|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8671 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Ja też cieszę się, że "Ty też", jak domyslam się, jesteś urodzona (urodzony?) w roku 1989.
|
|
#8672 |
|
Zadomowienie
|
a mi ostatnio tak wolno net chodzi ze myslałam ze to z tego powodu cos sie popsulo :P
tak troche dziwnie , ale pewnie to kwestia przyzwyczajenia jezeli chodzi o moja kolzenke to : jest utrzymywana w spiączce , zeby nie myslała i zeby organizm odpoczywał wczoraj drgnely minimalnie wyniki wiec jest swiatelko nadziei jej stan jest ciezki ale stabilny mam nadzieje ze bedzie dobrze wiecie co ? w sylwestra byly u mnie kolezanki . i jak byla 12 , wszyscy sie cieszyli itd. a ja powiedzialam "nie ma sie z czego cieszyc . zobaczycie ile ten rok przyniesie nieszczesc" i chyba wykrakałam :/
|
#8673 |
|
Zakorzenienie
|
Ale śmiesznie tu jest teraz
![]() Jeszcze sie nie przyzwyczaiłam, ale jest tak bardziej "stylowo" i kobieco-to na pewno ![]() Przed wczoraj zauważyłam zmianę na KWC moim zdaniem bardzo korzystna, a tu to jeszcze nie wiem
|
|
#8674 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, dobrze trafilam?
Czy sa tu 'moje' dziewuchy? Eeee..nie podoba mi sie tu! Razi! Łoczęta bola! ;/ Nie przyzwyczaje sie. Za godzine mam 2h biologii.. Powiem szczerze, ze mi sie nie chce Oo ja mam juz sprawdziany zapowiedziane do 12 marca. I jeszcze bde miala dolozone, wiec-co najmniej po 3,4 spr na tydzien.. Dzisiaj gadalam z kolezanka i pytalam sie o inna qmpele jak sie czuje. Za tydzien ma miec termin porodu. I bdzie dziewczynka Juz sie nie moge doczekac, kiedy bde miala czas i ja odwiedze (a najbardziej wqrza mnie czcionkaa!!!!
|
|
#8675 |
|
Wtajemniczenie
|
Agosek potwierdza Twoje słowa
Głupawka mnie zaczyna łapać My też mam mnóstwo sprawdzianów + dochodzi do tego Tydzien Twórczości Artystycznej w mojej szkole, ale będzie fajnie ![]() A te ogromniaste czcionki mnie dobijają! Co to w ogóle ma być?A |
|
|
|
#8676 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, kolorystyka nie jest taka zła, tylko czcionka zbyt duża. Właściwie można sobie zmienić w ustawieniach przeglądarki czcionkę na mniejszą, ale to wtedy wszędzie będzie mniejsza, nie tylko na Wizażu. Eee... Ładne ale niepraktyczne
![]() Zaraz spadam jeść, a później nieodwołalnie do matematyki. Jejj, jak mi się nie chce... A w ogóle dzisiaj wszyscy przyszli do szkoły na 8:00, a pierwsze mieliśmy 2 polskie. I się okazało, że babki z polskiego NIE MA. Jezu, piękne rozpoczęcie, dwie godziny zamulania na holu i w szatni. Oscarów nie oglądałam Chyba mnie to nie kręci...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8677 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie nowy wyglad coraz bardziej podoba.
Oczywiscie, ma wady, ale jak napisałam na technicznym, ze nie podoba mi sie, ze wątki nie są tak jak wcześniej odzielone tabelkami i ciężej sie połapać, to Złoś powiedział, że spróbują to zmienić. Wiec będą zmiany na lepsze. ![]() Teraz jest tak wiosennie ![]() A mnie dzisiaj od pasa w dół wszytko boli.Mam zakwasy po wczorajszych cwiczonkach i dodtego malinówka dochodzi... Najgorsze jednak jest mój apetyt na niezdrowe zarcie, juz pochłonęłam kilka ciasteczek. Ten jeden dzień w miesiacu, mam ochote obżerać sie jak swinia ![]() Chyba sobie dzis ćwiczenia odpuszcze...a co, raz chyba mozna
|
|
#8678 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehhhh... miałam nadzieję, że jak tu teraz wejdę to już będzie ok, ale niestety nie jest
![]() Zrobiłam już 3 strony ćwiczeń z angielskiego, jeszcze tylko tekst do przetłumaczenia i kilka zadanek ![]() Później wypracowanko z polskiego i muszę wyedukować się na PO, bo mamy sprawdzian o urazach głowy i kręgosłupa, i złamaniach |
|
|
|
#8679 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam biologii-odwolana.
Dlatego weszlam sobie cw 8minutes abs (uklon w strone Krowki
|
|
#8680 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie, znowu mnie 1 czy 2 dni nie było i nie wiem o czym pisałyście, ale nie mam czasu tego nadrobić
![]() Puki pamietam - Agosek świetne zakupy, masz gust podobny do miojego chyba Miałam dziś przegląd prac - uff naraszcie...i jakos to przeżyłam dostałam same pozytywne opinie więc się cieszę....tylk otroche żle się czuję bo nie spałam do 4 rano bo siedziałam nad płaskorzeźbą.Czy któras z Was chorowała na szkarlatynę? Bo ja chyba się nią zarazilam Tzn wczoraj jak byłam u babci i tambył mój 6 letni kuzyn i on był na to chory....na poczatku myślałam ,ze to różyczka (ale tego też nie przechodziłam) ale teraz już wiadomo, że szkarlatyna a ja mam gorączke i wogóle źle mi A nowy wyglad forum nie podoba mi sie nic a nic Nie lubię takich zmian bo zawsze trudno mi się połapać co i jak.
|
|
|
|
#8681 |
|
Zadomowienie
|
Rodzice przyszli i ukradli mi czekoladę (tzn. najpierw się spytali...
) i mini Twixy... Po problemie ![]() Robię zadania z matmy z ostrosłupów, jutro mam spr. z fizyki z optyki, muszę zrobić prasówkę na WOS i napisać jakiś list do jakiegoś tam Komitetu (też na WOS)... A mnie się tak strasznie nie chce!! ehhh Po południu przyszły płyty i książki z merlina, więc póki co naukę osładzają mi James Morrison i Nelly Furtado, na zmianę-tyle dobrego. ![]() Czcionka mi wróciła do normy! ^^
|
|
#8682 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Właśnie wróciłam ze spaceru z pieskiem, muszę szybciutko sprzątnąć moje stanowisko do nauki, bo TŻ ma na chwilę wpaść ![]() W poniedziałek za tydzień wystepujemy z naszymi dwoma jednoaktówkami, ale się cieszę!!! ![]() Jeszcze tylko wpracowanko później szybciutko napiszę i wszystko ![]() Mam ochotę na zakupy, ale mam nadzieję, że w sobotę gdzies pojadę z mamusią i kupię sobie jakieś ładne balerinki i chciałabym jeszcze jakąś torbę, ale nie wiem czy gdzieś w moim pobliżu będą jakieś fajne (czytaj na pewno nie ![]() Ale się rozpisałam hehe ale jakoś poprawa stanu formu wprawiła mnie w piszący nastrój
|
|
|
|
#8683 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale za to moge się pochwalić doswiadczeniem jako trendsetterka np. pierwsza w szkole zaczęłam nosić kowbojki, czy w gimnazjum jako pierwsza kupiłam sobie spodnie-szwedy. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#8684 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś tylko na sekundkę, wybaczcie
dziś masakryczny dzień zadała z WOKu z dnia na dzień do wyboru albo jutro spr. albo prezentacje/plakat o dowolnym malarzu romantycznym, bałam się, że mi nagrywarka nie wypali płytki co jej się ostatnio zdarza i zostanę z niczym, więc wycinam od paru godzin literki i piszę bzdury kopiuj-wklej z wikipedii... ![]() ![]() aha, wybraliśmy plakat/prezentację ![]() tzn mamy jeden wok tygodniowo, ale z tą samą prof. co polski i na polskim nam zrobiła taką niespodziankę ![]() teraz kończę referat na histę, raczej już dopracowuję szczegóły, a potem jeszcze muszę nauczyć się na fizykę bo enek brak, a na kartkówkach z teorii nie mogę sobie pozwolić na wpadki... ![]() eh, beznadzieja... wkurza mnie to, czemu trzeba robić takie bzdury :beczy:
|
#8685 |
|
Wtajemniczenie
|
To znowu ja.... jakoś mam dzisiaj wenę na pisanie, mam nadzieję, że pójdzie mi równie dobrze z wypracowaniem, chociaż charakterystyk pisać nie znoszę
![]() A co do mojego ubierania się to nie wiem czy ubieram się odważnie, czy nie...
|
|
|
|
#8686 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast kończyć doktryny (jeszcze anarchizm,ekologizm i islamizm) to siedze na wizażu
No to co,że czeka mnie jeszcze matma z wsystkimi sinusami i cosinusami oraz Tadzik w księdze II Martusiu:Miałam to już dawno napisać.Czasami jak czytam twoje posty to jakbym czytała troche o swoim życiu wiem wiem to głupie,ale tak mi się wydaje. Wiele mamy podobieństw w tym również imię (którego nie znosze) Ehh czas zmusić się do roboty A co do ubierania sie to jakoś nie mam chyba swojego stylu i tak szczerze mówiąc boje się ubierać inaczej niż wszyscy (syndrom życia w małym mieście) Dlatego Agosku zazdroszcze odwagi. |
|
|
|
#8687 |
|
Zakorzenienie
|
Zmniejszyli tą czcionkę, tyle dobrze...
Matematyka jednak nie taka straszna. Miejmy nadzieję, że na pracy klasowej nie dowali zadań, których w życiu nie rozwiązywaliśmy. Trzymajcie kciuki, błagam ![]() Też pracuję nad tym takzwanym własnym stylem. Nie idzie mi chyba tak najgorzej Aczkolwiek cały czas staram się, żeby było lepiej, fajniej i w ogóle... Taka idealistka ze mnie, chociaż wiem, że nigdy nie będzie idealnie. Dopiero teraz, jak trochę odetchnęłam po całym dniu, to zdałam sobie sprawę, jaką przyjemność sprawił mi kontakt z tymi wszystkimi ludźmi, których w większości nie widziałam przez całe ferie [w sensie niektórych widziałam, ale to detal]. Mimo tych wszystkich sprawdzianów i innych spraw, jakis dobry humor mam. A jeszcze na dodatek dowiedziałam się, że w przyszłym tygodnio poniedziałek-wtorek-środa mam rekolekcje, czyli 3 dni wolnego ![]() Znów mam zamiar położyć się o jedenastej, więc koniec elaboratu
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wtedy dali by pewno różową czcionkę Dziękuję Fajnie że Ty też, tylko co? hehe ale av nieziemski Ja sobie przysnęłam koło 21 i wstałam teraz i idę znów spać, chcoć powinnam pouczyć się na kartkówkę z matematyki a NIE CHCE MI SIĘ!!! łeeee
|
|
#8689 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta miło mi, że ktoś docenia to co piszę
A co do naszego imienia to chyba już się nawet przyzwyczaiłam, chociaż muszę przyznać, że miałam okres, że go nie cierpiałam ![]() Dziarsko, a bojowo A tak ogólnie to bardzo lubię pisać i chyba mogłabym pisać godzinami Znowu mi wychodzi jakiś super-długi wywód, ale nie musicie mnie czytać Teraz już uciekam, bo jutro ciężki dzień przede mną ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#8690 | |
|
po prostu Em :)
|
Nieeee..
![]() Cytat:
Ja kiedyś tak strasznie nie lubiłam mojego imienia, że poznając kogoś przedstawiałam się jako Weronika (mam tak na 3, ze chrztu). Potem mi przeszło, ale niektórzy mówią tak na mnie do dziś.
|
|
|
#8691 |
|
Zakorzenienie
|
Oo to już 3 Marty w tym wątku
![]() Dzisiaj byłam u lekarza(znów ) i do końca tygodnia moge leżeć w domu i wreszcie porządnie zająć się Tadkiem i ogólnie nauką.Dostałam wstrętny antybiotyk na te moje więzły chłonne i mam nadzieje,że szybko przjdzie. Za to przez miesiąc moge pożegnać się z lekcjami wf Czyli przez miesiąc jetem bezpieczna;D Nie dostane w głowe piłką od kosza lub nie poślizgne się na środku sali gimnastycznej(moje ostatnie perypetie to mokry tyłek,gdy wylądowalam w kałuży na środku sali) Kartkóweczka z doktryn mnie omineła;D Jaaaka szkoda Lece poczytać nowy WPROST
|
|
|
|
#8692 | |
|
|
Cytat:
Ja mam zwolnienie do końca roku, i mam nadzieję, że uda mi się je przedłużyć do końca liceum. Nienawidzę wfu. Blee.
|
|
|
#8693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#8694 |
|
Wtajemniczenie
|
Em nie wiedziałam, żeś Ty Marta
Marta ja też chcę zwolnienie z wfu.... chociaż na dwa tygodnie Wróciłam dzisiaj tak szybko ze szkoły, bo się zwalniałam z dwóch lekcji i idę na 13.30 do tego nieszczęsnego dentysty, o jak nie chcę |
|
|
|
#8695 |
|
|
No to w czym problem?
Martusiu, trzymam za Ciebie kciuki. I podziwiam, bo ja wciąż nie mogę się zebrać.
|
|
#8696 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam od dentysty i żyję
Musiałabym zrobić zadanie na angielski, ale nie rozumiem polecenia |
|
|
|
#8697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę przejść się do dentysty ale nie boję się tylko nie mam czasu za bardzo
|
|
#8698 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała zwolnienie z wf na caly rok no,ale cóż rodzice nie zgadzają sie z tym.
|
|
|
|
#8699 |
|
Wtajemniczenie
|
Em chodzenie do dentysty w sumie nie jest aż takie straszne
Szczególnie jak ma się znieczulenie Mathilda ja też w sumie nie mam czasu na chodzenie do dentysty, bo na nastoępną wizytę umówiłam się dopiero na 13 marca, to dopiero za dwa tygodnie, ale wcześniej nie mam nic wolnego czasu! Moja mama też nie zgodziłaby się na zwolnienie z wfu na cały rok, ale tak prawdę powiedziawszy to czasami nawet lubię pograć sobie w siatkówkę czy coś, tak rekreacyjnie
|
|
|
|
#8700 | ||
|
Zadomowienie
|
Agnieszek też, co najmniej 3. ^^
Cytat:
Moja mama jest lekarzem rodzinnym i jak ktoś przychodzi do niej po zwolnienie z w-f-u bez przyczyny, to sie wkurza i opieprza taką osobę , więc nawet gdybym chciała, to nie mam co próbować. Cytat:
. a poleceniem możesz zarzucić, to się coś wykombinuje.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)