|
|
#301 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
jeżdżenie PKP zimą jest straszne. albo ogrzewanie nie dziala w ogóle, albo ci parzy w tyłek i nie da się tego zmniejszyć, a okna nie otworzysz jak jest mróz. ech
![]() Cytat:
Cholerko, notka skomentowana
|
|
#302 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciało mi się cytować
![]() Ja od 3 lat choruję na emu, ale chcę sobie kupić dopiero jak mnie będzie stać na model full wypas, nieprzemakalne, z grubszą podeszwą itp - chyba to są stingery ![]() Mistrzyni, gratuluję przeprowadzki ![]() Gg, ![]() Hiper, fajne buty, pasują do Ciebie ja preferuję bez futerka
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Ja też noszę podróbki, za kilkadziesiąt złoty.Dorwałam je w zeszłym roku w Lidlu (!!!). Na piękną zimową aurę są cudowne - wygodne i cieplutkie
Widziałam na inny stopach zdeformowane modele, ale te moje mimo częstego użytkowania trzymają się super i w ogóle się nie skoślawiły, aż sama jestem zdziwiona Ba, nawet mimo tego, że podeszwa jest z materiału styropianowego to ani trochę się nie starła i nie odkształciła. Także wychodzi na to, że są podróbki i podróbki ![]() A propos Lidla, od zeszłego czwartku są dostępne sukienki modelujące za 39,99. Kupiłam jedną, dobra jakość, super leży Jadę dziś do Bełchatowa na mecz Zbigniewie, przybywam
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Kilka dni mnie nie było u Was i już niema jak nadrobić postów
![]() Znacie fajne lumpki w centrum? Ja teraz poszukuję,ale ostatnio trafiam na jakieś kosmosy gdzie za stary ciuch masz zapłacić 40 zł... |
|
|
|
#306 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ineso, przepraszam, że Ci wczoraj przeszkodziłam
Maska pachnie bosko [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38016138]Nie rozumiem Twojego sposobu myślenia. To tak jakby dziwić się dlaczego bieganie w adidOsach jest niewygodne. Jest wygodne pod warunkiem, że do uprawiania sportu używasz oryginalnych butów marki Adidas, a nie chińskich podrób. Fenomen butów emu polega na tym, że są one nieziemsko ciepłe, wygodne, praktyczne, uniwersalne, dobrze wykonane, skórzane i noga w nich odpoczywa. To jest ten fenomen. Nie można tego samego oczekiwać od chińskich podrób za 50 zł! [/QUOTE] Nieoryginalne buty nie mogą być wygodne? Nie mierzyłam nigdy Emu, więc wszystko co pisałam dotyczyło tylko obserwacji na ulicy tego rodzaju butów. Tak jak przyjęło się na sportowe buty mówić adidasy (nie tylko te firmy Adidas) tak samo mówi się emu nawet na podróby. Nie wiem po czym miałabym zauważyć u dziewczyn na ulicach czy to oryginalne czy podróby, dlatego pisałam ogólnie o typie butów. I według mnie nie ma reguły z tym, że oryginalne zachowują swój kształt. Widziałam u znajomych 2 pary oryginalnych Emu, które były zdeformowane. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Nie tylko Ty ![]() Cytat:
Jestem chętna ![]() 40? Łooo matko! Nawet ja tylu nie mam Może zapisuj sobie sesje raz na jakiś czas? nie wiem czy w Firefoxie jest taka opcja, ale ja w Operze mam. Przydatna ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38023686]A buty kupiłam takie. Powiedzcie, że ładne, bo nie mam co do nich pewności...[/QUOTE] Ładne
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
drinków z palemkami nie będzie
bynajmniej nie dlatego, że nie zdałam ZDAŁAM!!!!! ale jest taaakie zimno! rano jak szłam było -13st. chociaż jak wracałam bylo już sympatycznie.dzięki za kciuki aktualnie siedzę z grzanym góralskim winem i mi super ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38023686]A buty kupiłam takie. Powiedzcie, że ładne, bo nie mam co do nich pewności...[/QUOTE] łądne, pasują do Ciebie. podobają mi się bez wywiniętego futerka *patrzy tęsknym wzrokiem* czasem mi tego brakuje. we no w końcu zaproś na tą spa-parapetówkę ![]() Cytat:
no idealny dla niej, idealny!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#308 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie będzie imprezy?
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdolna bestia! ![]()
|
|
|
#311 | |||
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
alegratuluję ![]() Brzuch mnie boli, niech ktoś się za mnie pouczy do tego mam parszywy humor i wszystkim się stresuję.
|
|
#312 |
|
Konto usunięte
|
gg gratuluję
szkoda że nie będzie imprezy a ja właśnie jem hiszpana :/ jak szłam prze 9 do pracy to było -14 stopni i wcale nie zmarzłam lenka - opearty dawno zatwierdzone, teraz je tylko muszę wysłać do stolycy, uczę się cały czas i myślę że będzie ok ![]() ale w sumie dziś mozna by iść na grzańca z palemka
|
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, sory że nie dotarłam na ostatnie spotkanie, ale mój luby mnie tak zaabsorbował, że jak się zorientowałam było już koło 20 więc zostałam z nim. Ale śledzę dalej wątek i jak będzie jakieś kolejne otwarte spotkanie, to się zmobilizuję i ruszę dupsko żeby was poznać, a może wtedy łatwiej mi będzie tu zostać na stałe i regularnie pisać
![]() GG gratuluję kolejnego tytułu przed nazwiskiem
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
a no
grzaniec daje radę i zastanawiam się czy zwyciężę z "krzepkim góralem"![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() dziękuję, huhu jeszcze drink i mnie pozamiata Cytat:
jakiego hiszpana? hmmmm takiego gorącego, czarnowłosego to i ja bym schrupała
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#315 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
gg hiszpan to takie słodkie mdłe białe ciastko z jakąś masą, żałuje ze go zjadłam
![]() przepiję miodem pitnym ![]() a tak btw to jakie studia skończyłaś?? |
|
|
|
#317 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Niebawem zmieni nick na mgrmgrgg, trochę jak jakiś bojowy okrzyk ogra
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholerko robiłam dziś po raz kolejny mięsko w krakersach z Twojego bloga i jest przepyszne
|
|
|
|
#319 |
|
maszyna, nie człowiek
|
2 mgr to malo jak sie w nicku grozi liczbą 22
|
#320 | ||
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, dziękuję
![]() Cytat:
wyglądały jakby ze sklepu w nich dzisia wyszła! Chyba sobie kupię Noo w sumie Pani Jola robi dokładnie. Na początku nie mogłam tam trafić bo mówiłaś mi że nieopodal banku pko ale ja sądziłam, że niedaleko tego dużego banku a nie koło filii ale w końcu trafiłam. Pokoik zabiegowy faktycznie malutki, widać, że dba o higienę i zna się na tym co robi także możliwe, że będę tam zaglądała.Cytat:
U mnie było -15 A bikini-spa-party będzie tylko niech wszystko tu skończą w domu, czekam aż mi zamontują telewizor w jacuzzi
|
||
|
|
|
#321 |
|
Konto usunięte
|
Mistrzyni gratuluję przeprowadzki
|
|
|
|
#322 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() Dziewczyny patrzcie co znalazłam. Kosmetyki firmy choisee ( nie znam marki zupełnie) ale można zamówić ze strony. Jest 60% rabatu!! I dodatkowo bezpłatna przesyłka. http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...0-choisee.html |
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#324 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#325 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#326 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam tam raz, jego ogrom mnie przerósł wtedy Ale wyszłam z kilkoma sweterkami ![]() Cytat:
A ten duży PKO jest chyba na E Cieszę się, że jesteś zadowolona Cytat:
Cytat:
Już przeglądam ich ofertę ![]() Cytat:
Przecież nie mówiłam, o której będę. Dzwoniłam 15 min wcześniej, żeby się upewnić, że jesteś, a potem stwierdziłam, że spróbuję, a nuż się uda ![]() P.S. Napis na płytce jest zmywalnym pisakiem, może go raz dwa wodą zmyć
|
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny planuję w przyszłym tygodniu kupić trochę kocy, mat, karmy i zawieźć to wszystko do schroniska dla zwierząt. Jeżeli któraś z Was chciałaby się dorzucić lub ma może w domu jakieś niepotrzebne koce np. polarowe to chętnie wszystko przygarnę.
|
|
|
|
#329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
skończyłam podyplomówkę z e-marketingu dziękuję chociaż tutaj tytułu jako takiego nie ma bo to podyplomówka z upływem czasu przestaję żałować, ze to 22 znalazło się w nicku Cytat:
![]()
|||
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny niech mnie ktoś przywiąże z zeszytem do krzesła! Mam tyle nauki a już mnie nosi żeby wyjść na jakąś imprezkę. Najgorsze, ze rano dopiero co z jednej wrociłam, na miejscu usiedzieć nie moge
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.

ja preferuję bez futerka
Ba, nawet mimo tego, że podeszwa jest z materiału styropianowego to ani trochę się nie starła i nie odkształciła. Także wychodzi na to, że są podróbki i podróbki 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale jest taaakie zimno! rano jak szłam było -13st.
chociaż jak wracałam bylo już sympatycznie.
no idealny dla niej, idealny!

ale

grzaniec daje radę i zastanawiam się czy zwyciężę z "krzepkim góralem"