|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
Też się zastanawiam nad tego typu sukienką, ale boje się że będę taką obciśniętą bułką w czymś takim. Jednak wole troszkę bardziej rozkloszowane w biodrach, bo jestem klepsydrą z dużym biustem i ten 1 model może i w sumie by mi pasował...nie wiem...a one z tyłu też mają ten "zygzak"? ktoś wie?
|
|
#2222 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że wątek stoi w moiejcu. To może ja się pochwalę swoimi najnowszymi zakupami
Płaszcz, sweterki i bransoletka. Wszystko z Quiosque.
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (1)
|
|
#2224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkie zakupiki na prawdę fajnie - a ten środkowy swetero-narzutek chętnie bym przygarnęła sama ![]() to może ja dorzucę swoje zakupki ... : 1. buciko kowbojko workery / allegro 2. danvera bluzka (szara + grafit tylko wersje długości 71 cm.. modelka ma 60tke ) 3. narzutka danvera (czarna) 4. staniki bonprix (czarny + bez ) 5. bluzka bonprix ... staniki i bluzka bonprix już dotarły - Staniki to sprawdzony fason kupuje je od 2ch lat i bardzo podoba mi się mój biust w nich... ogólnie mam problemy z doborem staników ;/ ...a te są OK / bluzkę kupiłam za - czuję się troszkę jak w worku - więc będzie tylko pod jakiś kardigan /narzutkę - samej na bank nie ubiorę... bluzki kupiłam w sumie z braku laku - nie znalazłam innych które by mi przypadły do gustu i w których cycki nie byłyby na wierzchu ( to mój odwieczny problem i staram się to zmienić ... same kłopoty przez to..) poza tym... okazało się że tak na prawdę nie mam bluzek które nie są... typowo letnio-wiosenne :/ i miały rękawy ! - myślę że będą pasowały do narzutek / kardiganów. Edytowane przez mraau Czas edycji: 2012-12-05 o 02:17 |
|
|
|
|
#2225 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- Cytat:
Ta ostatnia bardzo mi się podoba , lubię takie ![]() Ja postaram sie wam dzisiaj zrobić fotkę w sukience z baskinką
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
Angel jak wspominałam - bluzka jest za duża wyglądam jak w worku .. i na bank nie założę jej samej.... tylko pod jakaś narzutkę ogólnie nie jestem zadowolona
(..... moge zrobić fotkę... tylko ze chyba nie bedzie odzwierciedlała tego jakby wygladala w dobrym rozmiarze
|
|
|
|
#2227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda tylko, że wszystko w takim ciemnym, smutnym kolorze. Ja ostatnio postanowiłam, że nie będę już kupować odzieży na okres jesienno - zimowy w kolorach takich jak czarny, granatowy czy szary. Wystarczy, że za oknem jest już ponuro.
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
mraau a jak w rzeczywistości wygląda ta narzutka z danvery? jest gruba? można prać w pralce? ogólnie- polecasz?
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Dawno tu nie byłam, oj dawno
![]() wrzucam wam mój dzisiejszy, zwykły look. |
|
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrauu ulala jak poszalalas z zakupami
![]() Angel czekam na foto sukienki z baskinka ![]() Ja chyba bede niedlugo wklejac mode plus size ale ciazowa hehe |
|
|
|
#2231 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze zakupie bordowy jeszcze ;> Cytat:
Cytat:
mi się bardzo podoba ![]() Cytat:
* Moja Kochana w brzusia )))
|
||||
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, gratuluję Ci bardzo bobaska kochana
|
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu, gratulacje !!!!
|
|
|
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
aaaaa KASIU Gratulacje
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie byłaby któraś z Was zainteresowana czerwonymi jeansami w rozm 46, nie są to typowe rurki ale takie raczej proste nogawki, 100% bawełny. (nie wiem czy mogę tutaj takie pytanie zamieścić?
) Spodnie są nowe z metkami.. Kupiłam na siebie ale nie zapnę się.
|
|
|
|
#2237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kasia gratulacje!!!!!! |
|
|
|
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
Mozesz wstawic fotke tych spodni ?
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem, czy firmowe na metce mają Re-ject denim
o ile to coś znaczy ok, już robię zdjęcie i za chwilę wstawię mogę podać wymiary jak coś ![]() Przepraszam, że tak późno ale wklejam zdjęcia spodni. Przepraszam też, że formę zdjęć ale nie miałam ich gdzie położyć więc została podłoga Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2013-02-06 o 20:08 |
|
|
|
#2240 |
|
Przyczajenie
|
Kasiu gratuluje bobaska
![]() Imperfecta zmieniłaś kolorek wlosów? super
|
|
|
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pas i biodra ![]() baardzo mi sie podobaja
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacjeee!
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej ile gratulacji
![]() dziekuje Wam Ja dzis kupilam sobie sweterek z kolnierzykiem z H&M-u bo byl przeceniony o polowehttp://www.hm.com/de/product/06367?article=06367-A |
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie sukienkę w C&A taka delikatna baskinka.
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
ladna ile za nia dalas?
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
fajna sukienka
![]() ale co do dresów... uważam, że są fatalne... w ogóle wg mnie wszelkie kombinezony są niepraktyczne. Te dresy dodatkowo wyglądają źle.. nawet szczupłe, wysokie osoby wyglądają w nich jak przerośnięty bobas, a bobasy są krągłe z dość krótkimi kończynami. Ja się na taki efekt nie piszę |
|
|
|
#2249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2250 |
|
Przyczajenie
|
Sukienka "plus size" na Święta? A może garsonka? Macie jakieś inspiracje? Nabyłyście coś? Mój rozmiar - 46.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Płaszcz, sweterki i bransoletka. Wszystko z Quiosque.

(..... moge zrobić fotkę... tylko ze chyba nie bedzie odzwierciedlała tego jakby wygladala w dobrym rozmiarze
Szkoda tylko, że wszystko w takim ciemnym, smutnym kolorze. Ja ostatnio postanowiłam, że nie będę już kupować odzieży na okres jesienno - zimowy w kolorach takich jak czarny, granatowy czy szary. Wystarczy, że za oknem jest już ponuro.

06.09.2014 

* Moja Kochana