Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-07, 14:06   #3121
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

tromm jestes miszczem ¿yczeñ

Kinky to Bingo po prostu tak ¶mierdzi
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:17   #3122
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

a ja dzisiaj znów nic nie na³oze bo wychodze, jutro to samo, nie wiem kiedy wogóle ja te w³osy umyje

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:22   #3123
Fencze
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 529

hey, dziewczyny, gdzie znajdê info o olejach niekomogennych? U¿ywam oleje na twarz i strasznie mnie wysypa³o. Wpisa³am w wyszukiwarkê, ale nic nie pojawi³o siê.

a i jak oceniacie olej palmowy na w³osy?
Stary 2012-12-07, 14:25   #3124
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, pytanie na poziomie amator wersja hard: przy wyborze oleju do w³osów wa¿ne jest ¿eby by³ rafinowany czy nierafinowany?
Kupiæ stacjonarnie olej nierafinowany to mega wyczyn
Osobi¶cie wolê nierafinowane, ale znalaz³am do tej pory tylko sezamowy taki
Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry Dziewczyny
Ta temperatura mnie dobija, wiêc, kupiê sobie dzisiaj szmponetkê coby od¶wie¿yæ kolorek. Jako¶ nie spotka³am siê z trwa³± farb±, która daje taki efekt jak Tycjan z Marionu. Chyba zamiast farby bêdê u¿ywaæ jego w³a¶nie...
Maskê lnian± lepiej daæ przed czy po "kolorowaniu"?
To zale¿y od Ciebie. Ja da³am po, ¿eby od razu nawil¿yæ w³osy
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
Zaczerwienia na szyi mog± byæ podra¿nieniami od szamponu z SLES'em, ja tak mia³am. Podra¿nione czo³o,szyjê, ramiona. Dlatego odstawi³am szampony z SLES.
Ca³kowicie? Wiêc czym teraz myjesz w³osy?
Cytat:
Przysz³o moje BINGO! Ale jedno jakie¶ stare chyba, bo opakowanie maski z shea i algami ma angielskie naklejki. I na gorze ma logo BINGO, które zosta³o zaklejone karteczk± "Bingo SPA". No i ma zapach taniego myd³a:P
Je¿eli maska nie przybra³a jeszcze br±zowego koloru to u¿ywaj ¶mia³o

Lils Najlepszego!!

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:34   #3125
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Przysz³o moje BINGO! Ale jedno jakie¶ stare chyba, bo opakowanie maski z shea i algami ma angielskie naklejki. I na gorze ma logo BINGO, które zosta³o zaklejone karteczk± "Bingo SPA". No i ma zapach taniego myd³a:P

Czyli nie tylko ja mam dziwne podejrzenia co do mojego Bingo. Zamówi³am je miêdzy innymi dla zapachu który by³ cudny a otwieraj±c opakowanie nie¼le siê rozczarowa³am

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:34   #3126
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Dziewczyny, pytanie na poziomie amator wersja hard: przy wyborze oleju do w³osów wa¿ne jest ¿eby by³ rafinowany czy nierafinowany?
Moje w³osy akurat maj± na to konkretnie wywalone
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Poka¿ wiadomo¶æ
Dawa³am tylko na d³ugo¶æ. Ale ogólnie waxa wcieram w skalp jak robiê sobie ciep³y kompres.
A co do oleju to za pierwszym razem mia³am pod rêcznikiem, za drugim bez.

zobaczymy. pokombinujê z tym z pestek winogron a najwy¿ej u¿yjê go do sma¿enia a sama zakupiê co¶ z kosmetycznych. tyle, ¿e nie rozumiem co d³ugo¶æ w³osa ma do mojego skalpu i tego, ¿e ³uszczy mi siê naskórek i to po pierwszym razie
Ja te¿ nie rozumiem. Mo¿e daj sobie spokój z olejowaniem na tydzieñ - dwa i zobacz, czy ³upie¿ minie.

Bo jak olej nie mia³ kontaktu ze skór± g³owy to jak móg³ wywo³aæ tak± reakcjê? Korespondencyjnie?:brzyda l:
Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny mam problem...
W zimie dopadaj± mnie dziwne dolegliwo¶ci je¶li chodzi o skórê g³owy. Dzisiaj zauwa¿y³am u siebie zaczerwienienia na szyi tam gdzie zaczynaj± rosn±æ w³osy. Nie swêdzi, ale wygl±da beznadziejnie... Czy mam to potraktowaæ?
Od czapki, od klimy, od ogrzewania, od mrozu. Ewentualnie od klimy - zaka¿enie grzybkami, ale je¶li mówisz, ¿e to regularnie co zimê to odpada.

Glut lniany, pantenol, czasem kefir lub jogurt dla delikatnego z³uszczenia
Cytat:
Napisane przez Fencze Poka¿ wiadomo¶æ
hey, dziewczyny, gdzie znajdê info o olejach niekomogennych? U¿ywam oleje na twarz i strasznie mnie wysypa³o. Wpisa³am w wyszukiwarkê, ale nic nie pojawi³o siê.

Komedogenno¶æ wg badañ równa zero: s³onecznikowy i z orzecha w³oskiego, a inne polecane to olej z krokosza bawierskiego, konopii, rycynowy, z pestek winogron, z wiesio³ka, lnu, ogórecznika, nasion bawe³ny, ró¿any, sojowy i jojoba.

Ale jak wiadomo, jest jeszcze mój ulubiony czynnik osobniczy
Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Ca³kowicie? Wiêc czym teraz myjesz w³osy?
Ostatnio Miss mówi³a, ¿e szamponem z SLES YR.

I jeszcze kieca na Miko³aja
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:34   #3127
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Napisane przez Fencze Poka¿ wiadomo¶æ

moje w³osy ³adnie zmiêkcza, ale jak siê zapomnê i na³o¿ê go na d³u¿ej ni¿ 3 godziny (a ju¿ w ogóle na ca³± noc) to puszy (w³osy mam falowane ¶rednio-wysokoporowate)
Stary 2012-12-07, 14:38   #3128
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Czyli nie tylko ja mam dziwne podejrzenia co do mojego Bingo. Zamówi³am je miêdzy innymi dla zapachu który by³ cudny a otwieraj±c opakowanie nie¼le siê rozczarowa³am
A opakowanie ma naklejki z napisami po angielsku czy polsku :P? No i logo ma "BINGO" czy mo¿e jest zakalejone naklejk± "BINGO SPA"? Bo wczêsniej ta firma w³a¶nie nazywa³a siê chyba BIngo, a teraz dodali jeszcze do nazwy SPA.

Dziêki laski za odpowiedzi o oleju. My¶la³am, ¿e to istotne czy olej jesr rafinowany czy nie, i ¿e tylko nierafinowany nadaje siê do w³osów.
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:41   #3129
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Versatille, dziêki dzieki Wam za wszystkie ¿yczenia, zrobi³y¶cie mi dzieñ Mi³ego weekendu.
Stary 2012-12-07, 14:49   #3130
Fencze
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 529

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ

Ja te¿ nie rozumiem. Mo¿e daj sobie spokój z olejowaniem na tydzieñ - dwa i zobacz, czy ³upie¿ minie.

Bo jak olej nie mia³ kontaktu ze skór± g³owy to jak móg³ wywo³aæ tak± reakcjê? Korespondencyjnie?:brzyda l:

Od czapki, od klimy, od ogrzewania, od mrozu. Ewentualnie od klimy - zaka¿enie grzybkami, ale je¶li mówisz, ¿e to regularnie co zimê to odpada.

Komedogenno¶æ wg badañ równa zero: s³onecznikowy i z orzecha w³oskiego, a inne polecane to olej z krokosza bawierskiego, konopii, rycynowy, z pestek winogron, z wiesio³ka, lnu, ogórecznika, nasion bawe³ny, ró¿any, sojowy i jojoba.

Bardzo dziêkujê

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ
moje w³osy ³adnie zmiêkcza, ale jak siê zapomnê i na³o¿ê go na d³u¿ej ni¿ 3 godziny (a ju¿ w ogóle na ca³± noc) to puszy (w³osy mam falowane ¶rednio-wysokoporowate)
bardzo dziêkujê ja mam raczej ¶redni± pod nisk± porowato¶æ. Olej koksowy u¿ywany non stop na w³osy sprawdza siê wy¶mienicie
Stary 2012-12-07, 14:54   #3131
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
A opakowanie ma naklejki z napisami po angielsku czy polsku :P? No i logo ma "BINGO" czy mo¿e jest zakalejone naklejk± "BINGO SPA"? Bo wczêsniej ta firma w³a¶nie nazywa³a siê chyba BIngo, a teraz dodali jeszcze do nazwy SPA.

Dziêki laski za odpowiedzi o oleju. My¶la³am, ¿e to istotne czy olej jesr rafinowany czy nie, i ¿e tylko nierafinowany nadaje siê do w³osów.
Opakowanie akurat nie robi mi ró¿nicy bo poprzednie tez nie mia³o napisów po Pl i mia³o zaklejone poprzednie logo. Wnêtrze niestety nie jest t± sam± mask± któr± mia³am ju¿ kilka razy
Ale i z tym ju¿ siê spotka³am jak zamawia³am z shea

- 25 kg
Stary 2012-12-07, 14:54   #3132
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
A co przedstawia Twój avatar? bo kompletnie nie wiem no trzeba ostro¿nie je¼dziæ, ja wtedy chcia³am skrêciæ i z daleka chcia³am zacz±æ hamowæ, chocia¿ predko¶ci nie mia³am wielkiej, wiadomo, ale jeden hamulec by³ ostrzejszy i zatañczy³am. A prawko zda³am dzieñ przed sylwestrem, ostatnia zdawa³am, by³ ju¿ trochê zmrok, pamietam jak dzis no to g³upia sytuacja z tym sylwestrem, moze siê jeszcze pogodzicie a ja dzi¶ mam urodziny
W³osów zdrowych, d³ugich, l¶ni±cych i wszystkiego najlepszego ogólnie w ¿yciu

Cytat:

Ciekawe jak z komedogenno¶ci± z olejem z pachnotki i kie³ków pszenicy Stosujê od paru dni i na razie jest wporzo.
Testnê³am dzi¶ maseczkê na ryjka Bingaczow± z olejkiem makadamia i przyjemna. Facjata mniej wysuszona
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 15:00   #3133
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
W³osów zdrowych, d³ugich, l¶ni±cych i wszystkiego najlepszego ogólnie w ¿yciu

Ciekawe jak z komedogenno¶ci± z olejem z pachnotki i kie³ków pszenicy Stosujê od paru dni i na razie jest wporzo.
Testnê³am dzi¶ maseczkê na ryjka Bingaczow± z olejkiem makadamia i przyjemna. Facjata mniej wysuszona
Pachnotka te¿ jest git, a kie³ki pszenicy... muszê siê dokszta³ciæ Tamto pisa³am z ³ebka, przepraszam
Stary 2012-12-07, 16:15   #3134
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Lils, wszystkiego w³osowego!
Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Opakowanie akurat nie robi mi ró¿nicy bo poprzednie tez nie mia³o napisów po Pl i mia³o zaklejone poprzednie logo. Wnêtrze niestety nie jest t± sam± mask± któr± mia³am ju¿ kilka razy
Ale i z tym ju¿ siê spotka³am jak zamawia³am z shea
Hm, ale to podejrzewasz, ¿e stara, czy inny sk³ad?
Choæ ja i mama mia³y¶my niby te same perfumy z Avonu a pachnia³y zupe³nie inaczej babcia kupi³a sobie drug± buteleczkê swoich ulubionych i te¿ pachnia³a inaczej ni¿ poprzednie , na dodatek mia³y inny kolor

Ale mnie dzisiaj wszystko elektryzuje

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 16:17   #3135
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

a moja suszarka mia³a byæ taka wspania³a.. zimny nawiew wcale nie jest zimny, tylko letni;/
ale mam paczkê z Helfów
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 16:29   #3136
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
a moja suszarka mia³a byæ taka wspania³a.. zimny nawiew wcale nie jest zimny, tylko letni;/
ale mam paczkê z Helfów
Chyba wszystkie tak maj± przynajmniej chore nie bêdziemy
Jak tam helfy?

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 16:38   #3137
blackberry8
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 770

Jak ju¿ jeste¶my w temacie suszarek - czy która¶ mo¿e poleciæ tak± z naprawdê zimnym nawiewem?

Moja reakcja po pierwszym u¿yciu kremu wyg³adzaj±cego fructis -
W³osy s± bardziej miêkkie, nie ko³tuni± siê tak, koñcówki mniej wywiniête.
Jutro zastosujê ca³y komplet czyli olej/jedwab + krem fructis + psikacz liss kur. Jak mnie nie obci±¿y to bêdê stosowaæ codziennie.

Czy która¶ z Was jest w stanie oceniæ sk³ad tego kremu:
Cytat:
aqua, cetearyl alcohol, cetyl esters, niacinamide, saccharum officinarum extract/sugar cane extract, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, phenoxyethanol, arania spinosa oil/arania spinosa kernel oil, eugenol, behentrimonium chloride, trideceth-6, xylose, limonene, camellia sinensis extract/camellia sinensis leaf extract, linalool, benzyl salicylate, benzyl alcohol, amodimethicone, isopropyl alcohol, alpha-isomethyl ionone, pyrus malus extract/apple fruit extract, pyridoxine hci, citric acid, butylphenyl methylpropional, cetrimonium chloride, citronellol, citrus medica limonum peel etract, hexyl cinnamal, amyl cinnamal, parfum
blackberry8 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 16:50   #3138
kascysko
Zakorzenienie

aqua, cetearyl alcohol, cetyl esters, niacinamide, saccharum officinarum extract/sugar cane extract, hydrolyzed corn protein, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, phenoxyethanol, arania spinosa oil/arania spinosa kernel oil, eugenol, behentrimonium chloride, trideceth-6, xylose, limonene, camellia sinensis extract/camellia sinensis leaf extract, linalool, benzyl salicylate, benzyl alcohol, amodimethicone, isopropyl alcohol, alpha-isomethyl ionone, pyrus malus extract/apple fruit extract, pyridoxine hci, citric acid, butylphenyl methylpropional, cetrimonium chloride, citronellol, citrus medica limonum peel etract, hexyl cinnamal, amyl cinnamal, parfum

Zestaw konserwantów jak w mordkê strzeli³ Ale to, co przed pogrubionym ca³kiem fajne: ro¶linne proteiny, emolienty, witamina B3, wyci±g z trzciny cukrowej. Jeden silikon daleko w sk³adzie. Fajny, ale nie polecam u¿ywania w okolicy skalpu
Stary 2012-12-07, 17:01   #3139
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Hm, ale to podejrzewasz, ¿e stara, czy inny sk³ad?
Choæ ja i mama mia³y¶my niby te same perfumy z Avonu a pachnia³y zupe³nie inaczej babcia kupi³a sobie drug± buteleczkê swoich ulubionych i te¿ pachnia³a inaczej ni¿ poprzednie , na dodatek mia³y inny kolor
Na pewno inny zapach ale jak u¿yje to zobacze jak z dzia³aniem

- 25 kg
Stary 2012-12-07, 17:05   #3140
blackberry8
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 770

Cytat:
Zestaw konserwantów jak w mordkê strzeli³ Ale to, co przed pogrubionym ca³kiem fajne: ro¶linne proteiny, emolienty, witamina B3, wyci±g z trzciny cukrowej. Jeden silikon daleko w sk³adzie. Fajny, ale nie polecam u¿ywania w okolicy skalpu
Dziêkujê Ja w ogóle mam pancerny skalp, nawet przy tylu latach codziennego mycia szamponami z sls (nie sles) nie mia³am ¿adnych podra¿nieñ
Jednak wolê dmuchaæ na zimne i bêdê nak³adaæ od ucha w dó³.
blackberry8 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 17:07   #3141
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
1. Lils

Z okazji urodzin oczywi¶cie ¿yczê piêknych i zdrowych w³osów.
¯yj tak, aby ka¿dy kolejny dzieñ by³ niesamowity i wyj±tkowy.
Wype³niaj ka¿d± chwilê tak, aby potem wspominaæ ja z rado¶ci±.
Czerp energiê z ka¿dej drobne chwili.
Pamiêtaj, ¿e masz w sobie si³ê, entuzjazm.
¯yj tak, aby g³upio by³o opowiadaæ, ale wspaniale wspominaæ
¯yj dla siebie.
I najwa¿niejsze, nigdy nie pozwól, by cokolwiek stanê³o na drodze do spe³niania marzeñ

2. Ja mia³am mieæ suszarkê.
Z jonizacj±.
Zimny nawiew.
Zmienna temperatura.
Du¿a si³a.
Dyfuzor.

Mia³am mieæ suszarkê.

"Przepraszamy, ale Twoje zamówienie zosta³o anulowane, poniewa¿ produktu nie ma na sk³adzie, ani u naszych dostawców..."
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 17:18   #3142
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê Ja w ogóle mam pancerny skalp, nawet przy tylu latach codziennego mycia szamponami z sls (nie sles) nie mia³am ¿adnych podra¿nieñ
Jednak wolê dmuchaæ na zimne i bêdê nak³adaæ od ucha w dó³.
Panzerskalp panzerskalpem, ale to konserwy s±, z regu³y potencja³ bardziej dra¿ni±cy ni¿ siarczany
Stary 2012-12-07, 18:04   #3143
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja dzi¶ mam urodziny
To i ja dorzucam sie do zyczen - wszystkiego najlepszego! (sorry, nie znam zadnych wierszykow, a rymowanie srednio mi wychodzi )

A ja mialam nightmare-hair-day, na wlasne zyczenie zreszta, bo chcialam za dobrze Nalozylam te oleje z miodem i isana(ktora zreszta prawie zdenkowalam, ale u nas dalej jest ) i potem chcialam jeszcze ulepszyc i postanowilam umyc odzywka... z tymze cos mi sie ubzduralo, ze to czesc OMO. Ktorego opisu oczywiscie nie umialam znalezc w zaden sposob Wiec wzielam pierwsza lepsza odzywke(zeby chociaz babassu, ale nie ) nasmarowalam na glowe, i splukalam bo w koncu co to za filozofia umyc wlosy odzywka... potem na to jeszcze jedna maseczka. Efekt byl porazajacy - jakies tlusto wygladajace kudly, wygladajace jakby je moje kotki zalizaly
Takze dzis w planach rypacz i chyba naloze sobie biovaxa.
Stary 2012-12-07, 18:12   #3144
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Glut z olejem lnianym na w³osach
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:12   #3145
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

Dziewczyny, co znaczy Waszyn zdaniem ;

''Status Twojego zamówienia zosta³ zmieniony na zamkniete ''
cos taiego dosta³±m dwa dni temu w @ od Blisko Natury.
Zamkniête to mi sie kojarzy z anulowane. Ale mo¿e to u nich oznacza wyslane
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:13   #3146
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Lils - sto latek i wszystkiego, co najlepsze!
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:17   #3147
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Cytat:

Dziêkujê

Dosta³am mój masa¿er paj±czek Jest genialny!!!

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:20   #3148
Krrem
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 410

Lils! Wszystkiego w³osowego!!

A ja czekam na zamówienie z Helfów :3 W ¶rodê bêdzie

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:22   #3149
antoninamotyl
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 646

Dziewczyny u¿ywa³y¶cie Oleju z orzechów laskowych??
Bo teraz jest w lidlu:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_32080.htm
Stary 2012-12-07, 18:39   #3150
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez antoninamotyl Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny u¿ywa³y¶cie Oleju z orzechów laskowych??
Bo teraz jest w lidlu:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_32080.htm
Tak, ale nie wiem. Jakos bardziej mi pasowal do salatki niz do wlosow

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.