Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-07, 09:17   #3241
Amani
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ok, to ja tylko na szybko, bo ledwo żyję. Naprawdę padam z nóg.
[...]
kochana, juz niedlugo usmiech tych ludzi Ci wszystko wynagrodzi kolezanki wizazanki sa z Ciebie dumne!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Wlasnie nie Bo mama nie chce Nam powiedzieć co kupila i teraz nie wiemy co my mamy kupic.
to moze powiedzcie jej co chcecie kupic, a ona powie czy kupila to czy nie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Piatoleczeeeeeek !

Mamy dzis spotkanie wigilijne wiec koncze o 3 , looooo boziu jak sie ciesze, bo dzis jestem jeszcze bardziej senna i padnieta niz wczoraj.
Bylam u kumpeli co ma 2 coreczki, zostalam ukochana ciocia i bardzo mnie ta funkcja zmeczyla .
Wrocilam pozno do domu, TZ zas sie chcial przytulac bo jak stwierdzil spokoj bede miala w przyszlym tygodniu bo wyjezdza sluzbowo .
hehe taki los ciotki

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Witajcie,

Wybaczcie, jestem wykończona. Mam dość tego tygodnia. Marzę, żeby była już 16:00. Mam nadzieje, że jakoś opanuję ziewanie i zbiorę się w sobie bo pracy mam mnóstwo!

Wczoraj wieczorem jechaliśmy do mojej sis i przy wejściu do wind jakieś zamieszanie, ja patrzę, a tam Mikołaj, prezenty i chłopy - dużżżżo chłopów Zaczęłam się śmiać, a oni do mnie, że może zostanę? Że prezent też się dla mnie jakiś znajdzie, na co mój mąż "ona jest ze mną!" Panowie zrezygnowali, a mąż wyszedł dumny jak paw
urocze! szybka reakcja to podstawa

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Amani, opis Twojego zabiegu może być podstawą do dobrego horroru Nigdy bym się na to nie zdecydowała!
Aczkolwiek widok Twoich spuchniętych powiek w ogóle mnie nie przestraszył - wystarczy, że wieczorem wezmę magnez i następnego ranka mam identyczne Tak samo jak sobie solidnie popłaczę wieczorem lub w nocy...
powiem Ci, ze od tej pory jak klade sie spac to jeszcze mnie przesladuje te uczucie i przypominam sobie ten bol na poczatku pomyslalam: "ok, boli jak cholera, ale wyrzymam, nie jestem mieczak", a potem jak juz zaczela pare razy w tym samym miejscu przejezdzac, robic KACIKI WEWNETRZNE to az sciskalam sobie nogi rekami z bolu i wbijalam sie w lezanke. Borze, bede miala nowa traume

A ja wlasnie wrocilam z pobrania krwi. Dawno mi za pierwszym razem nie udalo sie pobrac tak jak dzisiaj wiec jestem zadowolona. Tylko zastanawiam sie czy ten makijaz perm. nie wplynie na wyniki OB, w koncu jakis tam stan zapalny moze byc... Zaraz jade do chirurga, takze prosze o kciuki w poludnie

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:18   #3242
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Ja też mam zimowe na obcasie i mimo, że dość wysokie, to są baaardzo wygodne Tylko teraz przy każdym śniegu i lodzie chodzę jak na szczudłach ze strachu - pewnie cudnie to z boku wygląda
Tez sobie kupilam sliczne polbuty na szpilce i jak jest snieg to drobie w nich kroczki jak balerina . Czekam tylko jak w nich wyrzne orla.

Cytat:
Dobrze, że na Ciebie nie sika
Jeszcze mu sie nie zdarzylo

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
buuuuuuuuuuuuu
Ja dzis do pracy

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:21   #3243
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
No i tu własnie jest pies pogrzebany potem takie 'zwłoki' w postaci moich kolegów opuszczaja lokal
to faktycznie ból

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
o widzisz a ja mikołajkowo byłam u lekarza z wynikami z pobrania krwi

ja to się dziwię jak Wy takie rzeczy pamiętacie... nie pamiętam gdzie zgłaszaliśmy ani nic na ten temat, masakra nowe rzeczy do zapamiętania skutecznie wypierają mi stare sprawy
Ana i jak wyniki?

Ja tez już swoje mam. Żółtaczka ujemna A TSH wyjątkowo niskie. Zaczęłąm się zastanawiać czy czasem rano z automatu nie wzięłam tabletki (bo przed badaniem nie powinnam) i w sumie nie mam pojęcia...

Ana wiesz, ja niedawno się przemeldowałam więc wtedy są podobne procedury stąd wiedziałam i przypomniałam sobie jak było te 3 lata temu

Blonde wiem, że dziisiaj praca, ale na pewno szybko zleci cześć!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:22   #3244
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Zaraz jade do chirurga, takze prosze o kciuki w poludnie
Daj nam potem znac co powiedzial chirurg

Stary 2012-12-07, 09:24   #3245
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

No i co jeszcze zrobiłam podstawowe badania od ogólnego
Czyli mocz i morfologię, ob oraz cukier i z ciekawości cholesterol.
Wszystko w porządku jest jedynie ph moczu mam na górnej granicy jest do 6,5 i ja tyle mam, ale lekarz powiedział, że to nic niepokojącego - bo w razie bakterii byłoby jeszcze w moczu białko, a ja nie mam.

Miałam od razu zrobić na tą różyczkę i żółtaczkę ale się bałam d razu wszystko i na to też pójdę może za tydzień...

W ogóle pani mi tak profesjonalnie pobrała tą krew, ze pierwszy raz "po" czułam się dobrze, bo zawsze mi było słabo... a pobierała mi w pozycji leżącej
No to fajnie, że wyniki masz dobre.
A czemu się bałaś zrobić więcej?

Cytat:

kochana, juz niedlugo usmiech tych ludzi Ci wszystko wynagrodzi kolezanki wizazanki sa z Ciebie dumne!
Ojej, dzięki
niestety nie zobaczę reakcji tych osób...ale wyobrażam sobie, że się ucieszą

Cytat:
Jeszcze mu sie nie zdarzylo
No to wszystko przed Wami

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:25   #3246
aaby
Zakorzenienie

Amani
Daj koniecznie znać, jak tam po wizycie!

Aaa, dziewczyny, na śmierć bym zapomniała
Macie pozdrowienia od Strong, która wróci do nas za kilka dni, bo ma przedświąteczny i naukowy młyn! Także tęsknimy jeszcze chwilę!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:25   #3247
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
I jak?
Decyzja podjęta?

aaby rozwalasz mnie tym pytaniem, od razu mam banana na ustach

Cytat:

Ana i jak wyniki?

Ja tez już swoje mam. Żółtaczka ujemna A TSH wyjątkowo niskie. Zaczęłąm się zastanawiać czy czasem rano z automatu nie wzięłam tabletki (bo przed badaniem nie powinnam) i w sumie nie mam pojęcia...

Ana wiesz, ja niedawno się przemeldowałam więc wtedy są podobne procedury stąd wiedziałam i przypomniałam sobie jak było te 3 lata temu
Napisałam wyżej

A na żółtaczkę robiłaś obydwa te czynniki? czy jeden wystarczy?
a co tsh to dobrze jak jest niskie?

Co do zapominana ja kiedyś też nie wiedziałam czy wzięłam tabletkę. Mąż mi wyciągnął z blistra i podobno przyniósł do pokoju na ławę - chyba to widziałam, ale na 100% nie powiem... i ona zniknęła. Do dziś nie wiem czy zaginęła (a szukaliśmy jej i nigdzie nie było) czy ją łyknęłam (nie przypominam sobie)

Co do ostatniego to mnie trochę uspokoiłaś

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-12-07 o 09:28
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:27   #3248
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
aaby rozwalasz mnie tym pytaniem, od razu mam banana na ustach
To może choć raz z tym bananem byś mi odpowiedziała?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-07, 09:28   #3249
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Ja właśnie skończyłam pakować te paki. Wcześniej byłam u siostry, zawieźliśmy prezenty na Mikołaja dziewczynkom, upiekłysmy z dziewczynkami pierniczki (5 puszek), uspiłam siostrzenicę młodszą (Bagatela - zajęło to 1,15h co myślałam, że spi, odzywał sie krzyk 'cioooociuuuuu' ), wróciłam do domu o 23, upiekłam piernik, spakowałam paczki...domyslacie sie, że serio ledwo żyję. Wcześniej byłam jeszcze w sklepie kupic pieluchy do paczek.
Jutro do pracy, potem musze opisać paczki, jakis koleś ma przyjechac odebrać część, a potem przychodzą znajomi, więc muszę coś ugotować...zostają na noc.
W sobotę rano jedziemy zawieźć resztę paczek, muszę posprzątać na święta, pomyć okna, poprać firany...na samą myśl o tym wszystkim mam ochotę wejść pod kołdrę i nie wychodzić...
to se pomarudziłam, przepraszam, idę spać....
matko, niezly plan

Butter i ja skorzystam z przepisu na sledzie, we wtorek robilam pierwszy raz takie w smietanie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:32   #3250
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie, że wyniki masz dobre.
A czemu się bałaś zrobić więcej?
Może to głupie, ale mam uraz do pobierania większej ilości krwi niby to się nierówna oddawaniu krwi (ja bym nie mogła ). Nie wiem co jest ze mną, ale mi jest bardzo słabo i chce mi się wymiotować po braniu - choć nie zawsze Jak byłam w szpitalu i pani mi chciała pobrać z wenflonu i ta krew jeszcze sobie tak trysła ( w sensie poleciało jej jeszcze raz tylu co powinno) - choć i tak dużo miało być pobrane bo na wszystkie hormonalne, to nie mogłam wstać z łózka... Byłam mi duszno i fatalnie się czułam. Chciała iść otworzyć okno to nie doszłam...

Cytat:
To może choć raz z tym bananem byś mi odpowiedziała?
jak ja sama nie wiem co mam Ci powiedzieć
Stary 2012-12-07, 09:32   #3251
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
matko, niezly plan

Butter i ja skorzystam z przepisu na sledzie, we wtorek robilam pierwszy raz takie w smietanie
Przepis na śledziki już wpisałam, widziałaś??

Hania

Stary 2012-12-07, 09:33   #3252
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Kotku ona jest genialna
haha dzieki

Ten przepis na kaczkę : http://kuchnialidla.pl/#/okrasa,29.html
juz przepisa zapisalam bo wyglada genialnie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
juz to widze oczami wyobrazni, musialo niezle wygladac
robilam fotki ale jak wiadomo moje ruchliwe dziecko ma najczesciej potografowany tyl glowy wiec jak tylko wroci moij komputerek i zgram fotki to Wam kilka wrzuce
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

szczerze nie spodziewalam sie tego po niej i ta jej rozdziawiona mina jak zobaczyla tego Mikolaja

Cytat:
Maja rozkrecaczka imprezy!!!!!!!
haha wlasciwie moze miec taki przydomek
Cytat:
Kotek, Twoja córka wymiata, serio
haha dzieki
Ja właśnie skończyłam pakować te paki. Wcześniej byłam u siostry, zawieźliśmy prezenty na Mikołaja dziewczynkom, upiekłysmy z dziewczynkami pierniczki (5 puszek), uspiłam siostrzenicę młodszą (Bagatela - zajęło to 1,15h co myślałam, że spi, odzywał sie krzyk 'cioooociuuuuu' ), wróciłam do domu o 23, upiekłam piernik, spakowałam paczki...domyslacie sie, że serio ledwo żyję. Wcześniej byłam jeszcze w sklepie kupic pieluchy do paczek.
Jutro do pracy, potem musze opisać paczki, jakis koleś ma przyjechac odebrać część, a potem przychodzą znajomi, więc muszę coś ugotować...zostają na noc.
W sobotę rano jedziemy zawieźć resztę paczek, muszę posprzątać na święta, pomyć okna, poprać firany...na samą myśl o tym wszystkim mam ochotę wejść pod kołdrę i nie wychodzić...
to se pomarudziłam, przepraszam, idę spać....
my tez mamy w planach pieczenie ciasteczek...tylko nie mam kiedy
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Soku zależy jaki duzy jest indyk na ile kg kupujesz? Tak żeby indor plywa w tym soku , miesko jest pyszne!

A dressing taki - on jest w smaku taki slonawy. http://www.hy1004.com/magento/grocer...032311019.html
wszystko juz zanotowalam i juz mniej wiecej wiem jakiego dressingu szukac

Do indyka ja robie stuffing z pieczarkami cebulka i selerem. Zielona fasolke i mama robi salatke z nowej kapusty pyyyszna jest. A i ziemniaczki pokrojone w kostke ( czerwone )
w wolnej chwili poprosze o wszystkie przepisy
Maja wymiata
dziekuje
Dziekuje a przepisy na pewno zrobie

PIATUNIO!!!!!!!

Cytat:
Powiem ci, ze to bardzo w stylu Mai , wlasnie tak sobie twoja core wyobrazam!
hahaha zobaczymy jej dzisiejszy "wystep" Tz ma pietra bo tam bedzie cala jego ekipa pracowa
Cytat:
Wczoraj wieczorem jechaliśmy do mojej sis i przy wejściu do wind jakieś zamieszanie, ja patrzę, a tam Mikołaj, prezenty i chłopy - dużżżżo chłopów Zaczęłam się śmiać, a oni do mnie, że może zostanę? Że prezent też się dla mnie jakiś znajdzie, na co mój mąż "ona jest ze mną!" Panowie zrezygnowali
hahahaha : hahaha:

Dziendobryyyyypiatekkkkkk k

moge rzucic kawusia i babeczkami

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:33   #3253
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
No to wszystko przed Wami
Na to wyglada

Cytat:
Aaa, dziewczyny, na śmierć bym zapomniała
Macie pozdrowienia od Strong, która wróci do nas za kilka dni, bo ma przedświąteczny i naukowy młyn! Także tęsknimy jeszcze chwilę!
Strooong, tesknimy

Stary 2012-12-07, 09:35   #3254
Gucia0987
Zakorzenienie

Amani kciuki!

Stary 2012-12-07, 09:35   #3255
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hahaha zobaczymy jej dzisiejszy "wystep" Tz ma pietra bo tam bedzie cala jego ekipa pracowa
No to niech Maja da popis aby tatus byl z niej dumny!!!

Stary 2012-12-07, 09:36   #3256
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, no że albo tak, albo nie... Albo że zastanawiacie się między aktualnym cyklem i następnym

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-07, 09:36   #3257
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Może to głupie, ale mam uraz do pobierania większej ilości krwi niby to się nierówna oddawaniu krwi (ja bym nie mogła ). Nie wiem co jest ze mną, ale mi jest bardzo słabo i chce mi się wymiotować po braniu - choć nie zawsze Jak byłam w szpitalu i pani mi chciała pobrać z wenflonu i ta krew jeszcze sobie tak trysła ( w sensie poleciało jej jeszcze raz tylu co powinno) - choć i tak dużo miało być pobrane bo na wszystkie hormonalne, to nie mogłam wstać z łózka... Byłam mi duszno i fatalnie się czułam. Chciała iść otworzyć okno to nie doszłam...
Acha, takie buty...no to faktycznie, dla własnego dobra, lepiej sobie to rozłożyć na raty.
Ja robiłam wszystko na raz - kobita wbiła igłę i tylko podstawiała fiolki... poszło sprawnie...

Hania

Stary 2012-12-07, 09:40   #3258
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość

Mój by zapewne powiedział coś w stylu niech się zajmą swoją robotą, a mi by w windzie zarzucił że to moja wina, że mnie zaczepiają =) Bo się pewnie uśmiechałam do nich. Tak wiecie w żartach, ale on ciągle uparcie twierdzi że w ogóle nie jest o mnie zazdrosny =) Taaaaa jasne.

hahaha a moj by pewnie powiedzial "aaa bierzcie ja w chole.re tylko zwrotow nie przyjmuje"

Cytat:
Guru zdradzę Ci mój sekret: nie można siadać jak usiądę, to już koniec a jak cały czas latam, coś robię - wtedy jest motor
ooo tak!!! zgadzam sie!! to jest pierwsza zasada!!! nie siadac...siadziesz ijuz po robocie

Stary 2012-12-07, 09:42   #3259
(t)asia
Zadomowienie

Powinnam najpierw was nadrobić bo nie wiem co wczoraj pisałyście ale jakoś nie mogę się zebrać...
Zatem poczytam trochę na bieżąco a na weekend postaram się odpisać.
Dzisiaj wieczorem jadę do szwagierki na wieczór piękności. A jak się dzisiaj nie uda to jutro. W końcu muszę być piękna dla męża =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:43   #3260
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha a moj by pewnie powiedzial "aaa bierzcie ja w chole.re tylko zwrotow nie przyjmuje"

Stary 2012-12-07, 09:45   #3261
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
: hahaha:

Jasne... a w nocy byłby płacz- gdzie jest mój kotek!!!
Gdzie on by taką drugą znalazł!
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:49   #3262
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, no że albo tak, albo nie... Albo że zastanawiacie się między aktualnym cyklem i następnym
Aaby nie mam cyklów

właśnie od kilku dni mam plamienie i też nie wiem co to te moje hormony mnie wykończą, robią sobie sobie co chcą

a i robiłam też te testy owulacyjne tak z ciekawości i raz mi wyszły 2 kreski, choć ta jedna testowa jaśniejsza, więc negatywny, a tak za każdym razem tylko jedna wychodzi

Cytat:
Acha, takie buty...no to faktycznie, dla własnego dobra, lepiej sobie to rozłożyć na raty.
Ja robiłam wszystko na raz - kobita wbiła igłę i tylko podstawiała fiolki... poszło sprawnie...
Niby sam widok krwi na mnie tak nie działa... tylko to pobranie i to tak z 10 min po pobraniu mi się zaczynają takie akcje, więc nie wiem o co chodzi...

z tym podstawianiem fiolek to mnie zabiłaś

Guciu na żółtaczkę robiłaś tylko jedynej ten współczynnik czy oba?
Stary 2012-12-07, 09:50   #3263
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
No to niech Maja da popis aby tatus byl z niej dumny!!!
no popis da bankowo ale pytanie czy tatus bedzie dumny? hahahaha
Cytat:
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
: hahaha:

Jasne... a w nocy byłby płacz- gdzie jest mój kotek!!!
Gdzie on by taką drugą znalazł!
no wlasnie to jest moj Tz tu niby taki cicho-ciemny ale jak juz cos powie to

i t(asiu) wlasnie!! gdzie on by taka druga znalazl

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-12-07 o 09:53
Stary 2012-12-07, 09:51   #3264
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam wyżej

A na żółtaczkę robiłaś obydwa te czynniki? czy jeden wystarczy?
a co tsh to dobrze jak jest niskie?

Co do zapominana ja kiedyś też nie wiedziałam czy wzięłam tabletkę. Mąż mi wyciągnął z blistra i podobno przyniósł do pokoju na ławę - chyba to widziałam, ale na 100% nie powiem... i ona zniknęła. Do dziś nie wiem czy zaginęła (a szukaliśmy jej i nigdzie nie było) czy ją łyknęłam (nie przypominam sobie)

Co do ostatniego to mnie trochę uspokoiłaś
doczytałam Dobrze, że wyniki ok!

Nie, robiłam na żółtaczkę typu C - bo była akcja promocyjna i zrobili mi to badanie za darmo. Na typu B, jakiś czas temu robiłam przeciwciała i miałam je jeszcze, ale to Ci pisałam.

A tsh dobrze jak jest niskie, tylko ja przy braniu leków na tarczycę zazwyczaj mam wyższy ten wynik, a teraz jest dziwnie niski i właśnie obawiam się, że wzięłam jednak leki rano czego robić przed badaniem nie powinnam, no ale trudno. Dzisiaj będę dzwonić do endo to mi powie czy ewenatualnie mam powtórzyć badanie czy nie

Kotek zapomniałam Ci napisać, że Maja mnie rozwala!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-12-07 o 09:52
Stary 2012-12-07, 09:51   #3265
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Od razu widziałam na tel i czytałam! Nigdy tak rzeczowego maila nie dostałam! Dziękuję!
Przekaż podziękowania mężowi, a ja w wolnej chwili odpiszę

Przekażę, przekażę, bo już pytał pokazałam mu Twoje fotki na FB - stwierdził, że ta dieta nie jest Ci potrzebna no i pytał, po co i z czego chcesz się odchudzać?
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 09:52   #3266
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Niby sam widok krwi na mnie tak nie działa... tylko to pobranie i to tak z 10 min po pobraniu mi się zaczynają takie akcje, więc nie wiem o co chodzi...

z tym podstawianiem fiolek to mnie zabiłaś
Anius,
ja mam tak, ze nie moge patrzec na sam moment wklucia, musze odrwocic wtedy oczy bo mdleje. Potem jak juz ta krew pompuje do fiolki to spoko. Ale i tam slabo mi sie robi jakbym niewiadomo ile tej krwi stracila.

Stary 2012-12-07, 09:53   #3267
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Oj Koteczku
Stary 2012-12-07, 09:54   #3268
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby nie mam cyklów

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Przekażę, przekażę, bo już pytał pokazałam mu Twoje fotki na FB - stwierdził, że ta dieta nie jest Ci potrzebna no i pytał, po co i z czego chcesz się odchudzać?
Mówiłam Ci już, że uwielbiam Twojego męża?!
Uświadom hasbenda, że fotki są stare

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-12-07, 09:55   #3269
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek zapomniałam Ci napisać, że Maja mnie rozwala!

Cytat:

Oj Koteczku
haha Ana no widzisz nie mam latwo haha z jednej strony Maja a z drugiej Tz......i jak tu byc normalnym

Stary 2012-12-07, 09:55   #3270
Gucia0987
Zakorzenienie

Ja nie znoszę pobierania krwi. Choruję kilka dni wcześniej. Nie jestem wstanie patrzeć ani na igłę, ani na to jak mi pobierają krew. Zasłabnięcia to norma dla mnie. NIE ZNOSZĘ TEGO!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości