|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
|
|
|
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
Cytat:
ju¿ dzisiaj ugotowa³am dla nich porcjê na nocn± maskê glutow±
|
|
#3513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi³o ![]() Cytat:
![]() W zesz³ym roku w DDD mia³am z ni± to samo ![]() Cytat:
![]() Zamówi³am 2 kominy na all Szary i wrzosowy ![]() Oby by³y cieplusie ![]() http://allegro.pl/ekstra-duzy-gruby-...822589413.html
|
|
#3514 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 222
|
Cytat:
Tak, zawsze u¿ywam do mycia rypacza ![]() Dla mnie to normalna wielko¶æ odrostu, bo moje w³osy rosn± oko³o 1cm na miesi±c. |
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
shea akurat taki zapach ma
![]() to siê nazywa dobra firma
|
#3517 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 505
|
Cytat:
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w³a¶nie wygl±da³ i mia³am nadziejê, ¿e bêdzie du¿y, ciep³y i puchaty
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
nie przejmuj sie bywaja tacy ludzie, ale nie rób sobie nic z tego, skoro wiesz ze nic nie chcia³as zrobic temu psu ![]() Cytat:
![]() moje w³osy dzisiaj sie doczeka³y oleju
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
ok 1,5 miesi±ca ![]() Ale¿ siê cz³owiek przy Was narobi ![]() Moja te¿. Ale jest bia³a i dobrze dzia³a, wiêc chyba tak powinna pachnieæ
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sie zastanawiam czy powietrze jednak jakos przez nie nie przechodzi?
|
|
#3522 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
Hmmm. Pijê pokrzywê ze skrzypem, zielon± herbatê czasem siemiê, dro¿d¿e... ale bêdê du¿± i zdrow± dziewczynk±
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
Dawno mnie tu nie by³o, rozchorowa³am sobie oko i nie chcia³am go mêczyæ wiza¿em, wchodzê dzisiaj, a tu 15 stron wiêcej! A oko nadal chore ;/
Zauwa¿y³am dyskusjê o czapkach - te¿ nienawidzê! Upycham dok³adnie w³osy pod kapturem, szczelnie zawijam szalikiem i biegnê tam, gdzie akurat siê wybieram (na szczê¶cie wszêdzie mam w mojej mie¶cinie w miarê blisko, a do szko³y 5 minut). Na paczkê z DDD jeszcze czekam(poczta), przy czym wiem, ¿e dojdzie niekompletna. Zosta³ mi zaproponowany zwrot za Cassiê, z powodu braku na stanie, odpowiedzia³am, ¿e poczekam, a¿ bêd± j± mieli. Ale przynajmniej kontakt z setare jest dobry, a sprawa wygl±da na rozwi±zan±. Czy która¶ z dziewczyn prowadz±cych bloga chce zostaæ otagowana Liebster Blog?
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czapke noszê tylko przy -30
|
|
#3525 | ||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Cytat:
![]() Dokladnie! ![]() Cytat:
![]() Naszyjnik te¿ mi siê odbarwil - ale pewnie te¿ przez perfumy. Poza tym w sumie trzyma siê nie¼le ![]() Cytat:
![]() Dajesz na wilgotne? Na olej, z od¿ywk±? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
dziêki
![]() Jaki polecicie szampon ze SLES lub czym¶ podobnym, ale ¿eby nie by³ rypaczem, co myje w³osy ¿e a¿ skrzypi±, tylko taki w miarê delikatny?
Edytowane przez SoBitterSoSweet Czas edycji: 2012-12-09 o 17:39 |
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Takie sytuacje s± wkurzaj±ce, a jeszcze bardziej nie znoszê jak podlatuje do mnie piesek oszczekuje, a w³a¶ciciel wo³a do mnie, ¿e to niegro¼ny piesek, nie gryzie, chce siê tylko pobawiæ Parali¿ u mnie murowany, ale uzasadniony te¿ traum± z dzieciñstwa.Cytat:
![]() A sama siedzê pierwszy raz z Vatik±, na d³ugo¶ci. Potem machnê sobie glinkê czerwon± na ryjek i bêdzie mini spa, a co. Trzeba ³adnie wygl±daæ bo jutro nigdzie siê nie ruszam
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||
|
|
|
#3528 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
ró¿nie
czasem nak³adam samego glutka na suche w³osy, czasem mieszam go z olejem i jakimi¶ pó³produktami i nak³adam na zwil¿one efekty boskie
|
#3530 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
W³a¶nie, dzi¶ proteinowo troszkê. Zu¿y³am ostatnie awokado, ¿eby siê nie popsu³o, tradycyjnie trochê miodu, od¿ywka Artiste proteinowa i trochê oleju sezamowego. Potrzymam do 18 i zmywam lushem. Potem isana. Ciekawe jak w³osy po tym
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
ech, jak ja nienawidze zimy... chce juz wiosne!
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
Dwa lata temu po artroskopii kolana schodzi³am z II piêtra w szpitalu o kulach, a pó¼niej u taty na rêkach, bo nie chcia³am wej¶æ do windy |
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
apropo psów - akurat jestem w³a¶cicielk± psa, mega zakochan± w swoim czworonogu
czasem mnie denerwuje reakcja niektórych ludzi, którzy obchodz± mnie szerokim ³ukiem z jakim¶ g³upim komentarzem pod nosem, bo 'siê boj±'. dodam, ¿e zawsze trzymam psa na smyczy , poza tym mam pewno¶æ, ¿e nikomu krzywdy nie zrobi (wiem, ¿e dla niektórych taka pewno¶æ w³a¶ciciela i jego zaufanie do psa jest nic nie warta) trochê inne spojrzenie na sprawê ![]() edit: jeszcze jedna sprawa najbardziej irytuj± mnie w³a¶ciciele yorków i innych z pozoru nie- niebezpiecznych ras, które s± jednak bardzo zaczepne puszczaj± takie pieski luzem, które podbiegaj± do mojego sznaucera i na niego szczekaj± (w³a¶ciciele reaguj± smiechem - przecie¿ to takie s³odkieeee). tylko dlaczego oni nie rozumiej±, ¿e ten wiêkszy pies mo¿e zostaæ sprowokowany przez takie ma³ego yorka ? mój pies raz odwarkn±³ na takiego yorka, który lata³ bez smyczy i szczeka³ na wszystkich dooko³a. oczywi¶cie w³a¶cicielka by³a w g³êbokim szoku i mia³a do mnie wielkie pretensje...
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2012-12-09 o 18:04 |
|
|
|
#3535 | ||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w³asnie tez nienawidze czapek, strasznie mnie wkurzaja :P Cytat:
![]() apis z minera³ami z morza martwego
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Ja te¿ nienawidzê zimy, jednak wola³abym od razu przej¶æ do lata
szczególnie, ¿e tegoroczny maj zdaje mi siê byæ miesi±cem wyj±tkowo zbêdnym :P
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Co do czapek to kiedy¶ ich nie znosi³am- twierdzi³am, ¿e wygl±dam okropnie w nich, ale chyba w zesz³ym roku kupi³am sobie tak± fajn± "smerfow±" i by³am bardzo zadowolona z niej. Niestety gdzie¶ j± posia³am, ale jaki¶ miesi±c temu dorwa³am w Carrym tak± super szar± z pomponem. Wszystkie moje kole¿anki mówi±, ¿e super jest i dobrze w niej wygl±dam.
Warto poszukaæ i poprzymierzaæ ró¿ne modele. W³osy, uszy i w ogóle organizm bêdzie wdziêczny ![]() XminorXlosX matura nie jest taka straszna. Serio, nie ma siê czym stresowaæ
Wiecznie szukam motywacji do nauki ![]() Edytowane przez AnnClaiir Czas edycji: 2012-12-09 o 18:25 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

ju¿ dzisiaj ugotowa³am dla nich porcjê na nocn± maskê glutow± 

Ale porównania nie mam i nie wiem, czy mo¿e przypadkiem taka nie powinna byæ, bo nigdy wcze¶niej Bingo nie zamawia³am.
?

, a mnie praktycznie obróci³o na chodniku. I pobieg³ dalej. Fina³? Dosta³am opieprz od w³a¶cicielki, ¿e uderzy³am jej psa torb±!
bywaja tacy ludzie, ale nie rób sobie nic z tego, skoro wiesz ze nic nie chcia³as zrobic temu psu
ok 1,5 miesi±ca 

Dwa lata temu po artroskopii kolana schodzi³am z II piêtra w szpitalu o kulach, a pó¼niej u taty na rêkach, bo nie chcia³am wej¶æ do windy