|
|
#511 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Znad krtani chryp chryp
przy odrobinie wysiłku i dobrej woli wszystko można rozmazać ![]() Cytat:
![]() 2.ano Cytat:
![]() 2.no fakt ![]() 3. 1.pfff ,raz mi sie udało , a Ty do mnie z pało ![]() 2. dla chcącego nie ma rzeczy niemozliwych ![]() Cytat:
2. ![]() 3.Paranormal Activity fafnaście - Niszczyciel kremu czyli Duch Nietopsza ![]() Cytat:
2.zdecydowanie 3. napadało śniegu oo , szczyt z królęcym bobkiem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czy on teść też ma jakiś swój tytuł króleski? bo byłby mię równie poczebny alibo i bardziej niż równie ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- łosiołek wysłan, piernika wiezie
|
|
#514 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mjut by zeżarła, ale pozostałe..
A, no może jeszcze sos czosnkowy w małej ilości ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak jak wczoraj, ino z rana bardziej kasłała. Ech ![]() To powodzenia ![]() Też trochę skrzeczysz? ![]() Znad dużej ilości śniegu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#515 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To soł moje najsekretniejsze tajemnice Cytat:
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37998296]Tylko Credit A. spłaca kredyty w całości ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ściemniaj, osiołki prezenty nie dajom ![]() ![]() Nie dobrze, żeby się ztego nic nie rozwinęło ![]()
|
#517 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad zimnej herbaty i wiercacego w scianie sasiada.
Wpadam goronco polecic film Rykszarz (Xich lo) i spadam ogladac jakis odmozdzacz. |
|
|
|
#518 |
|
To ja :)
|
Nie ma to, jak zacząć dzień od wizyty u dentysty. Znów sobie sprzęt w gabinecie wymienił, jeszcze trochę i zamieni gabinet w SPA. Muzyka, leżanka, czekałam tylko jeszcze na masaż stóp
![]() I teraz mogę już wszystkich powitać naprawionym uśmiechem -dzień dobry! ![]() Jeszcze dziś mam wolne, ale już z pracy przyszła informacja,że zapowiada się koszmar od poniedziałku, a ulubiona koleżanka na tę okoliczność poszła znów na zwolnienie...
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z autobusu do Krakowa
A za parę godzin L.
|
#521 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham poimprezowo i popracowo, idę spać, bom zmęczona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#523 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A zawartością jest po prostu cola ![]() Dziękuję I trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kraków odmachuje
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-12-07 o 14:43 |
|||
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
#525 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
No to było oszywiste czyż nie
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
no teraz już tak
![]() o! całkiem się tego nie spodziewałam nic nie jest oczywiste topra topra bredze jak potrzaskana alem trochi w stresie
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Co się dzieje?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#529 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jaki stres?
![]() Mam zakwasy po tańcach do 2 w nocy A o 7 byłam już w pracy, jakby nas alkomatem przebadali to 2/3 zespołu było jeszcze pod wpływem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
nic złego - napiszę wklopie jak wrócę
Cytat:
zazdraszczam udanego wieczorku
|
|
|
|
|
#531 |
|
Wtajemniczenie
|
mój się popisuje za 10 nietopszów, ale mi tylko nieładne określenia przychodzą na myśl
myślcie, talenta macie co po nietopszu widać
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
jesteś zboczona
![]() ja nienawidzę zimy z każdą godziną bardziej ![]() no dopsz, jak raz to wybaczam Cytat:
![]() Wreszcie weekend i wreszcie domek od rana marzyłam o powrocie do domu
|
|
|
|
|
#533 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
E tam, operacji nikt z nas nie wykonuje
Poza tym nie nasza wina, że firma organizuje wigilię w trakcie tygodnia
|
|
|
#534 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. łosiołka nie zjem chyba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. słusznie prawicie całkiem mi odjęło głos i już nic nie mogę mówić i glut we krtani , nie lubieu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 Postanowiłam kupić w prezencie każdej z kobiet którym muszę coś kupić po świeczce yankee candle plus coś do tego.... Nie macałam nigdy ani nie wąchałam, ale przejrzałam wątek na perfumach i tyle osób nie może się mylić ![]() Ktoś poleci jakiś zapach? bo za dużo ich tam... coś uniwersalnego
|
||
|
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanotowano czekam na dalsze sugestie
|
|
|
|
|
#540 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze Beach Wood lubię, ale jest trochę męski, więc może nie każdemu się spodoba. Fajne mają świąteczno-zimowe zapachy, np. Sparkling Snow albo Winter Wonderland
A Ty chcesz im kupić świece czy woski? Bo do wosków potrzebny jest też kominek, a z kolei świece YC mają takie ceny, że jak masz z 10 tych kobiet w rodzinie, to.... nic, uprzedzam tylko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

legal drugs bez rock'n'roll ...

mnie się kołacze żem to piła jako did, ale skoro pamietam tom musiała większa być niż Sporzyk
Że się do niewiedzy przyznać potrafię? 
To soł moje najsekretniejsze tajemnice 

A zawartością jest po prostu cola
łosiołka nie zjem