|
|
#631 | ||||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
A w googla niby można wrzucic, ale w zyciu nie wykopałabym czegoś tak upojnego jak schab w Micielowej marynacie Dlatego wolę pytać tu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lodówa duża niestety, ale przesyłka wciąż wyjdzie taniej niż kupno nowej, a w tej co tu mamy nie idzie się zmieścić Mamy taki dekadencki pomysł, że jak ściągniemy tamta to ta będzie tylko na piwo Cytat:
Wiesz co, to by nie było normalne, gdyby budziła w Tobie inne emocje, niestety... Cytat:
Albo Bleu de Chanel, IMO całkiem przyzwoity?Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||||
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten najtańszy kurier to było bodajże DPD Cytat:
chyba jednak coś podobnego, bo mimo jego niechęci do współpracy, udało mi się wyciągnąć deklarację że jednak wolałby coś korzenno-kadzidlano-drzewnego niż świeżaka ![]() Dobra, idę się zbierać na urodziny Siss
|
||
|
|
|
#633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. dokłądnie - tak samo robię - bo inwencje misię skończyły - chodziło mi o to że w googlu też wyskoczą różne sposoby zaprawiania do zapiekania mięcha w całości moja mama sypie grecki sos knorr - oraz zioła - majeran, estragon - można kupić ziołą do łepszowiny - przyprawę do łepszowiny - ale ja jestem fanem pulpetów i gulashu który misie nie nudzi i przyznam że jeszcze całej sztuki nie zapiekałam może być smaczna - albowiem kęski w bigosie były miodzio - suszone śliwki do pieczeni z łopaty będą w sam sedes 3. mój chuop tak zrobił z lodówką za 200 zł używką z allegro którą miał jak mieszkał sam latem jest wpięta w garażu coby nie beigać dwa piętra do góry po piwo taka ogrodowa lodówka
|
||
|
|
|
#634 | ||
|
|
Udanej zabawy i wszystkiego najlepszego dla Siss ![]() Cytat:
Jeszcze nie żałowałam ![]() H. postanowił usmażyć a la stek, póki co jest twarde i za tłuste No nic, będę dzis wegetariankąCytat:
Mam zaprzyjaźniony gabinet, który znajduje się na parterze domu pani doktor, która jest właścicielką przybytku, w gabinetowej lodówce jest piwo na wypadek imprezy w ogrodzie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#635 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mię całkiem ciemno już a termometry pokazują sprzeczne dane - z jednej strony domu -7 , z drugiej -4 ![]() no wuaśnie nie ale może i lepiej , bo jakby mi się spodobał , a bym nie mogła zdobyć to by jeszcze gorzej było ![]() Na razie i tak prawie nic nie czuję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#636 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
heloł
skorzystałam z linków do choisee i do skrzyneczki herbacianej Anastazjaaa, Mysia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#637 | |
|
|
Cytat:
Na pocieszenie powiem, że jak dla mnie to jest okropny
|
|
|
|
#638 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Cze
Ledwo żyję ![]() Wczoraj 12h w pracy i później zaliczyłem klub Melanż i Mundo do 5-tej rano ![]() :coje st:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#642 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale podobno później wypuścili jakąś "wzmocnioną" wersję. Fei z etorebki zresztą też mi się już rozwaliła, chyba za duże ciężary noszę
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie,że coś Ci w oko wpadło ![]() Cytat:
![]() http://www.restyle.pl/product-pol-59...na-pin-up.html Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-12-08 o 20:27 |
||
|
|
|
#645 |
|
To ja :)
|
Taki szal sobie zamawiam
Jest na jedwabiu, filc, fajny, do tego czarny golf, coś czarnego na dół i jestem ubrana
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
zachciało mi się zrobić czeskie utopence. Nigdy nie jadłam, ale czuję, że muszą być pycha, lubię żarło w zalewach octowych
![]() I może jakieś pierniczki na święta upiekę. Chyba się starzeję! ![]() Pichcę, podoba mi się zapach domowego ciasta, chce mi się robić przetwory
|
#648 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. przetwory i gniazdko - oddychaj głęboko, rzeczy ze sobą niezwiązane
|
|
|
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fakt, w sumie zamiast uśmiechniętą matkę polkę, to ja bardziej przypominam dr Hałsa, co pichcił całe dnie po wyjściu z wariatkowa Dla zabicia czasu, a nie z chęci żarcia ![]() Ale na doła i bezsenność i tak nie pomaga ![]() http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news...mek,nId,718590 rozebrali zamek? ![]() edit: Bar zdechł? Sobota wieczór, pewnie się bawią ludzie... Dobranoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-08 o 21:51 |
||
|
|
|
#650 | |
|
|
Cytat:
No dopra, żartuję okrutnie
|
|
|
|
#651 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale imię jego Legion chyba ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Baru witam się. dzień średnio udany, jutro będzie lepiej. zakupy poczyniłam na poprawienie humoru i cery mojej kobiecej, skusiwszy się na pochwalany tu płyn do mycia ...ehem włosów zastępczo oraz na lakier napaznokciowy turkusowy (fiem, sto lat za murzynami z modom jezdem), krem i micel ziaji. ostatnie be, już przetestowane a po kremie paszcza mi się świeci a nie miała. idę do wyrka na kino. Looper dziś ![]() osiołka można zjeść, marcepanowy jest ze świątecznym prikazem coby w tłuszcza się nie obrócił ![]() Maja - a z tymi przetworami to nie czasem syndrom końca świata? teściowa moja w krzyż wierząca zaopatruje się w konserwy i inne zamknięte i sypkie albowiem końca świata boi się i śmierci przedwczesnej a niesprawiedliwej, będąca w sprawiedliwym wieku którego dożyć sama sobie życzyłabym bo syndrom wicia gniazdka to na pewno nie, miałam tę chorobę musku
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-12-08 o 23:17 |
||||
|
|
|
#652 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno mi
![]() Jeszcze mam zimno na wardze
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#654 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zaiste ekscentryczny pomysł robienie zapasów w obliczu konca swiata
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, to ja.
I nowy obrazek - Kota (nasza Kota wizażowa). To miasto Rzym się nazywa. Kata całóść 2.jpg
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 |
|
|
O wow, totalnie inaczej niż się zapowiadało na początku!
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obraz jest obłędny - brak mi słów - taki jak Rzym - osłoneczniony, carpe diem czuć ciepło powietrza z okna hotelu - no czuć to z obrazu -
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-09 o 01:39 |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech, że dykta to wszystko wytrzymała!
Cytat:
Ależ się wymęczylam przy tym obrazku! Ile razy pod prysznicem! Zdarty do dykty, potem zamalowany na biało, dopiero, kiedy zrobiłam okno i zmieniłam Jej suknię, zaczęło iść. Chyba jeszcze żaden obraz tak mnie nie sponiewierał ![]() Kota jest dla mnie również jedną z najważniejszych osób z Wizażu - i jedną z pierwszych poznanych (pierwsza to Porzeczki, brak mi Jej).
|
|
#660 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Podobno niektórzy przeżyją
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Dlatego wolę pytać tu 

Mamy taki dekadencki pomysł, że jak ściągniemy tamta to ta będzie tylko na piwo
I to mnie przygniata i odbiera chęć do życia
) i bardzo je lubi, ale chciałabym coś innego
latem jest wpięta w garażu coby nie beigać dwa piętra do góry po piwo
taka ogrodowa lodówka
No nic, będę dzis wegetarianką
jak ten model
Zdrowiej 
ale może i lepiej , bo jakby mi się spodobał , a bym nie mogła zdobyć to by jeszcze gorzej było