieczne jest ![]() Pozdrawiam Was wszytkie |
|
|
|
#7672 |
|
Zadomowienie
|
Badanie robiłam w trakcie miesiączki ale pytałam pielęgniarki czy ma to jakiś wpływ, powiedziała, że nie...
|
#7673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze się też zacząć rozglądać se seSzkoda ze to zagraniczna stronka
|
|
#7674 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=klaudeczka2010;3801 0978]
KICIA ty właśnie jesteś operowana???????????????? ?aaaaaa Jeju, aż mi ciary przeleciały,jak to przeczytałam...taka świadomość,że ktoś gdzieś leży na stole,a tym bardziej nasza kicia ![]() Mam nadzieję,ze wszystko poszło dobrze,bo wedle czasu to już dawno po...jak Matti napisała-stresują mnie te Wasze operacje chyba bardziej niż moja własna ![]() Ale w szoku jestem,ze tak szybko wychodzicie z kliniki, Kicia,Lauren?? Ja myślałam,ze przynajmniej leży się dobę-u E.S. to nawet dwie!!! To tak jakby nie miało być żadnycb powikłan,a operacja niczym ot,wyrwanie zęba!!I tyle....hm
|
|
|
|
#7675 |
|
Raczkowanie
|
Ilona ewentualne powikłania nie zawsze sa widoczne po 1 dobie ( poza krwiakiem).
Musiałam się stawic w klinice następnego dnia na zmiane opatrunku i to wszystko. Dzisiaj miałam zdjęcie szwów i jest OK. Dr mi powiedział ze za granicą wypis tego samego dnia to żadna nowość ps. pamiętam jak dziewczyny sie dziwiły a nawet straszyły ale wcale nie było źle; miałam 2 kroplówki jeśli dobrze pamiętam i rozpiskę leków na następne dni
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-07 o 14:54 |
|
|
|
#7676 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laski
Ja już po i w domku od prawie godzinki Boleć nic nie bli, ale wiem, że to dlatego, że działa jeszcze to znieczulenie kliniczne. A wiecie, jak się obudziłam to szukałam cycków, podnosiłam piżamę i się zastanawiałam gdzie one są Puchnąć, sinieć itp itd pewnie dopiero zaczną, bo były równiutkie i gładziutkie
|
#7677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
brawoooooo! Tylko prosze OSZCZEDZAJ SIE-obiecaj
|
|
#7678 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu gratuluje z serca głębokości
440cc to bedzie co poogladać fajnie że sie dobrze czujesz tylko niech Cie to nie zwiedzie i nie sforsuj się za bardzo, leż i wypoczywaj, przez tydzień jesteś księżniczką
|
|
#7679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A cyknełam Wam dwie fotki kamerką komputerową, w tej bluzeczce czarnej rozsuwanej i wrzuciłam do albumiku, żebyście miały jako taki obraz tego co mam ![]() Trochę niewyraźne, ale co nieco widać
|
|
#7680 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() KICIU no szybko kjestes w domu wow tam Was wypuszczają tego samego dnia? U nas lezy sie dobę a i czasem dwie...A ja dietuje sie od srody znaczy ogolnie MNIEJ JEM moze inaczej STARAM SIE![]() a ja polecam endermologie chodziłam w tamtym roku seria 10 zabiegów i świetnie ujędrnia. I w tym roku bede chodziła raz w tygodniu, bo serię uderzeniową walnę sobie na wiosnę ![]() byłam juz raz w te srode. Poza tym cwiczenia mniej jesc staram sie ograniczac slodycze. I mam nadzieje zrzucic parę kg ze 2-3 kg i wizualnie się wysmuklic ![]() HORO widzialam ze odpisałaś jaka to farba, fajnie wyszło ![]() CELINKO to pozamieniajmy sie na kilka dni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

więc dlatego wymyśliłam że zrobię przed i po..ja nie mam tego dużo,tzn celillitu,,ale tam coś jest a wolałabym żeby nie było....na plaży
a mój tż tak mnie wkur....
ale nieważne ,wybuchnę ,wyzżyję się i mi ulży...mam nadzieję
az chetnie zamknela bym sie w pokoju na cztery spusty i nigdzie nie wychodzila . Niestety , obowiazki wzywaja 

Matti 14.12- 7 

brawoooooo! Tylko prosze OSZCZEDZAJ SIE-obiecaj