Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-10, 08:35   #2971
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Ja wyglądałam tak: . Przekonasz się sama, ale o ile kojarzę, masz szczupłe nogi i może być efekt podobny jak u mnie. Zawsze mam problem z szeroką cholewką, zwłaszcza na górze, szewc nie chce się podejmować zwężania. Pozostają profesjonalne usługi cholewkarskie, ale często cena usługi wynosi 50% wartości butów. Mało opłacalny interes. Szczerze mówiąc, to mnie nigdy nie udało się kupić ładnie dopasowanych kozaków, stąd nie lubię tego typu obuwia.
Dla mnie też wszystkie cholewki są za szerokie :/
Ostatnio kupiłam karmelowe kozaki, są piękne, ale niestety odstają :/ Niewiele, ale jednak. Na szczęście cholewka jest sztywna, więc się nie zsuwa

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
tak ale jeśli ktoś zapraszając mnie mówi: _"biały, kremowy i czarny zabroniony oczywiście" to raczej trzeba to uszanować..
o rety, co za narzucanie :/ Mi się wydawało, że czasy myślenia typu czarny jest zabroniony na wesele już się skończyły

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukałam jakiegoś płaszczyka z kapturem i znalazłam taki, jego plusem jest to, że można odpiąć ten kaptur.

Który kolor byście wybrały?
Granatowy

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Witajcie. Ja również sama sobie byłam mikołajem. Oto co sobie sprawiłam
Bardzo ładna!

Byłam wczoraj z tżtem na sankach, co za zabawa! Ile radości Chociaż tyle mogę czerpać z tej zimy bo dziś rano jak się przebijałam przez zaspy a parking pod pracą był nieodśnieżony to myślałam, że wyjdę z siebie

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 10:05   #2972
Lena1209
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Hej kochane
Nie odzywam sie ostatnio bo jakoś tak... Mam myśli gdzieś indziej

Chce kupic płaszcz w Simple.
Doradzicie który lepszy? 1, 2, 3 czy żaden
http://e-simple-cp.com/product-pol-1040-Plaszcz.html
http://e-simple-cp.com/product-pol-1046-Plaszcz.html
http://e-simple-cp.com/product-pol-3197-Plaszcz.html

No wciąż myśle czy bedą ciepłe na minusowe temperatury.
Witaj Julka,dawno Cię tutaj nie było Wszystkie płaszcze są bardzo fajne, najlepszym wyjściem byłoby przymierzenie i dopiero wtedy podjęcie decyzji Na minusowe temperatury to tylko puchówka Ja mimo,że przemieszczam się autem to ostatnio już zamarzałam w plaszczu( dodam,że u mnie w ciągu dnia było max -5 ) i od paru dni noszę puchówkę.
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 10:18   #2973
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
A ja się wyłamię i napiszę, że 2
Kochana, właściwie do Ciebie mam mała "sprawę"
W lutym wybieram sie na narty do Włoch, doradz na co odkładać pieniądze furla to wiem, może coś jeszcze Cię tam zainteresowało

Dziewczyny.. U mnie minus 6, śnieg. I mimo to poranny spacer z psem sprawił mi mnóstwo przyjemności nie lubie zimy i zimna ale opatulilam sie, zrobilam makijaz (!) i poszlam. A jutro wybieram sie na zakupy ostatnie świąteczne. Większość już mam ale nie wszystko. W tym roku mam 17 osób do obdarowania rok temu było 19 więc jest lepiej

mm111111 śliczny prezent sobie sprawilas

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
Witaj Julka,dawno Cię tutaj nie było Wszystkie płaszcze są bardzo fajne, najlepszym wyjściem byłoby przymierzenie i dopiero wtedy podjęcie decyzji Na minusowe temperatury to tylko puchówka Ja mimo,że przemieszczam się autem to ostatnio już zamarzałam w plaszczu( dodam,że u mnie w ciągu dnia było max -5 ) i od paru dni noszę puchówkę.
Hej czytam Was często tylko jakoś tak nie miałam "ochoty" by sie odezwać.

Płaszcz przymierze choć ten czerwony jest z outletu więc może być problem z dostepnoscia. Puchowa kurtkę już mam ale jak pisałam chce mieć coś eleganckiego, nie czuje sie najlepiej w płaszczu, mam poczucie, ze wygladam zbyt sztywno i powaznie ale ze względu na prace męża i pewne imprezy, które nas czekają czasami musze dobrze wyglądać. I kurtka nie pasuje. Ten płaszcz to ma być trochę inwestycja no ale mam nadzieje ze posłuży na długo jestem zmarzluchem ale po ciazy coś mi sie zmieniło i np wczoraj o 23 wyszłam z psem na ostatnie siku w adidasach i kurtce, bez czapki, szalika i rękawiczek

A w styczniu/ lutym zamawiam Modene od SP nawet jeśli sie złote okucia nie pojawia. Już nie moge wytrzymać. I chyba wybiorą malinowa

Edytowane przez julka910
Czas edycji: 2012-12-10 o 10:20
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 10:20   #2974
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Daaaawo do Was nie zaglądałam, ale zupełnie nie miałam czasu. Wieczorami pisałam prace do szkoły, a w pracy miałam taki sajgon, że wracałam totalnie wymęczona Mam nadzieję, ze ten tydzień będzie lepszy
Moja koleżanka od herbaty tak się obraziła, że rzuciła chorobowym Już się z nią spotykać nie będę
Tymi kozakami strasznie kusicie Ale ja muszę kupić sobie takie na zimę
W tym tygodniu czeka mnie jeszcze wyjazd na zakupy świąteczne Wszystko już powybierane, zostaje tylko zakup
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:10   #2975
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny.. U mnie minus 6, śnieg. I mimo to poranny spacer z psem sprawił mi mnóstwo przyjemności nie lubie zimy i zimna ale opatulilam sie, zrobilam makijaz (!) i poszlam. A jutro wybieram sie na zakupy ostatnie świąteczne. Większość już mam ale nie wszystko. W tym roku mam 17 osób do obdarowania rok temu było 19 więc jest lepiej

A w styczniu/ lutym zamawiam Modene od SP nawet jeśli sie złote okucia nie pojawia. Już nie moge wytrzymać. I chyba wybiorą malinowa
19 osób! wow Ja mam raptem 6 prezentów do kupienia, a i tak uważam że to spore wyzwanie, ciężko o oryginalność no i żeby prezenty się nie powtarzały z roku na rok..
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Daaaawo do Was nie zaglądałam, ale zupełnie nie miałam czasu. Wieczorami pisałam prace do szkoły, a w pracy miałam taki sajgon, że wracałam totalnie wymęczona Mam nadzieję, ze ten tydzień będzie lepszy
Moja koleżanka od herbaty tak się obraziła, że rzuciła chorobowym Już się z nią spotykać nie będę
W tym tygodniu czeka mnie jeszcze wyjazd na zakupy świąteczne Wszystko już powybierane, zostaje tylko zakup
Może to i dobrze, przemyśli sobie to i owo na tym L4, wróci z lepszym nastawieniem do świata
Ja w temacie świąt jestem całkowicie nieogarnięta, muszę zrobić jakąś listę prezentów....
Stary 2012-12-10, 11:25   #2976
Ag4
AGA :)

Ja kupuję prezent tylko dla tżta, ale to nie lada wyzwanie :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:26   #2977
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Może to i dobrze, przemyśli sobie to i owo na tym L4, wróci z lepszym nastawieniem do świata
Ja w temacie świąt jestem całkowicie nieogarnięta, muszę zrobić jakąś listę prezentów....
Może i przemyśli, ale już się ze mną tym nie podzieli bo umowę stażową ma do 31.12.2012, a szef nie chce jej dalej przedłużyć Także teraz do końca grudnia pochoruje. Szkoda tylko, że zakończyła pracę w takiej dziwnej atmosferze

Ja listę mam już od jakiegoś czasu, muszę teraz tylko jechać i wszystko pokupować W tym tygodniu pojadę, bo choć weekend mam wolny od szkoły, to jednak zakupy w sobotę chyba nie są dobrym pomysłem. Teraz w weekend było tyle ludu w galeriach, że....
Stary 2012-12-10, 11:29   #2978
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
19 osób! wow Ja mam raptem 6 prezentów do kupienia, a i tak uważam że to spore wyzwanie, ciężko o oryginalność no i żeby prezenty się nie powtarzały z roku na rok..

Największe wyzwanie dla mojego konta no ale damy radę, jak co roku
Stary 2012-12-10, 11:31   #2979
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ja też planuję już zakupy świąteczne, jutro wyruszam na podbój galerii
a dzisiaj wigilia w pracy... po pracy właściwie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:40   #2980
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Może i przemyśli, ale już się ze mną tym nie podzieli bo umowę stażową ma do 31.12.2012, a szef nie chce jej dalej przedłużyć Także teraz do końca grudnia pochoruje. Szkoda tylko, że zakończyła pracę w takiej dziwnej atmosferze

Ja listę mam już od jakiegoś czasu, muszę teraz tylko jechać i wszystko pokupować W tym tygodniu pojadę, bo choć weekend mam wolny od szkoły, to jednak zakupy w sobotę chyba nie są dobrym pomysłem. Teraz w weekend było tyle ludu w galeriach, że....
My tez byliśmy w ostatni weekend na zakupach. I to był głupi pomysł. Mnóstwo ludzi, w wózku obrazona na cały świat 2 - latka, moj maz, który pól godziny myśli która książkę wybrać dla kogoś... Więc powiedziałam ze resztę zalatwie sama wg listy z pomysłami. W tygodniu jest dużo mniej ludzi a ja mam czas. Pojechalabym dziś ale czekam na paczkę z prezentem dla mojego chrzsniaka. Wole ja odebrać niż stać na poczcie w kolejce.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

I jeszcze słowo na temat historii o podkradej herbacie...
W mojej ostatniej pracy mieliśmy kuchnie i lodówkę do trzymania jedzenia. Każdy mogl sobie trzymać co tam chciał, jak komuś brakowało masla do kanapki to bez problemu za zgoda mozna było sie częstowac masłem kolegi/koleżanki.

W pewnym momencie jedzenie zaczęło z lodówki znikac. No i ok, znika trochę masła, plaster sera... Ale mi np często znikal cały obiad, który przynosilam w pojemniku do odgrzania. Po trzecim czy czwartym razem wkurzylam sie, mam 30 minut przerwy i nie zamierzam biegać i szukać czegoś do kupienia na obiad. Zreszta nie zamierzam utrzymywać zlodzieja poszłam do mojej szefowej, miala pecha bo byłam przed okresem, głodna jak wilk i powiedziałam, ze jeśli nie znajdzie sposobu żeby to zakończyć to niech mi firma sponsoruje obiady. Wspólnie z kolega wpadliśmy na pomysł żeby przygotować pyszny obiad dla złodzieja z dodatkiem odrobiny środka przeczyszczajacego. Mieliśmy podejrzenia, kto jest winny. Powiedzieliśmy szefowej o tym planie i oswiadczylismy ze nie pytamy jej o zgodę tylko ja informujemy o tym. następnego dnia w lodówce czekal pyszny obiadek z niespodzianka dla złodzieja podejrzany zawsze szedł na obiad pól godziny przed wszystkimi. Tym razem tez tak zrobił a winę było dać... Po godzinie był to jego okres próbny więc został zwolniony a jedzenie przestało znikac. Okazało sie rownież ze był winien karadziezy drobnych kwot z kasy w punkcie informacyjnym... Znikalo 10-20 zł.
Stary 2012-12-10, 11:40   #2981
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:

A no to tym lepiej! Oby jej następczyni (jeśli taka będzie) była milszą osobą
Przedświąteczne soboty w galeriach, to zdecydowanie zły pomysł, ja również omijam sklepy w weekendy szerokim łukiem, w tygodniu wieczorami (czyli jak mam czas po pracy) co prawda też nie jest dużo lepiej.. no ale kiedyś te prezenty trzeba kupić..

Cytat:
Największe wyzwanie dla mojego konta no ale damy radę, jak co roku
Domyślam się..

EDIT: Historia o złodzieju! CSI Miami!

Edytowane przez katrina_s
Czas edycji: 2012-12-10 o 11:45
katrina_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:07   #2982
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukałam jakiegoś płaszczyka z kapturem i znalazłam taki, jego plusem jest to, że można odpiąć ten kaptur.

Który kolor byście wybrały?
ja też jestem za granatowym
Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
tak ale jeśli ktoś zapraszając mnie mówi: _"biały, kremowy i czarny zabroniony oczywiście" to raczej trzeba to uszanować..
nie sądziłam, że to od panny młodej się dowiedziałaś masakra... ciekawe co jej to robi za różnice może chciała się poczuć jeszcze bardziej "ważna" narzucając gościom kolor stroju.
Cytat:
śliczna
Cytat:
Hej dziewczyny
czyli problem koleżanki rozwiązany
też ubolewam, że one na zimę się za bardzo nie nadają, ale za to zatrzymam 200zł na koncie...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:08   #2983
Forget_me
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38059770]ja też planuję już zakupy świąteczne, jutro wyruszam na podbój galerii
a dzisiaj wigilia w pracy... po pracy właściwie[/QUOTE]

Ja jadę w środę, bo jutro chrześnica o mnie przyjeżdża

My wigilii pracowniczej mieć nie będziemy Jakieś jedynie życzenia w pracy w ciachem i to na tyle

Cytat:
I jeszcze słowo na temat historii o podkradej herbacie...
W mojej ostatniej pracy mieliśmy kuchnie i lodówkę do trzymania jedzenia. Każdy mogl sobie trzymać co tam chciał, jak komuś brakowało masla do kanapki to bez problemu za zgoda mozna było sie częstowac masłem kolegi/koleżanki.

W pewnym momencie jedzenie zaczęło z lodówki znikac. No i ok, znika trochę masła, plaster sera... Ale mi np często znikal cały obiad, który przynosilam w pojemniku do odgrzania. Po trzecim czy czwartym razem wkurzylam sie, mam 30 minut przerwy i nie zamierzam biegać i szukać czegoś do kupienia na obiad. Zreszta nie zamierzam utrzymywać zlodzieja poszłam do mojej szefowej, miala pecha bo byłam przed okresem, głodna jak wilk i powiedziałam, ze jeśli nie znajdzie sposobu żeby to zakończyć to niech mi firma sponsoruje obiady. Wspólnie z kolega wpadliśmy na pomysł żeby przygotować pyszny obiad dla złodzieja z dodatkiem odrobiny środka przeczyszczajacego. Mieliśmy podejrzenia, kto jest winny. Powiedzieliśmy szefowej o tym planie i oswiadczylismy ze nie pytamy jej o zgodę tylko ja informujemy o tym. następnego dnia w lodówce czekal pyszny obiadek z niespodzianka dla złodzieja podejrzany zawsze szedł na obiad pól godziny przed wszystkimi. Tym razem tez tak zrobił a winę było dać... Po godzinie był to jego okres próbny więc został zwolniony a jedzenie przestało znikac. Okazało sie rownież ze był winien karadziezy drobnych kwot z kasy w punkcie informacyjnym... Znikalo 10-20 zł.
O kurczę Ale znaleźliście super sposób na tego darmozjada Pewnie po takiej przygodzie raz na zawsze odechciało mu się podjadać innym obiadów
Ale to podkradanie pieniędzy- pozostawię bez komentarza

Cytat:
A no to tym lepiej! Oby jej następczyni (jeśli taka będzie) była milszą osobą
Przedświąteczne soboty w galeriach, to zdecydowanie zły pomysł, ja również omijam sklepy w weekendy szerokim łukiem, w tygodniu wieczorami (czyli jak mam czas po pracy) co prawda też nie jest dużo lepiej.. no ale kiedyś te prezenty trzeba kupić..
Mam taką nadzieje, o ile będziemy mieć w ogóle jakąś następczynię
Teraz weekend akurat w szkole siedziałam, ale kumpela mi opowiadała, że była totalna masakra!!! Do M1 stała w kolejce godzinę, później nie mogła znaleźć miejsca parkingowego i wkurzona wróciła do domu Ja poczekam do środy i wtedy ruszę do prezenty Bo kiedyś je kupić trzeba
Stary 2012-12-10, 12:08   #2984
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej kochane
Nie odzywam sie ostatnio bo jakoś tak... Mam myśli gdzieś indziej

Chce kupic płaszcz w Simple.
Doradzicie który lepszy? 1, 2, 3 czy żaden
http://e-simple-cp.com/product-pol-1040-Plaszcz.html
http://e-simple-cp.com/product-pol-1046-Plaszcz.html
http://e-simple-cp.com/product-pol-3197-Plaszcz.html

No wciąż myśle czy bedą ciepłe na minusowe temperatury.
Ja bym wybrała nr 1.

Przy poruszaniu się samochodem płaszcz może być wystarczający. W przypadku komunikacji etc. już niekoniecznie. Zapewne jest to kwestia indywidualna.

Cytat:
Bardzo ładny prezent
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:10   #2985
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
czyli problem koleżanki rozwiązany
też ubolewam, że one na zimę się za bardzo nie nadają, ale za to zatrzymam 200zł na koncie...
Koeżanka sobie sama gola strzeliła Ale obrazić się tak "na śmierć i życie" o głupią herbatę- dla mnie to jest niezrozumiałe

Dokładnie, 200 zł będzie można odlożyć na poczet zakupów wyprzedażowych
Stary 2012-12-10, 12:16   #2986
julka910
Zakorzenienie

Cytat:

O kurczę Ale znaleźliście super sposób na tego darmozjada Pewnie po takiej przygodzie raz na zawsze odechciało mu się podjadać innym obiadów
Ale to podkradanie pieniędzy- pozostawię bez komentarza
Pamietam jak szefowa nas prosiła "tylko ilośc środka wg ulotki ok?", my ze "oczywiście" a potem kolega wlewajac środek do jedzenia mówił "dużo z niego chłop więc wleje mu z sercem, niech ma !" oczywiście poza oczywistym skutkiem działania środka nic mu sie nie stało.

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja bym wybrała nr 1.

Przy poruszaniu się samochodem płaszcz może być wystarczający. W przypadku komunikacji etc. już niekoniecznie. Zapewne jest to kwestia indywidualna.

Bardzo ładny prezent
A ja myślałam ze sie rzucicie na nr 2, ze najlepszy

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Koeżanka sobie sama gola strzeliła Ale obrazić się tak "na śmierć i życie" o głupią herbatę- dla mnie to jest niezrozumiałe

Dokładnie, 200 zł będzie można odlożyć na poczet zakupów wyprzedażowych
Niektórzy już tak maja. Obraza za byle co... Bo przecież mozna było z ta herbata dojść do porozumienia i pracować bez żali
Stary 2012-12-10, 12:16   #2987
Konto usunięte

Cytat:
Ja jadę w środę, bo jutro chrześnica o mnie przyjeżdża

My wigilii pracowniczej mieć nie będziemy Jakieś jedynie życzenia w pracy w ciachem i to na tyle
nasza wigilia będzie w restauracji i generalnie bardzo fajna sprawa, tylko szkoda, że zaczyna się wieczorem, bo pewnie niewiele osób zostanie dłużej (choćby do deseru) i skończy się na zjedzeniu kolacji i pójściu do domu
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:20   #2988
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Ja w sobotę zrealizowałam zakupy prezentowe

Galeria pękała w szwach od natłoku ludzi a ja nie odnotowałam "znamion" słynnego kryzysu

Udało nam się zakupić wszystkie prezenty ! Teraz mogę na spokojnie zająć się drobiazgami.

Odwiedziałam przy okazji sklep MK
Stary 2012-12-10, 12:24   #2989
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sobotę zrealizowałam zakupy prezentowe

Galeria pękała w szwach od natłoku ludzi a ja nie odnotowałam "znamion" słynnego kryzysu

Udało nam się zakupić wszystkie prezenty ! Teraz mogę na spokojnie zająć się drobiazgami.

I co? I co? Fajny? Jak wrażenia ? Pamiętasz jakieś ceny torebek ?
Stary 2012-12-10, 12:28   #2990
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:
No i jakie wrażenia?

O widzę,że razem z Julką zainteresowałyśmy się MK

Edytowane przez Lena1209
Czas edycji: 2012-12-10 o 12:29
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:30   #2991
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

Jak wrażenia? Jest jakiś wybór?
Stary 2012-12-10, 12:41   #2992
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietam jak szefowa nas prosiła "tylko ilośc środka wg ulotki ok?", my ze "oczywiście" a potem kolega wlewajac środek do jedzenia mówił "dużo z niego chłop więc wleje mu z sercem, niech ma !" oczywiście poza oczywistym skutkiem działania środka nic mu sie nie stało.

Niektórzy już tak maja. Obraza za byle co... Bo przecież mozna było z ta herbata dojść do porozumienia i pracować bez żali
Hahahaha Ja też bym "od serca" nalała tego środka na przeczyszczenie Tak, żeby osoba podkradająca obiady miała nauczkę raz na zawsze Wiem, wredna jestem

Dokładnie Jakbym wiedziała, że taką aferę z tego powodu zrobi, to chyba bym sobie podarowała zwrócenie jej uwagi o tą herbatę Ale skąd mogłam wiedzieć.... Nikt normalny by takiego focha z przytupem nie strzelił

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38060525]nasza wigilia będzie w restauracji i generalnie bardzo fajna sprawa, tylko szkoda, że zaczyna się wieczorem, bo pewnie niewiele osób zostanie dłużej (choćby do deseru) i skończy się na zjedzeniu kolacji i pójściu do domu [/QUOTE]

Fajnie masz Takie wypady strasznie integrują Choć rzeczywiście ludzie na pewno za długo nie posiedzą, bo następnego dnia do pracy trzeba iść. W piatek by było zdecydowanie lepiej, ale nie ma co narzekać Fajnie, ze w ogóle macie cosik organizowane Nie każdy ma tak dobrze

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
I jak wrażenia?
Stary 2012-12-10, 12:54   #2993
Konto usunięte

Cytat:

Fajnie masz Takie wypady strasznie integrują Choć rzeczywiście ludzie na pewno za długo nie posiedzą, bo następnego dnia do pracy trzeba iść. W piatek by było zdecydowanie lepiej, ale nie ma co narzekać Fajnie, ze w ogóle macie cosik organizowane Nie każdy ma tak dobrze
to prawda, w obecnej firmie to moja pierwsza "impreza" bo pracuję tutaj dopiero troszkę ponad pół roku, więc jestem ciekawa jak to będzie
Stary 2012-12-10, 13:14   #2994
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
I co? I co? Fajny? Jak wrażenia ? Pamiętasz jakieś ceny torebek ?
Cytat:
Napisane przez Lena1209 Pokaż wiadomość
No i jakie wrażenia?
O widzę,że razem z Julką zainteresowałyśmy się MK
Cytat:
Jak wrażenia? Jest jakiś wybór?
Cytat:
I jak wrażenia?
O widzę, że jest nas więcej

Sklep przestronny, wszystkie towary są wystawione na półkach i wieszakach/stendach umożliwiających klientom swobodne oglądanie. Obsługa uśmiechnięta i bardzo życzliwa.

Wybór torebek, potfeli i butów duży, ale nie ma wszystkich dostępnych modeli. Każdą rzecz jak pisałam można swobodnie zdjąć z półki/wieszaka i obejrzeć.

Ceny zróżnicowane, nie sprawdzałam jak się mają do cen online.

To co mnie zainteresowało :

http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false

Cena : 1560 zł

Cena : 810 zł

Mam nadzieję, że coś pomogłam.
Stary 2012-12-10, 13:35   #2995
Forget_me
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38061200]to prawda, w obecnej firmie to moja pierwsza "impreza" bo pracuję tutaj dopiero troszkę ponad pół roku, więc jestem ciekawa jak to będzie [/QUOTE]

Na pewno będzie super Choć wszystko zależy od tego, z jakimi ludźmi się pracuje
Stary 2012-12-10, 14:56   #2996
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna
Stary 2012-12-10, 15:19   #2997
aniser
Zakorzenienie

Cytat:

Sklep przestronny, wszystkie towary są wystawione na półkach i wieszakach/stendach umożliwiających klientom swobodne oglądanie. Obsługa uśmiechnięta i bardzo życzliwa.

Wybór torebek, potfeli i butów duży, ale nie ma wszystkich dostępnych modeli. Każdą rzecz jak pisałam można swobodnie zdjąć z półki/wieszaka i obejrzeć.

hmm to ceny wydaja sie byc zblizone do tych w UK. Ta pierwsza torba kosztowala 289funtow jesli mnie pamiec nie myli,a przelicznik byl w okolicach 5,30zl...

Ja sie jednak nieoczekiwanie wybieram w najblizszy weekend do Warszawy,wiec moze uda mi sie zahaczyc o Galmok i MK...alez bym sobie chetnie "pomacala" te torby,eh... Przynajmniej latwiej bedzie oszczedzac na Hamiltona do wiosny, jak troszke naciesze oczy w miedzyczasie

A co do znikania jedzenia w pracy, to koledze ktos wlasnie zwinal z lodowki ketchup... pollitrowy! a wczesniej ktos wyjadl Pani Dyrektor jogurt...
Stary 2012-12-10, 15:32   #2998
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

To miło , chętnie się wybiorę przy najbliższej okazji.

Swoją torebkę kupowałam w salonie Korsa w Hiszpanii i Pani mówiła mi, że ceny są ujednolicone w całej Europie, różnice mogą być minimalne. W USA są niższe, ale dla nas zakup jest mało opłacalny ze względu na cło i VAT.

Widziałaś może Hamiltona w mniejszej wersji saffiano w kolorze szarym i ze złotymi okuciami?
Stary 2012-12-10, 15:41   #2999
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Świetnie! Ciekawa jestem czy będą łaskawi w sprowadzaniu jakichś konkretnych modeli...
Wężowa baaardzo łaadna.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 15:50   #3000
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
To miło , chętnie się wybiorę przy najbliższej okazji.

Swoją torebkę kupowałam w salonie Korsa w Hiszpanii i Pani mówiła mi, że ceny są ujednolicone w całej Europie, różnice mogą być minimalne. W USA są niższe, ale dla nas zakup jest mało opłacalny ze względu na cło i VAT.

Widziałaś może Hamiltona w mniejszej wersji saffiano w kolorze szarym i ze złotymi okuciami?
Ceny sa niższe w USA - potwierdzam. No i wybór na pewno większy, w Macy's mozna spotkać przeceny.

Planujesz kolejna torebkę Korsa? Trzeba uzupełnić puste miejsce po Romie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości