![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3423 |
Pani Mizantrop
|
Nie za bardzo jestem na bieżąco z tymi subkulturopodobnymi określeniami
![]()
#3424 |
Zakorzenienie
|
magyarparaszt
trochę tak, mleko sojowe nie wiadomo czemu kojarzone jest z hipsterami. uważam, że jeżeli kogoś na coś stać i dobrze czuje sie z tym jak wygląda, co pije i pali, to serio nic nam do tego. tak samo jak faceci chcą nosić kalosze i sweterki w serek, oksy przeciwsłoneczne w supermarkecie i mieć zblazowane miny to co nas to interesuje. może to wyglądać śmiesznie, ale jeżeli ktoś się z tym dobrze czuje, to po co się napinać. i tak haters gonna hate.
![]() |
#3425 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Mnie się kojarzy z weganami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
magyarparaszt wpisz sobie hipster i mleko sojowe w googlach i wyskoczy masa żarcików o sojowym latte
![]() no mi też kojarzy się z wege i wegan ![]()
![]() |
#3428 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też się słabo robi, jak to, to widzę na ulicy.
![]() |
#3430 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
Co mi przypomniało - NIENAWIDZĘ facetów w rurkach, no po prostu nie moge na to patrzeć! Ostatnio kolega się żalił że ma coraz większy problem kupić zwykłe jeansy.. ![]() Cytat:
![]() Ja po prostu lubię normalnych facetów. Umytych, psikniętych fajnym perfumem ale jednocześnie potrafiących coś naprawić, ubrudzić się itp ![]() Wkurzają mnie damulki, które nie potrafią gwoździa wbić a praca fizyczna ich przerasta, co to za facet ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
A mnie się podobają obcisłe spodnie u mężczyzn, chyba że mają naprawdę brzydkie nogi.
#3432 |
Zadomowienie
|
hmmmm, a mnie jest obojetnie kto jak chodzi ubrany i czy umie wbijac gwozdzie czy nie... facet czy dziewczyna. Tak tylko glosno mysle - wiele dziewczyn marudzi, ze ubierajac cos kolorowego/awangardowego/asymetrycznego itp. naraza sie na dziwne spojrzenia przechodniow zwiazane raczej z brakiem akceptacji niz uznaniem dla jej stylu. A tutaj niektorzy mowia ze nienawidza facetow w rurkach....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja widzę hipstera naprawdę głupio ubranego (np. przybysz z lat osiemdziesiątych w mikroszortach) to uważam to za zabawny akcencik ubarwiający dzień. Jak są po prostu ubrani niegustownie - olewam.
![]() |
#3434 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() takie coś: http://data.whicdn.com/images/112204...1696_thumb.jpg tylko oczywiście rureczki, koszuleczki. I to nie ma nic wspólnego z dbaniem o siebie. Bo facet może wyglądać jak facet i o siebie dbać http://www.cutehotguys.com/37709-1/H...ashion+_4_.jpg a nie takie ciotki-klotki w rureczkach, grzyweczkach itp. ![]()
![]() |
#3435 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że mój ulubiony temat wrócił
![]() dla mnie metroseksualny jest Christiano Ronaldo. a modny, zadbany facet jest interesujący. co do rurek, to zawsze się śmiejemy w pracy, że europa środkowo-wschodnia to ostatni bastion konserwatystów. moich dwóch kolegów gardzi rurkami i chinosami, uważając to za szczyt gejozy. Panie natomiast mają zupełnie odmienne zdanie... ale wy wszystkie śmigacie w rurkach, a moda jest bardzo uniseksowa. rurki, pikowane kurtki, chinosy... to wszystko z powodzeniem mogą nosić faceci i wyglądać w nich świetnie ![]() ![]()
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3437 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Bo jeśli uważasz, że faceci w takich spodniach: http://m.ocdn.eu/_m/60ff2ed320ba579f...b0dd,62,37.jpg wyglądają dobrze to absolutnie się nie zgadzam, jeszcze nie widziałam dobrze wyglądającego ![]() Mój za to nosi coś takiego: http://na-zakupy.com/wp-content/uplo...kie_2008_6.jpg albo trochę szersze i takie mi się podobają, bo bardzo szerokie też źle wyglądają.. Zgadzam się co do łańcuszków, dekoltów itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak w większości albo im to zupełnie nie pasuje, albo podkreślają tym swoją chudość nóg i potem idzie aż się załamać, że mam grubsze łydki niż oni takie patyczaki ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- No ja na przykład jakbym takiego http://japanstyle.com.pl/photos/spod...1995239481.jpg zobaczyła na ulicy (tzn. bez czapki ![]() ![]() A tu drugi... http://www.google.pl/imgres?start=21...:28,s:200,i:88 no i ten już by mnie nie zachwycił ![]() Różnica taka, że ten pierwszy wygląda bardziej męsko od drugiego, bo ten drugi to taka ciapa w tych jasnych rurkach i jasnym t-shircie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
mnie rozwaliło dzisiaj to jak wyszłam przy -15 do sklepu, a widziałam dziewczyny (16-19 lat) w króciótkich ecoskorkach brrr az mi gesia skórka wyskoczyła
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak widzisz to kwestia gustu. Ja widzę na ulicy mnóstwo młodych chłopaków, którzy świetnie wyglądają w rurkach i innych niemęskich ciuchach i bardzo żałuję, że są dla mnie za młodzi. Za moich czasów młodzież nie ubierała się tak fajnie:-( Kobiety też zakładają na siebie rózne obciachowe rzeczy, oczywiście wg mnie, bo ich zdaniem na pewno są to super ciuchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj np. też mają rurki i w takim typie większość facecetów naprawdę dobrze wygląda.
![]() |
#3444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O proszę, zalinkowałas metroseksualnych, takich jak lubię ;-) Lubię, jak faceci się tak ubierają. Mój niestety ma nieodpowiednią figurę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Takie są okej ![]() ![]() Bo mi rurki się kojarzą z 15-letnimi emo z nogami a'la Anja Rubik, kilka razy widziałam i mam traume, dlatego jestem uprzedzona ![]() Kolega ostatnio przysłał mi zdjęcie z zakupów wkurzony że spodobały mu się spodnie ale jak je przymierzył to okazało się, że są tak obcisłe na łydkach, że ledwo z nich wyszedł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie facet na drugim zdjęciu jest wymuskany a na pierwszym jest dziecko. Już pomijając różnice gustu różnica wieku robi swoje. Mnie się żaden z tych stylów nie podoba. :wzruszenie ramion: ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Ten gość ma fatalne nogi, poza tym spodnie źle leżą w kroku. Wygląda jakby je ukradł jakiemuś dziecku. Nie każdy może nosić super obcisłe spodnie, to dotyczy i mężczyzn i kobiet. Jednak większość ludzi dobrze wygląda w spodniach dopasowanych na biodrach i o prostych nogawkach. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Ja widziałam ostatnio dziewczynę w króciutkich szortach i kozakach do kolan - no fajnie, ale rajstopy miała na sobie koronkowe, aż się specjalnie przyjrzałam, czy ma pod spodem cieliste ale nie... bez sensu, przecież takie ażurowe nic nie grzeją, miała praktycznie gołe nogi. Może gdyby jeszcze płaszcz, ale przy krótkiej kurtce to nie chce mi się wierzyć, żeby komuś nie było zimno.
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
No tak, majtki na wierzchu nigdy nie są okej, nawet gdy to Calvin Klein : D
Ich styl bardzo mi się podoba, lubię taki luźny "chłopięcy" styl u facetów ![]()
#3448 |
Raczkowanie
|
Pisałam tu kiedyś o pseudo-emu na koturnie. Te które ja widzialam niestety estetyką odbiegają od podanych przez Was propozycji
![]() https://lh4.googleusercontent.com/-X...2015.55.32.jpg
#3449 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalają legginsy we wzorki jak:
http://bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640...6008b40125.jpg http://www.cogdziezaile.pl/nowa_galeria/2176.jpg http://2.bp.blogspot.com/-MRIvx0JjE2...8A/s1600/7.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam sobie w lumpeksie, tylko po to żeby chodzić po domu i chłopak się ze mnie śmiał że wyglądam jak Peggy Bundy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.