Płatek za płatkiem leci z nieba, niedługo nam już do ślubu iść trzeba! PM 2013 cz. 33 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-09, 09:55   #271
TusiaeM
Zakorzenienie

Dot.: Płatek za płatkiem leci z nieba, niedługo nam już do ślubu iść trzeba! PM 2013

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Znów nowy wątek

z tego co mi wiadomo to już nie ma umów na czas nieokreślony

Jak to? U mnie w pracy normalnie są ;> Ja po cichu liczę, że od września taką dostanę

Ja dziś miałam sen, że jestem w ciąży i w pracy się dowiedzieli, bo na szkoleniu wzięłam sobie wielkie wygodne krzesło, a nie zwykłe

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:08   #272
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Płatek za płatkiem leci z nieba, niedługo nam już do ślubu iść trzeba! PM 2013

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę, korci mnie żeby wypróbować! Lubię słodkie alkohole A ten spirytus to czysty musi być czy może być wódka zamiast niego?
Może być wódka, będzie tylko mniejszy kop

Cytat:
Napisane przez asizan Pokaż wiadomość
Hah, to nie takie proste. Byłam raptem w 3 salonach i NIC mi się nie podobało poza tą Zresztą kazali mi zamawiać dopiero w styczniu, więc mam 2 miesiące na rozglądanie się Tak jestem z Warszawy - salon Mystique - obsługa poprawna, bez włażenia w tyłek ale zrobili na mnie wrażenie profesjonalnych.
Nie wiem , czy to norma, ale pozwalają mierzyć 3-4 sukienki... słabo jak na rozeznanie który model dobrze na nas leży...
Mamy taką jakby "wiejską" salę i myślałam żeby motywem przewodnim był jakiś ludowy ale w przypadku kiecki wydaje się to nie do zrobienia
Ja bym śmiało szła w rustykalne wesele - w necie jest masa świetnych inspiracji na ten temat

No ja się witam trochę wczorajsza jeszcze, poprawialiśmy opijanie mgr

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:16   #273
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
u mnie nikt zle nie patrzy jak sie idzie na l4. tyle ze l4 mam platne 80% i zero premii a urlop 100 % bez premii[COLOR="Silver"]
nom to tak jak wszedzie z tymi 80%

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:18   #274
aniaa119
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku ja wczoraj miałam babski drinkowy wieczór (bo widziałam że pod koniec tamtego watku pisałyście coś o drinkach) raczyłyśmy się z przyjaciółką tym http://www.syropybarmanskie.pl/drinki/tokio-drift nawet smaczny, choć może odrobinę za słodki, uzpełniałam jeszcze wodą U nas zastój przygotowawczy, ciągle zwlekamy z zakupem wódki bo się zberać z tym nie możemy. Wychodzi że to najważniejsza rzecz ze wszystkiego na weselu bo najdłużej nad tym dumamy ;p

Ktoś wyżej pisał o sesji w wodzie. Zauważyłam, że jest taka moda ostatnio ale ja już zastzregłam, że w życiu się na to nei zgodzę. Niby sukienka się upierze ale by mi się serce krajało jakbym miała w niej wejść do jakiegoś brudnego bajora z mułem na dnie :/ Poza tym te PM wyglądają tak trochę jak zmokłe kury... no ale co się komu podoba To nie dla mnie po prostu

25.08.2012r. Zaręczyny

29.06.2013r. Na ślubnym kobiercu
aniaa119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:21   #275
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
oo a z którego sierpnia jesteś? Ja z 2 A TŻ z lutego

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

to znak, że czas się rozejrzeć za suknią
ooo ja z 4 :-D
Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jak to? U mnie w pracy normalnie są ;> Ja po cichu liczę, że od września taką dostanę

Ja dziś miałam sen, że jestem w ciąży i w pracy się dowiedzieli, bo na szkoleniu wzięłam sobie wielkie wygodne krzesło, a nie zwykłe
no nie wiem. Tak mi znajoma mówiła- jak ktoś ma to jego szczęście ale ponoć teraz już takich umów mają nie dawać. Ale nie wiem na pewno. Tak słyszałam.
Sen mega też ostatnio miałam sen o ciąży i to było okropne bo tak się męczyłam w tym śnie

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:27   #276
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
i dostałam nowa umowe o prace
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
na 10 lat

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
specem od prawa pracy nie jestem ale z tego co się orientuję:
- jeśli zajdzie się w ciążę na krócej niz 3 m-ce przed końcem umowy to umowa nie jest przedlużana (choć chyba pracodawca może to zrobić z własnej woli ale obowiązku nie ma); macierzyński wypłaca ZUS
- jesli ciąża jest dłuższa niż 3-mce to przedłużenie umowy następuje automatycznie ale tylko do dnia porodu, potem nie jest się już pracownikiem co prawda zasiłek macierzyński jest wypłacany przez ZUS i to w wymiarze jakby kobieta była zatrudniona ale jest bezrobotna - musi się zarejestrować w UP; nie ma też wtedy urlopu wychowawczego....
chyba coś jeszcze było ale już wszystkiego nie spamietam
tymczasem przy umowie na stałe nie dość że masz macierzynski, zagwarantowany powrót do pracy na to samo stanowisko lub nieniższe, jesli chcesz to i wychowawczy, prawo do 7/8 etatu a poza tym ochronę przed zwolnieniem z pracy...
Macierzyński zawsze jest wypłacany przez ZUS A co do sytuacji o której piszesz - ma to miejsce tylko kiedy umowa kończy się w trakcie trwania ciąży. Asia dostała umowę na 10 lat. Nawet jeśli zajdzie w ciążę za 7 czy 8 lat, to po okresie urlopu macierzyńskiego umowa wciąż będzie obowiązywała, bo jest zawarta na lat 10, więc Asia będzie miała gdzie wracać. Ten okres nie ulegnie skróceniu z powodu ciąży

Cytat:
dzien dobry!
grypsko mnie chwycilo

Cytat:
z tego co mi wiadomo to już nie ma umów na czas nieokreślony
Cytat:
no nie wiem. Tak mi znajoma mówiła- jak ktoś ma to jego szczęście ale ponoć teraz już takich umów mają nie dawać. Ale nie wiem na pewno. Tak słyszałam.
Oczywiście, że są Znajoma może miała na myśli to, że prywatni przedsiębiorcy chcą unikać dawania umów na czas nieokreślony, dlatego dają długookresowe umowy na określony. Prawo pracy stanowi, że pierwsze dwie umowy mogą być czasowe, ale trzecia MUSI być już na czas nieokreślony, nie można dać trzeciej czasowej. Dlatego pracodawcy tak przeciągają czas trwania dwóch pierwszych. Nie wliczają się w to umowy na zastępstwo ani na okres próbny, tych może być nieskończona ilość i nie obliguje to pracodawcy to przedłożenia umowy bezterminowej

Btw moja pierwsza umowa na czas określony kończy się 20.12. czyli w kolejny czwartek... Już napisałam podanie o przedłużenie, trzymajcie kciuki

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:30   #277
ladyInGreen
Zadomowienie

Dzień dobry
Mam mały problem z pomysłem na prezent na 21 urodziny koleżanki, która:
a)na ostatnie ur. dostała ode mnie już biżuterie
b)nie czyta książek
c)ma trochę styl jak 'doda'
d)jest straszną imprezowiczką, ale nie wypada chyba kobiecie kupować na urodziny alkoholu

girls, any ideas?
Stary 2012-12-09, 10:33   #278
Anaelle
Wtajemniczenie

hej laseczki

perfuzja
, niezły koszmarek
justi - oczywiście że są umowy na czas nieokreślony - sama taka dostałam w ub. roku

a ja mam dziś okropny dzien - mieliśmy iść na targi a ja leżę z bólem brzucha - w nocy dostałam @ i teraz to już zupełnie schizuję, że będę miała @ dokładnie w dzień ślubu - wcześniej wypadala mi na 3 dni po ślubie ale cos się w tym cyklu u mnie popie..... i teraz

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:34   #279
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość
Dzień dobry
b)nie czyta książek
d)jest straszną imprezowiczką, ale nie wypada chyba kobiecie kupować na urodziny alkoholu

girls, any ideas?
Może karte podarunkową do sklepu, który lubi? Wybierze sobie co zechce
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:36   #280
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
b)nie czyta książek

girls, any ideas?
a moze jakas torebka typy shopper badz fajna kopertowka?

Zakochana
Stary 2012-12-09, 10:37   #281
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Macierzyński zawsze jest wypłacany przez ZUS A co do sytuacji o której piszesz - ma to miejsce tylko kiedy umowa kończy się w trakcie trwania ciąży. Asia dostała umowę na 10 lat. Nawet jeśli zajdzie w ciążę za 7 czy 8 lat, to po okresie urlopu macierzyńskiego umowa wciąż będzie obowiązywała, bo jest zawarta na lat 10, więc Asia będzie miała gdzie wracać. Ten okres nie ulegnie skróceniu z powodu ciąży
ad 1 - tak, tak, napisałam to dlatego, że nieraz kobietki boja się, że im przepadnie macierzyński
ad 2 - jasne, jeśli zajdzie w ciążę i wróci do pracy w czasie trwania umowy to wszystko odbywa się tak jak przy umowie na stałe; sprawy sie troche komplikują jeśli zaszłaby w ciążę pod sam koniec umowy...

Stary 2012-12-09, 10:40   #282
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez aniaa119 Pokaż wiadomość
Ktoś wyżej pisał o sesji w wodzie. Zauważyłam, że jest taka moda ostatnio ale ja już zastzregłam, że w życiu się na to nei zgodzę. Niby sukienka się upierze ale by mi się serce krajało jakbym miała w niej wejść do jakiegoś brudnego bajora z mułem na dnie :/ Poza tym te PM wyglądają tak trochę jak zmokłe kury... no ale co się komu podoba To nie dla mnie po prostu
No to już się zalicza chyba pod trash the dress zresztą była niedawno sprawa, że dziewczynie suknia namokła i pociągnęło ją w głąb wody, fotografowi nie udało się jej uratować ;/

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 10:41   #283
Sehnsucht87
Rozeznanie

dzień dobry

widzę, że któraś z was jakieś fajne drinki piła , oj napiłabym się takiego dobrego !

asia27100

dalej była kwestia wieku - my z Tż w trakcie ślubu będziemy mieć po 26 lat Przy czym mój Tż inaczej niż w Waszych przypadkach jest ode mnie młodszy aczkolwiek rocznik ten sam
Stary 2012-12-09, 10:42   #284
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Btw moja pierwsza umowa na czas określony kończy się 20.12. czyli w kolejny czwartek... Już napisałam podanie o przedłużenie, trzymajcie kciuki
oby na stałe....

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No to już się zalicza chyba pod trash the dress zresztą była niedawno sprawa, że dziewczynie suknia namokła i pociągnęło ją w głąb wody, fotografowi nie udało się jej uratować ;/
o ja pierdziu!

Stary 2012-12-09, 10:48   #285
ladyInGreen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Może karte podarunkową do sklepu, który lubi? Wybierze sobie co zechce
Jak myślisz na jaką kwotę musiałaby być ta karta, aby nie wyszło głupio?
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
a moze jakas torebka typy shopper badz fajna kopertowka?
Ja ucieszyłabym się z kopertówki, chociaż wszystko to co wybieram, dla niej jest zbyt skromne.
nawet moją sukienkę skrytykowała, że jest za prosta
Stary 2012-12-09, 10:53   #286
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Oczywiście, że są Znajoma może miała na myśli to, że prywatni przedsiębiorcy chcą unikać dawania umów na czas nieokreślony, dlatego dają długookresowe umowy na określony. Prawo pracy stanowi, że pierwsze dwie umowy mogą być czasowe, ale trzecia MUSI być już na czas nieokreślony, nie można dać trzeciej czasowej. Dlatego pracodawcy tak przeciągają czas trwania dwóch pierwszych. Nie wliczają się w to umowy na zastępstwo ani na okres próbny, tych może być nieskończona ilość i nie obliguje to pracodawcy to przedłożenia umowy bezterminowej

no tak słyszałam. No u mnie szefowa jest cwana bo mam jedną umowę przedłużana aneksami. I tak teraz mam do 28czerwca. I śmieje się że najwyżej jak mi nie przedłuży to będę rodzic dzieci a tak serio liczę na przedłużenie

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2012-12-09, 11:05   #287
biibi
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ucieszyłabym się z kopertówki, chociaż wszystko to co wybieram, dla niej jest zbyt skromne.
No myślę, że chyba nie mniej niż 50zł? Ja bym się bardzo ucieszyła z takiego prezentu Najwyżej sobie dołoży
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 11:05   #288
weronikad2
Rozeznanie

witam się niedzielnie

nadal jestem styrana po tych porządkach i wkurzli mnie bratankowie Tż-ta.chcieliśmy ich wziać na Mikołaja na jakiś film animowany bo na normalny film to raczej nie mają 13,11 i 8 lat i gówniarze wyskoczyli z tekstem że to są bajki dla dzieci i oni nie pojdą z nami na to do kina na wziąć i tylko powiesić jak tam dziś pojadę to się spytam czy mają już po 18 lat i dlatego nie chcą chodzić no noralnie aż się gotuje. zresztą oni wogóle są jakoś dziwnie wychowywani, wszytko im wolno a 11latek pyszczy do mnie jak go z kompa wyganiam po 8 h grania Tż-t też ledwo z nimi wytrzymuje nikogo się nie boją i jeszcze wtrącają się niepytani o zdanie i na wszytko mają odpowiedź.
ja będąc w ich wieku nawet z przy dorosłych przy stole nie mogłam siedzieć i jak się głupio odezwałam to już wiadomym było że czeka mnie kara a tu normalnie meksyk
weronikad2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 11:07   #289
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
no tak słyszałam. No u mnie szefowa jest cwana bo mam jedną umowę przedłużana aneksami. I tak teraz mam do 28czerwca. I śmieje się że najwyżej jak mi nie przedłuży to będę rodzic dzieci a tak serio liczę na przedłużenie
śmieszy a zarazem wpienia mnie takie podejście pracodawców. Jeśli pracownik mu się nie podoba to niech go wyrzuci po pierwszej umowie, a nie śmieciówkami trzyma. Skoro ktoś się sprawdził to powinien zosytać na stanowisku mając normalną umowę.

Chociaż ja też miałam 3 umowy plus aneks, ponieważ weszłam za koleżankę, która poszła na wychowawczy i po jej powrocie byłam piątym kołem u wozu. Na szczęście znalazło się dla mnie jakieś 1/2 etatu i po zwolnieniu się jednej dziewczyny wskoczyłam na cały etat na czas nieokreślony!

viollet nie "dygaj", przedłużą
Stary 2012-12-09, 11:08   #290
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

to moze w taki desen? moim zdaniem skromne nie sa
http://allegro.pl/torebeczka-koperto...796464002.html
http://allegro.pl/torebka-kopertowka...837576052.html
http://allegro.pl/torebka-kopertowka...828383383.html
http://allegro.pl/torebka-kopertowka...837496803.html
http://allegro.pl/torebka-kopertowka...849710031.html

ja sama mam taka i uwielbiam http://allegro.pl/asos-kopertowka-ok...782602180.html

Zakochana
Stary 2012-12-09, 11:12   #291
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Wiem, że tak ni w 5 ni w 10, ale chyba gaduł nie było, więc przedstawiam
melleczka 331
ciukunia 290
perfuzja 271
Emilia 25 268
Kyiia 243

Cytat:
Napisane przez dreamlady Pokaż wiadomość
melduje się wieczornie w nowym wątku

co za dzień męczący!

płaszcz dla PANA MŁODEGO - KUPIONY! i to w połowie ceny wyjściowej = przecena jestem zadowolona z tego zakupu jeszcze rękawiczki skórzane i spinki i finito dla TŻta.. a ja ostatnia rzecz - grube białe ładne podkolanówki, zakolanówki... nigdzie nie mogę w bieli znaleźć

a teraz szperam w poszukiwaniu drobnych rzeczy takich jak: pudełek na ciasto weselne, ozdób na stoły, woreczków z organzy na pierniki dla ślubnych gości, poduszki pod obrączki i innych pierdół masakra

Cytat:
Napisane przez blondii91 Pokaż wiadomość

obraczki odebrane

Cytat:
Napisane przez asizan Pokaż wiadomość
jestem nowa - ślub 7.09.2013 mam nadzieję, że mnie przyjmiecie

Witam

Edytowane przez myszka 1234567
Czas edycji: 2012-12-09 o 11:14
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 11:18   #292
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
ad 1 - tak, tak, napisałam to dlatego, że nieraz kobietki boja się, że im przepadnie macierzyński
ad 2 - jasne, jeśli zajdzie w ciążę i wróci do pracy w czasie trwania umowy to wszystko odbywa się tak jak przy umowie na stałe; sprawy sie troche komplikują jeśli zaszłaby w ciążę pod sam koniec umowy...

Cytat:
Napisane przez Sehnsucht87 Pokaż wiadomość
dalej była kwestia wieku - my z Tż w trakcie ślubu będziemy mieć po 26 lat Przy czym mój Tż inaczej niż w Waszych przypadkach jest ode mnie młodszy aczkolwiek rocznik ten sam
My też w dniu ślubu będziemy mieli po 26 lat (świeżo ukończone) on skończy w czerwcu, ja w sierpniu. Jest między nami całe 6 tygodni różnicy

Cytat:
oby na stałe....
Że na stałe to raczej nie liczę, o ile przedłużą to to na 99% będzie po prostu druga umowa na czas określony. Mam nadzieję, że na rok a nie na pół jak pierwsza. Ale pół roku też będzie ok, lepsze niż nic

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Oby!

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 11:18   #293
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
śmieszy a zarazem wpienia mnie takie podejście pracodawców. Jeśli pracownik mu się nie podoba to niech go wyrzuci po pierwszej umowie, a nie śmieciówkami trzyma. Skoro ktoś się sprawdził to powinien zosytać na stanowisku mając normalną umowę.

Chociaż ja też miałam 3 umowy plus aneks, ponieważ weszłam za koleżankę, która poszła na wychowawczy i po jej powrocie byłam piątym kołem u wozu. Na szczęście znalazło się dla mnie jakieś 1/2 etatu i po zwolnieniu się jednej dziewczyny wskoczyłam na cały etat na czas nieokreślony!

no ale ja pracuje na normalnej umowie, na cały etat. U mnie w pracy nikt nie ma umowy na czas nieokreślony

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2012-12-09, 11:22   #294
myszka 1234567
Zakorzenienie

Wróciłam z Krakowa z mierzenia sukni I chyba swoją miłość znalazłam w Madonnie na Floriańskiej
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 11:25   #295
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Wróciłam z Krakowa z mierzenia sukni I chyba swoją miłość znalazłam w Madonnie na Floriańskiej
pokaz

Zakochana
Stary 2012-12-09, 11:29   #296
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
no ale ja pracuje na normalnej umowie, na cały etat. U mnie w pracy nikt nie ma umowy na czas nieokreślony
no właśnie, ale aneksy Cię nie ratują.
Pomyśl, że w najgorszej sytuacji nie jesteś. Mam znajomą, która do ręki dostaje 2,5 tys., pracuje 8 godzin dziennie, a umowę ma na 1/4 najniższej krajowej. I tak już 4 lata!
Stary 2012-12-09, 11:30   #297
Sehnsucht87
Rozeznanie

Cytat:

My też w dniu ślubu będziemy mieli po 26 lat (świeżo ukończone) on skończy w czerwcu, ja w sierpniu. Jest między nami całe 6 tygodni różnicy
To ja jestem on Tża starsza o ponad 9 miesięcy

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567
POchwal się swoją miłością
Stary 2012-12-09, 11:30   #298
kasia_kuku
Zakorzenienie

Perfuzja, tu są chyba te żółte buty co pokazywałaś
http://www.bridelle.pl/?p=42339

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 11:40   #299
meg22
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

ale wczoraj miałam dzień od piątku pobolewał mnie brzuch, miałam mdłości... to samo wczoraj + cały kręgosłup mnie bolał dzisiaj na szczęście jestem jak nowo narodzona

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

http://www.stylemepretty.com/gallery/picture/812756

jak pięknie
Stary 2012-12-09, 11:41   #300
Klaudynka...a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/luxusowe-zaproszen...835172834.html Łooo

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Jak sobie mojego wyobrażam to aż coś mi się dzieje
bardzo ładne ja muszę siąść tak jak Ty i zrobić przegląd wszelakich zaproszeń

Cytat:
http://allegro.pl/eleganckie-zaprosz...824306185.html To chyba tego szukamy

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...828302286.html KORONKOWE i takie tanie
Cytat:

dostaje już oczopląsów tych zaproszeń, są już wszelakie, a ja nie mogę wybrać

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sukienka-asos-rozm...856274146.html

jest moja wymarzona kiecka w moim rozmiarze, brac?
myslicie ze jest spoko?
ja bym kupiła, jakby co to możesz sprzedać na allegro

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Co myślicie o ombre frenchu? Mi się podoba, ale żeby ten biały obszar był troszkę mniejszy.
Mi się barrdzo podoba ciekawe cz moja kosmetyczka umie coś takiego pięknego zrobić

Cytat:

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Wiem, że tak ni w 5 ni w 10, ale chyba gaduł nie było, więc przedstawiam
melleczka 331
ciukunia 290
perfuzja 271
Emilia 25 268
Kyiia 243

i że mnie tam nie ma ?

Cytat:
dzien dobry!
grypsko mnie chwycilo
nie daj się !! wypij coś tzn, gripex

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja też znowu miałam koszmar. Ślub wyjazdowy, a ja bez sukienki.
Napisałam do was na forum, że już 1 czerwca a ja nie mam sukienki. I któraś z was mi napisała, to marsz do sklepu, przecież to ślub cywilny, zdążysz. A ja na to: nieee, to kościelny...
Generalnie jeszcze tam się dużo działo, ale tak pokręcone rzeczy, że nie ma co pisać.

Zbieramy się na targi, a potem do rodziców na obiad. Mieliśmy już dawno temu wyjść, ale zebrało nam się na czułości.
hahahah brzydale
a co do sukni to jedz ją wybierać !!

dziewczyny odkleił mi się żelowy paznokieć z boku praktycznie do połowy
Klaudynka...a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości