|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() prosto: wchodzi w strefę konsultantki - wybierasz składanie zamówień - wybierasz katalog 04 - klikasz dalej - i jak Ci sie pokaze strona do składania zamówoien to klikasz oferta specjalna i widzisz nową ofertę ![]() ja też jeszcze teraz "tak normalnie" ofertę do K03, ale w ten sposób już w ubiegły piątek widziałam ofertę do 04 ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3802163] Na szczęście mam Firewalla i nie widzę reklam, na które tutaj narzekają wizażanki [/quote] ja też i też nie widzę tych reklam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5162 |
Zakorzenienie
|
Ta woda Pączek Róży to mi przypomina odswieżacz powietrza - moja babcia miala takiego kwiatka z materialu i wnim byly takie kamyczki i one pachnialy tak samo jak ta woda...
![]() ![]()
#5163 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Edit: OOOO, już się da! Dziwne, bo przed chwilą próbowałam i nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5164 |
Zakorzenienie
|
jak się nie da jak wszyscy tak robią
![]() ![]() oczywiście, że się da, bo jeśli jest już możliwość składania zamówień z nowego Katalogu to znaczy,że można już złozyć zamówienie - np. na wcześniejszą dostawę w COKu nż Twój obiór regularny albo na odbiór przesyłką kurierską (za dopłatą) jeśli ktoś z jakiś powodów nie chce czekać w swój termin regularny, a nie ma COKu u siebie w mieście ![]() i wtedy jak już się pojawia się możliwość składania zamówień z nowego katalogu to automatycznie pojawia się nowa oferta internetowa, żeby osoba mogła przy składaniu z niej skorzystać ![]() edit: dowód tego, że się jednak da tak zrobić: 1. tak wygląda oferta internetowa otworzona "normalnym sposobem", czyli poprzez zwyczajne kliknięcie na "oferta specjalna" - jak widać mam ją jeszcze do K03 2. druga fotka to oferta internetowa jak widac już do K04 otworzona tak jak pisałam ![]() oczywiście to tylko część oferty internetowej, całej nie chciało mi się printscreenowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5166 |
Zakorzenienie
|
był, był, bo na zmiane pojawiała mi sie oferta 03 a po chwili 04, a przy podgladzie produktu jakis błąd się pojawiał
|
![]() ![]() |
![]() |
#5167 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta czy któraś z Was widziała na żywo w Coku lub już zakupiła NASZYJNIK MAEVE? Prosze serdecznie o opinię bo nie wiem czy warto kupić. A czy stosowałyście moż e pianke dodajaca objętości włosom jakie efekty? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5169 |
Raczkowanie
|
witam wzystkich na forum
![]() dostałam niedawno szminkę z demo kolor Forever Wine i jeżeli jest ktoś ciekawy to mówie, że kolor wogóle nie jest podobny to tego z katalogu ![]() wiedziałam na co się pisze - loterie kolorystyczną, ale myslałam, że chociaż trochę będzie wpadać w czerwień, nie mówiąc o jakimś bordowym kolorze, a to jest taki ciemny malinowy kolor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5170 |
Rozeznanie
|
dziewczyny a możecie mi coś napisać o zapachu Summer White,bo zastamawiam sie nad jego kupnem a nie wiem zupełnie jak pachnie.miała go któraś z was?
#5171 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5173 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5175 |
Zadomowienie
|
Chcialam zapytac o serum wygladzajace do puszacych sie wlosow --- na KWC jest jeszcze stara wersja w zoltej buteleczce.
Jak dziala? Warto kupic? |
![]() ![]() |
![]() |
#5176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5177 |
BAN stały
|
![]()
Ołłł jeeeeee...nienawidze firmy Avon. Wypróbowałam niejeden kosmetyk owej firmy i jestem szczerze zawidziona. Podkłady-wszystkie wypróbowane-do niczego. Inne kolorowe kosmetyki-także;-] Perfumy-nietrwałe i w większosći śmierdzące. Co linii przeciwtrądzkiowej to szkoda słów. Maskara.Zniszczyłam sobie tylko cerę. Poza tym ceny zbyt wygórowane jak na takie kosmetyki. Mogłabym je porównać z linią kosmetyków Lovely...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() każdy ma swoje zdanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5180 |
Wtajemniczenie
|
A dziewczyny, ta internetowa oferta specjalna to jest dla konsultantek?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#5181 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5182 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak kwas cytrynowy hehe wodny zapach i nic szczególnego, nie przyciąga do siebie a co do trwałości to marnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5183 |
Zadomowienie
|
![]()
Jutro ma przyjść moja paczusia z zamówieniem z 2 kampanii kat 03. Czasami przywozili paczki dzień wcześniej, ale patrząć na pogodę to dzisiaj raczej się nie doczekam
![]() Rano dzwoniła spóźnialska,że chciałaby złożyć duże zamówienie z katalogu 3. Wcześnie się obudziła.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5184 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny kiedy bedziecie mialy skan katalogu 06 ?
![]()
#5185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Osobiście zrobię sobie zapas w 04kat. bo jestem z nich zadowolona. polecam pozdrawiam ![]()
![]() |
#5187 |
Raczkowanie
|
Cześć Avonki...jak któraś z Was chce kremik to do mnie na PW.
![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#5188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5189 |
Zakorzenienie
|
zaraz zacznę płakać
![]() skan nowego katalogu (dzięki uprzejmości trendującym) pojawia się co miesiąc ![]() mniej więcej na początku miesiąca, jak łatwo obliczyć teraz będzie to 6 marzec, tzn. wtedy trendujące mają nowy katalog, ale kiedy zrobią skan to zależy od ich dobrej woli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5190 |
Zadomowienie
|
![]()
Przypomniało mi się. Niedawno pisałyście o sprayu nabłyszczającym do włosów. Kupiłam sobie ten spray. Zaraz po użyciu włosy ładnie się błyszczały, a mniej więcej za dwie godziny normalnie smalec na włosach. Mam włosy szybko przetłuszczające się. Do takich włosów -
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.