|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Znaj±c ¿ycie to wkrêc± siê na chwilê, a jak zaczn± reklamowaæ kolejn± "profesjonaln± i ¶wietn±" seriê kosmetyków do w³osów to w k±t pójd± oleje i inne przyjazne rzeczy, a "profesjonalne i ¶wietne" mazid³a bêd± królowaæ na pó³kach niedoinformowanych mas...
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
te¿ kupujemy teletydzieñ, z braku internetu a¿ przeczyta³am to
![]() teraz pewnie w Biedronce wykupi± ten olej eh, ostatnio mia³am okazje byæ na lekcji Wiedza o Zdrowiu w 1LO i w sumie to by³a akurat lekcja o narkotykach i nie jestem pewna kto kogo uczy³ xD kurde, ja tak nienawidzê chemii organicznej, a tu alkiny i benzeny na mnie zerkaja z biurka
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 765
|
O rany, jak dawno mnie tu nie by³o, pewnie mnie ju¿ nie pamiêtacie.
Przez ten czas g³ównie chodzi³am w koku, nie mam cierpliwo¶ci do tych str±ków. Ale jednak chcia³abym dalej walczyæ, chocia¿ zaoszczêdzi³am ostatnio sporo kasy. Dzisiaj mnie boli skóra g³owy, jakbym czym¶ w ni± przygrzmoci³a. Umyjê Facelle, mo¿e to szampony z SLS tak zaczê³y dzia³aæ. Zaczynam panikowaæ, ¿e to wszy...
|
#3364 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
|
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
A na mnie zerkaj± aminy, anilina, amidy i lipidy ![]() Pamiêtamy Jeszcze drugiego kota mi brakuje, isi rici ![]() Kurde... say ¿yjesz?
|
|
|
#3367 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 693
|
Nawet s³owem nie wspomnieli ¿e maj± te informacje z blogów czy forum. Wszystko sprawdzone, zatwierdzone przez wiza¿anki to mo¿na ¶mia³o mówiæ ¿e ¶wietny sposób. Wredoty. ¯ywcem z wiza¿u zdarte.
![]() say-hello, te¿ odda³am g³os. Zazdro¶ni ju¿ siê odzywaj± Nie uwierzycie co dzi¶ zrobi³am. Zalaminowa³am moj± mamusie ) ale pó¼niej sama mnie prosi³a, bo te¿ chce 'takie b³yszcz±ce'! Jak j± wkrêcê we w³osomaniactwo, to wtedy dopiero bêdzie hit koñca roku
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
no w³a¶nie dzisiaj go tak wrzuci³am na pó³ godzinki i w dotyku supeq, ale wierzchnia warstwa puszki (nie bardzo mocne, ale jednak za mocne zeby do ludzi wyjsc :P) wiec pomy¶la³am , ¿e uklapie je olejem, roztar³am troszkê alterry w rekach i przejecha³am parê razy ( nie wiem, czy to dobry pomys³ olej jako zabezpieczenie... :P) i spielam w koczek
po paru godzinach by³y znosne, ale bez sza³u (oprocz dotyku ) ... Ale jutro pewnie bedzie przyklap przez ten olej
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Czy pojawi³y siê jakie¶ nowe hiciory, jak mnie nie by³o? Poprzednio wszystkie siê na Scandica bananowego napala³y, pewnie teraz jaka¶ nowa moda jest.
|
#3371 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
Jedyne co rozumiem i czego siê nie muszê uczyæ bo wszystko z lekcji pamiêtam
|
|
|
#3372 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem wielocytowaæ z telefonu, ale dziekuje za wsparcie w ciezkich chwilach nauki chemii
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
To to ca³kiem przyjemne jest
A potem jest spektroskopia, przegrupowania, nazwiskami nazywane reakcje... a¿ mnie zemdli³o na samo wspomnienie![]() Cytat:
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem wielocytowaæ z telefonu, ale dziekuje za wsparcie w ciezkich chwilach nauki chemii
o , jeszcze siê pochwalê, ¿e zaczynam u¿ywac rycynowego na rzêsy, mam nadziejê, ¿e bêd± gêstsze
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Mnie jutro czekam nauka ³aciny
![]() Ale poprawiê sobie humor kosmetykami JMO z samego rana
|
#3377 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
tak to jest, same oszustwa do oko³a Cytat:
Cytat:
¿yjê i baardzo mi smakowa³o dziêki za fajny patent ps. zauwa¿y³a¶ jakie¶ plusy jedzenia tego siemienia? dziêkujê: * a mi pad³ laptop w³a¶nie próbujê go reanimowaæ, piszê do Was z T¯. Oby da³o siê go naprawiæ, bo jak nie odzyskam danych, to chyba nie zaliczê semstru wszystko na studia mam na dysku twardym... w wannie zrobiê sobie w³osowe SPA i jeszcze pytanie - czy ten olej z orzechów w³oskich i laskowych w Lidlu wszed³ do sta³ej oferty, czy to jaka¶ tymczasowa promocja? nie chcê teraz kupowaæ, bo nie zu¿yjê innych olei, ale kurczê fajna promocja i kusi
|
|
#3378 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
|
Do¶æ rzadko siê udzielam, pewnie mnie ju¿ nie pamiêtacie, szczególnie, ¿e na w±tku jestem od niedawna.
W ka¿dym razie chcia³am napisaæ, ¿e wczoraj kurier w koñcu przywióz³ mi Jantar ?Teraz mam na g³owie olej ³opianowy z papryk± z Green Pharmacy (na skalp) i olejek Babydream dla dzieci (na d³ugo¶æ). Ostatnio zawziêcie olejujê, ale jako¶ nie widzê efektów, w³osy nawet tu¿ po zmyciu nie s± bardziej miêkkie itp...
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
Nie mam 100%-towej pewno¶ci, ¿e to w³a¶nie od siemienia, ale w ostatnim czasie przesta³am chorowaæ, nie mam prawie w ogóle bólów miesi±czkowych i mo¿liwe, ¿e te¿ od niego tyle bejbiszonów mi siê produkuje No i paznokcie mi siê a¿ tak nie ³ami± jak jeszcze miesi±c temu
|
|
|
#3380 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Nie bojê, kocham ciemne w³osy A jak to dzia³a, ¿e robi t± mega objêto¶æ? "Obkleja" w³osy czym¶? To nie obci±¿a? Warto zakupiæ ?
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Uwielbiam wizaz. W³a¶nie zrobi³am zakupy z rabatem o którym dowiedzia³am siê oczywi¶cie z wizazu i rzuci³am na w³osy kakaow± Isanê ( na jak±¶ od¿ywkê double phase, która mi zalega- jeszcze z pocz±tków w³osomaniactwa. Przeczyta³am na niej dzi¶, ¿e jest zalecana do ...prosotowania w³osów. A ja kupi³am j± z my¶l± o nawil¿aniu.
Zobaczymy jak wyjd± efekty pierwszego kremowania. Zmyjê za jak±¶ godzinê bo pierwszy raz bojê siê spaæ z tym mas³em do cia³a na g³owie. Jutro zmuszê T¯'ta do pstrykniêcia foty kud³ów. Bez porównania do waszych, ale bêdziecie mieæ pojêcie jaki mam obecny stan w³osów, przed zaplanowanym na t± zimê planem intensywnego upiêkszania. Kto ze mn± do³±cza do akcji "piêkna do wiosny"? U mnie plan podstawowy to si³ownia i w³osomaniactwo. A tak- te¿ remanent szafy- d±¿ê do idea³u, zestawu basic, który bêdê mog³a dowolnie miksowaæ, zgodnego z moim typem urody i zasadami klasycznej elegancji. |
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
![]() kupi³am sobie spodnie dresowe, no i nie pochwali³am siê co zamówi³am na Choisee maseczke od¿ywcz± do twarzy(nawil¿aj±c± wykupili, a teraz ju¿ jest ),balsam do cia³a, olejek do cia³a, od¿ywkê do w³osów, ¿el do mycia twarzy i tonik ró¿any
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
say_hello,
Je¶li nie uszkodzi³ siê dysk to go wyjmij i w³ó¿ w obudowê zewnêtrzn± na dysk (kupisz za 30-50 z³) i z³±czka SAT albo IDE i pod³±czyæ do innego komputera- najlepsza opcja je¶li masz na dysku wa¿ne dane. Je¶li uszkodzi³ siê dysk (pojedyncze sektory na dysku) to mo¿na go pod³±czyæ przez USB do innego laptopa i próbowaæ odzyskiwaæ dane programem do odzyskiwania danych. Je¶li pad³a mechanika dysku ( nie rusza siê g³owica) to mo¿na odzyskaæ tylko w laboratorium. |
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() say-hello g³os oddany! dajê sobie dokoñcoworocznego bana na zakupy kosmetyczne. dzisiaj znów posz³o lekk± rêk± 40 z³ w drogerii, z czego 30 na w³osy...
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym... schud³am. Jedz±c jakie¶ niemoralne ilo¶ci wszystkiegoA co do ciuchów - mam zaawansowany ciucho-na³óg. Ale kiecka Miko³ajkowa jak na razie jest na szczycie zajedwabisto¶ci ![]() Jak patrzê na Wasze zamówienia z Choisee to sama zabra³am niewiele, tylko Was pokusi³am
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Kozieradka, takie zio³o
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
na³o¿y³am tacie olej khadi na skalp, jutro umyje w³osy po mojemu...
delikatny szampon i my¶lê jaka od¿ywka, zeby mu nawil¿y³a skalp. Mo¿e Scandic? albo Biovax? Kasiu, ratuj! a ja chyba jeszcze klikne na Choisee krem i od¿ywkê do w³osów
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
na razie T¯ co¶ próbuje naprawiæ ![]() jeszcze raz dziêkujê za g³osy ju¿ dosta³am drugi komentarz z podejrzeniami o oszustwo
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2012-12-08 o 22:58 |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ch³opa trzeba podchodziæ sposobem
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

Przez ten czas g³ównie chodzi³am w koku, nie mam cierpliwo¶ci do tych str±ków. Ale jednak chcia³abym dalej walczyæ, chocia¿ zaoszczêdzi³am ostatnio sporo kasy.
Zaczynam panikowaæ, ¿e to wszy...