Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-10, 08:42   #3601
JudytaKas
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 471
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Mam do Was pytanko ostatnio u¿ywa³am kremu -RUBIALINE - KREM DLA CERY NACZYNKOWEJ (kupi³am w zestawie z wod± micelarn±). W³a¶nie docieram do dna i fakt kremik mi przypasowa³ ale cenowo to (a ma³o wydajny jest i nie mog± znale¼æ ¿adnej promocji) zw³aszcza, ¿e ¶wiêta id± i wydatków mam strasznie du¿o. Mo¿e która¶ z was ma do polecenia co¶ fajnego i wypróbowanego dla naczynkowca, ewentualnie nie koniecznie do naczynkowej cery ale ¿eby kremik by³ delikatny?

"Spraw, aby ka¿dy dzieñ mia³
szansê staæ siê najpiêkniejszym
dniem twojego ¿ycia."
JudytaKas jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 09:55   #3602
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Nadrobi³am wreszcie , dzisiaj tylko umy³am w³oski bdfm i na³o¿y³am od¿ywke alterry, potem b/s i popsika³am gliskurem

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Kochane moje przychodzê dzisiaj ze zdjêciami Dysponujê tylko telefonem, a ¿e w sztucznym ¶wietle sobie nie radzi to zdjêcia s± jakby zamglone (by³am na zajêciach wiêc nie zd±¿y³am z³apaæ ¶wiat³a dziennego). Ale siê nawygina³am z lusterkiem w drugiej rêce, ¿eby cokolwiek uchwyciæ . Zdjêcia bez lampy, w³osy nie s± czarne.
jakie gêste!

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Ja Wy to robicie? Ja po 10 minutach na mrozie bez czapki czujê, ¿e mi g³owa zamarza
A mieszkaj±c na wsi baaaaardzo du¿o siê piechot± nachodzê, wiêc bez czapki ani rusz
"mam tak samo jak ty"

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Mam identyczn±
zaje biaszcza

Cytat:
Napisane przez medsik Poka¿ wiadomo¶æ
w³a¶nie siê delektujê kubeczkiem skrzypokrzywy

moooniek ca³ym serduchem!
a ja sie delektuje teraz , postanow³am ¿e jak bede mia³a przerwe od skrzypokrzywy to bede pi³a siemie

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 10:20   #3603
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Kto¶ kiedy¶ prosi³ mnie o zdjêcie w³osów z fleszem. Proszê bardzo
Dziwne trochê. Kolor siê zmienia ca³kowicie. Muszê popróbowaæ z innym ¶wiat³em...
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg fl.jpg (105,8 KB, 34 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg fl1.jpg (113,0 KB, 39 za³adowañ)

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30

Edytowane przez bleedingsun
Czas edycji: 2012-12-10 o 10:22
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:15   #3604
trommelka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 400

Chyba siê naciapiê dzisiaj siemieniem, mo¿e znów bêdê mia³a good hair day!

Mam pro¶bê i pytanie (tudzie¿ ankietê) do Dziewczyn, które u¿ywaly zarówno Bingo z keratyn± i spirulin±, jak równie¿ Bingo z Maslem Shea. Która wam badziej podpasowala?

T± z keratyn± uwielbiam, Shea nie mialam. Chêtnie kupiê obie, ale nie zmieszcz± mi siê do walizki, poza tym najbli¿sze plany zakupowe obejmuj± przytarganie jeszcze kilku masek z PL.. Trzeba siê wiêc ograniczyæ

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Dziwne trochê. Kolor siê zmienia ca³kowicie. Muszê popróbowaæ z innym ¶wiat³em...
Ojeju Czarodzieju!
Có¿ za widok z rana! Piêkno¶ci!
I blyszcz± siê ¶licznie, mimo tego, i¿ ostatnio na to narzekala¶

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ

no tak, muzykoholik, dok³adnie. Ja mam tylko nadziejê, ¿e za lat 10 bêdê mia³a sprawny s³uch, bo jak gatunki muzyczne lubiê wszystkie, tak rodzaj jeden- g³o¶ny.
Ooo tak! Podpisujê siê wszystkimi lapkami pod Twoj± wypowiedzi±! A nawet wszystkimi wlosami
Od tygodnia mamy glo¶nik w pokoju i wszystko brzmi po prostu.. piêknie! I glo¶no

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale ¿ycie
trommelka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:24   #3605
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ

Cudowne wykonanie!
A no proste, Scarrabeo! Jestem muzykoholikiem, ci±gle czego¶ slucham, nucê.. Uzale¿nienie od Lasta i sluchania jest nawet wiêksze ni¿ od wiza¿u
Faaaajne to, co masz w podpisie - z czasow, kiedy Chylinsk± po zachowaniu smialo mozna by bylo zamknac w psychiatryku
Dawaj mi swoj lastefemowy profil, bo jak jestes muzyczna siostra Scarrabeo, to moja tez

Ok, juz go widze

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:30   #3606
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie zd±¿y³am nic zamówiæ na choiseee ³eeeeeeeeeeeeeeeeee
Coooo? Ju koniec kodowania? Bo chcia³am zrobiæ jeszcze ma³e zamówienie prezentowe.

Cytat:
A id¼ pani z takimi w³osami! Od rana zawstydzaæ

Lasencje Wy moje, przegl±dam TeleTydzieñ i oczêta moje uwierzyæ nie mog±. Wczoraj mama do mnie: w Teletygodniu napisali, ¿e powinno siê nak³adac od¿ywki przed myciem.
Mina znawcy i odpowied¼: mamooo, ja w tym siedzê od ponad roku. Zrobi³am mini wyk³ad, mama nieco speszona wysz³a t³umacz±c siê, ¿e chcia³a dobrze.
TeleTydzieñ na pewno sobie czyta w±tek CG, niektóre blogi, nasz w±tek pewnie te¿. Tak¿e dziewczyny- nak³adajcie maski/od¿ywki przed myciem na 3 h Fale utrwalajcie ¿elem lnianym, hit normalnie. A niech to, Wy ju¿ to wiecie! A i pamiêtajcie, ¿e silikony tylko maskuj± zniszczenia, s± beee! No i nie s³ysza³y¶cie o tej genialnej metodzie jak nak³adanie oleju?!
Wiem, ¿e wspominka o tym by³a parê stron temu, ale mi lekko japka opad³a.

A moje w³osy s± milusie po Vatice, oby tak dalej. Do TeleTygodnia: mo¿ecie zareklamowaæ Vatikê w nastêpnym numerze.

O d¿izas i zapomnia³am wspomnieæ o chusteczkach dla niemowl±t do robienia fal...
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."

Edytowane przez pluskotka
Czas edycji: 2012-12-10 o 11:37
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 11:45   #3607
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 053

nie nad±¿am za wami...

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:07   #3608
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Lasencje Wy moje, przegl±dam TeleTydzieñ i oczêta moje uwierzyæ nie mog±. Wczoraj mama do mnie: w Teletygodniu napisali, ¿e powinno siê nak³adac od¿ywki przed myciem.
Mina znawcy i odpowied¼: mamooo, ja w tym siedzê od ponad roku. Zrobi³am mini wyk³ad, mama nieco speszona wysz³a t³umacz±c siê, ¿e chcia³a dobrze.
TeleTydzieñ na pewno sobie czyta w±tek CG, niektóre blogi, nasz w±tek pewnie te¿. Tak¿e dziewczyny- nak³adajcie maski/od¿ywki przed myciem na 3 h Fale utrwalajcie ¿elem lnianym, hit normalnie. A niech to, Wy ju¿ to wiecie! A i pamiêtajcie, ¿e silikony tylko maskuj± zniszczenia, s± beee! No i nie s³ysza³y¶cie o tej genialnej metodzie jak nak³adanie oleju?!
Wiem, ¿e wspominka o tym by³a parê stron temu, ale mi lekko japka opad³a.

A moje w³osy s± milusie po Vatice, oby tak dalej. Do TeleTygodnia: mo¿ecie zareklamowaæ Vatikê w nastêpnym numerze.

O d¿izas i zapomnia³am wspomnieæ o chusteczkach dla niemowl±t do robienia fal...

dniem twojego ¿ycia."
Stary 2012-12-10, 12:10   #3609
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 053

http://www.helfy.pl/olejek-stymuluja...muje-wypadanie znacie ten olejek? Sorki, ¿e pytam, a nie szukam odpowiedzi w w±tku, ale naprawde nie ogarniam Ilosc postow, specyfikow etc troche mnie przerasta... Powinien byc jakis kurs przygotowaczy dla nowych

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:10   #3610
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
Portfel siê ucieszy
Karte kredytowa mam

Apropo tej kredytowki, to placilam nia za to zamowienie z zsk, i normalnie przyszedl sms kod itp i ze wyslane. A dzis babka z zsk pisze mi ze ona ma ta platnosc jako anulowana nie wiem o co kaman :/

Ja nie nosze czapki, bo mam big heda hahah i w dodatku wygladam jak patafil :p

mam kaca, depresje i nie wiem co poczac ze soba

Gdzie jest alex ?
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:12   #3611
Silence_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 724

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Poka¿ wiadomo¶æ
Mam do Was pytanko ostatnio u¿ywa³am kremu -RUBIALINE - KREM DLA CERY NACZYNKOWEJ (kupi³am w zestawie z wod± micelarn±). W³a¶nie docieram do dna i fakt kremik mi przypasowa³ ale cenowo to (a ma³o wydajny jest i nie mog± znale¼æ ¿adnej promocji) zw³aszcza, ¿e ¶wiêta id± i wydatków mam strasznie du¿o. Mo¿e która¶ z was ma do polecenia co¶ fajnego i wypróbowanego dla naczynkowca, ewentualnie nie koniecznie do naczynkowej cery ale ¿eby kremik by³ delikatny?
Trochê wcinam siê w w±tek, ale co tam

Co prawda jeszcze nie próbowa³am, ale mo¿e przyjrzyj siê kremom z Avene. Cenowo ró¿nie stoj±, ale my¶lê ¿e wybra³aby¶ co¶ dla siebie w przystêpnej cenie. Mam ¿el i wodê oczyszczaj±c± z wod± termaln± i jestem zachwycona Moja skóra naczynkowa lubi to. I dlatego te¿ polujê na krem na zaczerwienienia ich firmy. Ma du¿o dobrych recenzji.

Silence_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:13   #3612
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
Ooo tak! Podpisujê siê wszystkimi lapkami pod Twoj± wypowiedzi±! A nawet wszystkimi wlosami
Od tygodnia mamy glo¶nik w pokoju i wszystko brzmi po prostu.. piêknie! I glo¶no
Mi kiedy¶ starsza pani zwróci³a uwagê w tramwaju, ¿ebym ¶ciszy³a to, co leci mi w s³uchawkach, bo nie lubi takiej muzyki.
Mama siê nawet ¶mieje, ¿e od pocz±tku dba³am o rozwój muzyczny mojego brata- za czasów przedszkolnych Americana The Offspring to by³ rytm, do którego najlepiej skaka³o mu siê po ³ó¿ku.

I chocia¿ brat w gimnazjum to holi³ódzkiego szitu nie s³ucha jak jego koledzy. Uda³o mi siê dziecko wychowaæ porz±dnie.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
jak jestes muzyczna siostra Scarrabeo, to moja tez
Je¿eli Trommel te¿ s³ucha Tune to ju¿ nie bêdzie w±tpliwo¶ci- rozdzielili nas przy porodzie.

Cytat:
Coooo? Ju koniec kodowania? Bo chcia³am zrobiæ jeszcze ma³e zamówienie prezentowe.
Ja chcia³am dzisiaj kupiæ, bo w koñcu kasa, a tu .

Cytat:
Ja zavatikowa³am siê trzy razy i te¿ mi siê spodoba³o. Nie ¶mierdzi ¿adnym zwierzêciem, wiêc nareszcie rodzina przesta³a mnie omijaæ szerokim ³ukiem.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:19   #3613
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie nosze czapki, bo mam big heda hahah i w dodatku wygladam jak patafil :p

mam kaca, depresje i nie wiem co poczac ze soba
Hehe ja zawsze mówie, ¿e na moj± kanciast± g³owê jeszcze nie wynale¼li czapki - w tym roku zakupi³am sobie nauszniki

zimowa deprecha? bêdzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Silence_ Poka¿ wiadomo¶æ
Trochê wcinam siê w w±tek, ale co tam

Co prawda jeszcze nie próbowa³am, ale mo¿e przyjrzyj siê kremom z Avene. Cenowo ró¿nie stoj±, ale my¶lê ¿e wybra³aby¶ co¶ dla siebie w przystêpnej cenie. Mam ¿el i wodê oczyszczaj±c± z wod± termaln± i jestem zachwycona Moja skóra naczynkowa lubi to. I dlatego te¿ polujê na krem na zaczerwienienia ich firmy. Ma du¿o dobrych recenzji.
Dziêkuje
Poczytam, popatrze - co¶ mia³am z Avene ale nie pamiêtam co

dniem twojego ¿ycia."
Stary 2012-12-10, 12:26   #3614
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Hej. zaraz doczytam co pisa³y¶cie w weekend, trochê tego siê uzbiera³o jak widzê dziêkujê za ¿yczenia tym którym jeszcze nie dziêkowa³am Dosta³am prezent, chyba trochê k³opotliwy. Jest to zestaw z Gliss kura: szamponUltimate Repair, Szampon do w³osów bardzo zniszczonych, Sk³ad: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacerate, Sodium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium-10, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Pathenol, Citric Acid, Laureth-2, Sodium Benzoate, PEG-7 Glycerylcocoate, Parfum, Propylene Glucol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Hydrogenated Castor Oil, PEG-14M, Mica, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Sodium Sulfate, CI 77891. Od¿ywka: Sk³ad: Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Polyquaternium-37, Stearamidopropyl Dimethylamine, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Dimethiconol, Methylparaben, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Cyclomethicone, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Linalool, Limonene (24.04.2012), I od¿ywkê dwufazowa w sprayu, której sk³adu nie mog³am znale¼æ, ale na drugim miejscu jest alk. denat. co z tym mam zrobic? mogê u¿ywaæ? o ile szampon i od¿ywka pewnie bêd±, chocia¿ teraz sama nie kupi³abym tego, ale szkoda mi tego w sprayu, ale ma ten denat...
Stary 2012-12-10, 12:26   #3615
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

Dobry

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Nie denerwuj siê ja po prostu mam zawsze pecha

Wziê³am jeszcze t± maseczkê do twarzy któr± poleca³y dziewczyny i jest super

Przysz³o moje Bingo z Medic Spa i......wszystko z nim super
Wszystko ma d³ugie terminy wazno¶ci, dobr± konsystencjê, kolor, zapach itd
Shea pachnie proszkiem do prania/myd³em jakim¶
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:27   #3616
justusia16
Wtajemniczenie

Dziewuszki znizka dziala, tylko nie ma juz nic, wszystko wykupilyscie
Stary 2012-12-10, 12:29   #3617
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

Cytat:

Pewnie trzeba otworzyæ drugie konto na inn± pocztê. Ja tak musia³±m zrobiæ, jak chcia³am drugie zamówienie jednak. Skorzystalam z poczty brata
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 12:42   #3618
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Hej

Mo¿na siê przy³±czyæ? O w³osy dbam od dawien dawna Od roku zag³êbi³am siê siê w pielêgnacjê w³osów.

Nie farbujê w³osów od czerwca. Moje w³osy by³y poddane 2x rozja¶nianiu i 3x farbowaniom chemicznym. By³y te¿ 2x farbowane henn±. Teraz mam naturalny odrost. Wynosi on mniej wiêcej 6cm. W³osy mam mniej wiêcej do 1/3 piersi. Zapuszczam je od maja 2011 roku.
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 13:05   #3619
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

W ogóle to przepraszam ¿e tak jednym ciurkiem wszystko Wam napisa³am, ale piszê przez antycenzora i nawet jak daje nowy akapit to i tak mi pisze ciurkiem. Zdaje sobie sprawê ¿e niezbyt dobrze czyta siê takie posty, taki zlepek.
Stary 2012-12-10, 13:25   #3620
the rock
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 178
GG do the rock

Cytat:
Piekne

regenerujê w³osy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 13:48   #3621
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Dziewczyny, jak nakladacie jakis balsam serum czy cos podobnego na koncowki wlosa, to jaka dlugosc to jest ta koncowka? 1-2 cm czy bardziej jak 5? Czy moze rzeczywiscie tylko samiusienkie konce?
Stary 2012-12-10, 13:57   #3622
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, jak nakladacie jakis balsam serum czy cos podobnego na koncowki wlosa, to jaka dlugosc to jest ta koncowka? 1-2 cm czy bardziej jak 5? Czy moze rzeczywiscie tylko samiusienkie konce?
U mnie na pewno to nie jest 1-2 cm. Tak do ok 5 cm, a to dlatego, ¿e nie chce mi siê z tak± precyzyjno¶ci± nak³adaæ Biovaxa (bo akurat tego u¿ywam), a dwa, w³osy mimo wyrównania do jednej d³ugo¶ci tak naprawdê nie s± idealnie równe, zawsze wychwyci siê trochê w³osów nieco krótszych. Zreszt± zima jest, to silikonem je! To takie moje zdanie i tak ja czyniê
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 14:05   #3623
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
U mnie na pewno to nie jest 1-2 cm. Tak do ok 5 cm, a to dlatego, ¿e nie chce mi siê z tak± precyzyjno¶ci± nak³adaæ Biovaxa (bo akurat tego u¿ywam), a dwa, w³osy mimo wyrównania do jednej d³ugo¶ci tak naprawdê nie s± idealnie równe, zawsze wychwyci siê trochê w³osów nieco krótszych. Zreszt± zima jest, to silikonem je! To takie moje zdanie i tak ja czyniê
Ja te¿

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 14:29   #3624
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Ja wystawiam z takich samych powodów jak CrimsonGhost :P

bleeding - super w³oski!

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 14:59   #3625
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:
Napisane przez orisha Poka¿ wiadomo¶æ
Ilosc postow, specyfikow etc troche mnie przerasta... Powinien byc jakis kurs przygotowaczy dla nowych
Popieram xD

Cytat:
Ja bym w takiej wygl±da³a jak menel

A u mnie znów odwrotnie. Kiedy na³o¿ê czapkê na rozpuszczone w³osy wystaj± mi tylko ma³e kosmyki spod jej obrze¿y i wygl±dam wtedy jak ch³opaczek
Cytat:
mi³ego dnia dziewczyny!
zosta³abym w tym moim ³ó¿ku ca³y dzieñ
Dziewczêta? Czy Wy nie wolicie rano spaæ? :P ja rozumiem uzale¿nienie wiza¿owe, ale u mnie nad sen w ciep³ym ³ó¿eczku nie ma nic wa¿niejszego
Stary 2012-12-10, 15:11   #3626
medsik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 037
GG do medsik

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczêta? Czy Wy nie wolicie rano spaæ? :P ja rozumiem uzale¿nienie wiza¿owe, ale u mnie nad sen w ciep³ym ³ó¿eczku nie ma nic wa¿niejszego
gorzej jak nie mozna sobie pospax i trzeba sie zbierac do szkoly

Ale fail, zapomnialam ze mama miala wczoraj urodziny. Dzisiaj kupilam jej uroczy bukiecik. Mam nadzieje, ze jej sie spodoba
medsik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 15:30   #3627
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
gorzej jak nie mozna sobie pospax i trzeba sie zbierac do szkoly

Ale fail, zapomnialam ze mama miala wczoraj urodziny. Dzisiaj kupilam jej uroczy bukiecik. Mam nadzieje, ze jej sie spodoba
Mega fail

Bukiet to za malo, daj jej jakis olej albo odzywke do wlosow
Stary 2012-12-10, 15:38   #3628
medsik
Zadomowienie

GG do medsik

Cytat:
Mega fail

Bukiet to za malo, daj jej jakis olej albo odzywke do wlosow
nono, i tak juz tego duzo w domu jak ma corke maniaczke mowie jej zawsze "mamo! Ten balsam do wlosow jest wspanialy! Sprobuj! " to tylko patrzy z niesmakiem na nowa butle
Stary 2012-12-10, 15:48   #3629
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Ej! Nie znacie ¿adnych sklepów typu helfy czy to zbyt oczywiste, ¿eby odpowiedzieæ?
Bo strasznie mnie kusz± takie olejowo-zio³owe mixtury, tyle ¿e te helfowe albo cuchn±ce, albo przyciemniaj±ce w³osy, albo drogie, albo niedostêpne
A mi siê marzy co¶ takiego, ale rozja¶niaj±cego. Ciekawe czy mo¿na gdzie¶ kupiæ np. rumianek w proszku albo inne zió³ko rozja¶niaj±ce..
Tak my¶lê na g³os

Kupi³am szamponetkê red i jutro pierwsze testy. Chyba tylko koñcówki przyczerwieniê na razie

Co do siemienia: naprawdê dzia³a na odporno¶æ 5 h marzniêcia w szkole w 13°C, potem wyprawa przez Syberiê ze szko³y, a mi nic nie ma

bleeding ¶liczne w³osy

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2012-12-10 o 15:50
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-10, 15:56   #3630
medsik
Zadomowienie

GG do medsik

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Ej! Nie znacie ¿adnych sklepów typu helfy czy to zbyt oczywiste, ¿eby odpowiedzieæ?
Bo strasznie mnie kusz± takie olejowo-zio³owe mixtury, tyle ¿e te helfowe albo cuchn±ce, albo przyciemniaj±ce w³osy, albo drogie, albo niedostêpne
A mi siê marzy co¶ takiego, ale rozja¶niaj±cego. Ciekawe czy mo¿na gdzie¶ kupiæ np. rumianek w proszku albo inne zió³ko rozja¶niaj±ce..
Tak my¶lê na g³os

Kupi³am szamponetkê red i jutro pierwsze testy. Chyba tylko koñcówki przyczerwieniê na razie

Co do siemienia: naprawdê dzia³a na odporno¶æ 5 h marzniêcia w szkole w 13°C, potem wyprawa przez Syberiê ze szko³y, a mi nic nie ma

bleeding ¶liczne w³osy
a olejek jasminowy? W ziolowych kupisz rumianek. I korzen rabarbaru podobno tez rozjasnia
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.