Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-09, 19:31   #3421
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
na to: http://www.teatr-mickiewicza.pl/inde...site=20&id=324

pokaż choinkę!!!!

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

ja mam jutro wizytę u "gmeracza" - trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze (no i żebym tam bezpiecznie dojechała :/)
trzymam kciuki i za wizytę i za bezpieczną podróż

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 19:41   #3422
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Gocha kciuki trzymam!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
już przeczytałam, fajnie zareagowali bliscy to co ile masz wizytę, co 3 tygodnie? już badania robiłaś? w pracy już wiedzą?
Teraz wizyty będę miała co 4 tygodnie ale ponieważ potem są święta i mój lekarz ma wolne to trochę przyspieszył wizytę. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie na badania genetyczne. I chyba one długo trwają? Bo badanie mam o 17.20 a wizytę o 18.20. z
No i we wtorek muszę iść na badanie krwi i moczu..
Stary 2012-12-09, 19:47   #3423
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Gocha kciuki trzymam!

Teraz wizyty będę miała co 4 tygodnie ale ponieważ potem są święta i mój lekarz ma wolne to trochę przyspieszył wizytę. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie na badania genetyczne. I chyba one długo trwają? Bo badanie mam o 17.20 a wizytę o 18.20. z
No i we wtorek muszę iść na badanie krwi i moczu..
to gdzie indziej robisz te genetyczne badania? pewnie z pół godziny będzie takie badanie trwało nie więcej, chyba tak mi się wydaje. A te wszystkie toksoplazmozy, różyczki już robiłaś?

Łukaszek
Stary 2012-12-09, 19:55   #3424
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
witaj
za poł roczku

Ślicznego masz synka
Co Cie skłoniło do powrotu?Mam nadzieje,z e teraz juz zostaniesz
A Ty sie zwolniłaś z pracy?Powodzenia w szukaniu
Tak na prawdę to co jakis czas do Was zaglądam, a dzisiaj odważyłam się znowu odezwać
Dzięki za tego slicznego synka
Z pracy się nie zwolniłam, ale wiem że mnie z niej zwolnią jak tam wrócę, a wracam 2 stycznia, więc szukam pracy. Będę miała 3 miesięczny okres wypowiedzenia, więc jeszcze trochę czasu mam.

Cytat:

pochwal się fotką małego, fajnie, ze do nas zaglądasz
Przedstawiam Bruna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 08.jpg (61,3 KB, 37 załadowań)
marao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 19:55   #3425
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
to gdzie indziej robisz te genetyczne badania? pewnie z pół godziny będzie takie badanie trwało nie więcej, chyba tak mi się wydaje. A te wszystkie toksoplazmozy, różyczki już robiłaś?
Nie w tym samym miejscu ale u innego lekarza. Wydaje mi się, że profesorek do którego chodzę nie ma na to czasu. I z wynikami mam tylko do niego podejść.

Z krwi mam do zrobienia:
-grupa krwi + RH p/ciała
- USR
-antygen HBS
-HIV
- Morfologia
-cukier
- kreatynina

No i mocz.

Nie mam toxo ani różyczki
Stary 2012-12-09, 20:00   #3426
Malensstfo
Zakorzenienie

Heloł

My niedawno wróciliśmy...

Droga była superowa, więc te wszystkie nerwy na dniu były niepotrzebne...kupiłam co chciałam Potem jeszcze zajechaliśmy do teściowej, pogadaliśmy, o i teraz dopiero w domku

Marao hej! Synuś superowy!

Stokrotko
Zmierzchu nie trzeba na dniu oglądać... Tam nie ma nic strasznego...

Tomalinko
pół godziny ci będzie robił genetyczne??? Tyle to połówkowe trwa....
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 20:03   #3427
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Tomalinko pół godziny ci będzie robił genetyczne??? Tyle to połówkowe trwa....
No coś czuje, że mam po prostu lukę między badaniem a wizytą. Trochę sobie poczekać - muszę sobie zapas jedzenia wziąć
Stary 2012-12-09, 20:07   #3428
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No coś czuje, że mam po prostu lukę między badaniem a wizytą. Trochę sobie poczekać - muszę sobie zapas jedzenia wziąć
A to czemu masz "osobno" badanie, a osobno wizytę?
Stary 2012-12-09, 20:09   #3429
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Tak na prawdę to co jakis czas do Was zaglądam, a dzisiaj odważyłam się znowu odezwać
Z pracy się nie zwolniłam, ale wiem że mnie z niej zwolnią jak tam wrócę, a wracam 2 stycznia, więc szukam pracy. Będę miała 3 miesięczny okres wypowiedzenia, więc jeszcze trochę czasu mam.

Przedstawiam Bruna
śliczny jesteś pewna, że cię zwolnią?

Cytat:
Nie w tym samym miejscu ale u innego lekarza. Wydaje mi się, że profesorek do którego chodzę nie ma na to czasu. I z wynikami mam tylko do niego podejść.

Z krwi mam do zrobienia:
-grupa krwi + RH p/ciała
- USR
-antygen HBS
-HIV
- Morfologia
-cukier
- kreatynina

No i mocz.

Nie mam toxo ani różyczki
no chyba nie, a te USR i antygen HBS to co to? płacisz dodatkowo za usg genetyczne?

Cytat:
Heloł

My niedawno wróciliśmy...

Droga była superowa, więc te wszystkie nerwy na dniu były niepotrzebne...kupiłam co chciałam Potem jeszcze zajechaliśmy do teściowej, pogadaliśmy, o i teraz dopiero w domku

Stokrotko
Zmierzchu nie trzeba na dniu oglądać... Tam nie ma nic strasznego...

Tomalinko
pół godziny ci będzie robił genetyczne??? Tyle to połówkowe trwa....
dla mnie jest jak oglądam wieczorem i sama, ja się wtedy wszystkiego boję potem spać nie mogę w nocy jak tz nie mawiem, że straszna boidupa ze mnie i tyle
co kupiliście? coś dla dzidziolków?

Łukaszek
Stary 2012-12-09, 20:15   #3430
tomalinka
Wtajemniczenie

Malenstfo Napisałam dwa posty wyżej

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
no chyba nie, a te USR i antygen HBS to co to? płacisz dodatkowo za usg genetyczne?
USR to badania na kiłę a antygen HBS to na wirusowe zapalenie wątroby. No będę musiała zapłacić pewnie..
Stary 2012-12-09, 20:18   #3431
Malensstfo
Zakorzenienie

Tomalinko już doczytałam...trochę dziwnie...ale myślę, że taką przerwę będziesz mieć czasową po prostu

Stokrotko sobie kupiłam ramki na zdjęcia...dzidziolkom też coś kupiłam...lampkę, śliniaczki...mąż jakąś "karuzelkę" kupił...tylko taką materiałową..i takie tam pierdoły...
Stary 2012-12-09, 20:19   #3432
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
Heloł
Dzięki
Cytat:
śliczny jesteś pewna, że cię zwolnią?
Dzięki, Tak wiem o tym od mojego kierownika. Sytuacja zakładu jest bardzo trudna i pozwalniali bardzo dużo ludzi więc ja już im nie jestem potrzebna.
Stary 2012-12-09, 20:38   #3433
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
na to: http://www.teatr-mickiewicza.pl/inde...site=20&id=324

pokaż choinkę!!!!

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

ja mam jutro wizytę u "gmeracza" - trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze (no i żebym tam bezpiecznie dojechała :/)
super

Pokazałam

Trzymam kciuki

Cytat:

Przedstawiam Bruna

Cytat:
Dzięki

Dzięki, Tak wiem o tym od mojego kierownika. Sytuacja zakładu jest bardzo trudna i pozwalniali bardzo dużo ludzi więc ja już im nie jestem potrzebna.
to superWitamy

Kurcze szkoda, a macie jakąs opieke dla małego, w sensie dziadki, ktoś z rodziny jakbyś szybko znalazla pracę?Czy złobek?
A jakie masz w ogole szanse na znalezienie pracy?Jak wygląda rynek pracy w Twoim miescie?
Powodzenia zycze

Seba juz spi, dzis niespał w dzień, a był on intensywny, wiec padłA my mamy wolny wieczór

Jutro z rana do złobka a po zlobku idziemy na dzień otwarty do przedszkola, do ktorego aplikuje
Stary 2012-12-09, 20:45   #3434
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
to superWitamy

Kurcze szkoda, a macie jakąs opieke dla małego, w sensie dziadki, ktoś z rodziny jakbyś szybko znalazla pracę?Czy złobek?
A jakie masz w ogole szanse na znalezienie pracy?Jak wygląda rynek pracy w Twoim miescie?
Powodzenia zycze
Jutro z rana do złobka a po zlobku idziemy na dzień otwarty do przedszkola, do ktorego aplikuje
No z jednej strony szkoda, bo fajnie byłoby wrócić po macierzyńskim do pracy i niczym się nie martwić z drugiej strony ja się po cichu cieszę, bo ta praca już dawno przestała mnie satysfakcjonować i myslałam już od dawna o zmianie. No tylko że może być problem ze znalezieniem czegokolwiek, bo teraz z pracą licho. U mnie w miescie to raczej nie liczę na to że cos znajdę,aplikuję na stanowiska do miast okolicznych i liczę się z tym, że będę musiała dojeżdżać, ale to nie jest dla mnie problem. Najważniejsze to znaleźć cos. Jak nie to będę się utrzymywać z korepetycji. Co do małego, to moi rodzice mieszkają w bloku obok nas. Mój tato się smieje, że musi zrobić Brunowi taką gondolkę, żebym go mogła wsadzać u siebie na balkonie i żeby mógł nią jechać do nich Szkoda, że tak się nie da bo przynajmniej nie trzeba będzie tego dziecka co chwilę ubierać i rozbierać.

Trzymam kciuki za Was jutro na dniach otwarych mam nadzieję że małemu się spodoba. Byliscie tam już kiedys?
Stary 2012-12-09, 21:17   #3435
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
No z jednej strony szkoda, bo fajnie byłoby wrócić po macierzyńskim do pracy i niczym się nie martwić z drugiej strony ja się po cichu cieszę, bo ta praca już dawno przestała mnie satysfakcjonować i myslałam już od dawna o zmianie. No tylko że może być problem ze znalezieniem czegokolwiek, bo teraz z pracą licho. U mnie w miescie to raczej nie liczę na to że cos znajdę,aplikuję na stanowiska do miast okolicznych i liczę się z tym, że będę musiała dojeżdżać, ale to nie jest dla mnie problem. Najważniejsze to znaleźć cos. Jak nie to będę się utrzymywać z korepetycji. Co do małego, to moi rodzice mieszkają w bloku obok nas. Mój tato się smieje, że musi zrobić Brunowi taką gondolkę, żebym go mogła wsadzać u siebie na balkonie i żeby mógł nią jechać do nich Szkoda, że tak się nie da bo przynajmniej nie trzeba będzie tego dziecka co chwilę ubierać i rozbierać.

Trzymam kciuki za Was jutro na dniach otwarych mam nadzieję że małemu się spodoba. Byliscie tam już kiedys?
Moze będzie całkiem dobrze i szybko znajdziesz cos nowego i fajnego
Najwazniejsze ze mozecie liczyc na pomoc dziadków, to wiele ułatwia

DziekujeJa byłam tylko sama w tym przedszkolu po aplikacje i bardzo mi sie podobałoKoleżanki corka juz tam chodzi, wiec mam info z pierwszej rekiNiby mamy duzo łatwiej, bo juz chodzimy na zajecia przy tej szkole, ale jesli będzie sporo chetnych to moze byc problem(maja swoje kryteria)...ale jestem dobrej mysliJutro sie dowiem jakie duze klasy, ile maja miejsc i szybko składam podanieZalezy mi bardzo bo jest to przedszkole przy szkole katolickiej, ma najdłuzsze godziny otwarcia i jest bezpłatne
Stary 2012-12-09, 21:51   #3436
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Kotku - jest promocja na nasze kalendarze, ja właśnie zamówiłam
tu masz link do aukcji

http://allegro.pl/a3-fotokalendarz-1...849547460.html
Stary 2012-12-09, 21:59   #3437
metkaa
Zakorzenienie

tomalinko

gocha trzymam kciuki,

blonde fajnie ze juz macie choinke

marao
fajnego masz synka

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

strippi dzieki za linka do kalendarza
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 22:35   #3438
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

[/COLOR]strippi dzieki za linka do kalendarza
nie ma za co

my z kotkiem zamawiamy, rok temu kupowałam 2 i rewelacja w tym roku jest 50% taniej, bo specjalnie aukcja świąteczna wstawiona
Stary 2012-12-09, 23:20   #3439
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Miałam super weekend

Coś się wydarzyło ciekawego??

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Mysia, Ana

Maleństwo śliczny brzuszek.

Dodaja mam nadzieję, że i u mnie sie to sprawdzi. Tylko pewnie mniej czasu na wizaz będe miała.

Mrowinko

Mala przykro mi z powodu kolizji

Onyks będzie dobrze.

Marao witaj kochana

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 04:36   #3440
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Byłam rano zawieźć wszystkie zebrane rzeczy z paczki do rodziny. Zebraliśmy baaardzo dużo rzeczy, z naszych zbiórek dolożyliśmy się jeszcze do 2 innych rodzin z województwa.
Dziewczyny, wnosiliśmy te paczki sami do rodziny jednak..jak stamtąd wyszłam i wsiadłam do auta, to sie popłakałam..że ludzie żyją w tak dramatycznych warunkach..byłam w potwornym szoku Stąd też moja decyzja - zapisałam się na jeszcze jedną rodzinę, aby im pomóc, mimo tego, że akcja się już kończy...
Więc wspominam raz jeszcze - gdyby któraś z Was chciała pomóc w jakikolwiek sposób - byłoby super
Brawa dla Ciebie Dobra z Ciebie kobietka

Cytat:
Cześć, część z Was pewnie mnie nie zna,a druga część pewnie nie pamięta, więc mówię tylko cześć
Witaj

Slodkiego masz synka

Cytat:

Ubralismy choinkę i ustroiliśmy troszke mieszkanieJest pięknieSeba byl wniebiowzięty, oczywiście chetnie pomagał przy ubieraniu
Teraz musze odkurzyć ten bałagan
Super My tez mamy już choinke ubrana

Cytat:
haha dobre , powodzenia!

Witajcie
W końcu mam chwile żeby do Was zagladnac

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 07:33   #3441
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Heloł

Melduję, że my po chrzcinach

Jej...... jaki miałam wczoraj stresssss....... Emilka obudziła się po nocy o 9, a o 10 znów zasnęła....... myślę sobie, spoko, pośpi do 12 pobroi do 13.30 nakarmię ją i o 14 w kościele będzie spała...... a ta "bździągiewka" od tej 10 spała i spała godzina 13.05 zaczęłam ją budzić...... a ta nic...... no więc na śpiocha, karmienie, ubieranie, przebieranie (bo oczywiście ulała i zanieczyściła 2 pieluchy ) i do kościoła....... normlanie taki miałam stres, byłam pewna, że się obudzi w najważniejszym momencie i będzie ryk - niestety od 2 dni, jak jej coś nie pasuje to gwałtowanie daje o tym znać...... ALE córa spisała się na medal....... spała chyba do 17 albo i dłużej więc, i sam chrzest, i część oficjaną (czytaj składanie życzeń, tort, obiad) i jeszcze "sesję" fotograficzną, gdzie każda zaproszona osoba brała ją na ręce i robiła zdjęcie PRZESPAŁA
Same chrzciny potrwały do ok 21.30 i na prawdę nie było z nią żadnego problemu po powrocie do domu, my oczywiście czytaliśmy życzenia, otwieraliśmy prezenty - eh, ale ludzie mają pomysły na prezent w życiu bym na nie nie wpadła a na prawdę super
No to się ponachwalałam córki
Fotki będą później, bo kolega robił - swoim aparatem z naszego mamy tylko z lokalu. A myślę, że część oficjalna ciekawsza będzie.
No więc cały mój stres niepotrzebny Emilka zmieściła się w rożek i pięknie i spokojnie w nim leżała
..................a dlaczego ja już na nogach???? Przecież powinnam spać jak Emilka do 10 conajmniej otóż mój tż podniósł rano alarm, że lodówka się zepsuła a my w niej całe żarełko z chrzcin mamy chyba się nie zepsuła, ale do piwnicy musieliśmy biec, bo okazało się, że tam mamy dokumenty gwarancyjne

Marao
witaj cieszę się bardzo, że się odezwałaś jednak nie da nas się tak bez słowa opuścić sesesese
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 08:18   #3442
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry!

poniedzialek

Cytat:
Cześć, część z Was pewnie mnie nie zna,a druga część pewnie nie pamięta, więc mówię tylko cześć
Ja Cie pamietam, fajnie ze sie odezwalas.
Synus rosnie w sile a ja zaciskam kciuki abys znalazla prace. 3m wypowiedzenia to duzo, u nas sa tylko 2.

Metko,
trzymam kciuki za nastepny cykl.

Bika,
dla Emilki za wzorowe spanie w czasie chrztu. Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia.

Strippi,
super te kalendarze!

Ja mialam weekend totalnie kanapowo-spiaco- milosny .
Oby tylko przezyc ten tydzien w pracy bo to moj ostatni przed swietami.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 08:30   #3443
(t)asia
Zadomowienie

Dzień doberek. Nikita a co to za pochmurny nastrój od rana? Pamiętaj że to będzie szczęśliwy tydzień! Asia wywróżyła i tak musi być =)

Bika cieszę się że wszystko się udało i że Emilka była taka grzeczniutka!

Ja lekko przysypiam. Całą noc miałam jakieś koszmary (ale nie z wampirami w roli głównej =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 08:36   #3444
mysia1986
Zakorzenienie

Witam sie znad ciepłej kawki
Dzisaj lepiej niż wczoraj, ale i tak nie lubie minusowych temperatur
No i chyba musze sobie w koncu czapke kupic... starzeje sie i zimno mi w uszy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 08:39   #3445
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Witam sie znad ciepłej kawki
Dzisaj lepiej niż wczoraj, ale i tak nie lubie minusowych temperatur
No i chyba musze sobie w koncu czapke kupic... starzeje sie i zimno mi w uszy
hej.. ja też nie lubię. Zdecydowanie wolałabym mieszkać w Hiszpanii albo Portugalii! Zmarzluch jestem i tyle.

Ja w weekend szukałam swojego zestawu ochronnego (czytaj czapka i rękawiczki) ale nie mogłam znaleźć.. Gdzieś w czasie przeprowadzki musiał się zawieruszyć. Także dzisiaj idę kupić coś nowego. A jak tak nie lubię czapek... włosy mi się elektryzują od nich
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 08:47   #3446
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

Bika,
dla Emilki za wzorowe spanie w czasie chrztu. Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia.

Ja mialam weekend totalnie kanapowo-spiaco- milosny
.
Oby tylko przezyc ten tydzien w pracy bo to moj ostatni przed swietami.
Przekażę Emilce bo już nie śpi oczywiście

Eh, mój tż by się ucieszył, jakbym mu chociaż tę 3 część zagwarantowała, chociaż w weekend, robi już podteksty, a ja jakoś...... libido zerowe

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dzień doberek. Nikita a co to za pochmurny nastrój od rana? Pamiętaj że to będzie szczęśliwy tydzień! Asia wywróżyła i tak musi być =)

Bika cieszę się że wszystko się udało i że Emilka była taka grzeczniutka!

Ja lekko przysypiam. Całą noc miałam jakieś koszmary (ale nie z wampirami w roli głównej =)
niom, my tez sie cieszymy dla odmiany, dziś w nocy spała tylko 7h i właśnie przed chwilą zrobiła mega ulew!!!! Aż mi po spodniach do kapcia pociekło

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
hej.. ja też nie lubię. Zdecydowanie wolałabym mieszkać w Hiszpanii albo Portugalii! Zmarzluch jestem i tyle.

Ja w weekend szukałam swojego zestawu ochronnego (czytaj czapka i rękawiczki) ale nie mogłam znaleźć.. Gdzieś w czasie przeprowadzki musiał się zawieruszyć. Także dzisiaj idę kupić coś nowego. A jak tak nie lubię czapek... włosy mi się elektryzują od nich
O, to coś dla mnie tylko że ja wybieram którąś z greckich wysp
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-10, 08:50   #3447
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

O, to coś dla mnie tylko że ja wybieram którąś z greckich wysp
Zakynthos
Marcel <3

Stary 2012-12-10, 08:52   #3448
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Zakynthos
Akurat na tej nie byłam..... ale w sumie na każdej której byłam, było bosko, więc Zakynthos też może być
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-12-10, 08:53   #3449
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Akurat na tej nie byłam..... ale w sumie na każdej której byłam, było bosko, więc Zakynthos też może być
A Kreta?? Też mi sie podobała
Marcel <3

Stary 2012-12-10, 08:56   #3450
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Brawa dla Ciebie Dobra z Ciebie kobietka
Miło, że tak mówisz Kochana Staram się być dobrą osobą

Co do tego, co pisałam, że biorę jeszcze jedną rodzinę...to wzięłam właśnie...i sie okazało, że to rodzina z daleka, bo z świętokrzyskiego..więc nie miałam czasu na zorganizowanie paczki (chciałam mieć tydzień na to i dostarczyć ją sama przed świętami), musiałam się uwinąć w 24 h, żeby zawieźć to do magazynu w k-cach. Inaczej musiałabym zawozić to sama do nich, a nie chciałam rezygnować, bo już ta rodzina nie miałaby szans na pomoc.
Więc musiałam się bardzo szybko zebrać z tym..i super, bo udało mi sie zebrać 7 kartonów z jedzeniem, chemią, ubraniami, pościelą, kosmetykami i choinkę z ozdobami (bo bardzo chcieli)... Odwieźlismy to wczoraj

Więc w weekend nie odpoczęłam...co więcej, złapało mnie jakieś przeziębienie, czuję się dziś jak wypluta... eh.

Marao, nie znamy się, więc się witam

Bika, super, że chrzciny sie udały, a Emilka była grzeczna

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości