|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Może z lakierem jest coś nie tak? Zdarzają się i takie, że po dwóch godzinach znikają końcówki. Chyba tak... Pazurki piękne, lakier kojarzy mi się z kosmosem
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;38021039]Post pod tytułem: ja i moje krzywe paznokcie.
[/QUOTE] Piękne kolorki. I mi tam się krzywizny w oczy nie rzucają ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38021555]TADAM ![]() [/QUOTE] Piękne Dlaczego wrzucacie same ładne rzeczy ![]() Dzień dobry. Zabieram się za malowanie warkocza |
|
|
|
#3303 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Wiesz, że nie wpadłam na to wczoraj?
Hehe. Z niewyspania myślę abstrakcyjnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38021555]TADAM ![]() Chyba wyszłam z prawy jak od września nie malowałam paznokci.Nawet nie są porządnie domyte.[/QUOTE] Ładne. Nie marudź ![]() Cytat:
![]() No dokładnie. Ja tak mam ze skórą, że na mnie to bardzo dziwnie zapachy ewoluują. Lolli coś wie na ten temat ![]() Cytat:
Zadka. To było na kieszeni. Ktoś musiał chlapnąć na krzesło. Nie było tego dużo, więc efekt po praniu dopiero wyszedł. A że rodzice chemikami sa, tozakumali w czym rzecz. Miałam go kupić i się nie zdecydowałam.... Szkoda. Piękny |
|||||
|
|
|
#3304 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Nie wiem już co mam robić z tymi paznokciami. Tylko przybywa problemów, a najpewniej znów mam zakażenie gronkowcem. Najlepsze jest to, że nie będę leczona i koniec... Dziękuję! Ale mnie i tak dalej mało, kiedy widzę Wasze pazurki. |
|
|
|
|
#3305 |
|
Placuszek racuszek
|
Cześć kobietki!
O dziwo humor mi dopisuję, pomimo @ ten tydzień minął całkiem przyjemnie. To co miałam zrobić, to zrobiłam i większość się udała. Pozostaje jeszcze przeżyć resztę tygodni.. byle do świąt ![]() Nie było mnie tu kilka dni, ale już wróciłam
|
|
|
|
#3306 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38021555]TADAM ![]() Chyba wyszłam z prawy jak od września nie malowałam paznokci.Nawet nie są porządnie domyte.[/QUOTE] Bardzo ładnie wyglądają |
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś się zabieram za pakowanie prezentów
|
|
|
|
#3310 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3314 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Szkoda mi go na to moje niewiadomoco
W ogóle mi nie rosną paznokcie, a ja coraz bardziej tęsknię za krótkimi kwadratami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żywo mu się przyglądałam w necie, ale zrezygnowałam. Łaaadny ![]() Cytat:
|
|
#3315 | |
|
leśny stwór
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Pazurki ładne i lakier super
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Konto usunięte
|
Ale mi się włosy puszą i końcówki wywijają :/.Macie jakieś rady na to ?
|
|
|
|
#3317 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3320 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3801327 4]
Nie jeszcze, ale niewiele mi brakuje ![]() Wczoraj miałam dzień świra... najpierw pół dnia w kuchni, potem wizyta teściów. Mała biegała jak nakręcona bo nowe zabawki... I weź się z nią baw non stop... Jeszcze dzisiaj rano mnie chciała o zawał przyprawić (oparzyła się czajnikiem, na szczęście tylko groźnie to wyglądało, jeden mały bąbelek na palcu - ale co się strachu najadłam to moje) a teraz chodzi i kwęka bo jej się coś chce a sama nie wie co.Paznokcie muszę dopiero pomalować, cała się muszę doprowadzić do ładu bo wieczorem wychodzimy z małżem, a tu jeszcze obiad po drodze ugotować i w ogóle czuję się jakbym miała mózg owinięty watą. I jeszcze @ mi się zbliża, obudziłam się z oczami opuchniętymi jak u boksera... brzuch mnie boli i jeszcze krzyż do kompletu ![]() Ale zrzędzę ![]() [/QUOTE] wróóóóóciłaś haha, tak to jest jak dzieciątko dostanie tyle nowych zabawek, chce się bawić wszystkim na raz najlepiej a z tym czajnikiem to oj... nie dziwię się, że się tak wystraszyłaś, dobrze że tylko na jednym bąbelku się skończyło. koniecznie musisz pokazać pazurki Małej! ![]() i swoje.. o ile ich nie pokazałaś, doszłam na razie do 108 strony.. a maruda day przed @ to standard! mam tak samo, całe szczęście że już po wszystkiemu u mnie, bo ten miesiąc był wybitnie ciężki. trzymaj się i nie daj się hormonom! Cytat:
![]() zaraz chyba będę nowym JJ malować ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3801360 1] Ała... Ja też się rozbijałam jako dziecko. Mała ma to po mnie... najpierw robi potem myśli i jest tak szybka, że mało kto za nią nadąży. A potrafi się o własne nogi potknąć. Tylko niebezpieczne rzeczy przed nią chowamy ale nie sposób wszystkiego upilnować zwłaszcza, że ona już bez problemu dosięga np do garnków na kuchence... nawet tych z tyłu... Na szczęście uczy się na błędach, nie popełnia dwa razy tych samych ale to nic bo ciągle wymyśla coś nowego... [/QUOTE]dobrze że się uczy na błędach bo ja też się rozbijam wszędzie i o wszystko, byle co, a ja cała posiniaczona biegam aż się boję jakie niezdary przyjdzie mi kiedyś wychowywać [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3801439 0]Bosh na pierwszy rzut oka przeczytałam "grabie perfumami perfumować..." Idę się schować... [/QUOTE]ja ostatnio przeczytałam o ozdabianiu pilniczków, a nie pierniczków... ![]() Cytat:
ta futura mi się podoba ![]() Cytat:
u nas są jaja jak nauczyli nas pipetować ustami, a na niektórych laborkach ni chu chu! krzyczą, drą się, a my z przyzwyczajenia ciągle i wciąż to samo... i czy ja wiem czy taka szkoda? ![]() Cytat:
chcę takie mani! i ten lakier też, jest po prostu przepiękny! |
||||
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwa razy się zastanowisz zanim chwycisz za pilnik... ![]()
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Częśc ode mnie, część od rodziców... Bo przecież mamie się nie chce pakować i woli mi podrzucić
|
|
|
|
#3323 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
piątka tym bardziej, że ja sukienki na studniówkę szukam i większość bym brała z asosa, ale te ceny niektóre, no bicz plis Cytat:
maluj! w ogóle.. kupiłyście ten lakier, a ja go nie widziałam na pazurkach żadnej z Was, jak to możliwe w ogóle? mrrru Cytat:
ja to samo każda jest inna i ma inne pazurki zostań z nami i słuchaj rad naszych Guru, a będziesz miała wymarzone pazurki Cytat:
noo, genialne to było, jak się bawiliśmy w robienie obwodu nas tego na szczęście nie uczyli, dali tą gruszkę albo to śmieszne pokrętełko (nie mam pojęcia jak to się nazywa aleeeż mam dzisiaj energię
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;38020437] Postanowiłam. Jak tylko dostanę przelew na konto to zaczynam uczyć się angola tak bardziej poważnie. Zapiszę się na jakieś lekcje i w drugim semestrze będę chodzić na angielski na dwóch kierunkach(teraz przepisuję z jednego na drugi). I dobrze by było zacząć chodzić na jakieś koło naukowe(też od drugiego semestru), bo muszę zacząć budować moje przyszłe cv, a rozmowy kwalifikacyjne są zazwyczaj po angielsku.[/QUOTE] ambitnie ![]() ja mogłabym na angielski chodzić, mimo że mam już certyfikat B2 ale... nie chce mi się wstawać na 9, a tak to najwcześniej zaczynam zajęcia o 11 podziwiam Cię, wiesz? ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;38021039]Post pod tytułem: ja i moje krzywe paznokcie. 1. Poprzednie. 2. Lakier który mam teraz pod spodem(ma już 3,4 lata i nadal działa crystal strenght lovely) 3. Poprzedni z dwoma topami, słabo się uchwyciły. Paznokcie u drugiej ręki nie są połamane jak u tej. Jak będę zmywać lakier to będę po kawałku równać.[/QUOTE] te błękitne są boskie, a ten lovely to chyba miałam taki kolor kiedyś chyba nawet ten sam lakier ![]() ładne masz te pazurki ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38021555]TADAM ![]() Chyba wyszłam z prawy jak od września nie malowałam paznokci.Nawet nie są porządnie domyte.[/QUOTE] [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38021636]Jeszcze jedno,duże. [/QUOTE]o mamusiuniuniu! booooooskie! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38021844]Powtarzam:nie mam długiej płytki [/QUOTE]MASZ ![]() Cytat:
dzięki ![]() a jak mogło się skończyć? myślę że śmiesznie. chemicy mają ogólnie dziwne poczucie humoru, takie historie u nas to codzienność raz pamietam jak dziewczyny wylewały stężony HCl do zlewu, wcześniej jakieś odczynniki, oj.... ale sie dymiło... trochę za ciemny jak dla mnie, ale mimo wszystko super |
||
|
|
|
#3325 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taka zima u Ciebie?! u mnie nie aż tak, chociaż w radiu gdzieś mówili wczoraj że w Lublinie klęska, tyle śniegu oby humor Cię nie opuścił! i Ty nas ![]() już dzisiaj? ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;38029633]Ale mi się włosy puszą i końcówki wywijają :/.Macie jakieś rady na to ? [/QUOTE]może chcą się kręcić? ![]() daj do odżywki trochę olejku, mi tak Ania polecała i faktycznie jest trochę lepiej ![]() pocieszna strasznie jesteś, wiesz? hellou Karola! ![]() Cytat:
chociaż mi też dzisiaj jej nie brakuje, jakoś tak... fajnie jest wyspałam się w końcu! ![]() haha, no pompka zwykła do pipetowania gruszki nie lubię za bardzo a najlepiej i tak jak dziewczyny (ja też ) piły a to kwas octowy, a to jony żelaza do oznaczania.. |
|||
|
|
|
#3327 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kocham chemiczne sucharki ![]() hmm.. ale tych wszystkich HCl, NaOH i innych odczynników nie wylewało się przypadkiem do specjalnych kanistrów? ![]() i bardzo dobrze ![]() Cytat:
ale.. ja jeszcze śniadania nie jadłam, a skaczę jak jakiś głupek o kuwa
|
|
#3328 | |
|
Spaceroholiczka
|
Nie doczekam się chyba specjalisty z prawdziwego zdarzenia, dopóki sama nie zostanę lekarzem
Naprawdę? Ojej, jak mi miło! Cytat:
![]() Znów sypniesz sucharami? |
|
|
|
|
#3329 |
|
Lwiątko z Cintry
|
nawet nie zamierzamy ![]() tak, oczywiście
|
#3330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wiesz, ciężko na takiego specjalistę trafić, zwłaszcza jeśli mówimy o lekarzach, którzy mają umowę z NFZ. Cytat:
![]() a co robi Maryśka (to tak potocznie u nas o Marii Curie-Skłodowskiej) na imprezie? i dlaczego niedźwiadek nie rozpuszcza się w benzenie?
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.

Mam wrażenie, że ostatnio wszystkim se wyostrzyło poczucie humoru. Na wątku, u mnie w klasie...

I weź się z nią baw non stop... Jeszcze dzisiaj rano mnie chciała o zawał przyprawić (oparzyła się czajnikiem, na szczęście tylko groźnie to wyglądało, jeden mały bąbelek na palcu - ale co się strachu najadłam to moje) a teraz chodzi i kwęka bo jej się coś chce a sama nie wie co.
A tak się pięknie zapowiadał.

[/QUOTE]

) piły a to kwas octowy, a to jony żelaza do oznaczania..