|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Cytat:
* Nie wiem, czy nowy fotelik można wpiąć do bazy i nie sądzę, żeby tż chciał robić otwory w siedzeniu. ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Allebazi - rozważ jazdę ciepłą taksówką, a dźwięk suszarki odtwarzaj z YT lub nagrajcie sobie nawet na telefon komórkowy. |
|
|
|
|
#842 | ||
|
Zadomowienie
|
Hello.
Śniegu u nas po kolana (i cały czas pada nowy), chyba będziemy się kisić w domu ![]() Cytat:
dzięki za odp, chyba faktycznie nie opłaca się w PL kupować, bo ceny bardzo zbliżone ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam od wczoraj na raty, miałam coś pocytowane, ale wiadomo - przepadło...
LadyMagnolia dziękuje za informację odnośnie kp przy ząbkach Wanilka gratulujemy ząbka Nadalka Sto lat, wszystkiego najlepszego, zdrowej Iguni, szczęścia w życiu osobistym i spełnienia marzeń Irmusia to miałaś przejścia po porodzie. Dobrze, że rodzina była przy Tobie Cytat:
![]() Nie powinno się szczepić przy katarze. U nas minęły dwa miesiące zanim udało się po raz pierwszy zaszczepić małą. Najpierw ropiejące oczko, potem wysypka, potem katar... Lekarka ze szczepieniem czekała, aż mała całkowicie wyzdrowieje. |
|
|
|
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
Patrzcie co moje dziecko od rana wyczynia!!!!
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
haha brawo
znamy to, oj znamy wprawka do raczkowania
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
ojej, co się dzieje?
A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, kochana! spełnienia wszystkich marzeń i oby Ci Igunia zdrowo rosła i cudownie się rozwijała! |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
No, no, no jeszcze chwila i będzie raczkować
![]() Pewnie małż
|
|
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
Tylko jeszcze nie bardzo wie co z rączkami zrobić Zresztą dość słabo się na nich podnosi i nie bardzo idzie go przekonać, że to fajne. co się stało??
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia
Tż miał niby ze mną więcej czasu spędzić a wczoraj grał nie wiem w sumie do której, spał do 10, potem grał i nie dawno skończył i się kręcił żeby iść spać, myślałam że go rozszarpię, zwaliłam go z łóżka i szarpnęłam do za koszulkę to taki był tym urażony że zaczął mi wykręcać ręce... Teraz znowu siedzi przed kompem. Nawet nie dostałam buziaka urodzinowego...
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas w domu jakoś pusto się zrobiło... mąż właśnie odwozi rodzinkę na lotnisko ![]() Ech, i znów trzeba wrócić do codzienności... |
|
|
|
#853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz nie na moim miejscu radzić Ci co zrobić, ale ja bym mojemu powiedziała, że jego następne urodziny zamierzam spędzić wyjeżdżając gdzieś sama (ewentualnie z córą)do spa. |
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy po basenie i powiem tyle - REWELACJA! Lu na początku oczywiście musiała się popłakać, ale małżuś ją przytulał i się uspokajała, a pod koniec to już się nawet chichrać zaczęła, spodobało się jej
Ogólnie zajęcia też bardzo fajnie prowadzone, przez bardzo sympatyczną babeczkę, jest w tym wszystkim też śpiewanie dzieciom, także wrażenia bardzo pozytywne.Będziemy chodzić w czwartki na 18, mężowi się bardzo spodobało się zadeklarował, że jak tylko go w pracy nie zatrzymają to on będzie chodził ![]() Cytat:
http://www.babyboom.pl/niemowleta/zd...aca_zycia.html Nadalka brak słów, przytulam Cię bardzo, bardzo mocno
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że małżowi też się spodobało no i przede wszystkim Lu ![]() Ćwiczenia ciekawe. Nie przypuszczałam, że tak można ćwiczyć z dzieciątkiem. Córcia na takie jeszcze za mała, ale zaraz poszukam co można zrobić z 4 miesięcznym bobasem. |
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
I chyba tak zrobię. Wyjde na cały dzień.
Lady moja kolana bierze pod brzuszek i nimi przebiera ale jak bierze rozpęd to głowa ląduje na macie. |
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wykręcaniem Tobie rąk to przesada. Mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie do większych rękoczynów Cytat:
|
||
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście dziecko nie było puszczane, ale instruktorka trzymała dziecko, zjeżdżała nim do wody, prosto w ramiona w rodzica Przy okazji dziecku zanurzała się trochę głowa w wodzie taki niemal prawdziwy skok do wody A na koniec były prawdziwe nurki No i instruktorka się Luśki nachwalić nie mogła, jak świetnie sobie radzi ![]() Młoda tak się zmęczyła, że padła od razu odłożona do łóżeczka i jeszcze śpi
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-12-09 o 16:54 |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe nasza po basenie też zawsze jest padnięta ![]() U nas na basenie niestety nie ma zjeżdżalni (znaczy jest, ale nie taka dla dzeci), a to musiało być fajne
|
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja juz po wizycie tesciow... Jestem full zmeczona. Za chwile przyjezdza do mnie prawdziwa poznanska pyra na martini
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Z okazji 5 miesiąca Tynia stawia coś na kolację (cannelloni i sałatka) oraz na deser (czekolada na gorąco z piankami)
|
|
|
|
#862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nadalko wszystkiego najlepszego
![]() pumka ja też bardzo lubię Kotelnicę chyba najbardziej z polskich stoków. Ty to masz fajnie bo masz bliziutko,możesz nawet na weekendy sobie jeździć..Mam nadzieję że w tym roku nam coś wypali chociaż wątpię, tż nie chce zostawić małego nawet na kilka dni a brać go ze sobą w góry to chyba jeszcze za wcześnie Już w tamtym roku,w ciąży brakowało mi nart a i w tym pewnie nie pojeżdżę---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
pysznościdzięki,Tynia
|
|
|
|
|
#863 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no właśnie oglądałam ostatnio te ćwiczenia i u nas nie bardzo jest się o co zaczepic, bo Młody woli mieć zaciśnięte piąstki(może je podgryzać- przez te szybko rosnące zębiska często piąstki zaciska). Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to koniecznie ćwicz otwieranie piąstek, jak najczęściej. My też walczymy z ich zaciskaniem
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Mówię dzisiaj do małż, że lada chwila i mała będzie miała już 4,5 miesiąca i że czas tak szybko leci. A on na to, że spotkał koleżankę, która ma 2 letniego syna. Koleżanka stwierdziła, że tak pierwsze pół roku życia dziecka się ciągnie, a potem leci jak z bicza trzasnął ![]() Nam już tak leci, to ciekawe co będzie później
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Nadalka najlepszego kochana , oj ten twój chłop , a Igusia bardzo szybko się rozwija , oj jak ja czekam na ma-maBlue dla Martynki najlepszego i gratki ![]() i dalej zapomniałam co miałam napisać ![]() Dziewczyny , a była któraś z Was z dzieciaczkiem na basenie , ale nie na zajęciach zorganizowanych ? |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się da to idź przynajmniej na 1 zajęcia zorganizowane będziesz wiedziała co z takim dzieciaczkiem można zrobić. |
|
|
|
|
#869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do basenu, też mam na to ochotę, ale u nas nigdzie w pobliżu nie ma zajęć dla niemowlaków.
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

musisz się dowiedzieć, czy fabrycznie te zaczepy były montowane czy nie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Sto lat, wszystkiego najlepszego, zdrowej Iguni, szczęścia w życiu osobistym i spełnienia marzeń
znamy to, oj znamy
wprawka do raczkowania

co się stało??

a brać go ze sobą w góry to chyba jeszcze za wcześnie
Już w tamtym roku,w ciąży brakowało mi nart a i w tym pewnie nie pojeżdżę
pyszności