Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 256 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-06, 23:21   #7651
marzenie3
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

TONIU no to jednak nie przebilam .... mam dokladnie tyle samo 170/73
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 23:23   #7652
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A co tam za banki robisz??? Pisz mi tu szczegoly, bo ja jeszcze zielona jestem Dopiero zaczynam sie interesowac roznymi upiekszeniami, bo jestem w takim wieku, ze niestety musze
a bańki zwykłe,chińskiw,po 30 min 6razy i ma być git..i to tanie a skuteczne...ja wiem że to daje radę,nie wiem jak przy dużym cellulicie ale wygładzato mocno zasysa i czuć to czućwięc dlatego wymyśliłam że zrobię przed i po..ja nie mam tego dużo,tzn celillitu,,ale tam coś jest a wolałabym żeby nie było....na plażydlatego tak to cisnę,bo za 2 miesiące ...wakacjeeeeno i 4 zabiegi kosztują 120zł jednak,nie 14o jak pisałam więc spoko

TONIU nooo naskrobane trochę jest....a ja tymczasem spadam poczytać i spać... a ty mnie zastąppapaty
Stary 2012-12-06, 23:58   #7653
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
TONIU no to jednak nie przebilam .... mam dokladnie tyle samo 170/73
o... fajnie

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a bańki zwykłe,chińskiw,po 30 min 6razy i ma być git..i to tanie a skuteczne...ja wiem że to daje radę,nie wiem jak przy dużym cellulicie ale wygładzato mocno zasysa i czuć to czućwięc dlatego wymyśliłam że zrobię przed i po..ja nie mam tego dużo,tzn celillitu,,ale tam coś jest a wolałabym żeby nie było....na plażydlatego tak to cisnę,bo za 2 miesiące ...wakacjeeeeno i 4 zabiegi kosztują 120zł jednak,nie 14o jak pisałam więc spoko

TONIU nooo naskrobane trochę jest....a ja tymczasem spadam poczytać i spać... a ty mnie zastąppapaty
tu się mogę trochę wypowiedzieć bo miałam klientki na te zabiegi i fajnie było widać efekty. skóra jest po bańkach jędrniejsza, grubsza jakby. kiedyś jak mi TŻ robił to po 1 pośladku tak patrzy i: ten jeden taki bardziej wypukły. i faktycznie efekt jest po pierwszym użyciu już także polecam. takie bańki kosztują ok. 25zł w aptece.
ale jak ktoś ma kruche naczynia krwionośne, żylaki lub problemy z układem krwionośnym to nie może ich używać..
no i przy użyciu uważać na doły podkolanowe

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-12-07 o 00:01
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:14   #7654
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
o... fajnie

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

tu się mogę trochę wypowiedzieć bo miałam klientki na te zabiegi i fajnie było widać efekty. skóra jest po bańkach jędrniejsza, grubsza jakby. kiedyś jak mi TŻ robił to po 1 pośladku tak patrzy i: ten jeden taki bardziej wypukły. i faktycznie efekt jest po pierwszym użyciu już także polecam. takie bańki kosztują ok. 25zł w aptece.
ale jak ktoś ma kruche naczynia krwionośne, żylaki lub problemy z układem krwionośnym to nie może ich używać..
no i przy użyciu uważać na doły podkolanowe
ano ano przecież ty się znaszkochanie ale ja sama nie umiem sobie zrobić,odsysa mi się co kilka sek

a tak to w ogóle CZEŚĆ Z RAŃCA!!!ja wysłałam dzieci do przedszkola,szkoły ,posprzątałam,na chwilę tu zasiadłam i zaraz popylam pompować tyłekniee no żartuję...na fitnesik lecę ,na bańki cichaczem...później do pracy,po dzieci i tak w kółkoa mój tż tak mnie wkur....ja oszaleję chyba,wziął sobie dodatkowy interes na łeb i od rana do wieczora zapinkala,nie goli się nie myje i wykóńczony widzę ale wyżywa się na mnie,o wszystko mnie obwina i wiecznie mina posrana ...jestem na skraju załamania nerwowego przez niego....ale nieważne ,wybuchnę ,wyzżyję się i mi ulży...mam nadzieję
Stary 2012-12-07, 09:16   #7655
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Cytat:
KWIATUSZKU widze ze mieszkasz w anglii i masz miec konsultacje u MW ja o nim tez namietnie mysle ale nie wiem kiedy sie wybiore na konsultacje, myslalam o koncowce stycznia a op kolo marzec kwiecien .
masz kogos bliskiego z wroclawia czy jedziesz tak na czujka, ja nie mam nikogo i jeszcze do tego wogole nie znam tego miasta.
Hey Dziewczyny Witam w ten chlodny poranek ! az chetnie zamknela bym sie w pokoju na cztery spusty i nigdzie nie wychodzila . Niestety , obowiazki wzywaja
Marzenie3 -Tak , zgadza sie mieszkam w Anglii . Wybieram sie do Polski na 2 tygodnie, jestem umowiona na 3 konsultacje . Chce byc pewna lekarza oraz uwazam,iz bedzie mi troszke latwiej w ten sposob podjac decyzje na rodzaj wkladki oraz ksztalt implantu - 3 opinie to zawsze lepiej niz jedna.Decyzja na lekarza MW padla w ostatniej chwili po skonsultowaniu sie z jedna z kolezanek z forum .Pytasz czy znam kogos . Tak sie sklada ze nie z Wroclawia - jade w ciemno - ale z Legnicy a to jest rzut beretem Troszke sie najezdze gdyz nastepne dwie konsultacje mam w Wawie - tutaj rowniez nie znam nikogo . Nie jade sama wiec bede miala male wsparcie Napisz do mnie na priv to pogadamy dokladniej i wymienimy sie informacjami
Kicia - przezywam Twoja operacje chyba bardziej niz Ty hehe .. To juz niebawem! i bedziesz cieszyla sie pieknym biustem Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki - po raz drugi
Stary 2012-12-07, 09:24   #7656
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć kwiatuszkumiłego dnia i wszystkim dziewczynkom

KICIA ty właśnie jesteś operowana???????????????? ?aaaaaa trzymam mocno:c mok:

spadam!!!
Stary 2012-12-07, 09:33   #7657
marzenie3
Raczkowanie

dzien doberek
u mnie dopiero po 8ej, dzieciaki zaczynaja szkole o 8.55, wiec wlasnie jemy sniadanko pozniej troche chalupe ogarnac, obiadek naszykowac i lece do ASDY( supermarket) bo moja corcia bedzie spiewac koledy KWIATUSZKU ja juz bylam na jednej w W-wie ale dziewczynki mi odradzily
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:51   #7658
ania 31
Raczkowanie

Witam się z rana Kicia trzymam kciuki wracaj szybko no właściwie jesteś pierwsza osoba która wróci po operacji tak szybko .Milego dnia wszystkim kochane..

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
dzien doberek
u mnie dopiero po 8ej, dzieciaki zaczynaja szkole o 8.55, wiec wlasnie jemy sniadanko pozniej troche chalupe ogarnac, obiadek naszykowac i lece do ASDY( supermarket) bo moja corcia bedzie spiewac koledy KWIATUSZKU ja juz bylam na jednej w W-wie ale dziewczynki mi odradzily
A skąd jesteś tzn z jakiego miasta w uk?

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:56   #7659
Matti
Zadomowienie

Hej Dziewczyny, milczę ostatnio trochę ale same problemy na głowie...

Pisałam Wam, że miałam drugą konsultację u Dra, na której przy okazji pokazałam wyniki badań. Dr poprosił o powtórzenie badania wskaźnika krzepnięcia APTT, bo było lekko ponad normę.

Norma 26-36 czas koalinowo-kefalinowy wyniósł u mnie wyszło 38 a przy drugim badaniu 45!!!

Ratio (cokolwiek to znaczy) norma 0,8-1,2, przy pierwszym badaniu w normie, przy drugim 1,3...

wysłałam do Dr ten wynik... duzo ponad normę..

czytałam, co to oznacza ale nie wiem czy ma wpływa na to, czy operacja może się odbyć czy nie

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-12-07 o 09:59
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 10:28   #7660
rodzynki
Raczkowanie

Witam sie dziewczynki z rana
KICIA DZIŚ TWÓJ DZIEŃ TRZYMAM KCIUKI Z PEWNOŚCIA JUZ PRAWIE PO WSZYSTKIM I SMACZNIE SPISZ : cmok:

MATTI-czytam i wiem że będzie dobrze musi być
Stary 2012-12-07, 11:06   #7661
Matti
Zadomowienie

Matti 14.12- 7

przedpo 28.12- 21

Paularetka 03.01- 27

lubuss 22.01- 46

malina986 05.02- 60

no i jestem pierwsza na liście... chyba jednak zaczyna to do mnie docierać i odczuwam delikatny stresik.

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2012-12-07 o 11:25
Stary 2012-12-07, 12:15   #7662
lauren25
Raczkowanie

Matti ja jeż dopiero tydzień przed sobie TO uświadomiłam
Stary 2012-12-07, 12:19   #7663
gwendolinka
Zadomowienie

Matti a czym się chcesz stresować? Ja to chciałam przyspieszyć chyba zeby już cycki mieć Myśl o tym jak o celu a nie sposobie. Myśl o tym DLACZEGO to robisz, a nie JAK. Bez operacji nie da się osiągnąć tego co chcesz.Nie skupiaj się na tym że cię pokroją, bo martwieniem już sobie nie pomożesz Mysl "woooow ale bede miała biust! DAWAĆ TO SZYBCIEJ TEGO CHIRURGA!"

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Dziewczyny a ja już sie zajaralam ze zrobię sobie banki na dupę. Bo mam cellulit. A tak to chyba nie zrobie bo tym co napisała Tonia... Ja w sumie nie mam skóry naczynkowej- nie mam czerwonych pajaczków, ale mam coś takiego jak kruchość naczyn i robią mi się sińce jak mnie ktoś za mocno złapie no ale schodzi to później i nie ma śladu. Co mysliscie? że mnie nie można zassac? Ja mysle ze na stówe to siniaki by sie porobiły

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:20   #7664
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam bardzo Mam nadzieję, że wszystko pójdzie jutro po mojej myśli A stresować się nie stresuje, prędzej zastanawiam się jak już pisałam czy mnie dopuszczą do zabiegu, ale co ma być to będzie Operacje mam o 9.15 a do domku wypuszczą mnie o 13, więc gdzieś przed 14 będę z powrotem. Postaram jutro się odezwać o ile nie prześpię całego dnia. A teraz jeszcze parę rzeczy przygotować. Koleżanka jest u mnie, więc opiekę mam na bank. Hihi byle do jutra
O 13 już??? Ja myślałam że jak mnie o 16 wypuścili to było szybko
Stary 2012-12-07, 12:23   #7665
gwendolinka
Zadomowienie

Ja od dziś jestem na diecie , przekroczyłam magiczną wagę 60... ważę równo 60,4 ale jestem tez przed okresem, (no w kazdym razie mam nadzieję że przed). 6 z przodu akurat u siebie nie akceptuje wiec nie mam wyboru. Zaraz obmyslę jakiś plan. Chyba to bedzie moja autorska dieta, bo i tak tych wszytskich planów się nie trzymam ... moze do swiat uda mi sie cos zrzucić

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:28   #7666
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Matti a czym się chcesz stresować? Ja to chciałam przyspieszyć chyba zeby już cycki mieć Myśl o tym jak o celu a nie sposobie. Myśl o tym DLACZEGO to robisz, a nie JAK. Bez operacji nie da się osiągnąć tego co chcesz.Nie skupiaj się na tym że cię pokroją, bo martwieniem już sobie nie pomożesz Mysl "woooow ale bede miała biust! DAWAĆ TO SZYBCIEJ TEGO CHIRURGA!"

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------
Wiem, też już bym chciała jutro ale z innych względów mam stresa mam tylko 7 dni i dwa problemy..

Stary 2012-12-07, 12:28   #7667
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ja już sie zajaralam ze zrobię sobie banki na dupę. Bo mam cellulit. A tak to chyba nie zrobie bo tym co napisała Tonia... Ja w sumie nie mam skóry naczynkowej- nie mam czerwonych pajaczków, ale mam coś takiego jak kruchość naczyn i robią mi się sińce jak mnie ktoś za mocno złapie no ale schodzi to później i nie ma śladu. Co mysliscie? że mnie nie można zassac? Ja mysle ze na stówe to siniaki by sie porobiły
gwen
tą banka mozna traktowac mocno lub slabiej. Powiesz masazystce o tych kruchych naczynkach i ona zdecyduje ale sprobuj.Ja robilam i pierwszy raz bylo przyjemnie a potem poprosilam mocno zeby czuc ,ze bylam ...no i dała czadu az syczalam momentami

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-07 o 12:29
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 13:00   #7668
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
kicia_nh 07.12- 2

Matti 14.12- 9

przedpo 28.12- 23

Paularetka 03.01- 29

lubuss 22.01- 48

malina986 05.02- 62

Dzień dobry dziewczyny Rano miałam pobudkę, bo musiałam tż do pracy zawieźć, ale jak wróciłam to położyłam się jeszcze i przed chwilą wstałam Ahhh tak to sobie już dawno nie pospałam Mój mały od poniedziałku u mojej mamy, bo chory i odbieram go w czwartek po pracy. Mam nadzieję, że się wyleczy do piatku, bo będzie musiał iść już do szkoły a my z mamą obie pod nóż

Miłego dnia

Lubuss dodałam Cię

Dziękuję A co znaczą te nr na koncu xd
Ty masz dziś operację! Trzymam kciuki!!!!:cm ok:
Stary 2012-12-07, 13:39   #7669
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Dziękuję A co znaczą te nr na koncu xd
Ty masz dziś operację! Trzymam kciuki!!!!:cm ok:
ilość dni pozostałych do operacji
Stary 2012-12-07, 13:48   #7670
Olivkaa200
Zakorzenienie

Kiciu powodzena dziś!!!!!czekam na wiadomość

Matti ja tez mialam ponad norme te krzepniecie krwi, malo ale bylo. Powtorzylam badanie i bylo juz normalnie ale wiem ze cos sie podaje na ta krzepliwosc-anestezjolog mi tlumaczyl ale takiego stresa mialam ze nawet nie pamietamwiec mysle ze bedzie dobrze

Dziewczyny a jak te banki sie robi??? ja bym na moj zadek tez banki pokladla Toniu wypowiedz się

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:20   #7671
Amorcio
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczynki. Dzis byłam u lekarza ogólnego. Doktorka zapodała mi tyle badań, że stwierdziła, iz limit an dziś wyczerpała a i panie w rejestracji złapały się za głowę. No zobaczymy w następnym tygodniu co mi powychodzi.

Z tą krzepliwością to może być tak, że nawet mięska czerwonego za dużo się jada i są podwyższone wyniki. Krew może szybciej krzepnąc gdy jest większa ilość czerwonych krwinek, można zmienić dietę i za jakiś czas zrobić ponownie badanie. Co innego gdy jest już dużo ponad normę to niebezpieczne jest

Pozdrawiam Was wszytkie
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:29   #7672
Matti
Zadomowienie

Badanie robiłam w trakcie miesiączki ale pytałam pielęgniarki czy ma to jakiś wpływ, powiedziała, że nie...

Stary 2012-12-07, 14:41   #7673
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
ile stanikow bez druta! uorany!!!!

http://www.lindasonline.com/soft-cup-bras.html
Nom, jest w czym wybierać Musze się też zacząć rozglądać se se
Szkoda ze to zagraniczna stronka
Stary 2012-12-07, 14:42   #7674
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=klaudeczka2010;3801 0978]
KICIA ty właśnie jesteś operowana???????????????? ?aaaaaa trzymam mocno:c mok:

Jeju, aż mi ciary przeleciały,jak to przeczytałam...taka świadomość,że ktoś gdzieś leży na stole,a tym bardziej nasza kicia

Mam nadzieję,ze wszystko poszło dobrze,bo wedle czasu to już dawno po...jak Matti napisała-stresują mnie te Wasze operacje chyba bardziej niż moja własna

Ale w szoku jestem,ze tak szybko wychodzicie z kliniki, Kicia,Lauren?? Ja myślałam,ze przynajmniej leży się dobę-u E.S. to nawet dwie!!! To tak jakby nie miało być żadnycb powikłan,a operacja niczym ot,wyrwanie zęba!!I tyle....hm
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:49   #7675
lauren25
Raczkowanie

Ilona ewentualne powikłania nie zawsze sa widoczne po 1 dobie ( poza krwiakiem).
Musiałam się stawic w klinice następnego dnia na zmiane opatrunku i to wszystko. Dzisiaj miałam zdjęcie szwów i jest OK.

Dr mi powiedział ze za granicą wypis tego samego dnia to żadna nowość

ps. pamiętam jak dziewczyny sie dziwiły a nawet straszyły ale wcale nie było źle; miałam 2 kroplówki jeśli dobrze pamiętam i rozpiskę leków na następne dni

Edytowane przez lauren25
Czas edycji: 2012-12-07 o 14:54
lauren25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 15:02   #7676
kicia_nh
Zadomowienie

Cześć laski Ja już po i w domku od prawie godzinki Boleć nic nie bli, ale wiem, że to dlatego, że działa jeszcze to znieczulenie kliniczne. A wiecie, jak się obudziłam to szukałam cycków, podnosiłam piżamę i się zastanawiałam gdzie one są Jak leżałam i jeszcze się nie obudziłam do końca nie widziałam ich za dobrze i tylko myślałam "jakie one maleńkie". Nie są maleńkie, są fajne Puchnąć, sinieć itp itd pewnie dopiero zaczną, bo były równiutkie i gładziutkie Jedyne co czuje to tak jak większość z Was pisała taką niemoc. Niby na siłach się czuje, ale coś tak jakby hamowało liub uniemożliwiało niektóre ruchy, choć z łóżka wstałam sama bez problemu i chodzę też bez niczyjej pomocy

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 15:09   #7677
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Cześć laski Ja już po i w domku od prawie godzinki Boleć nic nie bli, ale wiem, że to dlatego, że działa jeszcze to znieczulenie kliniczne. A wiecie, jak się obudziłam to szukałam cycków, podnosiłam piżamę i się zastanawiałam gdzie one są Jak leżałam i jeszcze się nie obudziłam do końca nie widziałam ich za dobrze i tylko myślałam "jakie one maleńkie". Nie są maleńkie, są fajne Puchnąć, sinieć itp itd pewnie dopiero zaczną, bo były równiutkie i gładziutkie Jedyne co czuje to tak jak większość z Was pisała taką niemoc. Niby na siłach się czuje, ale coś tak jakby hamowało liub uniemożliwiało niektóre ruchy, choć z łóżka wstałam sama bez problemu i chodzę też bez niczyjej pomocy
Kicia ,japierdziu!! Ty dziewczyno masz niezwykla moc normalnie,ona juz chodzi i wogole....SZOK! Fajnie,ze juz po...jestes i najwazniejsze juz nie sama a z NIMI brawoooooo! Tylko prosze OSZCZEDZAJ SIE-obiecaj
Stary 2012-12-07, 15:12   #7678
jooasi
Wtajemniczenie

Kiciu gratuluje z serca głębokości 440cc to bedzie co poogladać fajnie że sie dobrze czujesz tylko niech Cie to nie zwiedzie i nie sforsuj się za bardzo, leż i wypoczywaj, przez tydzień jesteś księżniczką
Stary 2012-12-07, 15:16   #7679
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Kicia ,japierdziu!! Ty dziewczyno masz niezwykla moc normalnie,ona juz chodzi i wogole....SZOK! Fajnie,ze juz po...jestes i najwazniejsze juz nie sama a z NIMI brawoooooo! Tylko prosze OSZCZEDZAJ SIE-obiecaj
Celinko obiecuje. Po takim zapierdzielaniu jak ostatnio to z wielką przyjemnością się poopierdzielam. Wiem też, że jak przestanie działać to znieczulenie to nie będzie tak wesoło. Ale póki co się cieszę

A cyknełam Wam dwie fotki kamerką komputerową, w tej bluzeczce czarnej rozsuwanej i wrzuciłam do albumiku, żebyście miały jako taki obraz tego co mam Trochę niewyraźne, ale co nieco widać Przyjdzie jeszcze czas na porządne sesje

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 15:39   #7680
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

KICIU
no szybko kjestes w domu wow tam Was wypuszczają tego samego dnia? U nas lezy sie dobę a i czasem dwie...

A ja dietuje sie od srody znaczy ogolnie MNIEJ JEM moze inaczej STARAM SIE
a ja polecam endermologie chodziłam w tamtym roku seria 10 zabiegów i świetnie ujędrnia.
I w tym roku bede chodziła raz w tygodniu, bo serię uderzeniową walnę sobie na wiosnę
byłam juz raz w te srode.
Poza tym cwiczenia mniej jesc staram sie ograniczac slodycze.
I mam nadzieje zrzucic parę kg ze 2-3 kg i wizualnie się wysmuklic

HORO widzialam ze odpisałaś jaka to farba, fajnie wyszło

CELINKO to pozamieniajmy sie na kilka dnitak kazda z każdą na cyckiciekawe z czyimi czułabym się najlepiej
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości