Moda, która Cię "rozwala" cz.VI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-07, 12:00   #3421
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość
Może na demonstracjach ONRu?

Ale serio, mylisz metroseksualność z hipsterstwem.
Metro- zadbani, z moda za pan brat. niekoniecznie ubrani jak hipsterzy czesto bardzo eleganccy mezczyzni a la R Gosling w crazy stupid love
hipster i podrobka hipstera- to co opisalas.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:17   #3422
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
a ja będę broniła Djarumów

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 12:53   #3423
kasztanka3
Pani Mizantrop

Nie za bardzo jestem na bieżąco z tymi subkulturopodobnymi określeniami
Stary 2012-12-07, 14:02   #3424
gozia
Zakorzenienie

magyarparaszt
trochę tak, mleko sojowe nie wiadomo czemu kojarzone jest z hipsterami.

uważam, że jeżeli kogoś na coś stać i dobrze czuje sie z tym jak wygląda, co pije i pali, to serio nic nam do tego. tak samo jak faceci chcą nosić kalosze i sweterki w serek, oksy przeciwsłoneczne w supermarkecie i mieć zblazowane miny to co nas to interesuje. może to wyglądać śmiesznie, ale jeżeli ktoś się z tym dobrze czuje, to po co się napinać.

i tak haters gonna hate.
Stary 2012-12-07, 14:21   #3425
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
magyarparaszt
trochę tak, mleko sojowe nie wiadomo czemu kojarzone jest z hipsterami.
Serio? Nigdy mi to nie przyszło do głowy

Mnie się kojarzy z weganami

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 14:36   #3426
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Serio? Nigdy mi to nie przyszło do głowy

Mnie się kojarzy z weganami
A mnie z osobami uczulonymi na krowie
Stary 2012-12-07, 15:23   #3427
gozia
Zakorzenienie

magyarparaszt wpisz sobie hipster i mleko sojowe w googlach i wyskoczy masa żarcików o sojowym latte

no mi też kojarzy się z wege i wegan

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-12-07, 18:30   #3428
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Cóż, klasy się nie kupi i nie każdy może wyglądać na poziomie, chyba trzeba się z tym pogodzić.
A zmieniając całkowicie temat, to nie mogę patrzeć na tych wszystkich metroseksualnych facetów.
Jestem tolerancyjna i nie generalizuję biorąc pod uwagę orientację (mam kolegę geja, na którego złego słowa powiedzieć nie mogę).
Ale jak widzę osobnika w rurkach, kaloszkach, koszulce w serek, kardiganie, okularach przeciwsłonecznych w pomieszczeniu i z wystudiowanym loczkiem nad czołem, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.
Widziałam takie "cudo" ostatnio w Kauflandzie i co najgorsze, jego mina mówiła "ach, jaki jestem sexy"
Gdzie się podziali męscy mężczyźni?
Mi tam pojedyńcze osobniki nie przeszkadzają, ale jak raz pojechałam z rodzicami pozwiedzać Warszawę to natknęliśmy się na grupkę 5 facetów tak wyglądających tylko zamiast okularów słonecznych mieli kujonki. Z trudem udało się nam zachować powagę do czasu, aż wystarczająco się oddaliliśmy. Atak klonów version hipster
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 18:35   #3429
Vilqa
Zadomowienie

Cytat:
Cóż, klasy się nie kupi i nie każdy może wyglądać na poziomie, chyba trzeba się z tym pogodzić.
A zmieniając całkowicie temat, to nie mogę patrzeć na tych wszystkich metroseksualnych facetów.
Jestem tolerancyjna i nie generalizuję biorąc pod uwagę orientację (mam kolegę geja, na którego złego słowa powiedzieć nie mogę).
Ale jak widzę osobnika w rurkach, kaloszkach, koszulce w serek, kardiganie, okularach przeciwsłonecznych w pomieszczeniu i z wystudiowanym loczkiem nad czołem, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.
Widziałam takie "cudo" ostatnio w Kauflandzie i co najgorsze, jego mina mówiła "ach, jaki jestem sexy"
Ja myślę, że autorce chodzi o to, co w załączniku poniżej.
Mnie też się słabo robi, jak to, to widzę na ulicy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 44e3f6439926efca8a7191fde9c5a56f.jpg (64,6 KB, 422 załadowań)

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 19:13   #3430
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Zgadzam się! Nie cierpię takich lalusiów co układają włosy dłużej ode mnie i biegają po sklepach odzieżowych z zapartym tchem.
Co mi przypomniało - NIENAWIDZĘ facetów w rurkach, no po prostu nie moge na to patrzeć! Ostatnio kolega się żalił że ma coraz większy problem kupić zwykłe jeansy..

Cytat:
Napisane przez Loouisse Pokaż wiadomość
Zaczęli o siebie dbać?

Ja tam lubię metroseksualnych. Zauważyłam, że tak się określa na ogół zadbanych facetów.
Dbanie o siebie to co innego niż metroseksualizm, zdecydowanie
Ja po prostu lubię normalnych facetów. Umytych, psikniętych fajnym perfumem ale jednocześnie potrafiących coś naprawić, ubrudzić się itp
Wkurzają mnie damulki, które nie potrafią gwoździa wbić a praca fizyczna ich przerasta, co to za facet

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 19:43   #3431
Wampierz
Zakorzenienie

A mnie się podobają obcisłe spodnie u mężczyzn, chyba że mają naprawdę brzydkie nogi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-07, 19:51   #3432
oleandra123
Zadomowienie

hmmmm, a mnie jest obojetnie kto jak chodzi ubrany i czy umie wbijac gwozdzie czy nie... facet czy dziewczyna. Tak tylko glosno mysle - wiele dziewczyn marudzi, ze ubierajac cos kolorowego/awangardowego/asymetrycznego itp. naraza sie na dziwne spojrzenia przechodniow zwiazane raczej z brakiem akceptacji niz uznaniem dla jej stylu. A tutaj niektorzy mowia ze nienawidza facetow w rurkach.... Tolerancje trzeba zaczac od siebie. Moze mi sie nie podobaja kalosze w miescie, i ja bym ich nie zalozla, ale jak ja moge krytykowac kogos kto je nosi Moze moja kolezanka je nosi to jej powiem, ze dla mnie sa okropne, jak sie spyta o zdanie, ale nie pojde z nia na piwo, nawet w tych kaloszach, to jej sprawa. Nie wyobrazam sobie ogolic glowe z boku, ale moje kolezanki to zrobily, nosza buty trekkingowe i dzinsy a ja sukienki i obcasy, i chodzimy na winko razem albo na kolacje, co mi do tego jak sie ubieraja? Nigdy nie moglam zrozumiec tego jak moga niektorych denerwowac, wkurzac osoby ktore nie zachowuja sie/ubieraja/mysla tak jak oni, a tak naprawde to ani ich nie znaja ani ta ich "innosc" nie ma na nich zadnego wplywu Pozdrawiam!
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-07, 19:59   #3433
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
hmmmm, a mnie jest obojetnie kto jak chodzi ubrany i czy umie wbijac gwozdzie czy nie... facet czy dziewczyna. Tak tylko glosno mysle - wiele dziewczyn marudzi, ze ubierajac cos kolorowego/awangardowego/asymetrycznego itp. naraza sie na dziwne spojrzenia przechodniow zwiazane raczej z brakiem akceptacji niz uznaniem dla jej stylu. A tutaj niektorzy mowia ze nienawidza facetow w rurkach.... Tolerancje trzeba zaczac od siebie. Moze mi sie nie podobaja kalosze w miescie, i ja bym ich nie zalozla, ale jak ja moge krytykowac kogos kto je nosi Moze moja kolezanka je nosi to jej powiem, ze dla mnie sa okropne, jak sie spyta o zdanie, ale nie pojde z nia na piwo, nawet w tych kaloszach, to jej sprawa. Nie wyobrazam sobie ogolic glowe z boku, ale moje kolezanki to zrobily, nosza buty trekkingowe i dzinsy a ja sukienki i obcasy, i chodzimy na winko razem albo na kolacje, co mi do tego jak sie ubieraja? Nigdy nie moglam zrozumiec tego jak moga niektorych denerwowac, wkurzac osoby ktore nie zachowuja sie/ubieraja/mysla tak jak oni, a tak naprawde to ani ich nie znaja ani ta ich "innosc" nie ma na nich zadnego wplywu Pozdrawiam!

Jak ja widzę hipstera naprawdę głupio ubranego (np. przybysz z lat osiemdziesiątych w mikroszortach) to uważam to za zabawny akcencik ubarwiający dzień. Jak są po prostu ubrani niegustownie - olewam.
Stary 2012-12-07, 20:03   #3434
MadSyndrome
Zadomowienie

Cytat:
ja tam będę bronić krótkich sukienek

zdjęcia z nie mojej studniówki, ale ze studniówki (tegorocznej) mojej koleżanki:
http://imageshack.us/photo/my-images...135789218.jpg/

Jak widać żadna nie miała długiej, balowej sukni.
I jak dla mnie to najlepiej wypada ta ostatnia po prawej oraz najkrótsza czarna
może dlatego to zdjęcie wygląda jak zdjęcie z 18nastki, a nie studniówki swoją drogą: ta szósta

Cytat:
No a inna koleżanka, niska, mająca duży tyłek a mały biust (czyli nieproporcjonalna), zdecydowała się na sukienkę do ziemi, przylegającą do ciała, i wyglądała tragicznie
o, o to cała ja, pozdrawiam (tylko, że ja wyglądam mniej więcej proporcjonalnie, bo mam szerokie ramiona) dlatego nigdy nie ubiorę długiej, obcisłej kiecki za to świetnie wyglądam w krótkich, ale niezbyt dobrze się w nich czuję ale czasami trzeba.

Cytat:
Wiem o czym mówisz. Sama mam dobrego kolegę geja i w życiu nie powiedziałam złego słowa na kogoś o innej orientacji seksualnej, ale w głowie mi się nie mieści to co widziałam kilka dni temu jak przechodziłam przez skatepark Szły takie trzy męskie klony, wyglądali na 16-18lat góra... każdy ubrany jak te typki z one direction, nie wiem czy kojarzycie, szczena mi opadła! Byłam pewna, że chłopcy w tym wieku teraz wyśmiewają się z takich typów, a tu taka niespodzianka strasznie wyglądali, jakby spędzali przed lustrem 5 godzin...
takie coś: http://data.whicdn.com/images/112204...1696_thumb.jpg
tylko oczywiście rureczki, koszuleczki.
I to nie ma nic wspólnego z dbaniem o siebie. Bo facet może wyglądać jak facet i o siebie dbać http://www.cutehotguys.com/37709-1/H...ashion+_4_.jpg
a nie takie ciotki-klotki w rureczkach, grzyweczkach itp.

MadSyndrome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 06:53   #3435
makeupnotwar
Wtajemniczenie

widzę, że mój ulubiony temat wrócił
dla mnie metroseksualny jest Christiano Ronaldo.

a modny, zadbany facet jest interesujący. co do rurek, to zawsze się śmiejemy w pracy, że europa środkowo-wschodnia to ostatni bastion konserwatystów. moich dwóch kolegów gardzi rurkami i chinosami, uważając to za szczyt gejozy. Panie natomiast mają zupełnie odmienne zdanie...

ale wy wszystkie śmigacie w rurkach, a moda jest bardzo uniseksowa. rurki, pikowane kurtki, chinosy... to wszystko z powodzeniem mogą nosić faceci i wyglądać w nich świetnie rozbrajają mnie takie teksty: facet, który siedzi w łazience dłużej ode mnie etc. czyżby panie bały się wkroczenia do swojej domeny? skoro kobiety są teraz silne, męskie i zdecydowane, mężczyźni mogą być zadbani, modowi. mnie to cieszy, bo bojówki i jeansy bootcuty powinny zniknąć na zawsze. nie mówiąc o szerokich spodniach. NIKT w tym nie wygląda dobrze. jeszcze trochę i będzie jak z kobietami - wszyscy będą nosili rurki. Pamiętam, wiele lat temu na wizażu wszystkie się zarzekały, że dzwony to jedyne słuszne spodnie, a rurki - fuuu! a teraz?

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 09:32   #3436
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
widzę, że mój ulubiony temat wrócił
dla mnie metroseksualny jest Christiano Ronaldo.

a modny, zadbany facet jest interesujący. co do rurek, to zawsze się śmiejemy w pracy, że europa środkowo-wschodnia to ostatni bastion konserwatystów. moich dwóch kolegów gardzi rurkami i chinosami, uważając to za szczyt gejozy. Panie natomiast mają zupełnie odmienne zdanie...

ale wy wszystkie śmigacie w rurkach, a moda jest bardzo uniseksowa. rurki, pikowane kurtki, chinosy... to wszystko z powodzeniem mogą nosić faceci i wyglądać w nich świetnie rozbrajają mnie takie teksty: facet, który siedzi w łazience dłużej ode mnie etc. czyżby panie bały się wkroczenia do swojej domeny? skoro kobiety są teraz silne, męskie i zdecydowane, mężczyźni mogą być zadbani, modowi. mnie to cieszy, bo bojówki i jeansy bootcuty powinny zniknąć na zawsze. nie mówiąc o szerokich spodniach. NIKT w tym nie wygląda dobrze. jeszcze trochę i będzie jak z kobietami - wszyscy będą nosili rurki. Pamiętam, wiele lat temu na wizażu wszystkie się zarzekały, że dzwony to jedyne słuszne spodnie, a rurki - fuuu! a teraz?
Przyznam szczerze, że wszystko zależy od tego, jak się zestawi te rzeczy. Mój TŻ nosi zarówno rurki jak i chinosy, ale do tego zakłada zwykłe t-shirty czy koszule i wygląda to super. Ale nie wyobrażam go sobie z łańcuszkami, z obcisłymi koszulkami z głębokim dekoltem w serek i w jakiś fantazyjnych kardiganach. Myślę więc, że to nie o spodnie chodzi (bo moim zdaniem większość facetów lepiej wygląda w rurkach lub w miarę dopasowanych spodniach), ale o resztę "outfitu".

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 09:54   #3437
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Przyznam szczerze, że wszystko zależy od tego, jak się zestawi te rzeczy. Mój TŻ nosi zarówno rurki jak i chinosy, ale do tego zakłada zwykłe t-shirty czy koszule i wygląda to super. Ale nie wyobrażam go sobie z łańcuszkami, z obcisłymi koszulkami z głębokim dekoltem w serek i w jakiś fantazyjnych kardiganach. Myślę więc, że to nie o spodnie chodzi (bo moim zdaniem większość facetów lepiej wygląda w rurkach lub w miarę dopasowanych spodniach), ale o resztę "outfitu".
W sumie teraz zastanawiam się jak rozumieć męskie rurki
Bo jeśli uważasz, że faceci w takich spodniach: http://m.ocdn.eu/_m/60ff2ed320ba579f...b0dd,62,37.jpg
wyglądają dobrze to absolutnie się nie zgadzam, jeszcze nie widziałam dobrze wyglądającego
Mój za to nosi coś takiego: http://na-zakupy.com/wp-content/uplo...kie_2008_6.jpg albo trochę szersze i takie mi się podobają, bo bardzo szerokie też źle wyglądają..
Zgadzam się co do łańcuszków, dekoltów itd Zawsze mówie, że u facetów toleruje tylko zegarki i obrączki ślubne

Stary 2012-12-08, 10:05   #3438
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jeśli uważasz, że faceci w takich spodniach: http://m.ocdn.eu/_m/60ff2ed320ba579f...b0dd,6 2,37.jpg
Ja widziałam dobrze wyglądających w takich. Niewielu, ale jednak widziałam

Ale i tak w większości albo im to zupełnie nie pasuje, albo podkreślają tym swoją chudość nóg i potem idzie aż się załamać, że mam grubsze łydki niż oni takie patyczaki

Cytat:
Mój za to nosi coś takiego: http://na-zakupy.com/wp-content/uplo...kie_2008_6.jpg albo trochę szersze i takie mi się podobają, bo bardzo szerokie też źle wyglądają..
W takich spodniach - tzn. ani obcisłych ani szerokich - wyglądają najlepiej

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

No ja na przykład jakbym takiego http://japanstyle.com.pl/photos/spod...1995239481.jpg zobaczyła na ulicy (tzn. bez czapki ) to bym stwierdziła, że wygląda dobrze

A tu drugi... http://www.google.pl/imgres?start=21...:28,s:200,i:88 no i ten już by mnie nie zachwycił A oboje rureczki i obcisłe koszulki.

Różnica taka, że ten pierwszy wygląda bardziej męsko od drugiego, bo ten drugi to taka ciapa w tych jasnych rurkach i jasnym t-shircie.
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 11:13   #3439
manio
Zakorzenienie

mnie rozwaliło dzisiaj to jak wyszłam przy -15 do sklepu, a widziałam dziewczyny (16-19 lat) w króciótkich ecoskorkach brrr az mi gesia skórka wyskoczyła
manio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-08, 11:30   #3440
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
mnie rozwaliło dzisiaj to jak wyszłam przy -15 do sklepu, a widziałam dziewczyny (16-19 lat) w króciótkich ecoskorkach brrr az mi gesia skórka wyskoczyła
Moja friend właśnie też ostatnio wychodziłyśmy wieczorem na miasto - ja długie spodnie i płaszczyk do połowy uda, a ona rajstopy, krótkie szorty i do tego krótka kurtka skórzana. I cały czas narzekała, że jej zimno. No to trzeba było się ubrać, ej. Ja tak własnie zauważyłam, że te młode dziewuchy to przedkładają wygląd nad to, żeby było się ubranym odpowiednio do pogody. I wiem, że kiedys też taka byłam, a teraz chyba już się starzeję, bo wolę jak jest mi ciepło niż jak mam się poświęcić żeby faceci mogli napatrzeć się na moje nogi w rajstopkach i krótkich spodenkach
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 11:59   #3441
Loouisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Bo jeśli uważasz, że faceci w takich spodniach: http://m.ocdn.eu/_m/60ff2ed320ba579f...b0dd,62,37.jpg
wyglądają dobrze to absolutnie się nie zgadzam, jeszcze nie widziałam dobrze wyglądającego
Zgadzam się co do łańcuszków, dekoltów itd Zawsze mówie, że u facetów toleruje tylko zegarki i obrączki ślubne
Te pierwsze ładniejsze, ale pod warunkiem, że facet ma dlugie i szczupłe nogi.
Jak widzisz to kwestia gustu. Ja widzę na ulicy mnóstwo młodych chłopaków, którzy świetnie wyglądają w rurkach i innych niemęskich ciuchach i bardzo żałuję, że są dla mnie za młodzi. Za moich czasów młodzież nie ubierała się tak fajnie:-(

Kobiety też zakładają na siebie rózne obciachowe rzeczy, oczywiście wg mnie, bo ich zdaniem na pewno są to super ciuchy
Loouisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 12:02   #3442
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Moja friend właśnie też ostatnio wychodziłyśmy wieczorem na miasto - ja długie spodnie i płaszczyk do połowy uda, a ona rajstopy, krótkie szorty i do tego krótka kurtka skórzana. I cały czas narzekała, że jej zimno. No to trzeba było się ubrać, ej. Ja tak własnie zauważyłam, że te młode dziewuchy to przedkładają wygląd nad to, żeby było się ubranym odpowiednio do pogody. I wiem, że kiedys też taka byłam, a teraz chyba już się starzeję, bo wolę jak jest mi ciepło niż jak mam się poświęcić żeby faceci mogli napatrzeć się na moje nogi w rajstopkach i krótkich spodenkach
No tak, kiedyś się wolało krótka kurteczke w której dobrze się wyglądało ale piździało Teraz też chodze w płaszczu Ale do dzisiaj widze osoby, które pomykają w grudniu w ekoskórkach a potem zasmarkane przychodzą

Stary 2012-12-08, 12:45   #3443
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, może nie aż tak obcisłe. Też dużo tu robi materiał. Te które dodałaś mają dużą domieszkę jakiegoś elastycznego materiału, dlatego tak przylegają. W takich elastycznych rzeczywiście mało kto wygląda dobrze. Ale już np. te wyglądają moim zdaniem lepiej.
Tutaj np. też mają rurki i w takim typie większość facecetów naprawdę dobrze wygląda.

[/LEFT]

Stary 2012-12-08, 14:43   #3444
Loouisse
Rozeznanie

Cytat:
Hm, może nie aż tak obcisłe. Też dużo tu robi materiał. Te które dodałaś mają dużą domieszkę jakiegoś elastycznego materiału, dlatego tak przylegają. W takich elastycznych rzeczywiście mało kto wygląda dobrze. Ale już np. te wyglądają moim zdaniem lepiej.
Tutaj np. też mają rurki i w takim typie większość facecetów naprawdę dobrze wygląda.

O proszę, zalinkowałas metroseksualnych, takich jak lubię ;-) Lubię, jak faceci się tak ubierają. Mój niestety ma nieodpowiednią figurę.
Loouisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 15:09   #3445
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:

Takie są okej Prócz majtek na wierzchu
Bo mi rurki się kojarzą z 15-letnimi emo z nogami a'la Anja Rubik, kilka razy widziałam i mam traume, dlatego jestem uprzedzona
Kolega ostatnio przysłał mi zdjęcie z zakupów wkurzony że spodobały mu się spodnie ale jak je przymierzył to okazało się, że są tak obcisłe na łydkach, że ledwo z nich wyszedł

Stary 2012-12-08, 15:30   #3446
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
Wiem o czym mówisz. Sama mam dobrego kolegę geja i w życiu nie powiedziałam złego słowa na kogoś o innej orientacji seksualnej, ale w głowie mi się nie mieści to co widziałam kilka dni temu jak przechodziłam przez skatepark Szły takie trzy męskie klony, wyglądali na 16-18lat góra... każdy ubrany jak te typki z one direction, nie wiem czy kojarzycie, szczena mi opadła! Byłam pewna, że chłopcy w tym wieku teraz wyśmiewają się z takich typów, a tu taka niespodzianka strasznie wyglądali, jakby spędzali przed lustrem 5 godzin...
takie coś: http://data.whicdn.com/images/112204...1696_thumb.jpg
tylko oczywiście rureczki, koszuleczki.
I to nie ma nic wspólnego z dbaniem o siebie. Bo facet może wyglądać jak facet i o siebie dbać http://www.cutehotguys.com/37709-1/H...ashion+_4_.jpg
a nie takie ciotki-klotki w rureczkach, grzyweczkach itp.
To może nie mów ciotki o chłopkach, którzy są według ciebie niegustownie ubrani.

Jak dla mnie facet na drugim zdjęciu jest wymuskany a na pierwszym jest dziecko. Już pomijając różnice gustu różnica wieku robi swoje. Mnie się żaden z tych stylów nie podoba. :wzruszenie ramion:

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
http://m.ocdn.eu/_m/60ff2ed320ba579f...b0dd,62,37.jpg
Ten gość ma fatalne nogi, poza tym spodnie źle leżą w kroku. Wygląda jakby je ukradł jakiemuś dziecku. Nie każdy może nosić super obcisłe spodnie, to dotyczy i mężczyzn i kobiet. Jednak większość ludzi dobrze wygląda w spodniach dopasowanych na biodrach i o prostych nogawkach.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
Ja widziałam ostatnio dziewczynę w króciutkich szortach i kozakach do kolan - no fajnie, ale rajstopy miała na sobie koronkowe, aż się specjalnie przyjrzałam, czy ma pod spodem cieliste ale nie... bez sensu, przecież takie ażurowe nic nie grzeją, miała praktycznie gołe nogi. Może gdyby jeszcze płaszcz, ale przy krótkiej kurtce to nie chce mi się wierzyć, żeby komuś nie było zimno.
Stary 2012-12-08, 17:15   #3447
asioollka
Zakorzenienie

No tak, majtki na wierzchu nigdy nie są okej, nawet gdy to Calvin Klein : D
Ich styl bardzo mi się podoba, lubię taki luźny "chłopięcy" styl u facetów

[/LEFT]

Stary 2012-12-08, 18:37   #3448
After eight
Raczkowanie

Pisałam tu kiedyś o pseudo-emu na koturnie. Te które ja widzialam niestety estetyką odbiegają od podanych przez Was propozycji Udało mi sięostatnio zrobić im zdjęcie, ta szeroka cholewka wygląda paskudnie
https://lh4.googleusercontent.com/-X...2015.55.32.jpg
Stary 2012-12-08, 19:26   #3449
Anoula
Zakorzenienie

Mnie rozwalają legginsy we wzorki jak:
http://bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640...6008b40125.jpg
http://www.cogdziezaile.pl/nowa_galeria/2176.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-MRIvx0JjE2...8A/s1600/7.jpg
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-08, 19:50   #3450
funk_you
Wtajemniczenie

Kupiłam sobie w lumpeksie, tylko po to żeby chodzić po domu i chłopak się ze mnie śmiał że wyglądam jak Peggy Bundy.
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości