|
|
#271 |
|
Copyraptor
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Gg, wydrukowałam mu instrukcję
![]() I ty ciapo, robiłam tam zamówienie niedawno, czemu się nie podłączyłaś? Teraz już wszystkie są wyposażone |
|
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
GG ja mam ochotę na drinka z palemką
![]() mam swojego Booxa i62
|
|
|
|
#273 |
|
Copyraptor
|
Niesamowite, wystarczy na niego pomarudzić publicznie, i chyba dociera to do niego w aurze - napisał! Nowa notka opublikowana
![]() Będzie mi miło, jeżeli ewentualne komentarze pojawią się na blogu, a nie tutaj |
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38011953]To na spokojnie możesz się przecież zastanowić. Jak chcesz to mogę też swoje paletki wziąć na jakieś spotkanie i sobie pomacasz
[/QUOTE] O, to miło, dziękuję. Jak coś, to przypomnę Ci ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#275 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Podjadę w weekend do Media i Ci kupię. Oczywiście najpierw zadzwonię ![]() Cytat:
Zdecydowanie, bo jak widać na załączonym obrazku o niczym nie pamiętam. Byłam dzisiaj u Dominiki i kupiłam 4 rzeczy z Flormaru No i oczywiście buty |
||
|
|
|
#276 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
- Przywiozłem pani paczke ale nikogo nie ma w domu - Fakt, nie ma nikogo w domu - Ale ja już drugi raz tam byłem - Po to ma pan numer na przesyłce żeby zadzwonić, z innych firm kurierskich dzwonią rano i umawiamy się o której podjadą żeby zastać adresata, ludzie o tej porze pracują. Będę w domu za 10 minut. - Ale ja już skończyłem pracę to sobie Pani odbierze paczke w Zabierzowie w centrali. No i w tym momencie zwątpiłam. Łaskę mi będzie robił, że mi paczkę doręczy? Żenada. To już nie pierwsza taka akcja tego dwudziestokilkuletniego gościa i w związku z tym, że moja czara goryczy się przelała, pozwoliłam sobie zadzwonić na infolinię "siódemki" i złożyć zażalenie na usługi tego kuriera. Paczkę mają mi dostarczyć raz jeszcze w poniedziałek. Jakoś z innymi kurierami można się dogadać, dzwonią rano lub wysyłają smsa, oddzwaniam, umawiamy się jak ludzie po odbiór,czasem ja gdzieś podadę, czasem oni. A tu gościu mi dzwoni o 14.30 że nie może poczekać 10 minut bo on już skończył pracę pffff a tak wgl to mam nadzieję, że w tym roku uda Nam się zebrać grupką i pojechać kiedyś po południu lub w jakiś dzień w weekend na narty ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38018404]No i znów brak znajomości tematu przy wygłaszaniu poglądów Oryginalne emu są jakby delikatnie nawoskowane, więc się nie brudzą tak np. zamszowe buty. Nigdy moich nie czyściłam inaczej niż przecieranie mokrą ściereczką i nie mam żadnych plam, zacieków, itp.[/QUOTE]Gdzie można kupić oryginalne emu? |
||
|
|
|
#277 |
|
Konto usunięte
|
Chociażby Barakuda w Bonarce (http://www.bonarkacitycenter.pl/skle...rzana/barakuda). Naprzeciwko Deichamana.
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38022838]A ja widziałam, że koleżanka rozmawiała z kuzynką brata, który ma koleżankę która ma takie buty i mówiła że są do kitu
Rozumiem, mam kupić i stwierdzić czy faktycznie moje się tak też zachowają .
|
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niej a tylko moja sis jest ciapą- dzisiaj to sobie wymyśliła:/ [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38022838]No oczywiście zapomniałam... O farbie, o workach do odkurzacza... Zwalam to na pracę ![]() Podjadę w weekend do Media i Ci kupię. Oczywiście najpierw zadzwonię [/QUOTE]ok, a może Ci wyślę model smsem bo jak mnie nie będzie w domu to pozamiatane. kiedyś Ci wysyłałam ale pewnie już Ci zginął Cytat:
dzisiaj się mocno zdziwiłam jak zadz. do babki zapytać kiedy dojdzie moja przesyłka z DDD to mi wszystko wyjaśniła i mimo to za pół godz. jeszcze raz zadz. potwierdzając, że na pewno paczka została wysłana itd. - poczułam się jako klient dopieszczona ![]() tak! tak! tak! ja w ogóle nie rozumiem tego, że się nie da. nie wiem czemu się nie da ![]() mnie jest trudno (niezręcznie ) wyskakiwać z taką propozycją, bo nie jestem zmotoryzowana, ale przecież wypad na 2-3h chociażby do Myślenic to nie jest trudno zgrać. zwłaszcza popołudniem albo w weekend
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#280 |
|
Matka Smoka
|
MS - Siódemka to wg mnie najbardziej problemowy kurier - gdzie bym nie wysyłała (czyli inny kurier doręcza za każdym razem), to problem. Mnie za to ostatnio DHL załamał. Wysłałam do pracy tż, bo tam cały dzień ktoś jest. Dzwoni kurier o 20.40 z tekstem, że jest pod bramą. Ja mu mówię, że w takim razie wróci następnego dnia, bo co to za godzina jest, w dodatku bez uprzedzenia. Następnego tż do niego dzwoni, bo nie chciał się z nim minąć - a ten do niego, że dziś mu nie pasuje. Kolejnego dnia też coś stękał, ale tż go trochę postraszył i łaskawie przywiózł.
|
|
|
|
#281 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pisz smsa, bo tak mi nie zginie
|
||
|
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja jestem chętna na oblewanie, ale nie w ten weekend ![]() 3. Nie tylko Ty! Już tak sobie nie przypisuj zasług 4. Ja też! 5. Jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić na nartach.... może przez te problemy z kręgosłupem? ![]() A o co chodzi? Jaki prezent? ![]() Co to Boox? Czytnik do e-booków? Jak tam Twoje przygotowania do egzaminu? (operaty i te sprawy) Cytat:
![]() Lecę czytać! Co tam sprzątanie! Co tam pranie żakietu Ineso, pakowanie prezentów, olejowanie włosów itd.... Wszystko poczeka ![]() Edit: Wsiorbało mi 40 otwartych zakładek w firefoxie
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-12-07 o 20:37 |
||
|
|
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
A buty kupiłam takie. Powiedzcie, że ładne, bo nie mam co do nich pewności...
|
|
|
|
#284 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja bym nosiła i to z futerkiem na wierzchu
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się, chociaż mnie akurat bardziej bez futerka.
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Przyjechałam do domu, a teraz leżę już w łóżku (przed chwilą spojrzałam na zegarek. Ekstra A ogrzewanie podłogowe jest super Mistrzyni - jak przeprowadzka? Mam nadzieję, że nie za natarczywie pytam, bo chyba za każdym razem, jak coś piszę, to zadaję pytanie o dom. Dziewczyny, jaki Wam wyszedł koszt zakupu kindle'a? Cena + przesyłka i te sprawy? |
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38023461]Nic nie masz
[/QUOTE]Całe szczęście .
|
|
|
|
#287 |
|
Nie depcze krokusów
|
Power of Trinity w Lizardzie.
Jest też Festiwal Górski, ale tam zwykle okropne tłumy.
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam tylko za kindla classic (ten bez klawiaturki) + przesyłkę na teren stanów + kurs dolara z bgż + dopłaciłam za brak reklam w kindlu. Całość wyszła mnie max. 300zł
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie weszłam do domu-na dworze jest -9 stopni
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Smakowało bolonese?
|
|
#291 |
|
Copyraptor
|
Lenka, możesz jako anonim i nic nie będzie widać
Kupiłam mu coś, co się nazywa "karta przeżycia", wygooglaj sobie
|
|
|
|
#292 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
ville - pytałam ostatnio szyrka o koszt przesyłki do Pl - 21 dolarów, czyli razem wychodzi 110 dolarów x 3.3= 365zł. Ten sam model, co kupiła Lenka. |
||
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
i piwko też ![]() Lenka nie komentuj!
|
|
#294 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Już się przeprowadziłam w poprzedni weekend ale jeszcze musiałam pojechać do Wrocławia na kilka dni. Już przewiozłam 2/3 mojego dobytku, jeszcze czeka mnie trochę pracy. Dzisiaj byłam w Ikei i jutro po południu mają mi dostarczyć szafę do przedpokoju ( porządek z kurtkami), łóżko i komodę do pokoju gościnnego i resztę wyposażenia garderoby więc czeka mnie pracowity dzień - muszę wszystko rozpakować, poskręcać, ustawić i zagospodarować. Kocham to A zaraz zmykam na wieczorek spa w mojej nowej wannie |
|
|
|
|
#295 |
|
Copyraptor
|
Omd, czemu desperatkę?
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytaj dokładnie swoją notkę
Lenka fotki miałaś mi podesłać
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie wiem czy chcę komentować ten niepersonalny wjazd również na mnie ![]() Właśnie temu
|
|
|
#298 |
|
Copyraptor
|
Aha
![]() Właśnie odkryłam, że mały kot wpierdzielił mój silikonowy pędzel. czy jest coś, czego ona nie zeżre!?
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
OMD, ano miałam. I zrobiłam
![]() Znalazłam prezent idealny dla SdC: http://4gift.pl/zegar-matematyczny.html
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-12-07 o 23:06 |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.

dawaj znać w poniedziałek

.

Pisz smsa, bo tak mi nie zginie