|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
oki jak co¶ to daj znaæ poprostu a mo¿e wykupie pó³ sklepu piszcie jakie kolory i bêdê sprzedawaæ na allegro ;D ale interes by by³ razem z wizazem haha ;D
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Ale mia³am fantastyczny dzieñ
Kupi³am sobie mas³o kakaowe Isana i od¿ywkê awokado i karite Garniera. T¯ pochwali³, ¿e fajne i tanie. By³am na si³owni, zjad³am pyszne spaghetti i jeszcze pyszniejsz± rybê z warzywami (broku³y itd.) Mam nadziejê, ¿e ze wszystkich tych rzeczy moje w³osy bêd± zadowolone i bêd± zdrowo ros³y. Fajna ta Isana, zapach taki budyniowo-czekoladowy, konsystencja l¿ejsza od tej, jakiej siê spodziewa³am. Chyba warto spróbowaæ. Macie jaki¶ sposób na to, ¿eby p³ukanka z cystein± nie ¶mierdzia³a na w³osach po wyschniêciu? Bo ciekawi mnie dzia³anie, ale odstrasza perspektywa zapachu siarki na w³osach na 2 dzieñ po myciu. (znalaz³am takie opisy skutków u¿ycia na blogach). Macie na to jakie¶ patenty? A mo¿e mo¿na u¿yæ jakiego¶ innego sk³adnika o podobnym dzia³aniu na w³osy jak cysteina? Jutro zrobiê pierwsze kremowanie w³osów. |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Dobrze jest mieæ kilku braci - prezent na Gwiazdkê mam, a nie z³ama³am bana zakupowego
|
|
#3214 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 268
|
Cytat:
...Cytat:
Zapuszczam w³osy cel: do dooopyw³osomaniaczka od 18.11.2011 ZUZKA Edytowane przez WarOfWorlds Czas edycji: 2012-12-07 o 22:53 |
||
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Wysz³a po prostu ciekawa ironia
![]() Cytat:
![]() say mi eksperymenty niestraszne. Jedyne czego siê obawiam to zwyk³a, trwa³a farba Wiecie, ¿e w TeleTygodniu jest artyku³ o pielêgnacji w³osów i polecaj±... oleje - kokosowy i winogronowy pokaza³am to tacie, ¿eby udowodniæ, ¿e nie oszala³am
|
|
|
#3216 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 268
|
Ja tak samo
dla zdrowia fryzjerek chocia¿ mam tak±, która tnie ile trzeba
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
Mój prezent (Amla) wyl±dowa³ dzi¶ na moim biurku kaza³am go stamt±d zabieraæ tym dowcipnisiom, zapakowaæ ³adnie i daæ pod choinkê.Przez te kilka senund maj±c Amlê w rêce zauwa¿y³am, ¿e pod ró¿nymi k±tami patrz±c pod ¶wiat³o przybiera ró¿ne kolory - od zieleni po br±z
|
|
|
#3219 | ||||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
U¿y³am dwa razy, moja mama stosuje systematycznie. Raz trzyma³am 30 min drugi raz ok 2h ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Garniera nie stosujê od momentu, kiedy dowiedzia³am siê, ¿e testuj± na zwierz±tkach ![]() Mia³am zacz±æ æwiczyæ, ale mnie przeziêbienie, tym razem zimowe, chwyci³o. Ja jaki¶ czas temu kupi³am Isanê od¿ywkê jedwabisty po³ysk. Mia³am j± na g³owie mo¿e 3 razy. Na pocz±tku by³o ok. Potem stwierdzi³am, ze chyba co¶ nie tak jest z zapachem, ale mia³am katar i nie by³a pewna. Dzisiaj na³o¿y³am j± ju¿ ostatni raz. Mia³am racjê, ¶mierdzi dla mnie takim okropnym piwskiem ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
W jednym po 6,99 w drugim nie wiem czemu ponad 8 z³ oO (a jaki¶ czas temu mieli po 6,49). Maj± od kasztanu, po ciemny br±z i nawet wi¶nie wpadaj±c± w takie indygo. |
||||
|
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Dziewczêta? W³a¶nie sobie przypomnia³am, ¿e chcia³am kupiæ miziator. Wiecie, gdzie w Krakowie go dorwê?
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
![]() Mam tak samo
|
|
#3222 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Ostatnio, jak tam by³am, to wydaje mi siê, ¿e w jednym sklepie z gad¿etami na parterze (jak siê od dworca wchodzi jako¶) to tam widzia³am i wówczas nie mia³am pojêcia, do czego to co¶ s³u¿y. Taka zabawna zabawka :P |
|
|
|
|
#3223 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
|
|
#3224 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
widzia³am te¿ we Flo i w sklepach 'za 5 z³' tak¿e na pewno gdzie¶ znajdziesz.Cytat:
|
|
#3225 |
|
BAN sta³y
|
Czyta³am wypowiedzi tego fryzjera i stwierdzi³am, ¿e moja ostatnia wizyta u fryzjera musia³a wyprowadziæ kobietê z równowagi. Chocia¿ wydawa³o siê, ¿e jest ok. By³a bardzo sympatyczna i wydawa³o mi siê, ¿e z przyjemno¶ci± wymienia siê ze mn± pogl±dami.
Dok³adnie sprecyzowa³am moje potrzeby, przynios³am zdjêcie (nie gwiazdy ¿adnej, ale moich w³osów od ty³u) i pokaza³am, w jaki sposób chcê byæ obciêta. Prosi³am o nieu¿ywanie prostownicy i pogada³am o kosmetykach, których u¿ywa (jak zapyta³am o cenê, bo "mo¿e bym chcia³a kupiæ", niestety okaza³y siê nie na moj± kieszeñ i ³adnie podziêkowa³am ). Oczywi¶cie Pani wyprostowa³a w³osy na szczotkê (chocia¿ prosi³am o niemodelowanie), ale có¿ ju¿ nie bêdê siê o wszystko k³óciæ. Jednak po domowym myciu w³osy oczywi¶cie siê podnios³y i okaza³y troszkê krótsze ni¿ mia³y byæ. Ale mam teraz na szczê¶cie zdrowe koñcówki i ³adne w³osy. W ogóle z du¿± czê¶ci± wypowiedzi tego fryzjera siê nie zgadzam. Mam wra¿enie...znaczy prawie jestem tego w 100% pewna, ¿e jest to wypowied¼ fryzjera, który za obciêcie i modelowanie bierze ok. 300 z³, a ja do takich w ogóle nie chodzê. I wydaje mi siê, ¿e jako¶ tak dziwnie do tego podszed³, bo przecie¿ nie ka¿dy fryzjer bierze mniej kasy, bo u¿ywa dziadowych produktów. Niektórzy tak maj± bo np. pracuj± w ma³ej mie¶cince i nie op³aca im siê braæ 200 z³ od obciêcia, bo nikt nie bêdzie do nich przychodzi³. Moje zdanie. |
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Podziêkowaæ
Jak bêdê po w okolicy to do krakowskiej zajrzê.
Wiecznie szukam motywacji do nauki ![]() Edytowane przez AnnClaiir Czas edycji: 2012-12-07 o 23:37 |
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale czym¶ fryzjerzy musz± t³umaczyæ te ¶miesznie wysokie ceny
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 883
|
ja po w³osowo-twarzowym spa le¿ê w ³ó¿ku i nadrabiam co naprodukowa³y¶cie przez ca³y dzieñ...
jak ju¿ skoñczê, to idê spaæ... a i jeszcze pomy¶la³am, ¿e nied³ugo zrobiê aktualizacjê, bo stan w³osów baardzo siê poprawi³...
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na zdjêcia
|
|
#3230 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Te¿ sobie po dosæ ciê¿kim tygodniu zafundowa³am spa w³osowo-twarzowe a potem lekowe i siê grzejê w ³ó¿ku, aby jak najszybciej wyzdrowieæ. |
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
Kolor jest ok
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Choisee krem pod oczy i dwie maseczki - antytr±dzikowa i nawil¿aj±ca
Oprócz tego 3 eyelinery i baza pod cienie E.L.F.W ogóle! Na stronie sklepu Choisee po wpisaniu kodu "choisee" macie -60% i darmow± wysy³kê ![]() Rzeczy do w³osów te¿ maj± xD
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-12-08 o 00:01 |
|
|
|
#3233 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
... oczywiscie, ze zajrze ciekawe jaki jest sklad tego oleju do wlosow
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-08 o 00:31 |
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Kurcze spodoba³ mi siê olej, ale chwilowo nie maj±.
Ciekawe jakie sk³ady maj± szampony. Dziêki za info bo bez Twojego wpisu raczej bym tego sklepu sama nie odkry³a. |
|
|
|
#3235 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Ale ró¿owy
Nie wiem, nie w±cha³am, a moja wiedza opiera siê na Waszych relacjach A ja swojej nie muszê pouczaæ i moment ¶cinania, to jedyna chwila, kiedy jestem spokojna. Nieraz bardziej siê stresujê przy swoich eksperymentach |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Dzieñ dobry
![]() Zaraz idê myæ i od¿ywiaæ w³oski próbkami JMO
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
QUOTE=moooniek;38026028]¼le mi siê wybra³o emotikonê, w mojej wypowiedzi nie mia³o byæ"
na³o¿y³am Khadi na skalp i w³osy, nie wytrzyma³am...[/QUOTE] Cytat:
![]() U mnie fajnie, tylko mam wrazenie ze im wiecej pielegnuje, tym wlosy traca na objetosci ![]() Ja czekam na to moje zsk leeee Ja w pracy od 8 rana, a ludzi ni ma, chyba boja sie mrozu, u nas jest -15 hy hyhy
|
|
#3238 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

za pierwszym razem ! 

...
cel: do dooopy
pokaza³am to tacie, ¿eby udowodniæ, ¿e nie oszala³am
:

kaza³am go stamt±d zabieraæ tym dowcipnisiom, zapakowaæ ³adnie i daæ pod choinkê.