|
|
#721 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Ju dobrze przyciemniłaś kolor
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dla mojego oka lepiej w ciemniejszych ( kwestia przyzwyczajenia) - choc ja bym pozwoliła oczom innych się przyzwyczaić do Scally - i zobaczyc jak mi z tym |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Do rudego przyzwyczajałam się od wtorku i wystarczy
![]() A ze zmieniłam szybko - jeśli Gucio nie śpi, a Wojtek śpi - trzeba chwytać tę chwilę! Dziękuję za wsparcie I tak nie są tak ciemne, jak poprzednio. No, to jeszcze pewnie wrócę do szatyna ![]() a potem mam spokój do lata
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, lepiej, jak pisałam. A ja obawiam się głupiej dekoloryzacji.... |
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawodniłam się i przeszło Cytat:
![]() mnie się obie wersje podobały, rudość inna niż zwykle i moim zdaniem pasowała bo że ciemniejszy Ci pasuje to rzecz oczywista, bo to cała Ty Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-12-09 o 20:56 |
||
|
|
|
#728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#729 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no, to dobrze, cenię sobie twoje wnikliwe zdanie Cytat:
|
|
#731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- A ten odsiwiacz tudzież szampon koloryzujący dla mężczyzn, to jaki używać? Najbardziej podobny do koloru włosów? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Pachnącego wieczoru wszystkim
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę? Czasami...
Ale tak wygląda średnia. 2 razy w roku rozjaśnianie ![]() Cytat:
Niebieskoszare poza tym pasją do sińców pod oczami ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
albo ciemniejszego. mozna sobie włosy zrobić na czarno, jak ktoś chce, bo to nieprawda, ze chwyta tylko siwe. Leci po całości - tyle, ze siwe są ciutek jaśniejsze - ale dopiero po silnym wpatrzeniu się
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie wiecie jakie kroki trza przedsięwziąć aby koniec świata przetrwać z innymi sprawiedliwymi i moim nietopszem? ![]() albowiem koniec świata nie dla każdego przyjdzie, nie każdemu nić żywota przetnie jeno złym ludziom, niewiedzącym i źle przygotowanym ![]() jako że majowie datę wyznaczyli, od dnia tego liczący 3 dni, z domu wychodzić nie wolno ani nikomu otwierać albowiem złe będzie chodzić po świecie i ludzi łapać i do domów pukać aby mu otworzyli i złe do siebie wpuścili. kto się szwędać będzie czy bez potrzeby czy za zakupami wtedy, temu też przyjdzie koniec świata. a co będzie potem cholera wie, więc zapasy łatwe do skonsumowania się przydadzą a w domu trzeba mieć wszystko co się może okazać potrzebne lub konieczne do gotowania obiadków przez te 3 dni kiedy wychodzić nie można bo wychodzić nietopsz nie ma absolutnie zamiaru. cieszy się nawet że to zimą będzie, bo jakby było latem to onego nietopsza by w domu nie utrzymała, poszedłby na ryby a potem musiałaby drzwi otworzyć jak by wrócił no i skąd by wiedziała czy to on czy złe a tak dylemat z głowy.pech chce że tego dnia ja MUSZĘ jechać do miasta do urzędu Jus - fajne zmiany nie wybiorę lepszej bo i to i to mi sie widzi ok ![]() Mur -przykro mi strasznie za nietopsza, ale certolisz się z nią, nie chcesz być niemiła bo to matka Twojego Tżta, bo jemu przykro będzie albo co, ale wierz mi tak jej nie powstrzymasz, tu trzeba równo i za każdym razem uciąć przy doopie takie sępienie. Ty musisz, skoro Tż nieogarnięty i nie widzi problemu. a Tż chociaż kontroluje jej wydatki czy jak da tak się nie interesuje?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-12-09 o 21:58 |
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o mój ludu! czemuś wymarł i mnie opuścił?
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie będzie końca świata, albowiem skończy się kalendarz Majów a zacznie się kalendarz Czerwców
![]() idę zmyć Isanowy balsam z uba, ciekawe czy teraz bede piekna
|
|
#736 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#737 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- jak pachnie Hoggar? osttnio ciągle mi sie o oczy obija jakos
|
|
|
#738 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ten zapach kupiłam teżetu w ciemno i to był najbardziej udany zakup w ciemno jeżeli chodzi o męskie
|
|
#740 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
cieplejszy niż Gucio,mniej wytrwany, i odrobinkę słodkawy
![]() Najlepszy męski zapach od YR, choć nie poznałam Evidence, a liczę że też będzie ładny ( jeśli nuty nie kłamio)
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#743 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Pije grzańca piwnego
i oglądam Opole 97' - Zielono mi Szkoda że Agnieszka Osiecka odeszła
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może, nei każdemu musi sie to samo podobać ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38056074]O to to ![]() Lej aż przytomność straci
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38056074]O to to
![]() Lej aż przytomność straci No a jak ![]() Cytat:
![]() Ad2. ![]() Ad.3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

bo że ciemniejszy Ci pasuje to rzecz oczywista, bo to cała Ty 

i oglądam Opole 97' - Zielono mi