|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Konto usunięte
|
Dot.: Intymne sensacje i alkoholowe libacje - ol dej ol najt ! cz. 3
aaaa ja myslalam ze o tym ostatnim, sorki ;/ eh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
tego padalca zlamanefo to jak zobacze to beda musieli mnie trzymac zebtm mu krzywdy nie zrobila...
![]() wiem ze alko to nie rozwiazanie ale dzis juz wymieklam, poddalam sie ![]()
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mała, ja Ci już mówiłam- płacz, krzycz ile potrzebujesz. musisz, bo te emocje, żal, smutek to Cię rozerwie od środka. musisz dać upust temu wszystkiemu, ale wiesz ze musisz się też jakoś kiedyś pozbierać..
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo ze tak z T wyszlo to wydaje mi sie ze chociaz sms dalby mi duzo bo teraz jak nic sie nie odezwal a wie co sie stalo to mnie boli i nie wiem czy myslec czy jest w szoku czy ma to w dupie i sie cieszy. A kazde wsparcie sie przyda..
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam w śniegu kartę do bankomatu. Dzizas, jakie ciacha je gubią
![]() ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | ||
Idiotka
|
Cytat:
![]() Płacz ile chcesz, nie trzymaj w sobie tych emocji, czasami dobrze jest popłakać, wyrzucić większość tych negatywnych emocji i uczuć ![]() A spać i jeść musisz, pamiętaj zdrowie jest bardzo ważne ![]() Faceci to jednak c*h*uje (nie wszyscy, ale większość, nie chcę tu obrażać naszego wątkowego Chłopaka) wyżej srają niż dupy mają, a jak przychodzi co do czego to nie mają odwagi napisać jednego smsa ![]() Nie ogarniam ich, są zbyt skomplikowani ![]() ![]() Ogólnie Mel 3maj się dzielnie! Mocno ściskam i całuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Laseczki i Chłopaku ![]() Dzisiaj znów nauka mnie czeka - ostatni dzień. Swoją drogą ciekawe uczyłam się od piątku a mało co pamiętam i umiem <- to trzeba być zaebiście zdolnym ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyneczki ! cześć chłopak !
![]() jezu, wracam do pisania.. jestem tak wymęczona tym ![]() Melcia, T. pokazał jaki jest.. nie wierzyłam ze człowiek może mieć takie coś w sobie że w takim momencie (i to jeszcze ojciec dziecka) nie będzie go stać nawet na najmniejszy jakiś gest.. a Ty dbaj o siebie, błagam Cię ! Paszczuś, hahah Ty to masz przygody ![]()
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Mel, słoneczko, powinnaś jeść i spać. Tak jak mówi Adziorek - zdrowie jest bardzo ważne. I płacz. Przyjdzie czas, kiedy już się wypłaczesz, będziesz wtedy spokojniejsza ![]() ![]() ![]() Chłop od karty się nie odezwał, napisałam też do jego jakiejś fejsbukowej koleżanki, żeby mu przekazała, że chcę się z nim skontaktować. Pewnie ostatnią rzeczą, jaką zrobi w takim momencie, jest przeglądanie portali społecznościowych ![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Jejku, mam juz dosc mojego domu, mojej mamy i w ogole wszystkiego. Ja rozumiem, ze w zyciu nie zawsze jest dobrze, ale chyba nikt nie ma tak zeby wszystko bylo idealnie. A moja mama ciagle narzeka, ciagle jej cos nie odpowiada, ciagle jej cos nie pasuje. Chyba nigdy w zyciu nie uslyszalam z jej ust, ze JEST DOBRZE. Czy ona nie moze chociaz raz w zyciu wstac rano i powiedziec, ze jest fajnie? ze jest fajna pogoda? Wiecie jak takie jej gadanie meczy mnie i moja psychike... A ile razy mozna tez wychodzic z domu i wracac pozno, zeby tylko tego nie sluchac. Nawet jak ja siedze i nic nie mowie to ona ciagle gada, ze to zle, tamto zle. Innego zdania jak ona tez nie mozna miec, bo od razu slysze, ze jestem przeciwko niej, ze jestem glupia, nie znam sie i jeszcze inne podobne teksty.
Na cale swieta mamy jechac do rodzicow chlopaka mojej siostry. Bedziemy ich widziec pierwszy raz. No ok, moze fajnie. Trudno mi ocenic, bo znam tylko jej chlopaka. No ale to co moja mama robi to juz przechodzi wszystkie granice. Jak jej cos tylko nie pasuje, jak ktos cos powie nie po jej mysli to juz jest szantaz "ja nigdzie nie jade na swieta, mam to gdzies". Oczywiscie slucham tego ja, albo siostra. Ale jej chlopakowi to tego nie powie, bo jej wstyd. A jego rodzice ciesza sie strasznie, ze spedza z nami swieta. I az sie boje, ze jesli nawet pojedzie tam, to jak ona zacznie tam gadac to bedzie albo ciagle narzekanie albo gadanie jaka to ja jestem zla, glupia i niedobra ( bo to juz jest taki nawyk mojej mamy). Mimo, ze u nas jakos nigdy nie bylo tak super fajnie w swieta to wlasnie czuje, ze po tych swietach bede miala traume swiateczna do konca zycia. Przepraszam, musialam sie wygadac.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Właśnsie i ja nie ogarniam
![]() ![]() Cześć Laski ! Cześć Facet ! ![]() Zimno jak choroba, ślisko na drodze. Wyciągnęłam auto z garażu i już przy wyjeździe z bramy żałowałam, że wsiadłam za kółko mając letnie opony na dopie ![]() ![]() ![]()
#2082 |
Konto usunięte
|
Ja po kosciolku i jadę na zakupy bo jutro już do pracy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Idiotka
|
Wioluś
![]() ![]() ![]() Monia podziwiam ![]() ![]() Laski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2084 |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja zasnąłem o 3 a wstałem o 14, godziny mi brakło i bym spał pół doby ![]()
Ćwiczę rozum ![]() IQ: Było:67 Jest:68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122...Cel:151 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Konto usunięte
|
Ja siedzę w macu i tucze sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, dawno mnie tu już nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Generalnie u mnie też nie ale chciałam pojechać do kościoła i stwierdziłam, że dam radę bo przecież mam nowe opony letnie, zimowe jeszcze w hurtowni czekają na odbiór więc dam radę.
![]() Ale hitem dnia była jazda na moto po zaśnieżonym podjeździe i podwórku. Prawie glebę zaliczyłam z Młodym a wyszliśmy z opałów i moto już w garażu schowane na zimę ![]() Skup się Mała, skup ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Zawiało Cię w mieście czy jak ? ![]()
#2089 |
Idiotka
|
Monia zadziwiasz mnie
![]() A skupić się nie umiem...cały czas, między wierszami mam domek w górach ![]() Ona94 co tam u Ciebie słychać? jak się masz? ![]() ![]()
#2090 |
Konto usunięte
|
Wyłącz tel i wizaz to sie skupisz :P
Kurcze poszłam szukać jakos fajny komin ale nic nie podobało mi sie ani w new looku ani w matalanie Muszę sobie sama zrobic jakiś komin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Idiotka
|
Cytat:
![]() Ale odezwę się niebawem ![]() ![]() Mam świetnego znajomego , pyta się mnie " Ej to ta baba z tym kolosem nie żartowała? Serio jutro jest kolos? Ja myślałem ,że to żart" hahahaha ![]() ![]() Uwielbiam takich zakręconych ludzi ![]()
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie między wierszami dziś widnieje mój dzisiejszy sen, tak realny, że prawie prawdziwy. Ale na szczęście uczyć się nie muszę bo bym nie dała rady chyba ![]()
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
a ja pisze, pisze, pisze ostro pisze
![]() ![]() Adzior, i założę się ze kolega zaliczy od razu tego kolosa ![]() ![]() Monia, hardkor z Ciebie hah ![]() ![]() Ona, co tam u Ciebie ? ![]() aaaa Kasia, chyba tysiąc lat nie byłam w maku już ![]() ![]() Chłopak ! ej, nie za dużo tego spania? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Konto usunięte
|
szukam wzoru i sobie zrobie jakis sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
tak najlepiej
![]() ![]()
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie za dużo, bo dzisiaj praca i uwale się w łóżko dopiero o 8 rano ![]()
Ćwiczę rozum ![]() IQ: Było:67 Jest:68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122...Cel:151 ![]() Edytowane przez Jestem chlopak Czas edycji: 2012-12-09 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() Sysiulku hah ! ![]() ![]() ![]() nadal męczy to wszystko? ![]() dziewczyny ! nauczcie mnie jeszcze raz jak się wstawia jakiś obrazek/zdjecie/whatever do postu ! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
MUSEarka
|
![]() Edytowane przez mesarka Czas edycji: 2012-12-09 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.